Huawei Plusfon 603i - opinie
Telefony Huawei Huawei Plusfon 603i Opinie o Huawei Plusfon 603i

Huawei Plusfon 603i

w sumie: 52
  • 0

    1.  2008-04-12 08:19:39

    Plus ratuje się jak może, wprowadzając do sprzedaży nowe modele plusfona. Ludzie to kupują, bo to tanie i podobno wszystkomające. ALe to tylko chiński szajs, tylko nadające się do wyrzucenia za okno :)

  • 0

    2. ~  2008-04-12 10:42:05  host: aeca215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kolejny 401i i 601i w troszkę innej obudowie :/

  • 0

    3. ~juni0r1988  2008-04-13 10:41:33  host: scizorro.t17.ds.pwr.wroc.pl

    Hmm jakie to dziwne i zastanawiające, że ten telefon pod swoją oryginalną nazwą ma średnią o ponad punkt większą niż odpowiednik z logiem plusa;) a nawiasem tel poniżej średniej.

  • 0

    4. ~hmmmmm  2008-04-13 14:49:07  host: bzv50.internetdsl.tpnet.pl

    Kaucja wyniosłą mnie 50groszy no to chyba sie opłaca brać z kaucją albo lepiej na miejscu (papiery fon pudełko) i jazda ? Jak myślicie PROSZę o odpowiedz. Fon wydaje sie spoko.

  • 0

    5. ~  2008-04-14 16:05:15  host: 213.25.189.50

    nie wiem jak w RL, ale na focie wyglada brzydko :S

  • 0

    6. ~mrozio  2008-04-15 23:20:23  host: arq29.internetdsl.tpnet.pl

    Przecież to nic specjalnego... Nie wiem czy Plus nie może mieć swoich "firmówek" z Nokii jak Vodafone tylko takie padła. Przecież to świadczy o firmie.

  • 0

    7. ~HaRsEq  2008-04-22 20:21:09  host: 77-253-143-202.adsl.inetia.pl

    Bardzo słaby fonik nie polecam....project and made in China mówi samo za siebie

  • 0

    8. ~pff  2008-04-26 15:21:02  host: 195.94.215.34

    ładny ale tylko złożony niestety...

  • 0

    9. ~siódemka  2008-04-28 19:18:15  host: devil.srv.dobranet.pl

    @mrozio a jaki vodafon jest brendowany przez nokię?

  • 0

    10. ~miszczónio  2008-04-29 20:39:32  host: devil.srv.dobranet.pl

    A jaki vodafon jest brendowany od nokii????

  • 0

    11.  2008-05-04 23:39:35

    Ale jesteście śmieszni.gdyby to była nokia,ciamciung albo inny SE to kosztowałby ze 3x więcej. Jezeli jedynym waszym argumentem jest "że chinskie gówno" to żal mi was... Z waszymi SE wychrzaniac do piaskownicy!

  • 0

    12. ~ja;p  2008-05-10 14:05:59  host: adol113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mogli by podpisać umowę np z SE albo nokią żeby oni im specialne telefony robili.....

  • 0

    13. ~mormoko  2008-05-12 23:00:02  host: 078088116104.dzi.vectranet.pl

    ten telefon oferuje vodafone w Grecji pod nazwą vodafone720

  • 0

    14. ~Gronek.  2008-05-22 20:29:29  host: dxd112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wcale nie jest taki zły. Jakby się nazywał Nokia czy SE i nie był firmowany przez Plusa to byłby ok. A i jeszcze, jak K750i i D750i niczym się nie różnią to jest ok, bo to SE i dba, by każdemu się telefon podobał. Śmieszne to.

  • 0

    15. ~Paulynkaaaa  2008-07-02 18:45:16  host: efr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem o co Wam chodzi. Telefon jest wporządku. Do tego Plus daje 2 g. pamięci.. Dobra jakość.. Tak jak ktoś poprzednio powiedział- gdyby był z Nokii, SE.. czy coś tam to byście wychwalali że nie wiem.. a e z Plusa to już szajs... Żałosne.

  • 0

    16. ~Goska  2008-07-18 22:05:36  host: 212-102-20-246.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefonik od 6 tygodni. Wizualnie spelnil moje wygorowane oczekiwania. Funkcyjnie ma az za duzo- kupilam go glownie ze wzgledu na wage i wyglad. Jest bardzo wygodny, ma dobrze rozbudowane menu i ciekawy wyswietlacz na klapce :) (bylam mile zaskoczona jak go odkrylam). Sprawuje sie na prawde dobrze. Jak dotad nie mam do niego zadnych zastrzezen, w przeciwienstwie do produktow marki Siemens, Samsung, Sagem i LG.

  • 0

    17. ~anka  2008-07-23 12:40:03  host: 81.15.152.21

    Hej,mam go od wczoraj. telefon jest w porządku,nie jestem wymagająca-ma słuzyc do dzwonienia,pisania i wszycho. Moim zdaniem wygląd ma atrakcyjny,wrecz elegancki(ale wiadomo gusta są różne...) I nie mam uprzedzenia z tego powodu ze to jakas japonska marka,miałam w zyciu wiele róznych modeli tel i każda marka zdarza sie byc zawodną... To tylko telefon,ludzie pamietajcie o tym! Pozdrawiam.

  • 0

    18. ~unteq  2008-08-06 12:07:15  host: host-62-141-209-13.swidnica.mm.pl

    6. ~mrozio 2008-04-15 23:20 arq29.internetdsl.tpnet.pl Przecież to nic specjalnego... Nie wiem czy Plus nie może mieć swoich "firmówek" z Nokii jak Vodafone tylko takie padła. Przecież to świadczy o firmie. Jak bys chcial wiedziec Vodafone ma z Nokii, ale tez z Huawei telefony bo taki posiadam. Pozdrawiam

  • 0

    19. ~zlu  2008-08-07 12:38:06  host: lubin.wzserwis.pl

    ja posiadam ten telefon 2 miesiace.... wszystko jest w porzadku ... ale jest jedna rzecz ktora mnie doluje..... posiada on cichy glosnik..... kiedy mam nastawiony na maksa to muzyke slychac tak jak bym mial w se k310i nastawiony na 5. w skali ktora ma max 8

  • 0

    20. ~guma  2008-09-13 20:02:31  host: nat-mo5.aster.pl

    oj przestancie! moja przyjaciolka ma ten fonik i mowi ze jest super! nawet pokazywala mi wszystie jego funkcje! jest sliczny i elegancki i wygodny! a i ze to marka plusfon to nie znaczy ze jest zly! mnie nie obchodza marki! wazne aby sie dobrze sprawowal! zal mi was wszystkich ktorzy mowia ze jak jest marki plusa to badziew! sami jestescie badziewaiami! :o

  • 0

    21. ~bakala  2008-09-15 12:03:29  host: chello083144092116.chello.pl

    nie polecam.. po 2 tyg gniazdo ładowarki zostało przy kablu od ładowarki ;/ cięzko z simlockiem i z serwisem.. jedynie kupić za śmieszna cene w euro i tylko na handel.. pozdro

  • 0

    22. ~kukol  2008-09-18 16:48:33  host: fhost-63.mtm-info.pl

    zalosne są niektore komentarze ludzi ktorzy nigdy nie mieli nic do czynienia z plusfonem....ja mam co prawda 401i ale juz ponad 1,5 roku i nic zlego sie z nim nie dzieje podczas gdy moim znajomym padaly zarowno nokie jak i se..wiec mozna schowac pomiedzy bajki stwierdzenia ze skoro z chin to bubel. polecam telefony Plusfon!!

  • 0

    23. ~  2008-10-01 01:19:05  host: bnh31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nawet nie macie pojecia ile rzeczy ktore uzywacie pochodzi z chin. nie zapominajcie ze tam produkuje sie bardzo dobre i zadko zawodne przedmioty.

  • 0

    24. ~birma  2008-10-03 16:32:37  host: eht98.internetdsl.tpnet.pl

    mam go od pol roku i przyznaje ze jest za cichy i sa problemy z segregowaniem i wybieraniem muzyki chyba ze czegos nie wiem

  • 0

    25. ~frugop  2008-10-10 08:10:23  host: fdp35.internetdsl.tpnet.pl

    A ja mam dwa zastrzeżenia po pierwsze telefonik często bezpodstawnie zamienia sms-a w mms-a tak, że sam nie jestem w stanie tego skontrolować podczas wysyłania,po drugie jakość dźwięku wydobywająca się z głośnika jest bardzo słabej jakości.Poza tym nie mam wi ększych uwag.pozdro

  • 0

    26. ~asikorkas  2008-10-10 11:24:48  host: apn-77-115-141-185.gprs.plus.pl

    Ludzie, muzyka w telefonie... to po co wszyscy kupujecie mp3, mp4 i inne jakies takies wymysły. Skoro musicie słuchać na telefonie. Głównym zadaniem telefonu jest aby mozna bylo z niego zadzwonic ewentualnie wysłać smsa. Producenci prześcigają się w coraz to nowszych wynalazkach no i po co... aby tylko podbić cene... A poza tym co narzekaja- nikt wam nie kazał kupować tego fona, trzeba było sobie wybrać inny model. A nie wymagacie super sprzętu (którego funkcji nawet w jednej czwartej nie wykorzystacie) za psie pieniądze... zastanowcie sie troszke nad tym! A nie jakies macie wizje na miare przedszkolaka...

  • 0

    27. ~wszon  2008-10-18 13:06:43  host: dynamic-78-8-1-156.ssp.dialog.net.pl

    ~mrozio vodafone ma ten sam telefon w swojej ofercie.

  • 0

    28. ~asiulllkaaaaa  2008-10-20 16:25:35  host: htr170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od 2,5 miesięcy i nie mam do niego żadnych zastrzeżeń..!!..!! Żadnych........ Cóż mogę o nim powiedzieć, to tak: Bardzo ciekawy wygląd, super klawiaturka, duża pamięć i oczywiście superandzki wyświetlacz!! polecam

  • 0

    29. ~KOWAL  2008-10-23 17:33:53  host: acmx120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GŁUPI JESTES thomson14 ...TO JEST BARDZO DOBRY SPRZET...UŻYWAŁEM JUZ WSZYSTKICH MODELI TEJ FIRMY I MUSZE POWIEDZIEC ZE SA TO MALUTKIE TAKIE KOMBAJNY MULTIMEDIALNE...NA CHWILE OBECNA NIE ZNAJDZIEMY NIC LEPSZEGO W TEJ CENIE NA RYNKU!!!A MODEL 603i JEST DLA MNIE NAJLEPSZY...WOGÓLE DZWIEK W SŁUCHAWKACH TYCH TELEFONÓW PRZEBIJA O NIEBO K800i I INNE SONYERICCSONY,ORAZ NIE KTORE MODELE NOKII ( I TO MUZYCZNYCH NOKII= DLA MNIE TROCHE NIEUDANZ JEST TYLKO HUAWEI 601i....INNE POLECAM Y CYZSTYM SUMIENIEM...A TZM BARDYIEJ 603i

  • 0

    30. ~~sebek~  2008-11-06 15:55:28  host: addh92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo fajny mam go 3 miesiace i jest oki

  • 0

    31. ~snake  2008-11-09 14:26:55  host: d90-141-98-210.cust.tele2.pl

    Do kowal: Plusfon 601i to nie produkt firmy HUAWEI tylko ZTE.

  • 0

    32. ~myju14  2008-11-17 19:16:54  host: 78.8.220.211

    I kolejny SAGEM pod inną marką.

  • 0

    33. ~Pączek  2008-11-20 20:44:16  host: bid75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dwa plusfony 401i oraz 603i z tym pierwszym nie mam żadnych problemów, do drugiego prawie też nic nie mam oprócz tego że padło mi bluetooth i był na gwarancji to plus bez problemu przyjął telefon na gwarancje. Zrobili mi ten telefon ale po ok. dwóch tygodniach bluetooth ponownie mi sie zepsuł ;(

  • 0

    34. ~precz z erykzłomami  2008-11-22 10:49:33  host: ip-85-202-40-218.eltronik.net.pl

    kupcie sobie sony erykzłoma i sie podnicajcie jaki to on jest dobry ok? Tu sie komentuje ten telefon a nie erykzłomy

  • 0

    35. ~emjack~  2008-12-06 00:10:37  host: terminal-4-208.retsat1.com.pl

    Witam! Czy ktoś znalazł jakikolwiek motyw dla tego fona???? Będę wdzięczny za jakikolwiek namiar... a nawet zaskoczony bo mnie się nie udało nic znaleźć. Pozdrawiam.

  • 0

    36. ~pracownik Plusa  2009-01-31 12:08:46  host: inet20909nh-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Do gitka "snake"-jest to model firmy Huawei ,dokładnie V720,tylko Plus miesza z oznaczeniem modeli.Jak sie nie znasz to nie pisz bzdur. A tak na marginesie,to mój K800i ma pod baterią napisane "Made in China" więc nie wiem o co Wam chodzi z tym czepianiem się do Chin.90% Waszych fonów jest wytwarzana w Chinach,czy Wam się to podoba czy nie...

  • 0

    37. ~marta_em  2009-02-22 18:48:34  host: m-254-o64.tvk3.pl

    telefonik jest git tylko zepsuł mi się zestaw słuchawkowy i nigdzie nie moge go dostać;((( może ktoś wie gdzie można taki wynalazek zakupić:)))

  • 0

    38. ~IzUcHa  2009-03-05 15:23:32  host: 213.199.219.7

    Ja mam ten telefon i jest fantastyczny!!! Moj ma tylko male problemy z Bluetoothem (nie wiem jak w pozostalych bo jest roznie) ;) Ale tak na marginesie polecam;)

  • 0

    39. ~kuraaa  2009-03-05 15:28:11  host: 213.199.219.7

    Jak sobie go kupicie to mozecie osadzac a n ie tylko z wygladu patrzycie...Bez prze3sady!!Ten telefon (wedlog mnie jest zarabi..y;))

  • 0

    40. ~Krzysiek  2009-03-07 17:38:36  host: user30.38.udn.pl

    Bardzo przyzwoity telefon. Bateria starcza na ok. 8 h słuchania muzyki non stop. Dość wytrzymały - upadł kilka razy i na razie nie widać efektów ubocznych. Jedyna wada - klawisz łączenia się z netem - często klikam na niego przez pomyłkę i potem przychodzą mi spore rachunki (używam go za granicą)

  • 0

    41. ~Alaaa  2009-03-31 15:32:06  host: acvh209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cool telefonik polecam

  • 0

    42.  2009-05-30 19:31:28

    wie ktoś może jak nagrać nim rozmowę? nie mam tego telefonu ale potrzebuję wiedzieć.

  • 0

    43. ~mobilny  2009-06-26 10:24:21  host: adli138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam od 8 mcy Plusfona 603i i musze napisac ze zakup tego tel to totalna porazka w tej chwili juz niewiele funkcji w nim dziala a na dodatek nic nie mozna do niego dokupic w salonach plusa ani sluchawek ani baterii. Niby tel firmowy a siec nie zapewnia czesci do niego sprzedaja i dalej rob co chcesz....

  • 0

    44. ~kami  2009-07-03 00:14:12  host: aadt182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od dawna i jestem BARDZO zadowolona! przerabiałam już w swoim życiurysie dziesiątki telefonów i naprawdę uważam ten model za DOBRY TELEFON. chciałabym również dodać, że NIENAWIDZĘ LANSIARSTWA NA FIRMÓWKI w każdym możliwym wymiarze, jestem więc w swojej opinii bardzo obiektywna. Lubicie płacić za markę - jesteście wolni. Jeśli jednak zyta to ktoś, kto chciałby niedrogo zakupić telefon elegancki, nieskomplikowany w obsłudze i posadający wszelkie niezbędne funkcje, POLECAM!

  • 0

    45. ~  2009-11-10 22:34:39  host: net96-126.4web.pl

    Pisałam tu już rok temu. Z mojej decyzji nic się nie zmieniło;D Nadal go polecam. Jak na razie tylko słuchawki mi się zepsuły ^^

  • 0

    46. ~mlody0090@wp.pl  2010-02-21 13:06:44  host: 093105187231.kwi.vectranet.pl

    Witam . Mam do sprzedania plusFona jak nowy Cena ok 100zl zawiera caly zestaw a takze Gwarancjie Producenta.Polecam >Pisac na Emiala.Pozdrawaim

  • 0

    47. ~  2010-03-16 14:29:47  host: 83-145-170-34.cable-modem.tkk.net.pl

    używam tego telefonu i nie nażekam jak na chwilę obecną;)

  • 0

    49.  2010-06-04 17:10:38

    Telefon jest bardzo dobry i jestem z niego bardzo zadowolona a raczej byłam bo wyprałam go (godzina prania plus wirowanie) telefon działa, ale niestety bateria nie wytrzymała. Szukam właśnie baterii do tego telefonu, ale niestety nigdzie nie mogę dostać.

  • 0

    50. ~jul  2010-08-10 14:07:44  host: eqi151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo byłam zadowolona z tego telefonu mialam go rok , niestety najpierw zgubiłam słuchawki , a niedawno cały telefon . ogólnie byłam bardzo zadowolona i polecam ; )

  • 0

    51. ~JACO  2010-10-07 21:49:44  host: djz244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ILE TO WARTE Huawei Plusfon 603i ??

  • 0

    52. ~Kris  2010-11-06 21:43:35  host: 078088217117.kielce.vectranet.pl

    Używam od dłuższego czasu - ponad 2 lata. 0 awarii. Wiele upadków. Wytrzymała bateria. Nie zawiesza się. Budzi jak trzeba. Dobry wybór dla mnie za to co za niego dałem.

  • 0

    53. ~chrzaszcz  2012-02-22 23:44:20  host: apn-77-115-16-45.dynamic.gprs.plus.pl

    ludzie ten telefon jest bardzo dobry polecam go mam go już 2 lata

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet