Huawei Plusfon 401i - opinie
Telefony Huawei Huawei Plusfon 401i Opinie o Huawei Plusfon 401i

Huawei Plusfon 401i

w sumie: 476
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~VC  2007-10-18 22:08:36  host: cpz101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A pozostali daaaaaaleko w tyle. Brawo Plus.

  • 0

    2. ~orzeuek  2007-10-19 00:24:22  host: ns.jarsat.pl

    Ta firma robi dobry sprzet sieciowy. bodajrze podrobki Cisco, ktore mialy opinie chodzacych lepiej, niz oryginaly;) tutaj ten fon: http://mobile-review.com/phonemodels/huawei/huawei-u120-en.shtml

  • 0

    3. ~papszmir  2007-10-19 07:27:03  host: bostoaca.love.blondita.radzionkow.net

    hm, to telefon robiony pod Plusa? :)

  • 0

    4.  2007-10-19 07:31:11

    co to za cudo, kto to robi?

  • 0

    5. ~dumbo89  2007-10-19 12:02:25  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawe czy sie przyjmie

  • 0

    6. ~plusowiec  2007-10-19 13:11:57  host: 110-162.rainbownet.pl

    mdobra alternatywa na playa tani dobry ciekawe jak bateria chociaz z 3 dni zeby trzymala powiedzie cos o nim uzytkownicy?

  • 0

    7. ~scyzoryk  2007-10-19 17:48:21  host: cjv117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lipa telefon , bawiłem sie tym , nie dla mnie

  • 0

    8. ~rocky  2007-10-19 19:05:11  host: boa2.futuremedia.pl

    zastanwiam się czy kupic sobie tef fon

  • 0

    9. ~bartosh  2007-10-19 19:48:41  host: adbb113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 miesiecy naprawde polecam :)

  • 0

    10. ~Max  2007-10-19 21:13:54  host: ekl76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nawet fon fajny. Nie jakiś udziwniony, ładnie wygląda, tylko ma głupią nazwę ;]Pozdro!

  • 0

    11. ~Ron  2007-10-20 09:02:33  host: 78-131-144-162.tktelekom.pl

    Jakie gry chodziły by na ten tel.? Te przeznaczone na rodzielczosc ekranu 176 x 220 i czy byłby kompatybilne z tym telefonem

  • 0

    12. ~;Domelo  2007-10-20 10:03:30  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    telefonik fajny . przez kilka dni sie nim bawilem . REWELACYJNIE SPASOWANY kompletnie nic nie trzeszczy . Jedyne do czego sie doczepiam to nieciekawie ulozone klawisze funkcyjne a tak to dobry foniq

  • 0

    13.  2007-10-20 11:13:54

    no zobaczymy co ten tel. potrafi, bede mial okaje go podestowac, takze za jakis czas napisze co sadze o tym telefonie..

  • 0

    14. ~Mavie  2007-10-20 15:34:17  host: nat-13.autocom.pl

    menu wzorowane na sony ericssonie, obudowa na sagemie... ale przy takich parametrach i tak niskiej cenie da sie przebolec :P Mimo malej klawiatury wygodnie sie pisze smsy, dobrze lezy w dloni. W komplecie procz karty pamieci jest tez kabel mini USB.

  • 0

    15. ~skrzyp  2007-10-20 23:08:01  host: dfl30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ok:) mam go od wczoraj :D duzo bajerów.polecam wszystkim:)

  • 0

    16. ~wizner  2007-10-20 23:50:30  host: bbc118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ktoś orientuje się ile bateria trzyma?

  • 0

    17. ~ja  2007-10-21 14:18:28  host: 88.199.44.38

    posiadam ten telefon i jest on zajebisty mówię wam:D:D są lepsze telefony od niego ale ten ma coś w sobie:P

  • 0

    18. ~moron1991  2007-10-21 14:51:16  host: 80.51.166.178

    mam prosbe czy moglby mi ktos powiedziec czy on dziala bez karty pamieci?????czy sie tnia itd???

  • 0

    19. ~Kurczak  2007-10-21 16:45:17  host: 116.71.rev.vline.pl

    Sądzicie, że kupno tego telefonu się opłaca? Psuje się często, rzadko czy w ogóle (:P)? Pytam, gdyż zamierzam go nabyć, ale nie mam przekonania do chińskich produktów.

  • 0

    20.  2007-10-21 18:06:52

    ze strony wizualnej fajny telefonik ciekawe jaki bedzie w praktyce...;] parametry przecietne dla przecietnego urzytkownika a takich jest wielu...;-) wiec mysle ze sie przyjmie :D

  • 0

    21. ~;DOmelo  2007-10-22 19:36:03  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    obudowa nie ma nic z sagema tylkooo z SAMSUNGA :P

  • 0

    22. ~RoS  2007-10-22 22:07:20  host: 87-205-187-246.adsl.inetia.pl

    Jak na produkt typowo made in china to moim zdaniem powinien byc w mix24/30 za 1zł a nie aż tyle

  • 0

    23. ~kicior  2007-10-22 22:24:09  host: 82.160.216.18

    Mam ten telefon i jest bardzo dobry tylko gdzie znaleźc do niego gry ???

  • 0

    24. ~gosc  2007-10-23 10:31:15  host: 193.19.165.2.osk.enformatic.pl

    no to ładnie na polski rynek wkraczają chinskie telefony, masakra ;-)

  • 0

    25. ~memek  2007-10-23 21:55:01  host: dwo2.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 2 dni i niewiem jak sie tutaj ustawia dzwonek na smsa :/ moze mi ktos pomoze ;/

  • 0

    26. ~ja  2007-10-24 10:55:15  host: aajr65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~scyzoryk - a co, za trudny dla Ciebie?? :D

  • 0

    27. ~Kuchcik  2007-10-24 13:34:05  host: ip134-175.vf.pl

    Telefon jest Zajebisty!!!! NAPRAWDE POLECAM FOTY SUPER!! 1,3Mpx mp3 glosno i ladnie chodza nie zacina sie.W zestawie dostalem 512 mb i prawdopodobnie przy 2 gb sie telefon nadal nie tnie!!!.Ladny,ma dobry aparat,karty pamieci ktore mozna wyjmowac i wkledac gdzy telefon chodzi.Powiem tyle WYKURWISTY TELEFON!!! POLECAM!!!

  • 0

    28. ~pablo  2007-10-25 09:37:38  host: fcl250.internetdsl.tpnet.pl

    według mnie telefon gody uwagi... właśnie go kupiłem i serdecznie polecam

  • 0

    29. ~  2007-10-25 10:16:10  host: 77.112.136.92

    Hi. W grudniu konczy mi sie umowe z Plusem. Zastanawiam sie nad zmiana telefonu. Nie ukrywam , ze cena jest dla mnie istotna,napiszcie czy telefon warty zastanowienia czy moze pomyslec o przejsciu do Play? Chodzi mi o opinie uzytkownikow na temat Plusfona.

  • 0

    30. ~SOKOL  2007-10-25 19:28:34  host: host-81-190-6-110.gdynia.mm.pl

    mam pytanie czy ten telefon można porównac głosnością głosnika i słuchawek do np noki 5200 ?? i czy mozna zminimalizować odtwarzacz (tak jak mozna to zrobić w tej noki naprzykład)???

  • 0

    31.  2007-10-25 22:06:22

    bartosh: jak możesz mieć od 2 miesięcy jak dopiero teraz wszedł do oferty ? :]

  • 0

    32. ~bleble  2007-10-26 12:11:01  host: proxy21.is.net.pl

    A ile trzyma bateria?

  • 0

    33. ~~nieznajoma:)~  2007-10-26 17:08:49  host: 241net174.net.zeork.com.pl

    Ja mam tą komorke i powiem wam ze jest zarąbista.:)

  • 0

    34. ~slonce  2007-10-26 21:05:50  host: piasty-124.tp.unicity.pl

    mam ten tel i jest marny nie kupujcie go

  • 0

    35. ~lio  2007-10-26 23:49:29  host: 212.160.172.70

    ludzie on jest na prawde niesamowicie tanii, na te fukkcje co on ma to jest IDEALNY MODEM POD IPLUSA po prostu rewelacja! ma wideorozmowy, a w plusie sa za darmo i to bardzo duzej czesci polski, gdyby byl to telefon popularny w plusie to wideorozowy wrescie w naszym kraju staly by sie standardem !

  • 0

    36. ~ja  2007-10-27 01:00:43  host: aczg244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wypowiem się o tym jak działa, o jakości wykonania itp. Wiem, że kompletnie mi się nie podoba.

  • 0

    37. ~  2007-10-27 09:00:53  host: bgj240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czemiu jak wgrywam na ten tel. gry java o jego rozdzelczosci to pisze ze "sprawdzanie nie powiodło sie" pomocy

  • 0

    38. ~Sony  2007-10-27 12:19:29  host: ip-85-198-231-199.broker.com.pl

    kurde mega fajny fo n ja mam teraz se k750i ale niemam takich funkcji jak edge umts

  • 0

    39. ~r  2007-10-27 19:17:31  host: chello089078085135.chello.pl

    Wygląda tak, jakby wchodził na rynek rok, dwa lata temu. Teraz króluje nieco bardziej surowy i kanciasty design.

  • 0

    40. ~kamon  2007-10-27 19:21:41  host: 87-205-245-180.adsl.inetia.pl

    Tela mam sobie kupić wyraźcie dokładne opinie na temat tego sprzętu bo boje sie ze popełnię błąd kupując go!!!

  • 0

    41. ~mazek  2007-10-28 17:17:26  host: azi30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wam sie telefon sprawuje/?dzialaja gry java??

  • 0

    42. ~A_da_M  2007-10-28 18:11:54  host: cpu223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja myślę, że to dobre posunięcie Plusa tylko żeby nie przesadzili z tą chińszczyzną! ;)Mam też nadzieję, że Plus będzie szedł w kierunku 3G i będzie wypuszczał coraz więcej telefonów obsługujących tą właśnie sieć, jakiś lepszych marek i w normalnych cenach bo z tym jeszcze mają problem, szczególnie w Mixie ;)

  • 0

    43. ~luka121288  2007-10-28 18:42:03  host: eda162.internetdsl.tpnet.pl

    hmmm...telefon ładny,funkcje nawet ciekawe...chyba jestem zainteresowany.Zastanawia mnie jakość obudowy(czy nie będzie się szybko ścierała),jakość głośnika i mp3 na słuchawkach,słuchawki,szybkość działania(reagowania na klawisze),to coś działa na jakimś systemie?,bateria(ile trzyma),takie pierdoły jak zmiana dzwonka smsa na swój no i ogólnie personalizacja,czy bluetooth odbiera i wysyła do innych pliki(są telefony w których bluetooth służy tylko do podłączenia zestawu słuchawkowego),czy tel umożliwia podłączenie stereofonicznego zestawu bluetooth...Proszę o odpowiedź użytkowników telefonu.

  • 0

    44. ~luka121288  2007-10-28 18:46:27  host: eda162.internetdsl.tpnet.pl

    ...i jeszcze jedno.Może być problem z javą i dodatkami do tego telefonu z powodu "Digital Rights Management (DRM)" ... system zabezpieczający przed piractwem :/

  • 0

    45. ~uhahany  2007-10-28 18:52:38  host: proxy.blast.pl

    MOże ktoś powiedzieć cos o głosniku ? słyszałem ze powyzej połowy zaczyna 'charczec' prawda to ? i czy jest wystarczajaco głosny gdy sie słucha mp3 czy trzeba sie wsluchiwac ?

  • 0

    46. ~Gość  2007-10-29 18:48:14  host: 212.160.172.70

    mi już zaproponowali mi przy przedłużeniu umowy

  • 0

    47. ~najki  2007-10-29 19:42:43  host: xdsl-119-207.wist.com.pl

    wg mnie moze gdyby sie nazywał nokia albo chociaz samsung lub sony ercsson to bym moze kupil ale nigdy zadnych PLSFONÓW itp. nawet jesli bedzie nowka kosztowała 200 zł a bedzie miał nawet aparat 5 MPX i duzo bajerów to niekupe ze wzgledu na nazwe i produkcje !! MADE IN CHINA ! nigdy !!

  • 0

    48. ~miqro  2007-10-29 21:23:54  host: gen18.internetdsl.tpnet.pl

    Kurczak zobacz ile z 5 ostatnio kupionych przez ciebie przedmiotow nie bylo z chin ?? :/

  • 0

    49. ~  2007-10-29 22:07:16  host: gdh66.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i naprawde mile jestem zaskoczony co do niego nieźle kręci filmiki dobra jakość zdjęc bateria trzyma nieźle piekny wyświetlacz myślałem ze nie będzie aż taki spoko ale jak pobawiłem się nim 1godz. to się mi spodobał myślę że równa sie z takimi tel jak k510i itp

  • 0

    50. ~jacob  2007-10-29 22:24:06  host: btb177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie gry wchodza na ten telefon ?? te z rozdzielczoscia 176x220 wejda?? zna ktos odpowiedz??

  • 0

    51.  2007-10-29 22:54:17

    15: a dochodza do Ciebie mmsy na tego plus fona ? daj znac na PW bo mi nie dzialaja ;/

  • 0

    52. ~za  2007-10-30 07:38:16  host: eaq94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    świetny telefon na IV RP można nagrywać rozmowy bez limitu czasowego :)

  • 0

    53. ~Kuchcik^^  2007-10-30 10:27:59  host: ip134-175.vf.pl

    telefon spoko w ogole to zajebisty ciagle na nim slucham muzy ;p. No ale sluchawki to w zestawie ch***** po tygodniu sie rozwalily :((

  • 0

    54. ~paula  2007-10-30 13:48:25  host: ip-193-19-212-20.static.metro.comel-it.com

    Ja byłam w Plusie i tam pani mówiła że ten telefon ma Irde a nie ma ale i tak może go kupie :P

  • 0

    55. ~andrzej  2007-10-30 17:38:47  host: bgf204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie nie kupujcie tego dziadostwa zrobany telefon czesto sie zawiesza i bateria slabo trzyma nbie polecam go :(((((((((

  • 0

    56. ~krajew  2007-10-30 18:34:01  host: host-81-190-61-125.lublin.mm.pl

    przed chwila go kupilem ale dupa ciezko chodzi i głosnik pryczy blee ciekawe jak słuchawki

  • 0

    57. ~baru  2007-10-30 19:55:11  host: aog130.internetdsl.tpnet.pl

    ja niedlugo kupuje tego fona i jesczze nie wiem czy sobie kupić sagema my411x czy plusfona 401i poradzicie ludzie :P:P

  • 0

    58. ~dawid~~18  2007-10-31 09:57:00  host: adod216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem jak włączyć przednią kamerę - pomocy!!!???

  • 0

    59. ~Kubus_PuHatek  2007-10-31 16:19:00  host: bzg137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja jestem z niego zadowolony telefon mp3 aparat i przenośny dysk w jednym dysk w jednym :>

  • 0

    60. ~nynek  2007-11-01 13:13:19  host: abyz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie. Skad moge wziac jakies gry do niego???

  • 0

    61. ~juventus  2007-11-01 16:57:32  host: acvp20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jak telefon szkoda ze nie ma radia

  • 0

    62. ~a co?  2007-11-02 11:53:21  host: h-240-11.elektron.com.pl

    Facio, gry są w sieci. Wejdź sobie w internet w łącza do plików i tam są. Se zobacz, Faciu

  • 0

    63. ~  2007-11-02 13:13:39  host: pc-224-006.sti.net.pl

    mozna sciagnac simlocka z tego fona>>

  • 0

    64. ~Pulp!t  2007-11-02 20:26:17  host: 80.48.137.3

    To chyba tak jak ten telefon Heyah NOKII

  • 0

    65. ~;DOMELO  2007-11-03 10:08:36  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    jak ktos ma DYLEEMAT chy go kupic to kupywac i tyle on jest spoko . wypasiony i malo kosztuje . Co z tego ze jest w nim troche chinszcxzyzny ale oprogramowanie bylo wgrywane w POLSCE a zreszta jak plus wypuscil taki fon i jAK GO KUPICIE TO SIER NIE MUSICIE O TO BAC ZE WAM SIE ZEPSUE BO JAK PLUS GO WYPUSCIL TO MUSI UMIEC GO NAPRAWIAC ;P

  • 0

    66. ~Olcia  2007-11-03 10:50:21  host: dur114.internetdsl.tpnet.pl

    EmkQ...Chciałam sie zapytać czy tel telefon jest FAJNY bo chcę sobie go kupić ale nie wiem czy watro czekam na sesowne odpowiedzi... Pozdroo for all^^

  • 0

    67. ~ANNNAAA```  2007-11-03 15:51:50  host: unregister251031239087.c31.msk.pl

    Moj brat go ma!!! zajebisty telefonik!!! naprawde gdyby nie to ze juz mam to napewno bym sobie go kupiła, super dźwięk i jak na chińszczyzne to naprawde jestem godna podziwu serdecznie polecam niezdecydowanym!!! :)

  • 0

    68. ~mazi  2007-11-03 16:29:20  host: c187-206.icpnet.pl

    mam ten fonik i jest zajebisty a to ze z chin wszystko na rynku produkowane jest chinach czytajcie kody kreskowe jak wiecie o co chodzi. pozdro

  • 0

    69. ~kamillo27  2007-11-04 10:17:17  host: 87-205-195-207.adsl.inetia.pl

    Jaki jest ten fonik??? Jak ktoś ma to niech napisze...Bo mam zamiar wziąć go w mixe plusie 30 doładowań po 30 zł. za 99 zł. Opłaca się??? jakie są jego plusy i minusy???

  • 0

    70. ~jarek  2007-11-04 16:41:23  host: ais39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja osobiście preferuke symbianowce :P al ten chyba nie jest najgorszy :)

  • 0

    71.  2007-11-04 16:51:05

    huawei made in china...bleah//a tak poważnie to bawiłem sie nim i nawet ox tylko menu zerżnięte trochę z SE,obudowa...coś jakby nokia albo samsung,i tak to fajny,tylko ciekawe kiedy ta chińszczyzna się zacznie rozlatywać...;p

  • 0

    72. ~  2007-11-04 17:10:11  host: apn-77-112-152-46.gprs.plus.pl

    czy ten telefon posiada funkcje videorozmow? w BOK Plusa powiedzieli mi, ze nie ma zas w ulotce informacyjnej tez Plusa wyczytalem, ze jednak ma. Wiec jak to jest naprawde? Pytam uzytkownikow. Z gory dzieki za odpowiedz.

  • 0

    73. ~Kubu$  2007-11-04 18:24:19  host: apn-77-113-80-153.gprs.plus.pl

    Witam. Polecacie mi ten telefon czy nie bardzo?

  • 0

    74. ~stopaKROPA  2007-11-04 23:09:55  host: bmy20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Spodziewałem się tutaj jakiegoś systemu operacyjnego, ale nie dali. Nie rozumiem też opinii innych użytkowników, że jest to "chiński szajs". Nazwa firmy jeszcze nie powinna decydować o zdaniu na temat produktu. Wiem, że popularny jest stereotyp, że chińskie to kiepskie, ale czy można powiedzieć to samo w przypadku Lenowo albo właśnie Huaweia?

  • 0

    75. ~Darth Q-Bol  2007-11-05 15:01:51  host: drr205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dla mas. Na Allegro chodzą po 300-400zł. Ma dużo funkcji ale podejrzewam, że jakość wykonania kuleje. Do tego desing - wygląda jak jakaś bardzo stara Nokia. Myśle że nie warto kupować tego fona z długą umową bo i tak zestarzeje się w pół roku a do tego może się psuć

  • 0

    76. ~pjetja  2007-11-06 11:20:58  host: cul154.internetdsl.tpnet.pl

    A jak chodzi wam glosnik w tym fonie dobra jakosc dzwieku ile dacie pkt na 10 mozliwych

  • 0

    77. ~arti  2007-11-07 18:17:58  host: host-89-228-211-117.kalisz.mm.pl

    Włąśnie zakupiłęm ten telefon jak narazie jestem zadowolony a nawet zaskoczony taką ilością bajerów. Zastanawia mnie jeden fakt czy opjce w menu można zmienić na język polski, bo angielski kumam 5 przez 10?Jeśli ktoś wie to pomocy.

  • 0

    78. ~  2007-11-07 20:20:11  host: drz135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    plusem jest na pewno aparat, mp3 (dobry dźwięk ale słuchawki do wymiany:D), blutut... solidny na pewno, wkońcu 2 lata gwarancji nioe jest z przypadku... Transmisja danych z kompa jest powalająca, naprawde szybko sie zrzuca.. minusów zbyt wielkich nie ma naprawde dobry telefon

  • 0

    79. ~pppp  2007-11-07 20:45:15  host: systemy23.toya.net.pl

    Telefon zajebisty, mi tam nic nie pryczy i mi się nie zawiesza;p. Jest śliczny!!!Polecam!!

  • 0

    80. ~;-)  2007-11-07 20:50:33  host: 213-238-78-224.adsl.inetia.pl

    Chcem kupic plusfona i mam pytanko czy w plusfonie mp3 graja glosna Prosze o odpowiedz z Góry dziekuje.

  • 0

    81. ~vd  2007-11-07 21:52:42  host: acof106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to trzeba być roche pukniętym w łeb żeby się pytać czy telefon jest fajny. No ludzie!! Troche logiki. Patrzycie łomy w specyfikacje i widzicie co ma w nim być a co nie i kupujecie ten co ma opcje takie jakie wam odpowiadają. Przecie to chore jest. Każdy lubi inny.

  • 0

    82. ~drix  2007-11-08 09:29:50  host: abxg226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej mam zamiar go kupić tylko patrze ze w menu nie ma aparatu ? gdzie jest ?

  • 0

    83.  2007-11-08 12:50:14

    Mam pytanie- czy ktos juz probowal instalowac opere mini na ten telefon? Nie ma zadnych problemow?

  • 0

    84. ~=D  2007-11-08 15:30:55  host: djd88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go kupiłem a aparat ma 1.3mega pikseli

  • 0

    85. ~adam  2007-11-08 22:00:09  host: phantom.teldom.pl

    jakiego typu jest wejscie na sluchawki?

  • 0

    86. ~fhdfh  2007-11-09 10:19:43  host: bwp130.internetdsl.tpnet.pl

    jak się przenosi pliki z tel. na kartę pamięci ?mójwidzi kartę ale nie chce jej nawet otworzyć.

  • 0

    87. ~Plusfon 401i  2007-11-09 14:49:52  host: ador37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty telefonik wszystko działa tak jak powinno!!! POLECAM!!!

  • 0

    88. ~krótki  2007-11-09 20:29:24  host: ip-193-19-212-20.static.metro.comel-it.com

    jedna sprawa fonik fajny ale mnie ta java to już dopier... bo żadna gra mi niechce działać z tych które już z neta zciągnąłem. Jak mi kto powie dla czego to będe wdzięczny bardzo. Do samego fonka to nic nie mam zajebioza. Podoba mi się szybki internet. Czytałem na necie, że może niedługo mozilla firefox jako bezpłatna przegladarka będzie dostępna mam nadzieje, że i na ten model :):):)

  • 0

    89. ~młody mol  2007-11-10 10:16:25  host: ip-157-25-239-213.multimo.gtsenergis.pl

    też mam problem z grami. żadna nie chce mi chodzić i motywy. ale zainteresowało mnie że na mp3 i karte pamieci 512mb , ale nie ma wideo konferencji

  • 0

    90. ~agata  2007-11-10 14:17:00  host: acmt32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak go zablokować?????? bo nie mam instrukcji obsługi napiszcie ogółem fajny tel

  • 0

    91. ~manix  2007-11-10 20:36:21  host: chello084010080101.chello.pl

    agata blokade telefonu jest w ustawieniach telefonu ,ustawia się czas po którym sam się blokuje a pozatym telefon jak narazie bardzo dobry, wszystko działa jak ok.

  • 0

    92. ~manix  2007-11-10 20:38:27  host: chello084010080101.chello.pl

    arti język polski jest w menu więc można spokojnie zmienić z angielskiego.

  • 0

    93. ~buła  2007-11-10 22:19:00  host: abft142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da się z nim jechac GPS-em po naszych drogach tz czy ma coś takiego w sobie jakis program albo co tam

  • 0

    94. ~moron  2007-11-11 10:05:53  host: 80.50.241.138

    ale wy jestescie wszyscy poj..... mam ten telefon 3 tygodnie teraz tak o : -glosnik mp3 mp4 dzila super glosno ma bass i nnie charczy -aparat robi zajebiste zdjecia bo ma 256000 kol. i 1,3 mpix z tylu a s przodu 0,3mpix czyli vga -jest lekki i zgrabny -bateria trzyma 7 dni ze luchaniem muzyki :D -sluchawki w zestawie sa solidne wytrzymale i graja glosno (az za glosno bo uszy bola:D)

  • 0

    95. ~Łepski  2007-11-11 13:56:37  host: proxy.tvgawex.pl

    A ja bym sie chcial spytac czy fonik posiada taka lampke ktora oswietla nam cos gdy chemy zrobic fotke, chyba wiecie o co mi chodzi? no i czy sie wam podoba bo mi tak i zamierzam go kupic ;)

  • 0

    96.  2007-11-11 14:52:54

    a moze mi ktos powiedziec czy telefon ma wbudowana lampe do aparatu/kamery? Wiecie o co mi chodzi ? Oświetla nam miejsce ktore chcemy sfotografowac, a apropo komy zamierzam ja kupic za tydzien wiec prosze o wasze opinie czy sie tni czy nie bo z tego co wyczytalem to jest 50/50 czy da sie zrobic polskie menu i jaka moze byc max karta pamieci do telefonu? I czy glosnik jest lepszy od noki 5200 do mp3?;D

  • 0

    97. ~pietrah  2007-11-11 14:54:16  host: fhm34.internetdsl.tpnet.pl

    Jak sie wlacza przedni aparat???

  • 0

    98. ~  2007-11-11 14:57:07  host: fek122.internetdsl.tpnet.pl

    a jakiej maksymalnej rozdzielczosc robi zdjecia?

  • 0

    99. ~zaoek  2007-11-11 16:07:38  host: gdi234.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to kupa gównaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Już bardziel wole jakiegos sagema niz tego złoma!!! On jest bardzo podobny do siemensa a kazdy wie ze to najgorsze scierwo!!

  • 0

    100. ~swidnica  2007-11-11 17:41:14  host: ayq111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy w zetawie jest kabel usb??

  • 0

    101. ~niezdecydowana  2007-11-11 18:34:43  host: host-81-190-191-108.kwidzyn.mm.pl

    warto go brać?? właśnie nie wiem... jedni uważają - wporządku! inni daj sobie z nim spokój i teraz mam dylemat !! proszę o opinie!!

  • 0

    102. ~wawa  2007-11-12 21:57:09  host: env170.internetdsl.tpnet.pl

    blokada przycisków długo gwiazdka

  • 0

    103. ~petree  2007-11-13 16:06:05  host: elq26.internetdsl.tpnet.pl

    też go chce kupić i czy on ma lampę błyskową a tak wogule to słyszałem że niema wideo rozmuw więc teraz niewiem czy ma czy nie w plusie muwią że mia

  • 0

    104. ~kamil  2007-11-13 20:59:27  host: static-62-233-204-250.devs.futuro.pl

    mam problem z tym internetem mam ten telefonik już dwa tygodnie a po dwóch dniach przestał mi działać internet na początku ładnie chodził a potem już nie a tak to jest zajefajny proszę o pomoc

  • 0

    105. ~  2007-11-14 15:13:14  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    niezdecydowana bierz go !!!!!!!!!! jedyne czego nie ma to radia . a sluchawki mozesz sobie podlaczyc lepsze od jakiegos odtwarzacza poniewaz ma wejscie na mini jacka :P

  • 0

    106. ~olka  2007-11-14 17:40:48  host: gsc138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie jtro chcem kupić ten telefon. Opłaca się?? niech ktoś mi podpowie czy brać go. Z góry dzięki :)

  • 0

    107. ~tofik  2007-11-15 06:16:58  host: 80.54.48.3

    czy bluetooth jest bezpłatny?

  • 0

    108. ~  2007-11-16 06:13:40  host: p01-16.opera-mini.net

    Odradzam! Mam go tzn kupilem 23.10.2007r a 6.11.2007r juz go oddalem do serwisu... Nokie ktora mam od zeszlego roku trzyma sie i nic jej nie dolega. Polecam nokie a scierwo odradzam!

  • 0

    109. ~marcin  2007-11-16 17:16:11  host: adhl6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon gówno aparat 0,3 megapiksela karta pamięci góra do 32mb słuchawek nie da się podłączyć bo nie ma wyjścia. irda niema blutufa polifonia i wyświetlacz bez kolorów

  • 0

    110. ~rambo  2007-11-16 18:58:00  host: aavm63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest kabel usb i karta 512mb

  • 0

    111. ~hehe  2007-11-17 00:30:45  host: chello084010016007.chello.pl

    @niezdecydowana weź pod uwagę że ci co sie odbrze o tym telu wypowiadają zaznaczają że go mają w posiadaniu a reszta dzieci neostrady patrzy na monitorki i ocenia zdjęcia :)

  • 0

    112. ~i_am_destiny  2007-11-17 11:16:19  host: host-89-228-138-168.gorzow.mm.pl

    ten telefon jest co najmniej dziwny....! po pierwsze nie ma zadnych dzwonkow ani muzy w sobie i jego chora instrukcja na CD nie dziala ;/... a newat nie wiem jak ustawic jakies dzwieki, choćby na SMS-y czy jak ktos dzwoni, a i wibracji tez nie potrafie włączyć!!!! moze ktos mi doradzi?

  • 0

    113. ~petree  2007-11-17 22:02:17  host: elq26.internetdsl.tpnet.pl

    95. niebajeruj tak bo to nieprawda

  • 0

    114. ~matiii  2007-11-18 13:39:40  host: cg014.nj.pl

    kurde gry java jak z komputera przesylam to mi sie niecha zainstalowac. co mam robic,niby jave odbiera

  • 0

    115. ~wyszkolon  2007-11-20 20:03:37  host: ip-83-238-95-40.netia.com.pl

    a ja mam dylemat wybrać plusfona czy nokie 5200??? zależy mi na jakości dźwięku i kamery.

  • 0

    116. ~madzia  2007-11-20 21:58:18  host: chello089077108239.chello.pl

    telefonik mam w mixie plus od wczoraj, bardzo dobrze sie spisuje, takie połączenie nokii i samsunga. i udane:)

  • 0

    117. ~passenger  2007-11-21 16:41:24  host: ds.pk.edu.pl

    Nawet fajny:) troche denerwuje to ze gry nie dzialaja ale pozatym jest spoko. i nie przeraza mnie ze to "made in china" bo sprawdzalem i wikszosc tel jest produkowana wlasnie tam, no i chyba wszystkie komputery:) ocena4

  • 0

    118. ~wienio  2007-11-22 17:19:00  host: acpi225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon, w mixie teraz sa super telefony , chyba zmienia karte na mixa, po co chodzic d osklepu jak mozna saobie ustalic stale doladowanie :)

  • 0

    119. ~Arab  2007-11-23 15:38:24  host: dfz247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niezdecydowani polecam ten telefon mam go juz ponad miesiąc i nic sie nie psuje ci co gadaja ze gowno to tego telefonu nie mają, gdybym nie mial go moglbym powiedziec ze gowno ale jest 100% zajebisty polecam tym ktorzy chca go kupic :)pozdro

  • 0

    120.  2007-11-23 19:59:00

    te telefon to kupa sma go kupilem i sa z nim same problemy szczerzeodradzam wszystkim osobaktore sie w niego zapatruja... kupilem go 23.10.2007r a 6.11.2007r oddalem do serwisu... NIE POLECAM!!! A najbardziej polecam pujscie do salonu plusa i zapytajcie jak odbywasie przez ten telefon wideo rozmowa zeby sprzedawca wam zaprezentowal i zobaczycie ze zaczna sie jaja bo okaze sie ze telefon posiada tylko jedna kamere ta sama do robie zdjec i prowadzenia wideo rozmowy... szczerze mowiac to guwno jakich mala, ja bylem glupi ze zaufalem sprzedawcy na slowo ze sprzodu jest kamera, a w rezultacie to "jakis guwniany czujnik swiatla" ale co jest najwazniejsze to to ze brakuje w opisie telefonu na stonach plusa ze ta sama kamere jest do wideo rozmow co i do robienia zdjec... to jest kompletna bzdura i tylko jakis debil mogl wymysleccos tak durnego bo przeciez wideo rozmowa polega na rozmowie i widzenia sie wzajemnie na wyswietlaczach telefonu a nie w taki sposob zeby osoba posiadajaca plus fona musiala go obracac zeby druga osoba mogla ja zobaczyc lub zeby osoba posiadajaca plusfona mogla zobaczyc taosobe z ktora rozmawia... ODRADZAM wrazie pytan piszcie na gg!!! POLECAM przedewszystkim nokie sam mam 6288 i nie mam z nia zadnych problemow chodz i tak wiem ze sa nowasze ja wole telefon bez symbiana...

  • 0

    121. ~Gibon2008  2007-11-23 23:14:31  host: bbz222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupilem go mam 2 tyg. go i super telefon tylko problem z JAva malo gier ;/ ale telefonik super bateria trzyma mi przynajmniej 10 dni poprostu wypas :)

  • 0

    122. ~normalny  2007-11-24 17:14:19  host: aciq169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pier dolnijcie sie kur wa w leb telefon zajebisty glosnik glosny mozna porownac z sagemem my501x zdjecia wypas bateria tak trzyma 3-4 dni a i jeszcze jedno wejscie do sluchawek jest takie samo jak do kazdej mp3

  • 0

    123. ~  2007-11-25 07:39:24  host: p09-07.opera-mini.net

    Nie ma z przodu kamery!!!

  • 0

    124. ~if6y  2007-11-25 14:54:31  host: aacs3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma w nim przedniego aparatu, to jest czujnik swietlny

  • 0

    125. ~qeqef  2007-11-25 15:04:07  host: 87-205-36-114.adsl.inetia.pl

    Biorąc pod uwagę baterie wyprodukowaną przez Huawei nie można chyba narzekać przecież oni produkują modemy i to dobrej klasy. Plusfon hmm wole sprawdzone marki:) Natomiasy miałam okazję go przetestować przez parę dni i miło mnie zaskoczył, podoba mi sie fakt, że można za darmo surfować po internecie ( oczywiście w "bezpiecznej strefie"). Pozdrawiam.

  • 0

    126. ~prześmiewca  2007-11-25 18:19:13  host: 80.51.91.252

    Offtopic - największe wymagania co do telefonów ma chyba dzieciarnia, która dysponuje najmniejszymi środkami finansowymi i wypisuje najwięcej bzdur pod wszystkimi modelami komórek.

  • 0

    127. ~laska  2007-11-26 22:09:47  host: dce105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jestem zadowolony akurat moj egzemplarz uwazam za udany karta512mb. bluetooth, sluchawki w komlplecie kabel usb i wszytsko co trzeba czyli mp3, mp4, 3gp wideorozmowy sa w (ustawienia> poolaczenia) ale w polsce to jeszce nie chodzi hehe a mozna wgrac na niegio kilka bajerow, moze tez sluzyc jako modem w kompie warto zainstalowac aplikacje dodana na plytce, ktora jest w zestawie jezeli wybiarac miedzy nokia5200, sew200i a plusfon 401 to polecam plus fona bo jest korzystniejszy w ofercie niz jego konkurenci jeszce zobaczymy jak bateria sie spisze jak narazie nie narzekam jakosc mp3 i wideo zajebista zdjecia zadowalajace :) pozdrawiam i polecam telefonik wielkie brawa dla plusGSM za dobry pomysl ::)

  • 0

    128. ~mc  2007-11-27 14:32:40  host: dyg211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja bym się na takie NO NAME nie porywał. Na dłuższą metę nie wiadomo jak to sie bedzie sprawować. Zobaczymy np. po 6 mies. użytkowania. Czy zauważyliście, że to chińskie g*** na pierwszy rzut oka przypoomina telefon Nokia 5500 Sport?

  • 0

    129. ~Bauii  2007-11-27 20:54:25  host: staticline25551.toya.net.pl

    ja bym tego nie kupował. Z daleka razi nie solidne wykonanie. Polecam Motorolę e398. Jedyna różnica między nimi to to, że motorola ma gorszy aparat, za to posiada ogrom innych funkcji no i oczywiście świetny dźwięk. Stanowczo odradzam.

  • 0

    130. ~Lol  2007-11-28 13:12:08  host: bli249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest spoko mam go już miesiąc :) i jak narazie wszystko gra POLECAM!!

  • 0

    131. ~  2007-11-28 18:12:11  host: emo244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAKĄ NAJWIĘKSZĄ KARTE PAMIĘCI MOŻNA WŁOŻYĆ ŻEBY TEN TELEFON SIE NIE ZACINAŁ A NI NIC

  • 0

    132. ~baby-g4  2007-11-29 20:07:30  host: acez77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiele opinii przeczytalem i wiele razy sie przewija "jak na robiony w chinach to dobry"......ludzie....PRAKTYCZNIE WSZYSTKIE FIRMY OD NOKII DO SE PRODUKUJA W CHINACH BO JEST NAJTANIEJ!!!!I SIE NIE DZIWCIE ZE DOBRZE DZIALA (O ILE TAK JEST) A ZAMIAST TEGO ZAJRZYJCIE ZA SWOJ MONITOR I SZUKAJCIE METKI MADE IN CHINA !!!!!!!!!!!!

  • 0

    133. ~Bakuś  2007-11-30 20:36:54  host: dwv89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdyby nie problemy z narastającym dzwonkiem którego nie można wyłączyć i bluetooth'em to byłbym raczej zadowolony...mam nadzieję że wypuszczą nowy soft...

  • 0

    134. ~kazia  2007-11-30 20:42:45  host: 77-253-112-224.adsl.inetia.pl

    Głośnik trzeszczy przy głośnym słuchaniu. Denerwował mnie słownik T9! Uwzględniając polskie znaki wysyła sie po pare smsów, w książce telefonicznej nie można dodać drugiego numeru do danego kontaktu, ponadto bardzo często nie da sie zapisać całego nazwiska bo jest ograniczenie znaków. Podoba mi sie fakt, że bateria ładuje sie poprzez USB, jak dla mnie jest to bardzo przydatna opcja. Kliawisze też są zaletą - łatwo sie na nich pisze, są miękkie. Bateria? Biorąc pod uwagę ilości wykonywanych przeze mnie połączeń stanowczo za krótko wytrzymuje:). Miałam okazję używać jakiś czas ten model daje mu 4 na 10. Pozdrawiam.

  • 0

    135. ~Robcio26  2007-12-02 12:36:35  host: adkw169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik swietny kupilem go miesiac temu, szkoda ze nie ma tylko podswietlenia pod aparat bo by sie przydalo a tak mzona tylko zjdecia w widnym pomieszczeniu robic.Druga sprawa nie ma przedniej kamerki tylko albo to czujnik swiatla lub cos innego nawet moj ojciec ktory sie zna na tym nie wie zabardzo co to trzeba sobie fona rozebrac.Macie jakies programy do niego cobym mogl sobie zrzucic mmsy i sms na komputer bo przez blutu sie nie da tak normalnie piszcie :) a telefon warto sobie kupic

  • 0

    136. ~priamus  2007-12-02 14:00:45  host: acpt68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tam nie ma z przodu kamery to jest czujnik światła

  • 0

    137. ~Maciek15181  2007-12-02 14:03:18  host: acpt68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Maksymalna karta tu wchodzi 8 GB nie ma lampy błyskowej ma kabel usb i głośniczek całkiem głośny polecam go

  • 0

    138. ~  2007-12-03 16:30:35  host: cpd160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wkladaiiscie karte oamieci mi nie chce wejsc pomocy

  • 0

    139. ~Łukasz  2007-12-04 15:50:59  host: brzesko-217.75.59.145.brzesko59.ptc.pl

    Mam problem czemu gry na nim nie działają z sieci pomuszcie czy są wo gule na ten telefon jakieś gry proszę o pomoc i porady!!!!!!!

  • 0

    140. ~  2007-12-05 10:43:58  host: een42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ziomuś w tym nie ma przedniej kamery

  • 0

    141. ~BARTEK  2007-12-05 15:00:04  host: ip-85-219-222-253.static.system-77.net

    TYLKO Z NETA MOZNA SCIAGNAC GRY??? MO MOZE Z NP. GAZETY Z GORY DZIEKI

  • 0

    142. ~She  2007-12-05 20:17:44  host: achn236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    puk? puk? wie ktoś może jak w tym telefonie wyłączyć pisanie sms z Ą i Ę z tymi znakami polskimi bo to wiecej smsów idzie;/;/;/ pomóżcie z góry Fenks:D pzdr.

  • 0

    143. ~Lissu  2007-12-10 21:04:49  host: dynamic-87-105-235-178.ssp.dialog.net.pl

    Elo, ja bym chciał kupić ten telefon.Widze, że opinie są podzielone, dlatego nie jestem zdecydowany.Parametry są dobre, ale cena dziwnie niska.Niech mi ktoś poda rzetelną opinie o tym telefonie, ale niech to będzie ktoś kto ma już ten telefon.

  • 0

    144. ~Huberto  2007-12-11 21:27:40  host: bmk138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon zajebisty, ale jest problem maly, bo w czasie krecenia filmu nie da się robic zoomu :( i mala wada techniczna, sluchajac np U2 z koncerow troche trzeszczy glosniczek. :))

  • 0

    145. ~kacper258  2007-12-12 15:34:18  host: host-89-229-1-247.torun.mm.pl

    to jest kupa złomu,wczoraj kupiłem tj.11.12.07 a dzisiaj zaniosłem do serwisu.Po wbiciu PIN-u zarządał PUK-a i się zablokował.Teraz muszę czekać na opinię EKSPERTA !!!! czy to aby ja go nie uszkodziłem !!!?. Dotychczas miałem 5 innych komórek i było O.K. !!! NIE KUPUJCIE GO !!!!!!!!

  • 0

    146. ~hmmmmmmmmmm.  2007-12-12 17:04:31  host: dkq35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest w nim radio

  • 0

    147. ~KALVI  2007-12-12 19:55:26  host: 87-205-226-177.adsl.inetia.pl

    Witam!!! Chcę kupić ten fonik ale nie wiem czy się opłaca,wniosku z tym mam pytanie jak on działa są jakieś wielkie z nim problemy czy nie? I jak tam wyglądają zdjęcia są dobrej jakości czy do bani i jak głośnik chodzi ładnie czy charczy

  • 0

    148. ~Anonim  2007-12-13 14:17:10  host: bvq2.internetdsl.tpnet.pl

    wezcie bezndziejny mam go i jedyne co w nim fajne to to ze mozna se jezyk japonski ustawic ten telefon to jedno wielkie zero weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee

  • 0

    149. ~Kaluus  2007-12-14 17:43:08  host: ip-62-148-80-68.netia.com.pl

    Prosze powiedzcie mi jak mam właczyc przedni aparat( ten do video rozmów ) bo za nic nie umiem wczorajcały dzień sie główkowałem.. juz nie mam na niego siły.. jutro chyba pojde do serwisu zeby mi właczyli... a tak oglnie dobry fonik i z połowa ( wiekrza) sie nie zgadzam co tutaj piszecie bo nie jest zły.. bluta jak ktos ma zle ustawionego to nie działa dzwonki sms mozna zmieniac aparat 1,3 mp3 głośne.. czego brakuje? niczego.. tylko video romzmowy jak właczyc?:(

  • 0

    150.  2007-12-15 09:09:40

    Jeszcze raz sie zapytam czekaM NA ODP.. CZY TEN TEL OBSłUGUJE OPEREMINI?? albo jakies apilkiacje czy tez gry??bo jestem na kupnie :)) i jak chodzi internet w razie podlaczenia do kompa;)

  • 0

    151. ~robciu1031  2007-12-15 14:13:20  host: w3cache.azartsat.pl

    super telefon prosty w obsłudze .diała jak mp 4.Jedynie wątpliwości kiedy kolor z obudowy zacznie się wycierać. Zgrywałem mp3 z kompa ,trochę wolno zgrywa .odtwarza super.Dzwoni bez zarzutu.

  • 0

    152. ~liszka16  2007-12-15 21:13:58  host: gw.artronik.net

    mam ten fon.blokada na dlugo trzymanej gwiazdce.troche glupi wyglad.reszta super!

  • 0

    153. ~;Domelo]  2007-12-16 14:27:37  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    marcin ty chyba piszac to siedziales na krzesle a glowe miales na podlodze samiast subwofera czlowieku nawet nie wiesz co piszesz bo jezeli telefon nie ma kolorowego wyswietlacza to po z jakiej paki ma miec aparat hhahahha jak juz cos piszesz to pomysl a tak po drugie to ten telefon ma wszystkie funkcje o ktorych napisales ze nie ma a nawet duzoooooo duuuuzoo wiecej . ty pewnie masz nokie 1110 to ona nie mam nic glo....mbie

  • 0

    154. ~rzuczek2007  2007-12-18 16:07:58  host: emt174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy sie tak gryziecie?telefon jest spox mó kolega ma jest super lecz jest jedna wada co z nim za 6 miesięcy będzie??

  • 0

    155. ~wampir  2007-12-19 20:41:16  host: ggv114.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem! Kupiłem se ten telefon dziś i tapet JPEG niemoge na nim otworzyć pisze mi "format pliku nieobsługiwany" a w opisie napisane jest że czyta JPEG! to w jakim formacie te tapety wgrywać?? Ludzie pomużcie!!!!!!

  • 0

    156. ~;Domelo  2007-12-22 09:30:36  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    moj brat pracuje w plusie i mi powiedzial jakie telefony sprzedaja sie najlepiej . na pierwszym miejscu jest nokia 5200 a o drugie miejsce walcza UWAGA : PLUSFON 401i z sony ericssonem k550i szooooookkk. A i jeszcze jedno do punktu gdzie pracuje moj brat nie przychodza zepsute plusfony . WIELKI + ;D

  • 0

    157. ~;Domelo  2007-12-22 09:33:09  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    wyszkolon bierz plusfona poniewaz kamere ma duzo lepszej jakosci a jakosc muzyki tez niczego sobie . Ja bym bral plusfona na twoim miejscu bo to udany telefon .

  • 0

    158. ~;Domelo  2007-12-22 09:39:44  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    prześmiewca sam jestes dzieciarnia i sam bys chcial jak najtanszy telefon z jak najlepszym wyposarzeniem zeby miec wszystko w jednym . Ja mam 13 lat i wiem co to jest telefon nie kupuje jakis tam chinczykow ale ten chociaz jestb z chin to jest na prawde udany ale polecam samungi i sony ericssony nie nokie bo to padla . a ten jest na prawde fajny bo to takie polaczenie samunga troche z nokia ale mimo to jest mily ;D

  • 0

    159. ~Sylwia =)  2007-12-22 18:50:19  host: bxv98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niedawna i nie mam zielonego pojęcia jak się włącza dźwięk do sms-ów... wibracji tez nie umiem... jak ktos wie to niech napisze... z góry dziękuje... =)

  • 0

    160. ~Lissu  2007-12-23 03:45:40  host: dynamic-87-105-239-59.ssp.dialog.net.pl

    Pytałem w salonie i to oczko z przodu to kamera. W drugiej połowie stycznia będzie można już sonfigurować telefon i gadać na wideorozmowie.A kamerę tą można uruchomić tylko jeśli ma się właśnie skonfigurowanego fona.Niedługo będę miał ten telefon i wypisze Wam konkretnie jego wady i zalety, bo tak na prawde nie widzę tu jednoznacznej opinii. Ale wydaje mi się, że ci ktorzy pisza, ze telefon jest do niczego to pisza tak dlatego bo od malego nastawieni sa, ze to co chinskie jest do dupy.

  • 0

    161. ~DAREK1  2007-12-23 13:42:07  host: public-gprs73852.centertel.pl

    JAK MOŻNA ŚCIĄGNĄĆ SIMLOCK PROSZĘ O POMOC

  • 0

    162. ~p.a.cz.ek  2007-12-23 19:09:44  host: dmy29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem ten telefon podoba mi sie ale jest gluppio z tym ze sie nie instaluje java ;/ napet programu hackerskiego nie moge zainstalowac ;/ ale tak to telefon spoko :)

  • 0

    163. ~sucre997  2007-12-24 10:13:57  host: gmw187.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefon jest zaje...to co z tego że jakiś tam huawei przed nim miałem se k750i i tylko był lepszy że miał radio a wyświetlacz niby taki sam a w plusfonie lepiej wyswietla tapety i filmy. polecam tego fona za takie pieniądze nie znajdziecie lepszego

  • 0

    164. ~oli  2007-12-25 02:33:37  host: apn-77-113-100-27.gprs.plus.pl

    ja mam ten telefon i jest dobry. Szczgolnie glodnik jest to jak jakby telefon muzyczny :Dpolecam

  • 0

    165. ~krytyk  2007-12-25 18:59:25  host: gob150.internetdsl.tpnet.pl

    pierdolice smuty !! gowno wiecie a gadacie chyba sobie go wezme...... nara pozdrawiam tych co wzieli goo

  • 0

    166. ~mariusz  2007-12-26 13:10:53  host: gby139.internetdsl.tpnet.pl

    WITAM. CHCĘ KUPIć TEN TELEFON ALE CHCE BYC PEWIEN ZE NIE BEDZIE SIE PSÓŁ. NAPISZCIE CZY WARTO GO KUPOWAC! Z GORY DZIEKI :)

  • 0

    167. ~MAXIO  2007-12-26 13:14:23  host: gby139.internetdsl.tpnet.pl

    WITAM. Chcę kupić ten telefon i nie wiem czy warto ??? pomóżcie :)

  • 0

    168. ~kamilos  2007-12-26 20:06:27  host: abew177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanowiam sie nad kupnem i chyba go wybore bo ładny telefonik

  • 0

    169. ~Lissu  2007-12-26 20:35:13  host: dynamic-87-105-234-237.ssp.dialog.net.pl

    Nie no ludzie rozpierdalacie mnie. Mam już tego fona. Jest zajebisty, wideorozmowe można przeprowadzić przez PRZEDNIĄ i TYLNĄ kamerę. Poprostu trzeba sobie w ustawieniach odpowiednio ustawić. UMTS będzie w plusie w drugiej połowie stycznia i wtedy sobie zobaczycie jak wygląda wideoromowa na plusfonie. Nie piszcie takich opinii, że to gówno, bo albo nie macie tego telefonu a bardzo chcecie coś na tym forum napisać , albo za wszelką cenę idiotów z siebie chcecie zrobić. Telefon ma kilka wad np. głośnik trzeszczy gdy gra na full, ale te pesymistyczne opinie bawią mnie bardzo:D Proszę nie róbcie z siebie idiotów, bo tak jak napisał "baby-g4 " wiele fonów pochodzi właśnie z Chin.

  • 0

    170. ~Marud  2007-12-27 10:11:20  host: w3cache5.punkt.pl

    ą ię to włącz angielskie t9 a co do zmiany dzwonka to wchodzi sie na ustawiania,ustawienia telefonu, profile -wybierasz aktualny i edytuj i potem ładujesz co chcesz na dzwonek,telefon mam 4 dni i narazie ok mp3-spoko-tylko denerswuje mnie ze nie ma listy odtwarzania tylko 1 utwór na ekranie(jak tworzymy liste to chciałbym by była widoczna a tylko aktualnie odgrywany jest widoczny) mms i sms ok

  • 0

    171. ~fonomaniak  2007-12-27 10:57:24  host: net2-host23.wislanet.pl

    ten fon jest lepszy niż nokia 5300i tańszy przede wszystkim...A jak ktoś narzeka na "chinola"to niech sie w łeb puknie przecież prawie wszystko jest produkowane w china i działa niby tanie ale dobre...wszystko co macie(prawie wszystko)jest chińskie więc niema co się tym sugerować...Osobiście nie mam tego fona ale widze ze ci kturzy go oceniają jako zły to dzieciaki które chcą tylko grać i słuchać muzy...

  • 0

    172. ~Rosiu  2007-12-27 16:52:36  host: 77-242-225-38.net.fone.pl

    Witam wszystkich. Mam zamiar kupić ten telefon od kolegi bardzo tanio, jeszcze nie rozpakowany. Cena to około 150zł i nie wiem czy go brać. Ponieważ niektórzy piszą ze jest super a inni znowu że do niczego. Może ktoś mi poradzi;]

  • 0

    173. ~Rmx'Zielona Góra  2007-12-30 00:52:07  host: apn-77-113-72-125.gprs.plus.pl

    telefon "wszytkomający" (prócz radia)jest naprawde najlepszym telefonem za niewielkie pieniądze(ok 300 zl) mam go od ponad miesiąca... ma karte pamięci blutouth, odtwarzacz mp3,3gp,aac,aac+,eaac,txt,mp4,amr i inne... posiada możliwości lączenia UMTS i EDEG(działa jako modem), ma wybieranie głosowe,system głośnomówiący, dyktafon... jedynie wideokonferencja jest niepewna,gdyz niewiadomo czy rzeczywiście z przodu jest kamera czy czujnik światla, wiem jednak ze nawet gdyby wideokonferencja byla możliwa to jedynie w strefie 3G z osobą która ma telefon też z wideokonferencją i znajdującą sie w strefie 3G... osoby które piszą że telefon jest marny nie mają racji... oczywiście nie porównujmy plusfona do SE bo to dwie różne rzeczy... zresztą telefon jest rzeczą osobistą i jednym sie podoba nokia a innym Plusfon... decyzja jest prosta-> jeśli chcesz telefon za niewielką cene z rozbudowanym menu i podstawowymi parametrami jakie mają inne telefony Plusfon prezentuje się tu najlepiej... pozdrawiam...

  • 0

    174. ~pppppp  2007-12-30 14:05:39  host: bjf161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo fajny, ale mam problem: cały czas przełącza mi się z profilu zwykłego na profil zestaw słuchawkowy. Czy wiecie co to może być? Proszę o odpowiedź. PS: Słuchawki wtedy nie są podłączone. Proszę o szybką odpowiedź.

  • 0

    175. ~edson  2007-12-31 16:31:49  host: abbc118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    robciu1031 zgrywanie z kompa na tela zależy od karty pamięci (od prędkości, z którą można na daną kartę wgrywać)

  • 1

    176. ~george  2008-01-01 14:38:40  host: apn-77-115-17-246.gprs.plus.pl

    telefon jest super za taka cene niema leprzego.Co chcecie to mowcie!

  • 0

    177. ~anka18812  2008-01-01 16:27:56  host: 87-205-95-250.adsl.inetia.pl

    Mam fonik juz przeszło miesiąc tylko płytka z instrukcja nie chce chodzic i aparat mi sie włączyc. Podejrzewam ze wyłaczylam jakas opcje!! a tak to spoko!!! Polecam go bo warto!!!Aparat 1,3, robi naprawde sliczne zdjecia!!! Według mnie warto go miec!!!

  • 0

    178. ~kasia  2008-01-01 18:12:52  host: bdw81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to kupa złomu mam go od 2 tygodni i nadal nie mogę podłączyc kabla USB do komputera na dodatek głośnik jest słaby, bateria dziala co najwyżej 3 dni. TO ZWYKłY BUBEL I TANDETA!

  • 0

    179. ~pablo  2008-01-02 16:54:25  host: gee194.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon i jest super oczywiście jak się nim umie posługiwać. ma wyświetlacz 176x220pxwięc tylko tapety tego formatu czyta

  • 0

    181. ~Tabs  2008-01-02 18:58:00  host: apn-77-115-85-79.gprs.plus.pl

    http://www.mobile-review.com/phonemodels/huawei/huawei-u120-en.s html jak byk stoi: kamera do wideorozmowy VGA.

  • 0

    182. ~martyna  2008-01-03 13:38:12  host: aie50.internetdsl.tpnet.pl

    DLA TYCH CO CHCA KUPIC: NIE KUPUJCIE! oto powody dlaczego nie: 1. zepsul mi sie slot na MicroSD 2. klawiatura swieci tylko 6sek. nawet jezeli sie ustawi inaczej 3. slabe sluchawki 4. brak motywow (dostepny tylko 1) 5. bardzo ciezko znalezc jakiekolwiek aplikacje java a jezeli juz mamy to nie dzialaja 6. bluetooth czesto nie dziala, nie widza go inne fony jezeli NIE jest ukryty 7. slaba bateria 8. glosnik trzeszczy jak jest na maxa glososc 9. zeby skonfigurowac wap itd itp to mowcie od razu bo nie sa skonfigurowane i trzeba biegac po 100 razy OGOLNIE NIE POLECAM

  • 0

    183. ~Tygrys  2008-01-03 16:32:08  host: gpr178.internetdsl.tpnet.pl

    Te telefony są jedynie zdatne na złom kupiłem i za dwa dni oddałem do serwisu bo soft sie psuje i szwankują LCD nigdy wiecej tekiego telefonu a i niemają zadnych wideorozmów to jest pic na wode

  • 0

    184. ~mmm  2008-01-03 18:18:11  host: 87-205-88-226.adsl.inetia.pl

    dziala wam budzik w tym telefonie ? bo mi sie ;s

  • 0

    185. ~kuba  2008-01-03 21:29:51  host: bul101.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy można dokupić pamięć większą niż 512MB

  • 0

    186. ~KRzysiek  2008-01-04 14:36:29  host: ece21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem tak miałem nokie 6230i , k750i soniacza .. i teraz mam tego :D plusfonika i nie narzekam :) bateryja 3 dni na luziku mp3 ladnie wszysko ok nic się nie wiesza ,... ci co dali zle opinie to nie rozumiem dlaczego ja jestem bardzo zadowolony :) serdecznie go wszystkim polecam :)

  • 0

    187. ~jacek  2008-01-04 18:08:55  host: ustronie.nat.student.pw.edu.pl

    Hej. Ja mam ten telefon od 3 tygodni i bardzo dobrze się z nim obchodziłem. W międzyczasie przestał mi działać klawisz do zmniejszania głośności słuchawki oraz odpadł taki srebrzysty element z tyłu, przy aparacie :(

  • 0

    188. ~jacek  2008-01-04 18:13:01  host: ustronie.nat.student.pw.edu.pl

    Ja mam mieszane wrażenia. Mam telefon od 3 tygodni. Obchodziłem się z nim w tym czasie wzorowo(żadnego upuszczania, zalewania itp. ;). Zawiesił mi się w tym czasie z 6 razy. Przestał działać klawisz zmniejszania głośności słuchawki oraz odpadł srebrzysty element z tyłu, obok aparatu. Także jeżeli chodzi o jakość wykonania to Nokia to to nie jest ;)

  • 0

    189. ~ico  2008-01-04 19:32:17  host: 088156065018.bsk.vectranet.pl

    żal mi na ten telefon patrzeć ja nie wiem kto chciałby telefon z logo plusa,

  • 0

    190.  2008-01-04 23:14:47

    Marud wielkie dzieki za pomoc wkońcu zmieniłam dzwonek sms i włączyłam wibre teraz niemam nic do marudzenia telefonik jest super pozdrawiam !!! :)

  • 0

    191. ~kondi  2008-01-05 15:40:16  host: nat-2.ingram.com.pl

    zamieżam kupić plusfona 401i czy warto prosze o odpowiedz

  • 0

    192. ~fhlkrdj  2008-01-05 18:55:07  host: dau79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zajebisty telefon na wypasie wszystko ma co powinien mieć telefon więcej nie potrzeba bo w koncu telefon jest do dzwonienia

  • 0

    193. ~gadu  2008-01-06 15:10:02  host: pb44.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl

    gadacie głupoty. Plusfon jest super. Jestem SZCĘŚLIWYM posiadaczem tego telefonu. Ogólnie wymiata

  • 0

    194. ~jacekpolan  2008-01-07 12:45:27  host: 193.33.174.2

    siema czy ktos wie gdziem moge znalesc jakies gierki na tego fona i czy potrzebny jest jakis program do przerobienia ich po sciagnieciu pozro

  • 0

    195. ~madllen  2008-01-07 14:32:23  host: 77-253-139-210.adsl.inetia.pl

    Telefon bajer. Ci, którzy spodziewali sie super zabawki do muzy, filmikow i zdjec mogą być rozczarowani. Ale jak dla mnie jest spox. Sciągnełam sobie tapetki i muze przez USB. Fajny dzwonek i tapeta - tyle mi wystarczy do szczescia. Wyglad też eleganci, jest w miare płaski, ogolnie dobrze sie prazentuje. Gorąco polecam jak za taką cene. P.S O co wam chodzi z tymi videorozmowami? Od tego jest darmowe skype albo cuś....

  • 0

    196. ~Edaz  2008-01-07 15:20:59  host: elq19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można do tego telefonu kupic pokrowiec ????

  • 0

    197. ~illll  2008-01-07 20:36:34  host: apn-77-114-20-145.gprs.plus.pl

    mam pytanie do właścicieli plus fonów jak w nim pracuje internet

  • 0

    198. ~  2008-01-08 10:13:15  host: 87-205-237-131.adsl.inetia.pl

    Bluetooth raz działa dzieśięc nie. telefon dla tych którzy lubią sią wkur..... jedyny + to dobre mp3:)

  • 0

    199. ~niki  2008-01-08 19:24:31  host: ahn149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie- plusfona posiadam od 2 dni i jesli chce sobie cos przeslac z kompa to wgl nie moge tego zrobic gdyz w dolaczonym programie pisze ze telefon jest nie podlaczony i nie wiem czy cos zle zainstalowalam jesli mozecie podajcie mi krok po kroku co mam zrobic... z gory dziekuje=)

  • 0

    200. ~  2008-01-09 10:10:41  host: hmu170.internetdsl.tpnet.pl

    czy do plusfonu 401i moge ściągać motywy?

  • 0

    201. ~biała  2008-01-09 19:32:00  host: adka208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon naprawde zajebisty ;)) niestety cos mi sie zepsulo;/ wyswietlacz padl a mialam go tylko jeden dzien odda sie do naprawy i po sprawie po to jest gwarancja ;PP ale po za tym to telefn super bardzo wygodny latwy w obsludze i naszpikowany funkcjami :))

  • 0

    202. ~Szymon  2008-01-09 20:57:54  host: xdsl-16354.lubin.dialog.net.pl

    Pracuje w serwisie huawei(plusfon)w Warszawie i gier nie da sie wgrać, bo plus sam sobie zażyczył blokadę midietów java przez usb, bluethoon itp.

  • 0

    203. ~dzony133  2008-01-11 18:25:21  host: aamt77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zablokować klaw w tym tel pomózcie

  • 0

    204. ~Kroniki12  2008-01-13 12:24:54  host: ag132.netis.net.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jest super. Zdjęcia robi dobre jak na 1.3 mp. Da się zminimalizować odtważacz i jest funkcja pełny ekran przy oglądaniu wideo. W plusie przy zakupie dostaje się kartę pamięci mikroSD 512 MB więc niejest źle. A gry chodzą jak się ma czytnik kart pamięci to na karte się zgrywa bezpośrednio i gites jak ktoś niema niech se zakupi...

  • 0

    205. ~asia  2008-01-13 16:09:31  host: adgw177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ustawic ddla kazdego rozmowcy inny w tym tel .prosze o odpowiedz

  • 0

    206. ~adadad  2008-01-14 19:38:25  host: aaxd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak nie potraficie się obchodzić z telefonem to macie takie problemy. Koleś piszę, że nie może podłączyć kabla.....żallllll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    207. ~alan  2008-01-14 19:56:27  host: pt191.miedzychod.sdi.tpnet.pl

    nokia to nie padlo sam mialem SZAJSUNGA ale tylko przez chwile i stwierdzilem ze nie dnadaje sie dladziecka - za malo bajerow a chinczykow takich jak plusfon nie polecam

  • 0

    208. ~  2008-01-14 23:30:03  host: aacb50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nieprawda że ten telefonik to złom powiem wam że jest sto razy lepszy niż Nokia 5200 i 5300 bo te nokie to szmelc a słuchawki możesz zawsze kupić nowe jak te są słabe więc o co chodzi ??!

  • 0

    209. ~Adam1992  2008-01-15 06:41:13  host: adgt160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od miesiąca i nie narzekam wszysztko działa

  • 0

    210. ~  2008-01-15 10:08:55  host: wimax41.telbeskid.com.pl

    mam ten tel od ok. 5 dni i jak na razie jestem zadowolona. nic się nie zepsuło... internet chodzi (nawet nie musiałam konfigurowac)... elegancko wygąda... no i na instrukcję to nie ma co liczyć, bo ta na CD nadaje się do kosza, nawet nie chce się otworzyć... aparat fajnie robi fotki jak na 1.3... szkoda, że nie ma radia, no i aplikacje java nie chca chodzić, nie wiem czemu... no i najgorsze to, że nic na niego prakttycznie nie mozna znaleść w sieci... ale to da sie wytrzymać... ogólnie mi się podoba, polecam :)

  • 0

    211. ~ppp  2008-01-16 18:24:14  host: aqi194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od paru dni wszystko działa aplikacje java też trzeszczy tylko głośnik na maxie nic więcej wideorozmowy działają i Bloototh też

  • 0

    212. ~daro1991  2008-01-18 15:07:47  host: ejx238.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam zamiar kupic tego fona i niewiem czy sie oplaca bo jedni mowia ze jest zajebisty a drudzy ze do bani!! poradzcie cos czekam na odp

  • 0

    213. ~xgfxg  2008-01-19 23:24:02  host: dynamic-87-105-191-29.ssp.dialog.net.pl

    nie polecam tego telefonu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba ze dla starszych osob:>

  • 0

    214. ~Kamciio  2008-01-20 09:36:36  host: nat3.tychy.msk.pl

    Mam tego fona i jest bardzo zaje.... myśle że będzie wincej takich telefonów

  • 0

    215. ~mono  2008-01-20 15:39:03  host: ip38-c26.gl.digi.pl

    a czy ten telefonik muli jak sie go uzywa? Chce go wlasnie kupic. NAprawde nie ma zadnych gier i programow do niego? jaką jakosc ma odtwarzanie mp3? ile bateria mu trzyma?

  • 1

    216. ~  2008-01-20 20:43:30  host: adk184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon zarąbisty! Głośnik dobry no i głośny, tak samo słuchawki. Nagrywa dobrze filmiki, dobry dyktafon. Fotki także robi dobre ;) Polecam. Jeden minus,, że nie wiadomo jak z niego smilocka ściągnąć.

  • 0

    217. ~wemulinka  2008-01-21 14:28:27  host: dxa106.internetdsl.tpnet.pl

    a mi się bardzo podoba ten telefon ;] ma wszystko co mi potrzeba ;] a glośnik ma bardzo wyrażny a grafika jest super xD gier jeszcze nie probowalam instalować to nie mogę tego skomenować :}

  • 0

    218. ~r  2008-01-22 01:32:14  host: dynamic-62-87-147-223.ssp.dialog.net.pl

    Spokojnie, nasi rodzimi eksperci od łamania zabezpieczeń już pewnie pracują nad złamaniem wszystkich zabezpieczeń, czekam na to z niecierpliwością, bo plus się nie popisał i wypuścił telefon bez zaplecza gier i aplikacji !

  • 0

    219. ~pająk  2008-01-23 09:44:48  host: dtp99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel. już pare misięcy ... jest poprostu super polecam go wszystkim. ci którzy go nie mają niech żałują . buziaczki ;]

  • 0

    220. ~sylwusia  2008-01-24 08:42:55  host: public32511.xdsl.centertel.pl

    mam ten telefon od 3 miesiecy i jest naprawde dobry ale mam maly problem...za kazdym razem jak ktos mi gluchnie to dzwieki same mi sie zciszaja...nie wiecie moze jak to ustawic??

  • 0

    221. ~robi  2008-01-24 16:10:21  host: chello089077143132.chello.pl

    a siemens to niby skad,tez made in china

  • 0

    222. ~Zellus  2008-01-24 21:09:26  host: acqh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon nie jest zly ale ma kilka wad: -niemozna sluchac nuyki grac/ogldac zdjec/chodzic po necie w jedyn czasie bo sie cos zwsze wylaczy -nie ozna wybrac motywow -jak sie slucha muzy i bawi na telefonie to muzyka czasami sie na chwilwe zarzymuje -dlugo sie czasami laduje(np. ksiazka telefoniczna) -charczy glosnik -nie mozna odbierac plikow przez bluta bo tel znajduje ale potem wyskakuje blad i koniec -przy slabym swietle robi okropne zdjecia(choc nie wiem czy inne telefony maja lepiej) Telefon ogolnie posiada wiele funkcji lez dosc slabo wykonanaych alew tej cenie to to nokia nie bedzie...

  • 0

    223. ~fffff  2008-01-25 10:54:18  host: abqt181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest bardzo bory nie narzekam mam juz 2 tygodnie i nic mi się nie zepsuło wszystko mi działa

  • 0

    224. ~extasy  2008-01-25 14:50:18  host: 83.2.223.244

    telefonik jest jak najbardziej oki, ale nie wiem co z ustawieniami dźwięku

  • 0

    225. ~krecik921  2008-01-26 10:39:40  host: 87-205-46-98.adsl.inetia.pl

    Telegon na początku wydawał sie zaje**sty, wszystko jest dobrze dopoki nie chce sie wgrać na niego jakiejs gry, nie chodzi żadna, ale za taką kase i tak lepszego ine znajdziecie

  • 0

    226. ~  2008-01-26 19:47:40  host: acpe99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebisty wlasnie go kupilam i jest narazie suprer:P

  • 0

    227. ~  2008-01-27 19:36:58  host: bjq115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona miesiąc ale nic mi się nie psuje:P Jest zajebisty:):)Aparat 1.3 mg pix mp3.dokupiłem kartą 1gb i nic sie nie tnie. Cudny wyświetlacz jedynie nie mogę znależć gier na tego fonika ale to nic jest spko:P:P. Jak komuś nie pasuje to niech sobie kupi coś za 1500zł ten telefon w takiej cenie ok (300)zł jest zajebisty Pozdro dla wszystkich majacych tego fona xD

  • 0

    228. ~yoosko  2008-01-28 09:47:26  host: 088156069253.skr.vectranet.pl

    pytanko ile wam bateria trzyma w tym fonie i jak puscicie muze na full to tez wam glosnik charszczy??? odp prosze wazne

  • 0

    229. ~;Domelo  2008-01-28 16:16:35  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    Ludzie jezeli macie inne karty sim niz plusa to musicie poczekac az wasza siec wypusci taki telefon plu i play juz maja ;)

  • 0

    230. ~;Domelo  2008-01-28 16:18:42  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    narzekacie ze ten fon jest made in china a ja ostanio dosc czesto zauwazam ze Nokia wypuszcza telefony MADE IN CHINA tak pisze na obudowach jak i na pudelkach!!!!!!!!!

  • 0

    231. ~AneŚśŚia  2008-01-28 23:18:08  host: cc154.nj.pl

    cześć !!! mam pytanie... kupiłam ten telefon dzisiaj i jak mi ktos dzwoni to jest dzwonek narastający i jak ktos mi pyszcza sygnałka to woguel nie sluchac dzwonka.. jak to mozna zmienic ?????

  • 0

    232. ~master  2008-01-29 22:17:06  host: ehn130.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to jest badziewie! U mnie w okolicy kupiły go 3 dziewczyny i wszystkim siada Bluetooth, a bateria trzyma dzień, dwa. To jest żałosne. Tyle trzyma moja trzy letnia Motorola, a eksploatuję ją nieludzko]:->

  • 0

    233. ~  2008-01-30 21:18:06  host: rejon109.ztpnet.pl

    jak sie wlacza dlugie wiadomosci

  • 0

    234. ~grzechu  2008-02-01 10:06:47  host: edy74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik Wyśmienity,dużo funkcji,mp3,i wiele innych.mam go od 3 tygodni i nie narzekam.polecam wszystkim,nawet sylwkowi b.

  • 0

    235. ~mariusz  2008-02-01 16:56:40  host: adi180.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos wie gdzie moge zdiac simloka i za ile mieszkam pod warszawa

  • 0

    236. ~  2008-02-01 17:39:45  host: duh226.internetdsl.tpnet.pl

    Fonik jest zajebisty kto go nie ma niech żałuje tylko nie ma na niego gier i motywów żal dupe ściska kiedy widze że ktoś nie umie się nim obsługiwać a to z przodu ta kropeczka to jest czujnik światła

  • 0

    237. ~Astal  2008-02-01 19:44:41  host: axj34.internetdsl.tpnet.pl

    A może mi ktoś powiedzieć, jak na tym zainstalować uruchomić aplikacje java? Bo mi się pokazuje komunikat: Rozpoznanie nie powiodło się.

  • 0

    238. ~wyder  2008-02-01 22:28:44  host: dur114.internetdsl.tpnet.pl

    Mi nie chodzą pliki w formacie 3GP, ściągałem już nie jedne, i nie moge zainstalować gier chociaż są JAVA. A ogółem telefon super jeśli chodzi o jakość/cenę. ;D

  • 0

    239. ~  2008-02-02 02:06:16  host: 82.139.146.65

    a jak z wytrzymałością telefonu? Czy komuś już upadł, wypadł, spadł?

  • 0

    240. ~oski  2008-02-02 10:50:03  host: awl219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    są jakies programy na plusfona 401i

  • 0

    241. ~lolek  2008-02-02 20:36:30  host: aabz77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiąca i wszystko w nim działa gier nie próbowałem instalować ale cóż telefon nie jest do gier...aparat supeer...głośnik trzeszczy na max ale jak damy o 1 niżej to płynna muzyka leci

  • 0

    242. ~minek1992  2008-02-03 08:46:11  host: static-87-105-249-82.ssp.dialog.net.pl

    ogolem telefon fajny tylko jak wylaczyc dzwiek w klawiszach?...

  • 0

    243. ~Tyśka  2008-02-03 08:51:41  host: public24830.xdsl.centertel.pl

    mam ten tel. Dwa tygodnie.....nie jest zły ale mógłby być lepszy.....juz w pierwszym dniu nie działała mi Karta pamięci....no ale do serwisu i za tydzień będzie ok.....jest mało wytzymały moim zdanie obchodze sie z nim bardzo delikatnie a i tak ma juz dzieś odpryski lakieru i zadrapania.....i szkoda ze nie mozna zmieniać obudowy.....ale ogólnie to telefon spox..polecam :)

  • 0

    244. ~  2008-02-03 15:00:59  host: apn-77-113-94-128.gprs.plus.pl

    mam ten telefon dwa miesiace i nie mam co na niego nazekac,dobze robi fotki filmy tez nie najgorzej no i mp3 odtwarza zajebiscie,ma dwa minusy nie ma na niego gier i peogramow ijak pamoec jest cala zapelniona to sie strasznie muli

  • 0

    245. ~marek79  2008-02-04 14:05:38  host: aax225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem zaskoczony ze chinole zrobili coś tak funkcjonalnego, bateria trzyma 7 dni(cieżko o taki telefon). Proste menu , ładny wyświetlacz, obudowa wykonana z dobrej jakosci materiałów ,kabel usb ,plytka , sluchawki w zestawie.Nie wiesza się co działo się w mojej nokii 6280!!!!!!!!!! Ogulnie dobry telefonik. POLECAM !!!!!!!!!!!!!

  • 0

    246. ~AseR  2008-02-04 15:04:15  host: bvt80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to ja juz niewiem. Mam do wyboru Plusfona i Nokie 5200. Ogólnie wolę Nokie no ale w 5200 aparat do dupy. Plusfon ma 1.3Mpix. Niewiem co z muza w obydwu telefonach. Jedni mówia ze w plusfonie głośnik trzeszczy. Juz doprawdy niewiem. Plusfon 401i czy Nokia 5200 co wybrac!?

  • 0

    247. ~Ci@pek  2008-02-04 17:29:38  host: chello089078235186.chello.pl

    Mam ten telefon juz jakis kawalek czasu i jestem cora z bardziej pogronzony nie ma motywow nie laczy sie z telefonami lepszymi (spowodowane blututem 1.2 a nie 2.0)ale jezeli ktos chce prostego fona to polecam

  • 0

    248. ~Plusfonik  2008-02-04 20:07:38  host: atz56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ok 2 mies. i nie narzekam mp3 ładnie gra java działa aparat choć 1,3 mpx to zdjęcia świetne jedyna wada z przodu przy szybce bardzo szybko sie rysuje!!! OGULNIE BARDZO POLECAM

  • 0

    249. ~kjkk  2008-02-06 11:35:13  host: dea246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ustawiam budzik na daną godzine i mi nie dzwoni dlaczego??

  • 0

    250. ~narrow_minded  2008-02-08 00:15:09  host: byc37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przepraszam,budzik działa, bo jakoś codziennie budzi mnie do pracy...awersje nie na miejscu

  • 0

    251. ~kamil  2008-02-08 13:10:34  host: acda173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie gry wchodza na plusfona

  • 0

    252. ~xjxxax  2008-02-10 12:30:32  host: host060.ip-p15.gni.pl

    Mam fona od 2 dni i zapowiada sie całkiem fajnie.. tylko mam pytanie wie ktoś moze jak sie zgrywa[zdjecia i video] z komy na kompa?? bo męcze sie z tym od wczoraj ... z góry thx :)

  • 0

    253. ~ewaaaaa  2008-02-12 15:31:56  host: ip-83-2-206-79.static.xcore.pl

    mama ten tel i nie moge przeslac zdjec przez USB na kompa ani nagrac muzyki ;d;;d czy ktos wie jak to zrobic??

  • 0

    254. ~pol1826  2008-02-14 19:53:00  host: host-81-190-64-91.gdynia.mm.pl

    Proszę o informację bo chcę kupić ten telefon i nie wiem czy warto i jak się spisuje?? pzdr.

  • 0

    255. ~gucio  2008-02-15 19:15:31  host: dzo214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma ktos gg na tym telefonie? jak to zrobic?

  • 0

    256. ~  2008-02-16 19:49:13  host: fhe38.internetdsl.tpnet.pl

    w tym telefonie raz blutu działa a raz nie .. wkurzające to jest ... ale ogólnie jest spoko tel ... polecam ... ;-)

  • 0

    257. ~klecha  2008-02-17 00:04:25  host: host-89-229-22-132.torun.mm.pl

    Telefon jest bardzo dobry.Jeśli komuś przeszkadza że nie mozna odpalac gierek to niech sobie kupi game boya.Ma super odtwarzacz mp3,robi w miare przyzwoite zdjęcia,jest mały i ma duży wyświetlacz. Jeśli ktoś szuka uniwersalnego i dobrego telefonu to polecam plusfonika.Naprawde warto go nabyc :)Pozdrawiam

  • 0

    258. ~Olek  2008-02-21 16:12:16  host: system8589174251.ptvk.pl

    Mam ten telefon juz coś 3 miesiące,wszytko działa ok.telefon naprawde spoko jak z tą kase nic sie nie psuje.Tylko nie mozna wgrać motywów przez USB:( I nie mozna wgrać folmików z komputera ;/Bo pisze ze nieosugiwany format chyba ze ktoś ma inny sposób na wgranie filmiku to napiszcie ;)

  • 0

    259. ~dropek  2008-02-22 14:47:32  host: ip-83-238-68-200.netia.com.pl

    chciałem sobie wziac ten tel w mixie ale po przczytaniu waszych opini az mi sie odechciewa go jednym slowem zalosny jest ten tel!

  • 0

    260. ~Luzak  2008-02-23 20:48:39  host: bnq169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już jakiś miesiąc i jestem z niego bardzo zadowolony. Wszystko działa tylko java jest tu do niczego. Telefon sie strasznie muli jak sie zapełni cała pamięć. Minusy to brak motywów, brak wygaszacza ekranu i szybko gasnące podświetlenie klasiatury. Nawet jak sie w ustawieniach da 20s to wygasa po 5s. Bateria mi trzyma 4 dni po formatowaniu. Jeszcze jednym minusem jest rosnacy dźwięk dzwonka, gdy ktoś próbuje nawiązać z nami połączenie. Plusy to dobry odtwarzac mp3, dobre odtwarzanie filmikow i aparat 1,3MPx. Z telefonu jest zadowolony i polecam.

  • 0

    261. ~robson19  2008-02-24 15:57:46  host: apn-77-112-19-13.gprs.plus.pl

    telefon ogólnie dobry szkoda tylko ze nie ma irdy

  • 0

    262. ~BieliK  2008-02-26 18:24:26  host: adgr115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zainstalować gierki??????????

  • 0

    263. ~Odcinek  2008-02-27 19:27:55  host: 131.kepler.ksiezyc.pl

    telefon spoko, kazdy pisze ze krotko podswietlany jest, ale jest to plus-mniej baterii zrzera, ale taz nie wiem co z gierkami? niemoge ich zainstalowac

  • 0

    264. ~darek  2008-02-27 20:15:46  host: pk119.dhcp.adsl.tpnet.pl

    fajny tel tylko jak by nie możliwość wyłączenia polskich znaków w słowniku co jest szczególnie wkurzające jak ktoś dużo pisze to by było bardzo dobrze a tak jest tylko dobrze

  • 0

    265. ~;Domelo  2008-02-28 15:40:12  host: static-ip-87-248-81-190.promax.media.pl

    dropek glupi jestes bo sluchasz tych tlumokow ten telefon jest duzo lepszy od nie jednej nokii . Duzo mniej sie psuje od nich jest duzo ladniejszy nie trzeszczy tak jak nokie . Mnie mozesz posluchac bo ma brata pracujacego w plusie i dostali tylko 1 plusfona do naprawy a takto fony chodza jak samsungi czyli bezawaryjnie !!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    266. ~natiii  2008-02-28 20:32:22  host: 87-205-236-227.adsl.inetia.pl

    Do "~dropek" wez idz sie utop czlowieku!!!! wy to macie jakies problemy...a ze to nie dziala, ze tamto, siamto... mnie sie juz wymiotowac chce jak czytam wasze NEGATYWNE opinie...Dajcie spokoj... ten fon jest zajebisty i tyle....a wy tylko szukacie dziury w calym;/... oczywiscie zwracam sie do tych ze zla opinia o plusfonie:(.... jejku moze ma kilka wad ale ogolem jest dobry...wy od razu byscie chcieli niewiadomo co;/....zaden telefon nie jest doskonaly!!!!! wiec jezeli macie zamiar takie glupoty (i nieprawde) tu wypisywac to najlepiej wcale nie piszcie!!! pozdro dla tych pozytywnie nastawionych :) ;*

  • 0

    267. ~Namek  2008-02-28 21:17:55  host: apn-77-115-154-168.gprs.plus.pl

    Mam ten tel 2 miesiące i czasem mnie denerwue bo łapie zawiechy:( ale ogólnie jest ok:):):):)

  • 0

    268. ~radium  2008-02-29 15:23:28  host: app78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh a mi tam nic nie szwankuje nie nażekam

  • 0

    269. ~fajfus  2008-02-29 21:08:41  host: static-87-105-115-83.ssp.dialog.net.pl

    mam ten tel od dzis i jakos nie zauwazam w nim ogromnych wad mozna przesyłac przez bt normalnie bo próbowałem z powodzeniem przesyłac tapety i mp3 z k800i na plusfona i wszysko pieknie tylko zastanawia mnie czemu nie mozna wgrac aplikacji, ustawic motywu i nie doszłem jeszcze jak zmienic dzwięk sms ale po za tym wszystko jak najbardziej ok mp3 dobre filmiki ładne kreci polecam. Nie zapominajmy ze telefon jest do dzwonienia i sms-owania :D

  • 0

    270. ~plusfon401i  2008-02-29 21:32:36  host: aeip230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    BieliK nie da sie zrzucić z pc na telefon. Chyba że przez wap wrzucasz pliki na ładuj.pl i je sciągasz. nie wiadomo kto to zablokował niektórzy pisali do plusa to mówią że huawei to zrobiło bez pytania a huawei że takie mieli zlecenie.

  • 0

    271. ~Klaudiii  2008-03-02 20:45:01  host: static-ip-87-248-70-115.promax.media.pl

    Telefon ma sporo fajnych funkcji...robi nie zle zdjecia... i dobrze odtwarza muze... ale niestety po 4 dniach mi sie zepsul ;/ nagle wylaczyl sie w nocy a bateria byla pelna... i nie chcial mi sie wlaczyc... i teraz czekam zeby odebrac go z serwisu...

  • 0

    272. ~jari  2008-03-05 21:41:13  host: public-gprs70484.centertel.pl

    Dobry telefon nie nażekam,mam go ponad 4 miechy i nie nażekam ,i nie piszcie że nie można wgrać gier na tego fona bo się mylicie.I podobno można w niego windowsa wgrać.

  • 0

    273. ~xxx  2008-03-07 23:30:57  host: 87-205-57-25.adsl.inetia.pl

    Jak to niby nie mozne z telefonu na pc??? Mozna ale trzeba umiec...a ze wy takie gamonie to bardzo mi przykro;///

  • 0

    274. ~Samuraj :)  2008-03-08 14:34:53  host: apn-77-114-167-206.gprs.plus.pl

    Mam ten telefon od ponad 4 miesięcy i troche nażekam....pasek innego koloru wokół obudowy jest pomalowany jakąś badziewną farbą która odpryskuje i to wygląda niezbyt efektywnie,gry nie chodzą,czasem sie zamula jeśli za szybko sie wciśnie dwie literki pisząc sms. odtważacz sie długo włącza,czujnik światła z przodu obudowy nie działa wcale(nie wiadomo po co on tam wogóle,szybko sie rysuje ale jak ktoś dba to ma,nie da sie zmienić czasu podświetlenia wyświetlacza i klawiatóry bo nic sie nie dzieje,telefon sie świeci cały czas tak samo długo. Nie można zmienić kontrastu i nasycenia co powoduje że niektóre tapety są za jasne po ustawieniu ich na tło wyświetlacza. Bateria trzyma dwa dni a jeśli słucham Mp3 to ledwo pół dnia,głośnik trzeszczy na maksa, słuchając mp3 i pisząc sms lub poruszając sie po menu muzyka przerywa. Mikrofon od słuchawek jest zbyt wysoko i przeszkadza troche,dzwonki same sie ściszają gdy ktoś puści nam krótki sygnał,brak wygaszacza ekranu i motywów,nie można ustawić animacji jako tapete bo sie nie rusza.Ale są też zalety :) ma dużo funkcji,w komplecie jest oprogramowanie i kabel usb który łatwo dokupić wrazie zgubienia,posiada gniazdko mini jack co umożliwia słuchanie muzyki na normalnych słuchawkach i podłączenia go do różnych użądzeń posiadających wzmacniacz.Nie psuje sie :) Fajnie wygląda i jest płaski,nie wygląda jak cegła w porównaniu do niektórych telefonów.Podobno jest dostepne nowe oprogramowanie do niego w serwisie w którym poprawiono błędy.Bluetooth raz chodzi raz nie.W menu wszędzie można znaleźć odnośniki do muzyki,odtważacza,playlisty,jest tego sporo i niepotrzebnie bo wystarczyło by w jednym miejscu. W telefonie najbardziej fizycznymi śladami użytkowania jest odpadająca farba i wgniecenia wokół przedniego głośnika chodź telefon mam w orginalnym pokrowcu i staram sie o niego dbać.Polecam mimo tulu wad bi nic nie jest idealne na tym świecie :) Gryby nie ta odpadająca farba to bym był całkiem zadowolony.Telefon ćiągnie karte 2Gb Platinum.

  • 0

    275. ~pultusk  2008-03-09 11:32:55  host: fjp2.internetdsl.tpnet.pl

    Niewiem jak u innych ale u mnie bateria to porazka. Dobrze sformatowałem i przy niezbyt srednim uzytkowaniu trzyma dzien. teraz musze isc do plusa zeby mi cos z tym zrobili. BATERIA PORAżKA

  • 0

    276. ~SebonS  2008-03-09 13:57:48  host: 80.51.92.241

    Te wady, ktore wymienil kolega wyzej sa naprawiane dzieki noweu softowi, ktory bezproblemy wam wgraja w serwisie plusa, to ze masz jakies wgniecenia swiadczy tylko o tym jak dbasz o ten telefon, wystarczy nim nie rzucac a bedzie git, jesli chodzi o gry java, to dzialaja prawie wszystkie, rzadko mi sie zdarza zeby jakas nie chodzila, gry 3D dzialaja bardzo dobrze, poniewaz telefon ma szybki procesor(188 Mhz) jak na telefon za taka cene to naprawde miodzio, niestety przez kabel gier nie wgrasz, bo nie wada tylko celowe zabezpieczenie plusa, przed piractwem i oczywiscie chec zarobienia pieniedzy, jest na to niedrogi sposob, a mianowicie: nalezy wykupic pakiet internet 20 Mb za 5 zl (wiecie ile gier z tego bedzie ? jedna gra java zajmuje okolo 200kb wiec sami widzicie ile tego bedzie) za 5 zl, to naprawde mozna sie poswiecic na taki wydatek, a pozniej wgrywamy nasze gry na strone laduj.pl, wchodzimy w przegladarke w naszym plusfonie wstukujemy adres wap.laduj.pl i wpsisujemy kod, ktory nam sie wczesniej wyswietlil na komputerze, i dziesiatki gierek na 5 zl, nie jest tak zle, naprawde polecam ten telefon za taka cene, oczywiscie nie rowna sie do np takiego SE k850i ale cen obydwu telefonow tez nie da sie porownac w zaden sposob, kupujac telefon teraz kupicie go odrazu z nowym softem(nie trzeba nosic do salonu), z nowym softem telefon dziala, naprawde sprawnie, nie ma na niego jeszcze zadnych motywow, ale to dlatego, ze telefonik jest jeszcze poprostu za słabo znany w swiecie, ale jestem pewien ze to juz niedlugo sie zmieni, i ludzie zaczna tworzyc rozne rzeczy na ten telefon, a i kwestia wgrywania gier przez kabel, tez napewno za jakis czas bedzie rozwiazana przez naszych kochanych hakerow.

  • 0

    277. ~  2008-03-09 18:11:15  host: apn-77-113-53-117.gprs.plus.pl

    samuraj i o takie właśnie opinie chodzi a nie ze zaj**** czy badziewie bo to w gruncie rzeczy nic nie znaczy w ogóle to mam wrażenie że większość ludzi którzy sie tu wypowiadają niema zielonego pojęcia o telefonach a już na pewno nie jest w stanie komukolwiek doradzić jaki model wybrać

  • 0

    278. ~krystian 1992  2008-03-11 15:07:24  host: ip.91.197.89.154.edial.pl

    Jak sćągnać gu na telefon plusfon i playset?? odpiszcie ważne??

  • 0

    279. ~kleo  2008-03-12 15:02:20  host: hol218.internetdsl.tpnet.pl

    chce sobie kupic ten telefon,ale czytam rozne opisy i zaczynam watpic w jego jakosc...?! moze ktos "madry" mi doradzi???

  • 0

    280. ~Mobile13_PL  2008-03-13 14:02:49  host: fad50.internetdsl.tpnet.pl

    gry da się wgrać ale trzeba zkorzystać z serwera laduj.pl . Wżucacie tam gre w jad i sciągacie ją następnie na telefon.

  • 0

    281. ~johny Bravo  2008-03-13 20:22:56  host: agy17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spox tel wszystko chodzi mam motywy sciągane przez kompa niewiem o co wam chodzi gg na tez chodzi gry też same + an jednego - ja mam w nim karte 8gb i wszystko chodzi nic nie muli chodz tak samo jak sony erickson k850i a także nokie N95 mam te dwa telefony blutu ok łączy się z nimi gdy jest karta zapełniona nic nie muli . pozdrawiam i przosze kupować te telefony bateria trzyma ponad 7dni a jak może wiecie ja wysyłam ponad 150 smsów dziennie i rozmawiam a w wolnej chwili słucham mp3 telefon jest stale używany poloecam wszystkim którzy poterzebują bardzo dobrego tela obudow wykonana jest z bardzo dobrego materiału który jest lepsy od sony ericksonów polecam wszystkim TEL JEST NAPRAWDE OK OK OK OK OK OK OK OK :))))))))))))))))))))):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:

  • 0

    282. ~kokainka  2008-03-14 16:35:22  host: 088156140134.rad.vectranet.pl

    mam juz ten tel troche czasu i na poczatku byl ok.wogole bluethooth mi jakos nie trybi.nie chce sie czasem polaczyc z innymi telefonami.jak ja przesylam cos komus to jest ok gorzej z odbieraniem.

  • 0

    283. ~adam  2008-03-14 18:24:19  host: dye98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam telefon. jak za taka cene to na prwde swietny telefon

  • 0

    284. ~Ci@pek  2008-03-15 07:04:43  host: chello089078232031.chello.pl

    ewaaaa aby zgrac muzyke na pc musisz te muzyke co masz na fonie skopiowac na karte pamieci

  • 0

    285. ~arni  2008-03-15 11:54:37  host: host-81-190-120-81.gdynia.mm.pl

    mam dziś kupić tego fona ale nie wiem czy będzie wszystko z nim wpożo doradzcie z góry dzięki

  • 0

    286. ~anias25  2008-03-15 18:12:39  host: inet20909ni-2.eranet.pl

    jony bravo chyba opisujesz plusfona 601i bo model 401i obsługuje jave ale tylko gdy jest instalowana przez wap taka tam blokada prawdopodobnie założona na życzenie plusa no i plusfon 401i nie obsługuje motywów. Ale telefonik fajny z kobiecej linii zachęcam do kupienia jeśli komuś zależy na dobrym muzycznym fonie w zestawie dostałam karte 1giga i słuchawki stereo więc takie było zamierzenie przy jego tworzeniu a i jeszcze jeden + szybki internet

  • 0

    288. ~  2008-03-17 14:35:01  host: ca137.nj.pl

    ile kosztuje ładowarka do tego telefonu

  • 0

    289. ~Damian  2008-03-17 18:57:12  host: bfa231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wylancza sie glos w klawiszach tym plotkiem taki pod 9 ....A plusfon jest pelszy od noki 5200 nokia szybko sie psuje......Moja kolezanka mial 2 miesiace i wyswietlacz pek...Nie radze brac 5200 noki

  • 0

    290. ~jnxv  2008-03-18 22:06:09  host: nat7-0.elomza.pl

    Warto kupić taki telefon za 180 zl ?

  • 0

    291. ~Ktoś  2008-03-23 17:04:18  host: nat-130-254.man.bydgoszcz.pl

    To jest najgorsze badziewie na świecie... mam ten telefon od 6 miechów i juz drugi raz idzie do naprawy (sama zmienia się głośność w profilach, nie dział budzik i przerywa mi rozmowe;/) nie polecam nikomu... tandeta;/;/;/

  • 0

    292. ~5753098  2008-03-23 17:58:10  host: 83.12.16.34

    Ja mam plusfona ... i rzeczywiscie z budzikiem cos jest nie tak ale moze zle skonfigurowalem go ... mam kilka pytan ;P dla was pewnie banalnych prosze o odpowiedz na forum albo na gg.. 1. Z kad sciagnac na kompa a pozniej na laduj fajne gry? 2. jak podczas rozmowy wlaczyc glosnomowiacy ? 3. warto kupowac futeral do tej komorki? ;> Dziekuje z góry

  • 0

    293. ~kawa  2008-03-25 20:06:19  host: acbe148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może jestem jakaś ograniczona technicznie, ale prawie od tygodnia próbuje rozkminić wgrywanie muzyki na telefon, i zupełnie nie wiem jak.... jak ktoś wie, prosze, niech napisze. :D

  • 0

    294. ~krystian  2008-03-27 22:13:54  host: inet20908nj-3.eranet.pl

    nie prawda nokie so dobre a plusfon 401i jest do kitu nie radze brać plusfona401i

  • 0

    295. ~barca  2008-03-28 19:07:31  host: bij51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do tyśka :nigdy nie wsadzaj pieniędzy razem z telefonem

  • 0

    296. ~sewek  2008-03-29 15:34:25  host: apn-77-115-45-228.gprs.plus.pl

    mysle że ten telefon jest do kaszanki nie lubie go numery sie wykasowuja muza nie działa gry motywy i ogulnie kacha jest cały plastikowy niby naj lepszya a najgorszy kacha!!!

  • 0

    297. ~somebody  2008-03-29 16:06:07  host: ip-89-174-242-132.static.system77.pl

    Ej małe pytanko! czy da sie wgrywać fotki z telefonu na komputer i czy można wgrywać z komputera na telefon pioseneczki mp3. odpowiedzcie plis :)

  • 0

    298. ~kris009  2008-03-30 22:23:55  host: abyu224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj kumpel ma tego "fona" i jak odtwarza muze na full'a to jest dość głośno ale jakość lipna. Gier niema, programów też a obudowa szybko się niszczy. Ja nie polecam!

  • 0

    299. ~www.sniupsers.yoyo.pl  2008-03-31 14:19:44  host: aebc232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten niby czujnik swiatla z przodu to kamerka do wideorozmow... i jak do cholery wgrac przez kabel programy?? pozdrawiam i prosze odpisac. kontakt znajdziecie na stronie

  • 0

    300. ~angelika  2008-04-01 15:42:37  host: ns0.budosprzet.pl

    elo mam pytanie jak włączyc przednią kamere w tym telefonie pomozcie

  • 0

    301. ~kamil  2008-04-05 21:34:37  host: 217.153.197.180

    no ja mam ten telefon i jest spoko ja z neta moge sciagac wszysko co tylko chce telefon naprawde cool i polecam dla wszystkich :)

  • 0

    302. ~michal_skce  2008-04-06 18:09:41  host: 87-205-242-6.adsl.inetia.pl

    Przesyłać to mozna... podłanczasz tel. do kompa i na telefonie pisze: czy chcesz połączyc karte pamieci z komuterem(czy cos takiego)jak klikniesz tak to kliknij na kompie mój kompiter i dalej sam bedziesz wiedział... I ja mam sprawe bo nie wiem jak zainstalowac gry na komórke oczywiscie java. przesyłam na kom. plik jar i jad. i pisze na tel. sprawdzanie nie powiodło sie...

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet