Huawei Ascend P1 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend P1 Opinie o Huawei Ascend P1

Huawei Ascend P1

w sumie: 18
  • 0

    1. ~kriswolf  2012-08-31 17:30:44  host: user28-173.satfilm.net.pl

    Widze,ze na telepolis w koncu cos sie ruszylo ;)

  • 0

    2. ~maciek  2012-09-01 21:14:09  host: cyberfox.pl

    Telefon IDEALNY! :) Mogę to powiedzieć o nim że jest to telefon idealny, procek 1,5 GHz :D przedni aparat 1,3 Mpix, ma wszystko co najlepsze. Ciekawe jaka cena, pewnie ze 3000 zł xD

  • 0

    3. ~sasklacz  2012-09-06 20:32:27  host: ehj83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Kiedy obszerny test ? Telefon jest piękny, kiedy zobaczyłem go na styczniowych targach od razu mi się spodobał. Jedyna wada że tyle czasu trzeba na niego czekać :/

  • 0

    4. ~Piotr  2012-09-26 19:48:37  host: pgx1.internetdsl.tpnet.pl

    @2 cena ma być niby 1800zł

  • 0

    5. ~kuba  2012-09-26 20:50:00  host: user-109-243-23-230.play-internet.pl

    @2 1800 zł

  • 0

    6. ~hens  2012-09-27 12:01:17  host: 46.238.221.17

    @maciek. Popatrz na oferty powyżej, cena to nie całe 1800zł

  • 0

    7.  2012-10-23 20:23:49

    4,5,6 Nie widziałem wtedy żeby podana była jego cena, ale skoro wy wiecie to dzięki za info :)

  • 0

    11. ~prego  2012-11-14 22:52:29  host: user38-128.satfilm.net.pl

    Już go mam, jedyna bolączka to bateria.

  • 0

    12.  2012-11-25 16:36:25

    I oczywiście SAR - smażenie mózgownicy i jajek gratis - 4x więcej niż SGS2.

  • 0

    13.  2012-11-25 23:30:18

    Uwaga na SAR! 4x więcej sieje niż SGS2.

  • 1

    14. ~L89  2012-12-02 11:50:23  host: aava174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moglby ktos napisac cos wiecej o tym modelu? ostatnio pojawil sie w orange i wydaje sie ciekawa alternatywa dla drogiego SGS II. W jednych recenzjach pisza ze zaleta jest dobra bateria, w drugich ze wada. Nie ma to jednak jak opinie kogos kto uzywa go na codzien.

  • 0

    15. ~masslaw  2012-12-19 00:01:31  host: user-164-126-3-145.play-internet.pl

    Mam i jestem zadowolony. Bateria w tym telefonie idealna nie jest, ja ładuje go codziennie.

  • 0

    16.  2013-02-11 08:07:13

    póki co jedyny minus to bateria,fakt że jestem na etapie testowania aplikacji i zabawy także ładuję go codziennie. Mimo wszystko obraz świetny,zero przycinek w filmach czy grach co miało miejsce w SE Neo V. Polecam jak najbardziej

  • 0

    17. ~p1202  2013-08-13 23:24:20  host: 91-197-225-132.spi.net.pl

    Ktoś wie jak skopiować kontakty z sim na telefon

  • 0

    18. ~maciek  2013-10-04 17:50:48  host: non-registered.multifox.pl

    Poprawka, ten telefon raczej nie jest idealny, ale parametrami zaskakuje. Ja bym się nie martwił baterią, z tym nie jest najgorzej, bo to standard, nawet niektóre fony z ekranami 4,7" mają 1600-1800 mAH pojemności, więc nie płaczcie. Jedyne co go dyskwalifikuje do Samsunga Galaxy S2 i Motoroli RAZR to pamięć - jedynie 4 GB, z czego 1,5 GB jest zajęte na rzeczy systemowe, tak więc mamy tylko 2,5 GB wolnej pamięci dla siebie, kaszana :( Huawei spalił sprawę, wypuszczając tak dobry telefon z pamięcią 4 GB, skandal, porażka na całej linii. To jest jedyna bolączka, jakoś nikt z piszących tego nie zauważył. A tak wogóle jak chcecie większą baterię to możecie sobie kupić nawet 2000 mAH z takich firm zamienników jak blue star, foof, best i innych, a pamięci się nie zwiększy. 16. amoretti A widzisz, porównaj sobie procesory i ramy S.E. Xperii Neo V i Ascenda P1, teraz widzisz różnicę? 13. VINYL ja bym się nie przejmował, kup sobie smycz i noś go na smyczy, albo w torebce ;) gadaj przez słuchawki a mózgownicy i "jajek" nie usmażysz :) Jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości co do tego telefonu, to chętnie pomogę je rozwiązać ;*

  • 0

    19. ~koxs  2013-10-16 20:38:01  host: 77-255-241-226.adsl.inetia.pl

    tani kosztuje 800zł

  • 0

    20. ~patryk  2013-10-20 19:27:45  host: 77-255-241-226.adsl.inetia.pl

    Cowam kosztuje okolo 1000zl

  • 0

    21.  2014-01-24 19:33:58

    Bardzo piękny telefon, i cienki. Nie ma ktoś na sprzedaż??? Bo poluję na niego i muszę go mieć!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-145-24.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że odejście od kart SIM na rzecz rozwiązań wbudowanych to dobry pomysł?

ARM zapowiada iSIM - kartę SIM zintegrowaną z procesorem

 

Zobacz wynik | Opinie (0)

Archiwum Ankiet