Huawei Ascend Y550 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend Y550 Opinie o Huawei Ascend Y550

Huawei Ascend Y550

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Krawiec_1  2015-01-10 21:15:50  host: 87-204-155-205.static.ip.netia.com.pl

    Osobiscie jestem bardzo zadowolony, mam go ponad 3 miesiace i jest odporny na niedelikatne traktowanie

  • 0

    2. ~adamski  2015-03-24 13:43:43  host: 78.133.137.186

    cool telefon

  • 0

    3. ~  2015-04-15 21:07:00  host: ip-37-248-255-3.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    telefon mam nie długo polecam bateria trzyma ponad 7 dni menu proste

  • 0

    4. ~Seba  2015-05-05 23:09:11  host: 62.93.47.100

    Tylko dwupunktowy multitouch:(

  • 0

    5. ~grzegorz  2015-05-10 13:29:43  host: apn-31-0-1-78.dynamic.gprs.plus.pl

    ja wlasnie kupilem ten tel.a za cholere nie moge odebrac polaczenia przychodzacego.przeciagam blokade jak ktos dzwoni,i sie rozlancza.moze ktos podpowie jak odbierac telefon

  • 0

    6. ~  2015-05-27 20:27:28  host: apn-5-172-252-40.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam telefon od dwoch miesiecy jak narazie chodzi super szybciej niz galaxy s3 bateria ok srednio 2dni kupilem nowego od kolegi za 180zl i i jestem mile zaskoczony

  • 0

    7. ~Ewusia  2016-02-04 19:58:09  host: apn-46-169-124-95.dynamic.gprs.plus.pl

    Jest super polecam mam tel ten ponad rok i naprawdę nie oddalabym go za nic

  • 0

    9. ~dawid  2016-08-11 23:44:12  host: public-gprs376941.centertel.pl

    Witam mam juz rok i spoko polecam

  • 0

    10. ~Tuxedo Lady  2016-10-01 21:31:10  host: exf146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon mam już ponad dwa lata i nadal pracuje bez zarzutu. Polecam kartę pamięci o pojemności co najmniej 8GB, a najlepiej 16GB, gdyż jedyną wadą telefonu jest to, że samo oprogramowanie zabiera dużo pamięci z początkowych 4GB.
    5/5

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet