Huawei Ascend Y300 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend Y300 Opinie o Huawei Ascend Y300

Huawei Ascend Y300

w sumie: 64
  • -1

    1.  2013-05-13 11:02:15

    Super Telefon . Pierwsze wrażenie fantastyczne, brak problemów . Taka cena i jakość naprawdę idą w parze . 4 calowy bardzo praktyczny ekran . Dobrze przystosowany do gier i oglądania filmów. Procesor o taktowaniu 1 GHz - Dwurdzeniowy .Aparacik 5 Mpx z lampą błyskową. Ogólnie sprzęcik podchodzący pod warunki w miarę wymagających użytkowników . POLECAM.

  • -1

    2. ~Huawei  2013-05-22 15:51:32  host: 188-125-133-223.petrus.pl

    Świetny, mam go jakiś czas i ani razu mnie nie zawiódł. Porównując go do innych telefonów np. z serii Samsunga to najlepsza decyzja jaką mogłem podjąć. Dobrze zrobiony, budżetowy telefon. Płynnie wszystko na nim chodzi nawet po zainstalowaniu wielu aplikacji. Polecam jak najbardziej.

  • -1

    3.  2013-05-27 11:55:55

    Mam go już kilka dni i mogę szczerze polecić ten model wszystkim średnio wymagającym osobom. W T-Mobile abonamencie 49,90 zł (ok 45 bez faktury) telefon jest za jedyną złotówkę. Spisuje się bardzo dobrze. Wyraźny i czytelny wyświetlacz, aplikacje i system działają bardzo płynnie, czasami lekko przytnie ale to już taka uroda telefonów za złotówkę. Wykonanie solidne, telefon z wyglądu elegancki i pierwsze wrażenie jest bardzo dobre. Materiał na bokach urządzenia przypomina twardą gumę i jest miły w dotyku. Tył to plastik z ukośnie przebiegającymi wgłębieniami. Wzorek również elegancki i miły w dotyku. Aparat robi przyzwoite zdjęcia, jednak nie szokują one najwyższą jakością. Filmy nie są nagrywane w rozdzielczości 720p a jedynie 480p (podejrzewam że jest to uzależnione od nie najwydajniejszego procesora) jednak nie jest to dla mnie wyróżnik jakości telefonu. Jeżeli ktoś lubi odtwarzać muzykę przez wbudowany głośnik to zdecydowanie będzie zadowolony z jakości dźwięku. Przyznam że jakość mnie zaskoczyła bardzo pozytywnie biorąc pod uwagę że do tej pory używałem same "złotówkofony" i tam nie było czym się chwalić. Jedynie nie spodobało mi się umieszczenie przycisku blokady ekranu. Jest on na górze obudowy co, przynajmniej dal mnie, jest mało wygodne. Podsumowując, Huawei jest smartphonem który mogę polecić każdemu kto szuka taniego i wydajnego telefonu do codziennych zastosowań i okazyjnie bardziej zaawansowanych prac.

  • 0

    4. ~llaw  2013-05-31 12:57:56  host: dynamic-78-8-228-82.ssp.dialog.net.pl

    Osobiście chciałam polecić Y300, telefon mam od miesiąca i jak do tej pory jestem bardzo zadowolona, dość prosta obsługa jak na smartfon pracujący na androidzie. Eksperymentalnie "zapchałam" pamięć wewnętrzną grami i muszę przyznać, że nie spowolniło to w żaden sposób telefonu. Jedyne o co możnaby się doczepić, to kamera i ciężko łapiąca ostrość, trzeba się troszkę "napocić", żeby wykonać ostre zdjęcie. Generalnie telefon oceniam 4/5. Polecam początkującym "smartfonowiczom" i nie tylko. P.s. : Cena jest naprawdę nieadekwatna do sprzętu!

  • 0

    5.  2013-06-04 20:50:05

    @~Huawei Właśnie! Jedną z jego największych zalet jest wygląd! W porównaniu z budżetowymi Samsungami, które wydają się być projektowane przez dzieci, Huawei wyszedł spod ręki mistrza!

  • 0

    6. ~Ralf  2013-06-07 12:36:54  host: afly7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam :) szybkie pytanie z mojej strony do użytkowników: czy lepiej wziąć sobie tego Ascend y300 czy może S galaxy ACE 2?? wiem ze parametry prawie identyczne i że Ace`a można aktualizowac do androida 4.1.2. Proszę o podpowiedź ;)

  • 0

    7. ~puella  2013-06-09 10:49:09  host: 37.31.167.236.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    czy ktoś wie jak można utworzyć galerie zdjęć. jak na razie wszyskie zdjęcia lecą "ciurkiem" - a ja nie umiem ich podzielic i powszdzać w różne katalogi. proszeo instrukcje

  • 0

    8. ~Adam  2013-06-15 22:44:17  host: user-31-175-62-112.play-internet.pl

    ~Ralf Aam tego Ascenda - z kolei moja siostra ma jeszcze ACE 2 i różnica w płynnosci działania oraz nakładka Emotion to kwestie którymi Huawei bije na głowę tamtego Samsunga. Do tego bardzo wytrzymała bateria. Moim zdaniem nie ma się co zastanawiać.

  • 0

    9. ~  2013-06-18 10:28:49  host: 188-165-23-83.ovh.net

    @6 Bierz Huwei Y300. Wygląda Huwei Y300 ma mistrzowski w porównaniu do tego ACE 2 co wygląda pospolicie. Huwei Y300 u mnie działa bardzo dobrze. Znajomy mam ACE 2 i na niego narzeka.

  • 0

    10. ~Luk  2013-06-19 09:25:26  host: ho73.polimex-mostostal.pl

    Mam ten tel od tygodnia. To mój pierwszy smartfon i jestem z niego strasznie zadowolony! Polecam wszystkim. Mam problem tylko z internetem. Jeżeli ma ktoś ten model w sieci PLAY może mi pomoże jak skonfigurować internet. Bo już mi ręce opadają!

  • 0

    11. ~pawel  2013-06-19 10:08:35  host: cfn216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie gdzie ten telefon mozna kupic bo szukam i szukam a jak ogladam filmiki i czytam wasze opisy to jeszcze bardzie mi sie podoba

  • 0

    12.  2013-06-19 18:45:07

    Mam ten telefon prawie od tygodnia i ogólnie jest na plus. wyświetlacz ładny, łatwy dostęp do Internetu(cieszy mnie zainstalowana przeglądarka google chrome), nie zacina się, dobrze się pisze wiadomości, interfejs bardzo podobny do tego w Iphone, ale jest ok. Aparat nie robi zbyt rewelacyjnych zdjęc, ale to w końcu telefon a nie lustrzanka. Jest tylko jeden minus, a mianowicie bateria. trzyma tylko dwa dni, mimo używania trybu oszczędzania energii. to mój pierwszy smartphone, nie wiem, może tak dziala ze względu na dużą ilość różnego rodzaju aplikacji. Ale ogólnie bardzo mi sie podoba i polecam :)

  • 0

    13.  2013-06-19 18:54:13

    Mam ten telefon prawie od tygodnia i jestem bardzo na tak. Wyświetlacz bardzo dobry, nie zacina się, łatwy dostęp do Internetu(podoba mi się że jest przeglądarka Google Chrome), interfejs bardzo podobny do tego w Iphone Apple, a więc ciekawy. Aparat nie robi zbyt rewelacyjnych zdjęc, ale od tego są lustrzanki. Jedynym minusem dla mnie jest bateria. Trzyma dwa dni, pomimo używania trybu oszczędzania energii. To mój pierwszy smartphone, nie wiem, może one tak mają przez dużą ilość aplikacji. Ale ogólnie bardzo mi się podoba i polecam. :)

  • 0

    14. ~michał  2013-06-19 19:26:57  host: user54-130.satfilm.net.pl

    Telefon bardzo dobry, użytkuję go od tygodnia i jak na razie nie znalazłem żadnych wad. Nic tylko brac.

  • 0

    15. ~Łukasz  2013-06-20 15:41:06  host: 83-238-238-42.adsl.inetia.pl

    Posiadam go od 2 tygodni i niestety musiałem oddać do serwisu.Telefon zaczął się grzać a właściwie bateria i okolice karty SIM.Nie wiem co będzie dalej czy to wada fabryczna czy coś innego zobaczymy.Tak poza tym wszystko ok.

  • 0

    16. ~angel  2013-06-20 17:05:44  host: host-p51-210.multi-ip.pl

    jest on lepszy lg swift L3???

  • 0

    17. ~Kacper  2013-06-20 20:58:42  host: 095160119235.swietochlowice.vectranet.pl

    Mam go od miesiąca i moim zdaniem na ziemie bije samsunga s2 i advenca jest płynniejszy i ma lepszy diazing

  • 0

    18. ~Mateo  2013-06-22 14:50:08  host: public26613.xdsl.centertel.pl

    Od wczoraj jestem posiadaczem tego telefonu. Jestem mile zaskoczony jego wydajnością. Nie będę się tu dużo rozpisywał. Powiem krótko: Polecam ten telefon, na prawde warto jak za te pieniądze. :)

  • -1

    19. ~nie  2013-06-22 21:55:11  host: aahm215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aplikacje się zatrzymują, wolny, ścina się, - żałuję że wybrałam ten model a nie inny. Żałosny telefon, nie polecam.

  • 0

    20. ~Jurek  2013-06-26 08:54:45  host: 82-160-137-131.tktelekom.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu od ponad tygodnia i jak na razie jestem z niego zadowolony. Bateria trzyma mi już tydzień przy kilku rozmowach w ciągu dnia i kilkunastu smsach w związku z tym jest ok. Mogę go polecić w szczególności osobą które nie miały wcześniej smartphona bo nie powinny się zawieść.

  • 0

    21. ~tak  2013-06-28 12:52:16  host: 178-37-242-101.adsl.inetia.pl

    to może zareklamuj, przecież nikt inny nie zgłasza takich problemów jak twoje

  • 0

    22. ~xoxo  2013-07-03 15:37:58  host: 87-207-143-122.dynamic.chello.pl

    mam pytanie, za 2-3tyg mam wybrać nowy telefon. Czytam różne fora na temat huawei ascend y300 i wszyscy go zachwalają i są z niego zadowoleni, mam jednak wachania bo marka mi mało znana... Czy naprawdę jest on wart posiadania? Czy aplikacje i gry nie będą się przycinać gdy lekko zapcham jego pojemność? I czy jest prosty w obsłudze?

  • 0

    23. ~pawel  2013-07-03 23:53:38  host: host-109-107-13-91.ip.jarsat.pl

    czy ktoś moze orientuje sie czy jest mozliwosc ustawienia wlasnej tapety na tym ekranie z odblokowaniem telefonu lub w tle ikonek, ale nie taki rozciągnięty?

  • 0

    24. ~woj  2013-07-04 07:43:49  host: charlotte.static.korbank.pl

    Wczoraj w play próbowałem ten telefon już przy włączaniu nie podołał i się zawiesił, po wyciągnięciu baterii i ponownej próbie udało się, po krótkim przeglądaniu menu wlazłem w chyba gry czy coś takiego i znowu zawiesił się. Sprzedawca powiedział że nie sprzeda mi tego telefonu choćbym bardzo chciał....... nie wiem może play ma takie syfiaste oprogramowanie, spróbuję jeszcze w tmobile tego telefona.

  • 0

    26.  2013-07-04 22:09:50

    co sadzicie o tym telefonie? polecacie czy wrecz przeciwnie ?

  • 0

    27.  2013-07-05 11:14:48

    chciałem sprawdzić ten telefon poszedłem do salonu sprzedawca raczej niechętnie zaprezentował mi go, niestety już podczas odpalania zaciął się, wyciągał baterie po czym już udało się go uruchomić niestety po krótkim przeglądzie menu i próbie wejścia w jakiś katalog znowu zawias, sprzedawca stwierdził że nie sprzeda go nawet jak bym się uparł. Szkoda fajne parametry i nic więcej. może to była zasługa operatora sprawdzę u jeszcze jakiegoś.

  • 0

    28. ~micki  2013-07-09 17:10:36  host: v42-11.opera-mini.net

    @woj- sprzedawca powiedział, że nie sprzeda ci telefonu? Takie bajki opowiadaj swoim znajomym. Mam ten telefon od paru dni i polecam go każdemu. Każdemu który wacha się co do zakupu telefonu spod szyldu huawei. Jak widać chinczyki trzymają się mocno. Dziwne tylko że wprowadzili telefony po niższej cenie jakby znali stopień zamożności przeciętnego polaka. Ale to dla nas bardzo dobrze. Mam znajomych w salonach play i tmobile i ten model schodzi szybko. Dla okrutnie wymagających jest iphone 5. Dla średnio wymagających huawei będzie akuratny.

  • 0

    29.  2013-07-11 14:43:34

    Witajcie. Ja mam pytanie odnośnie Videorozmów. Da się odbierać i wykonywać je normalnie czy czeba w jakichś aplikacjach do znajomych tylko videorozmowy zrobić? Oraz drugie pytanie.. Czy można ustawić Polskie T9 zamiast Qwerty? Pozdrawiam

  • 0

    30.  2013-07-11 14:44:17

    A ogólnie telefon jest spoko:) dużo ustawień świetny procesor :)

  • 0

    31. ~Heniek  2013-07-11 18:12:58  host: 178235113147.kielce.vectranet.pl

    26. dominas - niedawno go kupiłem, to mój pierwszy smartfon. Jestem bardzo zadowolony, telefon śmiga jak dziki ;) jakość wykonania - super, bardzo fajna obudowa, tylna część coś jak "skóra węża", bardzo fajnie się go trzyma, w rękach czuć że wykonanie porządne. Gry - kilka poinstalowałem, z żadną nie ma problemu. Bardzo fajny dostęp do podstawowych ustawień (w postaci takiej kurtyny, którą możemy ściągać na ekran cokolwiek robimy na telefonie). Aparat raczej taki sobie. Bateria - moim zdaniem optymalna. Rozbudowane ustawienia oszczędzania energii - w zasadzie możemy ustawiać dowolnie co tylko chcemy, podświetlenia itp., wszystko jest bardzo łatwo dostępne, sprzyja racjonalnemu gospodarowaniu energią. Po tygodniu używania mogę z czystym sumieniem polecić.

  • 0

    32. ~Heniek  2013-07-11 19:27:42  host: 178235113147.kielce.vectranet.pl

    26. dominas - niedawno go kupiłem, to mój pierwszy smartfon. Jestem bardzo zadowolony, telefon śmiga jak dziki ;) jakość wykonania - super, bardzo fajna obudowa, tylna część coś jak "skóra węża", bardzo fajnie się go trzyma, w rękach czuć że wykonanie porządne. Gry - kilka poinstalowałem, z żadną nie ma problemu. Bardzo fajny dostęp do podstawowych ustawień (w postaci takiej kurtyny, którą możemy ściągać na ekran cokolwiek robimy na telefonie). Aparat raczej taki sobie. Bateria - moim zdaniem optymalna. Rozbudowane ustawienia oszczędzania energii - w zasadzie możemy ustawiać dowolnie co tylko chcemy, podświetlenia itp., wszystko jest bardzo łatwo dostępne, sprzyja racjonalnemu gospodarowaniu energią. Po tygodniu używania mogę z czystym sumieniem polecić.

  • 0

    33. ~pajac  2013-07-14 16:13:23  host: ip-31-0-178-245.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    @woj -taa sprzedawca powiedział ci ze nie sprzeda go ? hahahaa dobre:D telefon genialny mam go miesiac i moge potwierdzic wszystkie pozytywne opinie o nim

  • 0

    34. ~bleble  2013-07-14 19:09:14  host: 37.30.125.252.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    czy to możliwe ze pamięć wewnętrzna jest tak mała że po zrobieniu jednego zdjęcia nie można wykonać następnego i telefon informuje mnie o tym że potrzebna jest karta SD

  • 0

    35.  2013-07-16 14:03:56

    Polecamy. Z T-mobile nie było żadnej zawiechy. Bardzo płynny i szybki system jak na te parametry. Możliwe że Play ma wadliwe oprogramowanie.

  • 0

    36. ~xoxox  2013-07-22 00:56:23  host: 87-207-143-122.dynamic.chello.pl

    Właśnie nabyłam ten telefon, mam go od kilku dni. Miałam szczere wachania z wyborem przez niektóre opinie, jak również, że marka mi mało znana. Telefon nabyłam w Play'u i jestem zadowolona. Telefon pracuje bardzo płynnie; menu, gry i inne aplikacje działają bez zarzutów. Dość prosty w obsłudze. To chyba tyle na szybko. -Polecam :)

  • 0

    37. ~CEZ  2013-07-22 17:56:25  host: 93-16-95.netrun.cytanet.com.cy

    Czy ktoś wie albo może mi wytłumaczyć gdzie są zapisywane aplikacje z play-Google bo instaluje si pomyślnie ale nie mozna ich znalesc i odpalić choć w menadżerze aplikacji są i działają w tle. czy ten tel ma inna nakładkę na androida . Proszę o pomoc dziekuje z gory ps. w sklepie pan z ery powiedzał zeby sobie poszukac w necie .Taka tam obsłóga

  • 0

    38. ~Omar Shariff  2013-07-23 08:14:23  host: 195.200.212.14

    Przednia kamerka jest - wideorozmowy brak to po kiego grzyba podrażać produkcję telefonu o nieużyteczny gadżet .....???

  • 0

    39. ~Beny  2013-07-30 00:56:23  host: ip-79-175-220-193.cable.smsnet.pl

    Ostatnio wziąłem ten telefon w t-mobile i całkowicie nie narzekam na ten telefon. Telefon nie wiesza się, robi dobre zdjęcia bo super zdjęcia to robi tylko aparat cyfrowy, gry chodzą super. Bateria przy ciągłym użytkowaniu typu gry itp. wyczerpuje się po 2 dniach, ale przy zwykłym urzytkowniu typu sms bądź telefonowanie trzyma bateria ok. 6-7 dni. Ten telfon jak najbardziej polecam :)

  • 0

    40. ~PAweł  2013-07-31 14:05:07  host: ip-84-201-216-74.nplay.net.pl

    Ja mam problem z pamięcią ramu duża ilość jest wykorzystywana i nie wiem jak rozwiazać ten problem, starałem się powyłączać programy, ale nadal zużywa 340 mb, co zrobić pomocy!

  • 0

    41. ~PPPPpppp  2013-08-11 21:20:43  host: bsp63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @~Luk ja mam w Play'u , to juz nie pierwszy telefon xd i zauważyłem, ze kiedy przyszła wiadomosć konfiguracyjna z Play, to zawsze na KAŻDYM telefonie siadał mi internet ;p wiem myslę, ze popełniłeś ten sam błąd i ustawiłeś konfiguracje Play ;p cofnij wszystkie zmiany - powinno być gitezz ;p

  • 0

    42. ~ptum  2013-08-28 00:09:07  host: v42-15.opera-mini.net

    telefon ogólnie za swoją cenę bardzo fajny, ja na ten moment (mam go od miesiąca) natrafiłem na 1 problem: przy tetheringu wifi tworzy sieć, ale nie udostępnia w niej internetu (przy tetheringu USB udostępnia). No i jakoś nie udało mi się by bateria pociągnęła 2 dni - od 6 rano, przy 10sms~, 5 min rozmowy, 2godz przeglądania neta, włączonej autosynchonizacji poczty (~30 maili dziennie), godzinie grania, 20-30 odblokowaniach ekranu by zobaczyć która godzina - bateria pociągnie do 2-3 w nocy. Tak czy inaczej nie jest źle.

  • 0

    43. ~alfabezomegi  2013-09-16 11:41:31  host: gw.casus.com.pl

    Nie da rady w nim wymieniać obudowy? :P, no przejąłem model po kimś i z przodu jest czarny a z tyłu biały...

  • 0

    44. ~ylol  2013-09-25 19:33:22  host: ip-109-95-171-187.eltronik.net.pl

    Mam telefon jakis czas. Na poczatku wszystko grało jak trzeba, a potem pojawily sie problemy z muzyka poneiwaz utwory sie zacinaja kiedy chca ( jakby ktos wcinal pauze) Android nie raz sie zamula. Muzyka czasem sie sama wlacza przez co musze miec non stop na wyciszeniu. I wgl wku....cy jest -.-

  • 0

    45. ~lucyna  2013-10-23 14:47:13  host: rev49.tmark97.revers.nsm.pl

    czy ktoś wie jak wyciszyć aparat w tym telefonie?

  • 0

    46. ~lucyna  2013-10-28 19:19:29  host: rev49.tmark97.revers.nsm.pl

    czy ktoś wie jak wyciszyc aparat przy robieniu zdjęc? bo mam wyciszone multimedia a i tak jest dzwięk

  • 0

    47. ~jan  2013-11-10 15:29:52  host: 94-240-56-34.lukman.pl

    Najgorszy telefon jaki miałem. System chodzi wolniej niż win 95

  • 0

    48. ~Marcin  2013-11-15 10:15:35  host: host-89-238-5-221.smgr.pl

    Witam! Mam ten telefon na kartę w Play i mam pytanie odnośnie używania wifi. Łączę się z siecią bezprzewodową w pracy i w domu, ale przełącza mnie samoczynnie na Play, bo na wykazie połączeń pokazuje mi transmisję danych i kwoty po kilkanaście groszy - kilka złotych. Wie ktoś może gdzie to się ustawia? Z góry dzięki!

  • 0

    49.  2013-11-21 12:43:37

    witam. szczerze nie polecam tego fona, mam dużą pojemność baterii, a trzyma 2,5 dnia. Wszystcy się nim tak zachwycają, ale nie ma czym.

  • 0

    50. ~Aga  2013-11-23 23:02:40  host: user-109-243-251-148.play-internet.pl

    Ten telefon to jakaś porażka ! Nie ma prawie nigdzie w budynkach zasięgu !

  • 0

    51. ~aaa  2013-12-04 09:46:46  host: acks178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie kupiłem tela dzis ktos wie jak kasuje sie sms?

  • 0

    52. ~paula  2013-12-23 11:57:17  host: adet49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od miesiąca i jest z niego bardzo zadowolona. Ludzie tutaj głupoty gadają, bo jak sie nie umie używać smartfonów to sie mówi że jest głupi. To nie jest telefon dla idiotów . Pozdrawiam

  • 1

    53. ~mkucinski11  2013-12-28 18:07:10  host: host.30.awist.pl

    Proszę o pomoc nie wiem czy kupować ten telefon bo zdarzyło się kilka naegatywnych komętarzy i mam mieszane uczucia co doradzacie ??

  • 0

    54. ~bob  2014-01-03 10:35:24  host: 195.138.200.10

    innym wielbicielom tego telefonu WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU. mam toto od pół roku i teraz tego bym nie kupil .potrzebowałem przyzwoitego aparatu fotograficznego i nie polecam .robię dużo zdjęć do archiwizacji pracy i niestety muszę robić po 2-3 zeby coś wybrać bo nie stabilizuje obrazu, a ręce nie te ;-) . jak w nim usuwać stare SMSy pojedyńczo? . nie potrafiłem zrobić szybkiego wybierania numerów. ale reszta muszę przyznać fajna z wyjątkiem refleksji w temacie PLAYA .

  • 0

    55.  2014-01-08 23:16:26

    Witam. Posiadam ten smartwon i go polecam. Bateria trzyma do 5-6 dni. pozdro

  • 0

    56. ~Grzesiek  2014-01-11 13:43:35  host: host-89-228-151-3.gorzow.mm.pl

    Kupiłem ten telefon listopadzie w Szwajcarii. Zainstalowano w nim już w kraju j. polski. Niedawno zniknęła mi klawiatura. Znajomi polecili mi przywrócenie fabrycznych ustawień telefonu. Szukam pomocy w ponownym ustawieniu telefonu w j. polskim.

  • 0

    57. ~kotori0212  2014-01-16 20:53:41  host: 119-055-204.adsl.szeptel.net.pl

    Telefon mam od niedawna, i mam pytanie jak wyłączyć dźwięk w aparacie ?

  • 0

    58. ~dalt0n  2014-01-21 22:53:06  host: 178235044070.oswiecim.vectranet.pl

    rewelacyjny smart fonik. nie drogi,dobrze wykonany,podobny do iPhone :-) polecam każdemu. na stracie proponuje zmienić UI na cos innego, np. UI3.0 Theme GO Launcher. dziala plynnie. Będzie PAN/pani zadowolony/a :-) pozdro

  • 0

    59. ~owca  2014-01-25 10:35:11  host: host-94-251-208-190.dynamic.mm.pl

    Telefon o sciane rozbic gry sie bie wlaczaja telefon sie zawiesza nie ma aktualizacji androida masakra telefon

  • 0

    60. ~ketup1974  2014-03-16 09:30:42  host: 89-69-49-102.dynamic.chello.pl

    witam czy wie ktoś jak wyłączyć tryb awaryjny?

  • 0

    61. ~emil  2014-03-25 19:16:58  host: user-46-112-172-118.play-internet.pl

    Normalnie, przytrzymujesz sms i go kasujesz , smartfona nigdy nie mieliście? A ty jak nie umiesz robić tym zdjęć to kup se aparat cyfrowy, w tym musisz tapnąć palcem na obiekt na ekranie któremu robisz zdjęcie, wtedy wyłapie ostrość, i zdjęcia rewelka

  • 0

    62. ~broszurka  2014-04-27 08:57:06  host: acuq6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od roku. Nie będę opisywać zalet bo widzę że wyżej mało wymagający użytkownicy zrobili to za mnie. Przez rok, nawet po serwisowaniu- DRASTYCZNE PROBLEMY Z ZASIĘGIEM. Nie dość, że cały czas muszę zaznaczać używanie tylko w 2G, co jest irytujące- kiedy dostaję MMS muszę wchodzić specjalnie do menu by to zmienić i biegać z telefonem w poszukiwaniu miejsca w którym łaskawie się połączy, a łączy się z bólami, czasem po pół godzinie zaskoczy, czasem wcale. Kiedy już raczy wejść w zasięg umożliwiający pobranie MMS- mogę spokojnie zacząć robić sobie obiad, bo zanim odczytam trochę czasu minie. Podczas podróży kiedy trafi się jakaś dziura w zasięgu- proszę nie liczyć, że telefon znajdzie zasięg sam. Nawet gdy na wyświetlaczu znów full kresek- nie mam możliwości by się z kimkolwiek połączyć, ani nikt nie dodzwoni się do mnie- nie ma nawet sygnału połączenia. Grzebanie w menu nic nie daje, trzeba telefon wyłączyć i włączyć, zdarzało się że pomagało tylko wyłożenie baterii i karty SIM, po złożeniu łaskawie działał od razu. Mieszkam w Szczecinie, nikt wokół mnie nie ma problemów z zasięgiem, po przełożeniu karty do innego telefonu przez tydzień testowo nie było żadnych kłopotów, więc to na pewno nie wina operatora (a problem zgłaszałam, testowali łącze, naprawiali, wszystko ok). Reasumując- bubel i zabawka. Nie mam więcej cierpliwości bo to cholerstwo zamiast ułatwiać- utrudnia mi życie. Chce ktoś? Za wódkę oddam.

  • 0

    63. ~angelika911  2014-05-10 17:27:29  host: 89-65-128-128.dynamic.chello.pl

    Witam mam ten telefon od jakichś 2 tygodni i ciągle są problemy, mogę go oddać tylko na gwarancję ale po przeczytaniu komentarzy w związku z gwarancją nie wiem czy jest sens. Otóż telefon mi się nagminnie zacina, nie włącza się w ogóle szybko mimo włączenia "szybkiego startu" a co najlepsze gdy z kimś rozmawiam to nagle druga osoba mnei nie słyszy mimo tego ze ja ją doskonale słyszę, mimo ustawienia trybu na 2g jak polecają inni problem nadal występuje a dodam że mam sieć plus a nie play.

  • 0

    64. ~Smerfik  2014-07-08 15:19:15  host: aahj228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema. Jak przywrucic ustawienia fabryczne?

  • 0

    65. ~ula  2014-12-14 23:41:50  host: abtl140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bzdury opowiadacie ja jestem b. zadowolona mam go od roku kupilam w niemczech zasieg smiga jak talala wogole jest prosty w uzyciu poprostu super. Aparat swietne zdjecia.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet