Huawei Mate 10 lite - opinie
Telefony Huawei Huawei Mate 10 lite Opinie o Huawei Mate 10 lite

Huawei Mate 10 lite

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Adam  2018-01-23 10:18:48  host: apn-77-114-128-110.dynamic.gprs.plus.pl

    Brak NFC!

  • 0

    2. ~pitus_  2018-02-09 20:26:13  host: 188.146.37.67.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    czy ma router wifi?

  • 0

    3.  2018-02-12 15:11:46

    @2, pitus_ - ma

  • 0

    4. ~Tester  2018-02-15 08:50:24  host: user-94-254-227-94.play-internet.pl

    Telefon nie posiada NFC co jest dla mnie zaskoczeniem no i jeszcze brak obsługi Google cardboard czyli okularów VR z czego niestety wersje lite są znane w Huawei honor ( P8 lite)

  • 0

    5. ~Aga98  2018-02-26 15:59:37  host: 82.160.148.230.voltar.net.pl

    Jak mogę wyłączyć czas w aparacie? Przy robieniu zdjęcia, naciskam i odlicza mi 10s. Jak to mogę wyłączyć?

  • 0

    6. ~  2018-03-04 15:12:56  host: apn-37-248-80-7.dynamic.gprs.plus.pl

    Git

  • 0

    8. ~Lop  2018-04-02 09:35:20  host: apn-31-0-42-158.dynamic.gprs.plus.pl

    Ogólnie elefon godny polecenia. Jak dla mnie posiada dwa minusy, których zaakceptować nie można: 1) kiepski aparat fotograficzny (używam sporadycznie i w zasadzie nie jestem jakoś specjalnie wymagający ale uważam, że dobrze nie jest). 2) Fatalny fatalny fatalny dźwięk... Gorzej nigdy nie miałem. Stare urzadzenia LG czy Samsunga biją tego huawei na głowę. Jest tragicznie: za cicho, jakościowo jedynie na niskich głośności ach gra to w miarę przyzwoicie.

  • 0

    9. ~Asf  2018-04-29 23:47:47  host: athedsl-4370969.home.otenet.gr

    Brak nfc to dla mnie nie wada bo we wcześniejszych telefonach miałem i nigdy nie użyłem, zbędny gadżet dla mnie. Wydajnosciowo telefon spoko bateria dobra telefon robi przyzwoite zdjęcia wyświetlacz super za tą cenę bezkonkurencyjny moim zdaniem

  • 0

    10.  2018-05-02 22:25:40

    Też macie, podczas robienia zdjęć, widoczny rozbłysk od strony lampy błyskowej? W półmroku nie da się zrobić zdjęcia bez tego błysku, a ostatnio - w słoneczny dzień w górach - też zdjęcia były dziwnie rozmazane/naświetlone.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-15-97.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ostatnie komentarze (telefony)

~Idk | 2018-06-17 14:44:17

Polecam! Posiadam ten telefon już ponad rok i jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.

Ankieta

Czy wg Ciebie usługa Apple Pay odniesie w Polsce sukces?

[Aktualizacja] Apple Pay od jutra w Polsce

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet