Huawei P8 - opinie
Telefony Huawei Huawei P8 Opinie o Huawei P8

Huawei P8

w sumie: 17
  • 1

    1. ~ich20000  2015-05-03 14:12:32  host: ip5f5ae271.dynamic.kabel-deutschland.de

    Mialem P6 i mam teraz P7 jestem zadowolony wiec P8 tez musi byc dobry

  • -1

    2. ~Tomaszek  2015-07-19 13:04:03  host: h82-143-187-185-static.e-wro.net.pl

    szkoda tylko że firma nigdzie nie podaje wartości SAR. Tyczy sie to wszytskich obecnie produkowanych modeli także marki Honor. Ten model jest oczywiście normie ale w górnej wartości 1,72 W/kg gdzie graniczna wartość to 2 W/kg.....

  • 1

    3. ~Spioch  2015-08-17 21:05:58  host: 095160081104.police.vectranet.pl

    Za to lepiej łapie sygnał :)

  • 0

    5. ~thom  2015-09-20 16:59:21  host: 088156028119.olsztyn.vectranet.pl

    Ktoś się orientuje czy producent poradził sobie z beznadziejną jakością połączeń 2g w tym modelu?

  • 0

    6. ~Jeremi  2015-09-25 14:52:45  host: 213-17-201-42.static.ip.netia.com.pl

    Zadałem to pytanie na FB i dziś dostałem odpowiedź, że wyszła aktualizacja i można ją zainstalować ( ponoć tylko przez salon ;)

  • 0

    7. ~riss  2015-10-08 20:31:08  host: cpe34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy prolem z jakością połączeń 2G został wyeliminowany.
    Bo producent aktualizuje tzwl nie brandowane a te np z orange powinien aktualizować operator. I przepychanka trwa a kkient nadal nie może dzwonić. Im wiecej pośredników tym odpowiedzialność za błędy i niedorobki bardziej rozmyta i niedookreślona

  • 0

    8. ~Tiggg  2015-10-14 13:49:14  host: fbj66.internetdsl.tpnet.pl

    Ostatnio wyszła jakaś aktualizacja do P8 wersja 5.0.1 może to ta bd poprawiać jakość połączeń.

  • 0

    9. ~Witt  2015-11-03 13:56:00  host: host-86-111-116-246.tvk.torun.pl

    jak obecnie wygląda sytuacja z połączeniami w 2g? ktoś...coś...?

  • 0

    10. ~gillyflowerr  2015-11-16 21:00:08  host: e97-251.icpnet.pl

    Czy może ktoś wie czy jest już możliwość odblokowywania ekranu podwójnym tapnięciem ? Jak tak, to gdzie ? I jeszcze jedno pytanie, czy jest możliwość konfigurowania paska nawigacyjnego (cofnij itd.) np żeby był przezroczysty, a nie czarny, jak nie, to czy są programy, którymi mogę to zrobić ? Z góry dziękuję za odpowiedź :)

  • 0

    11. ~luk  2015-12-14 22:32:30  host: cpc74757-basl10-2-0-cust30.20-1.cable.virginm.net

    kupiłem ten tel. dla żonki na święta wygląda mega, bawiłem się nim trochę, powiem tak jest wart swojej ceny , sam posiadam lg g2 i tak myślę że ten też będzie dawał rade , fajny czysty android śmiga aż miło , w szczególności aparat jest duża różnica pomiędzy tym a moim lg .

  • 0

    12. ~hania  2016-01-26 17:35:46  host: acup73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ja zastanawiam się nad reklamacją w media, bo nie wiem czy wymyślam problem czy mam telefon z wadą..jak sobie ostro smsuje i telefon się przegrzewa i ucieka mi podczas pisania klawiatura oraz jak naciskam guzik kasowania litery to wsteczny mi się robi i usuwa mnie ze strony np viber

  • 1

    13. ~Użytkownik  2016-01-30 22:13:13  host: host-89-238-22-101.smgr.pl

    Telefon super 2g działa bardzo czysto

  • 0

    14. ~RobSound68  2016-02-10 22:59:31  host: 109-199-74-90.sta.asta-net.com.pl

    A jak z trwałością obudowy i jakością materiałów wykończeniowych?

  • 0

    15. ~  2016-02-22 18:11:12  host: gwm62.internetdsl.tpnet.pl

    mam P8 jestem zadowolony jak ktoś używał samsunga musi się uczyć od nowo rozwiązania z rodem iphona jakość wykonania bardzo dobra Huawei czerpał garściami z Iphona

  • 0

    17. ~przemo  2016-03-02 22:42:21  host: aata205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Android 6.0 dostepny :)

  • 0

    18. ~Krzysztof  2016-04-05 10:28:00  host: public-gprs360030.centertel.pl

    Miałem SGsIII . Przesiadka na P8. Pierwsza sprawa to wykonanie - pape z dachu zdziera, jeśli chodzi o funkcjonalność i szybkość działania - świetny interfejs, zero lagów, smiga aż miło. Jeśli wziąć pod uwagę stosunek ceny do jakości to bije wszystko co się rusza. Gwarancja 3 lata. Polecam - szczególnie wersję szampanski złoty - wygląda rewelacyjnie

  • 0

    19.  2016-04-10 10:26:08

    Super, a gdzie dostępny bo jak na razie to moja P8 nie brandowana nie dostała ....:-(

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet