Huawei Mate 8 - opinie
Telefony Huawei Huawei Mate 8 Opinie o Huawei Mate 8

Huawei Mate 8

w sumie: 13
  • 0

    2. ~kk  2016-01-20 10:10:15  host: tytan.zeork.com.pl

    Ascend Mate 7 który posiadam jest naprawde mocny oraz swietnie wykonany, mysle ze Mate 8 jest następcą i również bedzie tak udany jak 7

  • 0

    3. ~Lukasz  2016-02-02 16:21:51  host: 46.21.158.66

    Witam, posiadam Mate 8, przesiadlem sie z xperii z2, co bylo dla mnie wyzwaniem, bo cale zycie mialem markowe telefony. Co do wygladu to moze sie podobac lub nie, nic specjalnego ale i tragedii nie ma. Mala plastikowa ramka od przodu, daje poczucie ze trzymamy sam wyswietlacz. Z tyl jakas blacha, kamera musi wystawac troche bo taka duza. Od dolu albo to glosniki albo pasywne chlodzenie, napewno nie kupilem tego telefonu z powodu wygladu( i raczej malo kto tak zrobi). Huaweiowy android 6 z wygladu nie rozni sie zabardzo od 5. Software, na szczescie nawet bez roota mozna wiekszosc wywalic, za to jest google service framework co daje mozliwosc ucywilizowania telefonu.

    Co lubie: fingerprint jest szybki, dokladny, odblokowanie fona nie zajmuje nawet 1s.
    Ogolnie hardware robi pozytywne wrazenie, 8rdzeni, chodz nie jestem przekonany ze developerzy z tego korzystaja.

    Czego nie lubie: Huaweiowy android, jest dziwny. niby mozna zmienic duzo ale nie da sie zmienic aby wygladal jak oryginal. wszystkie apps sa na ekranach glownych. takie glupie iphonowe kopiowanie.

    Mimo wszystko jestem raczej na tak, wydajnosci nie bede testowac bo chyba bedzie ok.

    pozd, jesli jakies pyt mozna na @ yakotaki0202@gmail.com

  • 0

    4. ~jacek  2016-02-13 15:34:02  host: 85.219.163.130

    a jak z karta graficzna ? podobno nie daje rady

  • 0

    5. ~Dred  2016-02-18 10:25:46  host: apn-46-77-124-253.dynamic.gprs.plus.pl

    Na te chwile, to bedzie moj kolejny smartfon po kiepskim Lg G3. Ma to, czego oczekuje-duzy ekran Fhd, a nie idiotyczny, drenujacy baterie Qhd, czytnik sd, świetny czytnik linii papilarnych, dobre wykonanie. Honor 7 mojej dziewczyny wyglada i dziala swietnie i o dziwo trzyma cene w sklepach.

  • 0

    6. ~Dred  2016-02-18 16:13:18  host: 213-216-79-210.static.ip.netia.com.pl

    Na te chwile, to bedzie moj kolejny smartfon po kiepskim Lg G3. Ma to, czego oczekuje-duzy ekran Fhd, a nie idiotyczny, drenujacy baterie Qhd, czytnik sd, świetny czytnik linii papilarnych, dobre wykonanie. Honor 7 mojej dziewczyny wyglada i dziala swietnie i o dziwo trzyma cene w sklepach.

  • 0

    7. ~jarm  2016-03-06 21:13:59  host: 088156036102.olsztyn.vectranet.pl

    proszę o informację czy ten telefon działa w systemie full active, tzn. czy łącząc się na jednej karcie z internetem można w tym czasie dodzwonić się na drugą ?
    Dzwoniłem do serwisu i powiedzieli mi, ze nie :( ale jestem .... niedowiarkiem :)

    Pozdrawiam

  • 0

    8. ~robzuch  2016-03-22 12:28:22  host: 89-65-170-251.dynamic.chello.pl

    w przeciwieństwie do kolegi Łukasza, ja zainteresowałem się i zakupiłem Mate 8 właśnie z powodu wyglądu; było to dla mnie duże przeżycie, ponieważ rozstałem się z Windows Mobile, który uważam za świetny OS - niestety brak designerskich aparatów z tym systemem spowodował taką decyzję; dziś po kilku dniach użytkowania nie żałuje, telefon wygląda świetnie, biznesowo i działa stabilnie i bez problemy przy intensywnym użytkowaniu wytrzymuje dwa dni na jednym ładowaniu; polecam

  • 0

    9. ~pawel  2016-04-01 10:15:22  host: 85.219.162.68

    @jaram, tak, mate 8 ma active dual sim czyli bez problemu działa net na jednej karcie gdy Ty rozmawiasz na drugiej. Sprawdziłem osobiście wielokrotnie :)

  • 0

    10. ~kaziu  2016-04-21 17:25:42  host: ptcnat.t-mobile.pl

    jak z jakością i siłą dźwięku na słuchawkach??

  • 0

    11. ~htlr  2016-07-26 16:59:52  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem!!

  • 0

    12. ~Greg  2016-08-02 21:44:37  host: 176.5.34.3

    do robzuch , a czy Lumia 950XL jest niewystarczająca?

  • 0

    13.  2016-09-16 19:06:14

    Skandaliczne jest to że ten telefon nie obsługuje HD Voice.Już miałem go kupować , bo mimo tego że w wielu dyskusjach internetowych pojawiał się wątek braku HD Voice w w/w modelu to nie wierzyłem że sprzęt za ponad 2K nie ma czegoś co średniaki miały 4-5 lat temu.W sklepie w którym chciałem dokonać zakupu był kosultant z Huawei. Zapytałem więc o to czy Mate 8 obsługuje HD Voice , gość od razu nie wiedział.Wykonał jednak telefon do centrali i tam się dowiedział że Mate 8 nie wspiera HD Voice.

  • 0

    14.  2016-09-16 19:24:40

    Najśmieszniejsze i dyskwalifikujące jest to że ten model nie wspiera HD Voice.Już miałem kupować ale konsultant Huawei który akurat był w salonie zadzwonił do centrali i uraczył mnie taką oto wiadomością.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet