Huawei P8 - opinie
Telefony Huawei Huawei P8 Opinie o Huawei P8

Huawei P8

w sumie: 18
  • 1

    1. ~ich20000  2015-05-03 14:12:32  host: ip5f5ae271.dynamic.kabel-deutschland.de

    Mialem P6 i mam teraz P7 jestem zadowolony wiec P8 tez musi byc dobry

  • -1

    2. ~Tomaszek  2015-07-19 13:04:03  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    szkoda tylko że firma nigdzie nie podaje wartości SAR. Tyczy sie to wszytskich obecnie produkowanych modeli także marki Honor. Ten model jest oczywiście normie ale w górnej wartości 1,72 W/kg gdzie graniczna wartość to 2 W/kg.....

  • 1

    3. ~Spioch  2015-08-17 21:05:58  host: 095160081104.police.vectranet.pl

    Za to lepiej łapie sygnał :)

  • 0

    5. ~thom  2015-09-20 16:59:21  host: 088156028119.olsztyn.vectranet.pl

    Ktoś się orientuje czy producent poradził sobie z beznadziejną jakością połączeń 2g w tym modelu?

  • 0

    6. ~Jeremi  2015-09-25 14:52:45  host: 213-17-201-42.static.ip.netia.com.pl

    Zadałem to pytanie na FB i dziś dostałem odpowiedź, że wyszła aktualizacja i można ją zainstalować ( ponoć tylko przez salon ;)

  • 0

    7. ~riss  2015-10-08 20:31:08  host: cpe34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy prolem z jakością połączeń 2G został wyeliminowany.
    Bo producent aktualizuje tzwl nie brandowane a te np z orange powinien aktualizować operator. I przepychanka trwa a kkient nadal nie może dzwonić. Im wiecej pośredników tym odpowiedzialność za błędy i niedorobki bardziej rozmyta i niedookreślona

  • 0

    8. ~Tiggg  2015-10-14 13:49:14  host: fbj66.internetdsl.tpnet.pl

    Ostatnio wyszła jakaś aktualizacja do P8 wersja 5.0.1 może to ta bd poprawiać jakość połączeń.

  • 0

    9. ~Witt  2015-11-03 13:56:00  host: host-86-111-116-246.tvk.torun.pl

    jak obecnie wygląda sytuacja z połączeniami w 2g? ktoś...coś...?

  • 0

    10. ~gillyflowerr  2015-11-16 21:00:08  host: e97-251.icpnet.pl

    Czy może ktoś wie czy jest już możliwość odblokowywania ekranu podwójnym tapnięciem ? Jak tak, to gdzie ? I jeszcze jedno pytanie, czy jest możliwość konfigurowania paska nawigacyjnego (cofnij itd.) np żeby był przezroczysty, a nie czarny, jak nie, to czy są programy, którymi mogę to zrobić ? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

  • 0

    11. ~luk  2015-12-14 22:32:30  host: cpc74757-basl10-2-0-cust30.20-1.cable.virginm.net

    kupiłem ten tel. dla żonki na święta wygląda mega, bawiłem się nim trochę, powiem tak jest wart swojej ceny , sam posiadam lg g2 i tak myślę że ten też będzie dawał rade , fajny czysty android śmiga aż miło , w szczególności aparat jest duża różnica pomiędzy tym a moim lg .

  • 0

    12. ~hania  2016-01-26 17:35:46  host: acup73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ja zastanawiam się nad reklamacją w media, bo nie wiem czy wymyślam problem czy mam telefon z wadą..jak sobie ostro smsuje i telefon się przegrzewa i ucieka mi podczas pisania klawiatura oraz jak naciskam guzik kasowania litery to wsteczny mi się robi i usuwa mnie ze strony np viber

  • 1

    13. ~Użytkownik  2016-01-30 22:13:13  host: host-89-238-22-101.smgr.pl

    Telefon super 2g działa bardzo czysto

  • 0

    14. ~RobSound68  2016-02-10 22:59:31  host: 109-199-74-90.sta.asta-net.com.pl

    A jak z trwałością obudowy i jakością materiałów wykończeniowych?

  • 0

    15. ~  2016-02-22 18:11:12  host: gwm62.internetdsl.tpnet.pl

    mam P8 jestem zadowolony jak ktoś używał samsunga musi się uczyć od nowo rozwiązania z rodem iphona jakość wykonania bardzo dobra Huawei czerpał garściami z Iphona

  • 0

    17. ~przemo  2016-03-02 22:42:21  host: aata205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Android 6.0 dostepny :)

  • 0

    18. ~Krzysztof  2016-04-05 10:28:00  host: public-gprs360030.centertel.pl

    Miałem SGsIII . Przesiadka na P8. Pierwsza sprawa to wykonanie - pape z dachu zdziera, jeśli chodzi o funkcjonalność i szybkość działania - świetny interfejs, zero lagów, smiga aż miło. Jeśli wziąć pod uwagę stosunek ceny do jakości to bije wszystko co się rusza. Gwarancja 3 lata. Polecam - szczególnie wersję szampanski złoty - wygląda rewelacyjnie

  • 0

    19.  2016-04-10 10:26:08

    Super, a gdzie dostępny bo jak na razie to moja P8 nie brandowana nie dostała ....:-(

  • 0

    20. ~eskiiiiiiiii  2017-04-05 21:59:42  host: dynamic-78-9-133-121.ssp.dialog.net.pl

    Mam w rodzinie p8 i late oby dwa awaryjne , serwis potrafi powiedzieć tylko że zalane. Na szczęście mój był ubezpieczony ale i tak wraca co 2 -3 miesiące z powrotem a tu podobny przykład http://tlp.is/d49

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-141-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet