Huawei Ideos S7 Slim - opinie
Telefony Huawei Huawei Ideos S7 Slim Opinie o Huawei Ideos S7 Slim

Huawei Ideos S7 Slim

w sumie: 10
  • 0

    1. ~gość  2011-11-17 17:05:01  host: v05-15.opera-mini.net

    mam go od 2 tyg. i jest całkiem chilloutowy. wszystkim rasta ziomkom polecam ten tablet, on naprawdę jest spoczko, cool i mega wypasiony jak krowa na pustyni, więc nie zwlekajcie tylko kupujcie go jak najprędzej. pozdr.

  • 0

    2. ~Rav  2011-12-29 17:31:42  host: 84-10-182-61.dynamic.chello.pl

    Ja mam od miesiąca. Trochę gorszy od Taba (o rozdzielczość, 12GB mniejszy dysk, diodę i wagę - o 70g cięższy) i o jakieś 700zł tańszy więc... Nie ma nic równie dobrego z 3G w tym przedziale cenowym.

  • 0

    3. ~Glaterson  2012-01-30 03:20:55  host: public-gprs48654.centertel.pl

    Wyziomiony konkretnie, ma troche zinów ale da pampuche to przekimać, polecam ziomalom i czesankom jest okej.

  • 0

    4. ~B.S...:D  2012-02-20 22:12:01  host: user-46-112-82-220.play-internet.pl

    Tablet jest bardzo dobrej jakości. Obudowa solidna. żadko się tnie.

  • 0

    5. ~Ruffens  2012-03-01 15:38:45  host: 082139010193.radom.vectranet.pl

    żadko pisze się rzadko przez rz, dla przykładu : "IDEOS S7 jest rzadki jak kupa", albo "Ten tablet to rzadko spotykana kiepska chińszczyzna" lub "Tablet Ideos S7 slim jest rzadki i ciężki" , albo : "Na tym tablecie w słońcu rzadko coś widać" i rónierz "Rzadko jakie gry chodzą na nim" i "Rzadko chińskie podróby tak dużo kosztują" ,tak więc rzadko piszemy przez "rz". Pozdrawiam ruffens

  • 0

    6. ~RODRIGE$  2012-03-02 12:32:37  host: gki174.internetdsl.tpnet.pl

    do "B.S...:D" może i rzadko się tnie, ale najwidoczniej ty zawiesiłeś się, od czasów podstawówki, kiedy to uczono, że rzadko piszemy przez "errrr ziet". Zamiast kupować sobie HuajWieCo Ideos S7, polecam zakup słownika poprawnej polszczyzny.

  • 0

    7. ~Tob  2012-03-23 18:29:37  host: 77-253-126-185.adsl.inetia.pl

    Ruffens Słowo "również" bynajmniej nie piszemy również tak samo jak rzadko, gdyż również piszemy przez Ż. Więc również jesteś analfabetą.=]

  • 0

    8. ~balagan  2012-03-29 05:00:30  host: apn-46-76-218-188.dynamic.gprs.plus.pl

    Tablet cudo ma wszystko Co potrzeba. Nice dodac nice unacceptable.

  • 0

    9. ~znawca  2012-05-15 23:36:33  host: 79.162.75.240

    Znalazłem to na czym mi zależało jako telefon dziala do 3 dni, jak już się pobawię w gry itp to kilka godzin.

  • 0

    10. ~bimbersyeon  2012-05-17 06:33:14  host: ip-78-30-105-232.free.aero2.net.pl

    Tablet w po, minusem jest kipski aparat. Działa z Aero2, choć trzeba sobie zainstalować np. Open signal maps żeby zobaczyć siłe sygnału. W tym przedziale cenowym to naprawde dobry sprzęt.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet