Huawei Ascend P1 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend P1 Opinie o Huawei Ascend P1

Huawei Ascend P1

w sumie: 18
  • 0

    1. ~kriswolf  2012-08-31 17:30:44  host: user28-173.satfilm.net.pl

    Widze,ze na telepolis w koncu cos sie ruszylo ;)

  • 0

    2. ~maciek  2012-09-01 21:14:09  host: cyberfox.pl

    Telefon IDEALNY! :) Mogę to powiedzieć o nim że jest to telefon idealny, procek 1,5 GHz :D przedni aparat 1,3 Mpix, ma wszystko co najlepsze. Ciekawe jaka cena, pewnie ze 3000 zł xD

  • 0

    3. ~sasklacz  2012-09-06 20:32:27  host: ehj83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej. Kiedy obszerny test ? Telefon jest piękny, kiedy zobaczyłem go na styczniowych targach od razu mi się spodobał. Jedyna wada że tyle czasu trzeba na niego czekać :/

  • 0

    4. ~Piotr  2012-09-26 19:48:37  host: pgx1.internetdsl.tpnet.pl

    @2 cena ma być niby 1800zł

  • 0

    5. ~kuba  2012-09-26 20:50:00  host: user-109-243-23-230.play-internet.pl

    @2 1800 zł

  • 0

    6. ~hens  2012-09-27 12:01:17  host: 46.238.221.17

    @maciek. Popatrz na oferty powyżej, cena to nie całe 1800zł

  • 0

    7.  2012-10-23 20:23:49

    4,5,6 Nie widziałem wtedy żeby podana była jego cena, ale skoro wy wiecie to dzięki za info :)

  • 0

    11. ~prego  2012-11-14 22:52:29  host: user38-128.satfilm.net.pl

    Już go mam, jedyna bolączka to bateria.

  • 0

    12.  2012-11-25 16:36:25

    I oczywiście SAR - smażenie mózgownicy i jajek gratis - 4x więcej niż SGS2.

  • 0

    13.  2012-11-25 23:30:18

    Uwaga na SAR! 4x więcej sieje niż SGS2.

  • 1

    14. ~L89  2012-12-02 11:50:23  host: aava174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moglby ktos napisac cos wiecej o tym modelu? ostatnio pojawil sie w orange i wydaje sie ciekawa alternatywa dla drogiego SGS II. W jednych recenzjach pisza ze zaleta jest dobra bateria, w drugich ze wada. Nie ma to jednak jak opinie kogos kto uzywa go na codzien.

  • 0

    15. ~masslaw  2012-12-19 00:01:31  host: user-164-126-3-145.play-internet.pl

    Mam i jestem zadowolony. Bateria w tym telefonie idealna nie jest, ja ładuje go codziennie.

  • 0

    16.  2013-02-11 08:07:13

    póki co jedyny minus to bateria,fakt że jestem na etapie testowania aplikacji i zabawy także ładuję go codziennie. Mimo wszystko obraz świetny,zero przycinek w filmach czy grach co miało miejsce w SE Neo V. Polecam jak najbardziej

  • 0

    17. ~p1202  2013-08-13 23:24:20  host: 91-197-225-132.spi.net.pl

    Ktoś wie jak skopiować kontakty z sim na telefon

  • 0

    18. ~maciek  2013-10-04 17:50:48  host: non-registered.multifox.pl

    Poprawka, ten telefon raczej nie jest idealny, ale parametrami zaskakuje. Ja bym się nie martwił baterią, z tym nie jest najgorzej, bo to standard, nawet niektóre fony z ekranami 4,7" mają 1600-1800 mAH pojemności, więc nie płaczcie. Jedyne co go dyskwalifikuje do Samsunga Galaxy S2 i Motoroli RAZR to pamięć - jedynie 4 GB, z czego 1,5 GB jest zajęte na rzeczy systemowe, tak więc mamy tylko 2,5 GB wolnej pamięci dla siebie, kaszana :( Huawei spalił sprawę, wypuszczając tak dobry telefon z pamięcią 4 GB, skandal, porażka na całej linii. To jest jedyna bolączka, jakoś nikt z piszących tego nie zauważył. A tak wogóle jak chcecie większą baterię to możecie sobie kupić nawet 2000 mAH z takich firm zamienników jak blue star, foof, best i innych, a pamięci się nie zwiększy. 16. amoretti A widzisz, porównaj sobie procesory i ramy S.E. Xperii Neo V i Ascenda P1, teraz widzisz różnicę? 13. VINYL ja bym się nie przejmował, kup sobie smycz i noś go na smyczy, albo w torebce ;) gadaj przez słuchawki a mózgownicy i "jajek" nie usmażysz :) Jakby ktoś miał jeszcze jakieś wątpliwości co do tego telefonu, to chętnie pomogę je rozwiązać ;*

  • 0

    19. ~koxs  2013-10-16 20:38:01  host: 77-255-241-226.adsl.inetia.pl

    tani kosztuje 800zł

  • 0

    20. ~patryk  2013-10-20 19:27:45  host: 77-255-241-226.adsl.inetia.pl

    Cowam kosztuje okolo 1000zl

  • 0

    21.  2014-01-24 19:33:58

    Bardzo piękny telefon, i cienki. Nie ma ktoś na sprzedaż??? Bo poluję na niego i muszę go mieć!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-68-140.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet