Huawei P9 Lite 2017 - opinie
Telefony Huawei Huawei P9 Lite 2017 Opinie o Huawei P9 Lite 2017

Huawei P9 Lite 2017

w sumie: 4
  • 0

    1. ~Xx  2017-08-08 20:55:32  host: 188.146.100.127.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Zajebioza, polecam

  • 0

    2. ~DNQ  2017-09-20 21:41:04  host: ip-5-172-233-77.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Mam P9 lite 2017 już 4 miesiące i mogę go śmiało polecić. Działa bardzo dobrze,zero ścinek, aparat robi bardzo ładne zdjęcia, czytnik linii działa idealne. Wyświetlacz ładnie odwzorowuję kolory, dźwięk na słuchawkach (te z zestawu to lipa) poezja. Ogólnie telefon bardzo dobry, nie wiem skąd negatywne opinie typu że przycina czy robi słabe zdjęcia.. Mój egzemplarz działa idealnie ..

  • 0

    3. ~qbek  2017-09-22 22:33:39  host: 87-206-47-192.dynamic.chello.pl

    Telefon działa i tyle. Generalnie nie polecam. Mój S3 choć to już pewnie ze 4 generacje do tyłu to działa lepiej. W P9 lite brak sieci 5Ghz a to duży minus!!!

  • 0

    4. ~Najlepszy telefon Ever!!!  2017-11-10 14:23:56  host: user-94-254-226-35.play-internet.pl

    Mam huawei p9 lite 2017 juz od dwóch miesięcy i o Go baaardzo polecam działa idealnie ładne foty i nwm co macie do tego telefonu nie zacina się!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-50-80.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Najlepszy dostępny na rynku smartfon to:

10 najlepszych smartfonów (październik 2017)

 

Zobacz wynik | Opinie (14)

Archiwum Ankiet