Huawei Ascend P6 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend P6 Opinie o Huawei Ascend P6

Huawei Ascend P6

w sumie: 14
  • 0

    1. ~  2013-06-18 20:43:56  host: non-registered.multifox.pl

    parametry ładne no i jest cieniutki :) ciekawe ile będzie kosztował no i jak bd się sprawdzał w praktyce

  • 0

    2. ~seboss  2013-06-18 21:06:51  host: apn-46-169-179-217.dynamic.gprs.plus.pl

    wyglad jak iphone... ale sprzet dobry tylko jak bedzie w praktyce z tym ihuawei.

  • 0

    4. ~Celer  2013-06-20 18:28:36  host: 83.238.219.125

    Połączenie Iphona 5 i Xperi Z

  • 0

    5.  2013-07-02 20:16:37

    Bardzo mi się podoba, cena ktoś pytał - narazie (przedsprzedaż) 1679 zł, sprzedarz rusza 16 albo 17 lipca. Zobaczymy.

  • 0

    6. ~ZIMIENNY  2013-07-18 14:11:35  host: 89-67-62-156.dynamic.chello.pl

    ładny i zapewne wydajny chociaż pewnie nie tak wydajny jak układy snapdragona.

  • 0

    7. ~Maciek  2013-07-31 09:58:03  host: 89-66-114-106.dynamic.chello.pl

    Jak jest z aktualizacjami w Huawei? Można się spodziewać nowszego Androida na takim sprzęcie, czy raczej 4.2.2 zostanie w nim na zawsze?

  • 0

    8.  2013-10-16 10:39:34

    Telefon godny polecenia ,używam go juz ponad trzy miesiące i niemal zero problemow, jedyny problem to w nowym telefonie po tygodniu przedstał działać głosnik z racji że mam wykupione ubezpieczenie i gwarancje wymienili mi telefon od ręki na nowy. Nie wiem jak jest w Polsce w razie takiego problemu ale w UK miło i przyjemnie wymienili mi na nowy telefon :).Pozdrawiam i Polecam ten telefon.

  • 0

    9. ~NOPE NOPE NOPE  2013-10-16 17:04:54  host: user-164-127-129-19.play-internet.pl

    chiny to już przesada :*

  • 0

    10. ~tomekkk  2013-10-24 11:17:46  host: host-81-190-102-159.rzeszow.mm.pl

    mam go od jakichś 2 tyg. bardzo fajny telefon, żywotność baterii nie odbiega od innych modeli z androdem (miałem SE Arc S, LG L), przepiękne kolory na wyświetlaczu, wyświetlanie zdjęć i filmów to sama przyjemność, mnóstwo dodtatkowych ustawień, których nie ma w innym smartfonach. Pokrowiec w zestawie :) - super. Jest też kilka wad: gniazdo słuchawkowe w lewym dolnym rogu (masakra, mam nadzieję że się przyzwyczaję), gniazdo ładowania od góry (nad głośnikiem). Trochę się grzeje jak długo korzysta się z ekranu (gry, net, itd). To są wady jak najbardziej do zaakceptowania.

  • 0

    11. ~ggfh  2013-10-31 21:46:14  host: 77-253-83-99.adsl.inetia.pl

    Mamtelefon o 1 tygodnia i wrażenia super naprawdę kosztuje tylko 1200 zł

  • 0

    12. ~JaToJa  2013-11-24 10:30:05  host: user-5-173-47-134.play-internet.pl

    Od 3 tygodni jestem posiadaczem tego modelu. To mój pierwszy smartfon z tak dużym wyświetlaczem i ciężko jest mi się przyzwyczaić że jeśli sporo się "bawię" telefonem to bateria wytrzymuje nie całą dobę :/ Minusem jest też to że bardzo "pływa" zasięg w tym modelu.Miałem kartę z orange i była masakra ,bo co chwile zanikał zasięg ,po to tylko żeby się pojawic po kilku sekundach. Głośność tego modelu jeśli chodzi o muzykę to totalna porażka,chyba nigdy nie widziałem telefonu z tak cicho grającą muzyką. To wszystkie minusy jakie znalazłem .Reszta na plus

  • 0

    13. ~m  2014-01-16 21:23:09  host: apn-46-169-85-63.dynamic.gprs.plus.pl

    Kolego "JaToJa" to chyba nie miałeś telefonu LUMIA 800 to dopiero kiepski głośnik ... Jesteś szczęśliwym posiadaczem tego tel. i jestem bardzo zadowolony z niego, jedynie co mnie przeraża to to, że gdy jest wł. Google+ to bateria ucieka w niecałe 8 godz. lecz gdy się zablokuje te aplikację jest wszystko ok :) 10/10:)

  • 0

    14. ~huawei owner  2014-04-03 06:48:51  host: 210.94.41.89

    mam ten telefon od jakichś 5 miesięcy.
    Wygląd super, sprawuje się nieźle (chociaż jest jakiś problem z Google wyskakującymi przy podłączaniu sluchawek), czasem niestety się też przywiesza, ktoś wspomniał o gubienu zasięgu-potwierdzam.
    Dźwięk faktycznie dość słaby, nawet z neizłych słuchawkach. Ja nie słucham muzyki głośno więc wystarczy, ale czasem jak zaszumi w metrze to chętnie bym jednak podgłosiła.
    Dziś jednak zaczęła odklejać się obudowa z tyłu.
    Mam zamiar wybrać się z tym do serwisu. Niestety spory minus, jeśli hardware po tak krótkim czasie się sypie

  • 0

    15. ~Amigo  2014-05-19 20:32:56  host: 91-142-201-194.multi-play.net.pl

    fon jest o'k. Ma maą niedogodność , nie obsługuje plików Avi .

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet