Huawei P9 - opinie
Telefony Huawei Huawei P9 Opinie o Huawei P9

Huawei P9

w sumie: 15
  • 0

    1. ~Dred  2016-04-19 15:09:26  host: 213-216-79-210.static.ip.netia.com.pl

    Wczoraj zamowilem w preorderze w Plusie. Telefon kosztuje 500zl w abo no limit z 11 Gb netu 70zl na 26 mcy co daje 1820zl+ 500 za telefon= 2320. Obecnie telefon kosztuje w sklepie 2400zl. Czyli w moim przypadku oplacalo sie. Ale wzialem opcje P9+ huawei watch za 900zl. Sam zegarek stoi na ceneo po 1500zl, czyli z telefonem wyszlo by prawie 4000zl. Mnie wyjdzie w abo. 2720zl.

  • 1

    2. ~Piotrek  2016-04-28 09:50:59  host: 217.97.134.18

    I spieprzyli najważniejszą dla mnie rzecz - brak DUAL SIM :/ Inaczej już bym go kupował...

  • 0

    5. ~A.  2016-08-01 17:18:11  host: out-gw-main-d.hicron.com

    Huawei EVA-L19 - dual SIM, 32GB; Huawei EVA-L29 - dual SIM, 64GB
    Jest Dual SIM, lecz są 3 różne modele. EVA-L09 nie ma dual SIM, ale EVA-L19 i L29 już tak.

  • 0

    6. ~Huawei p9  2016-08-10 09:24:18  host: multinet-3-99.kal.pl

    Kolego nie obraź się ale kiepski z Ciebie ekonom. Nie policzyłesz ile ten telefon będzie kosztował po roku , za 2 lata czyli w okolicach Twojej 24 raty wątpię aby kosztował więcej niż 500 zł. Po 4 miesiąc można go znaleźć za 1500 oczywiście nie lite.

  • 0

    7. ~black rider  2016-08-13 19:30:35  host: ayd50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma dual sim ale trzeba wyciagnac karte pamieci

  • 0

    8. ~Mariusz  2016-09-29 10:50:59  host: pD9E766A1.dip0.t-ipconnect.de

    Wersja P9 plus ma dual sim z tego co wiem. Posiadam tefon od tygodnia i jak narazie twierdze ze byl to bardzo dobry zakup. Telefon robi rewelacyjne zdjecia. I posiada jak do tej pory najlepszy czytnik lini papilarnych, za pomoca ktorego mozna rowniez odbierac polaczenia, robic zdjecia, przegladac zdj w galerii, czy tez rozwinac pasek powiadomien. A do tego telefon jest bardzo szybki. Jesli ktos sie nad nim zastanawia to moja odpowiedz brzmi "warto".

  • 0

    9. ~hahah  2016-10-04 21:04:20  host: 74-152-231-46.rev.kosakowo.net

    tee huawei p9 a co ma koniec umowy do kwoty ktora placisz?? taki los juz jest ze ceny ida w doł. Jak kupujesz za gotowke to i tak tyle samo placisz. Co do blackrider. to nie p 9 lite ... p9 w polsce nie ma duala w sklepach

  • 0

    10.  2017-02-06 13:24:34

    Do posiadaczy p9-tki..
    Jak telefon oceniacie po dłuższej eksploatacji?? Zastanawiam się nad kupnem tego modelu i wszystko na jego temat mnie interesuje.Rozważam też galaxy a6 2017 ale to półka niżej.....
    Pozdrawiam.

  • 0

    11. ~Rafi  2017-03-21 14:41:17  host: user-94-254-129-177.play-internet.pl

    Wiecie czy da sie go podłączyć do TV przez MHL (hdmo)

  • 0

    12. ~Miska  2017-05-18 13:55:16  host: public-gprs371504.centertel.pl

    Cześć posiadam ten model telefonu i nie mogę na nim nic oznaczać na facebooku . Nwm czy to jest wina telefonu czy facebooka . Może ktoś miał taki problem , bardzio proszę o pomoc. Z góry dziękuję

  • 0

    13. ~Miska  2017-05-18 13:56:02  host: public-gprs371504.centertel.pl

    Cześć posiadam ten model telefonu i nie mogę na nim nic oznaczać na facebooku . Nwm czy to jest wina telefonu czy facebooka . Może ktoś miał taki problem , bardzio proszę o pomoc. Z góry dziękuję

  • 0

    14. ~Novina  2017-05-24 09:27:03  host: user-94-254-242-134.play-internet.pl

    Po pół roku użytkowania EVA-L19 stwierdzam że telefon jest dla mnie za duży razem z oryginalnym etui już nie trzyma się go tak pewnie, powłoka amelinium łatwo się rysuje, Fejsik i Firefox potrafią się zwiesić, problemy z internetem - zrywa połączenie niby jest ale trzeba wyłączyć i włączyć transfer danych żeby odświeżyło stronę. Czytnik linii działa dobrze ale jego umiejscowienie z tyłu to pomyłka, rozwiązanie srajfona z przyciskiem na froncie było dla mnie o niebo lepsze. Aparat daje radę bateria cóż nie można się spodziewać szału ale na dzień umiarkowanego korzystania wystarczy.

  • 0

    15. ~  2017-07-11 21:39:20  host: arm42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam p9 od listopada. Nie narzekam. Posiada dual sim. Świetna pamięć. Świetna jakość zdjęć. Nie zawiesza się. Wysoka jakość rozmów wideo. Dla mnie ten telefon jak do tej pory jest najlepszy. Aparat leica, posiada dwa obiektywy, każdy do 12 mpx, co daje razem 24 mpx. Wszystko działa jak należy. Polecam i pozdrawiam :)

  • 0

    16. ~Ada  2017-07-22 10:47:39  host: 217.153.182.70

    Hej używam ten telefon od stycznia , jest naprawdę super , jak na moje wymagania oraz użytkowanie telefonu daje radę , ani razu nie miałam z nim problemów , uwierzcie uzywam go do wszystkiego , traktuje go jak laptopa ( pisze na nim prace, wykonuje prezentacje itp.) spełnia swoją funkcję w 100 % , jakoś zdjęć jest bardzo dobra. Jedyny minus zbyt szybko się rozładowuje , lecz przy moim użytkowaniu nie ma się co dziwić. Gdyby miała do wyboru jakikolwiek inny model nawet tych najnowszych , wybrałaby mimo wszystko P9 .

  • 0

    17. ~Ada  2017-07-22 10:54:10  host: apn-31-0-34-94.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam telefon od stycznia , ani razu nie miałam z nim problemów , traktuje go jak laptopa (pisze na nim pracę, robię prezentację itd. ) Spełnia swoją funkcję w 100 % ani razu mi się nie zaciął, aparat jest świetny . Jedyny minus jak dla mnie trochę krótko trzyma bateria lecz przy moim uzyttkowaniu się nie dziwię . Polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-80-77-124.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz ofertę Nielimitowanego Internetu Domowego T-Mobile?

Nowa oferta Internetu domowego T-Mobile

 

Zobacz wynik | Opinie (25)

Archiwum Ankiet