Huawei Ascend Mate2 4G - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend Mate2 4G Opinie o Huawei Ascend Mate2 4G

Huawei Ascend Mate2 4G

w sumie: 5
  • 0

    1. ~domin95  2014-01-07 16:43:10  host: ave239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I co się podniecacie taką dobrą baterią jak taka 6 calowa patelnia ją zerzre i tak w kilkanaście godzin normalnego użytkowania.

  • 0

    2. ~Staszi  2014-01-09 17:53:15  host: ptcnat.t-mobile.pl

    2 GB ramu i potężny akumulator- brawo :)

  • 1

    3. ~marcellove  2014-01-09 22:17:38  host: 77-92-37-221.cable-modem.tkk.net.pl

    Telefon ma bardzo dużo bajerów oraz bardzo mocna baterie ale ma jeden minus dyskryminujący go w moich oczach w przedbiegach:nie posiada on pasma LTE wykorzystywanego w Polsce.Chyba,że to jest wersja na Japonie a w Europie dodadzą pasmo LTE 1800mhz.

  • -1

    4. ~Rąbnięty Zenon  2014-01-14 06:32:59  host: apn-31-1-156-255.dynamic.gprs.plus.pl

    Panoczku, LTE ci się z CZY-G pomerdało, a wersyja nie je dla Japońców ino w Chińskoj RessPublice dla jewropejskich mas zdziełana. Co do baterii- wielkość wyświetlacza nie jest tak ważna jak rozdzielczość- a ta słabiutka, oj słabiutka jak na 6-calinkową kobyłkę

  • 0

    5.  2014-05-20 20:01:48

    marcelowe ma racje, teflon pracuje w pasmach 4G Network / LTE 700 / 850 / 1700 / 1900 / 2100 dostępnych w Stanach/kanadzie. W Polsce mamy głównie B 3 (1800 MHz) na B 7(2600 MHz) i B 20 ( 800 MHz) jest przetarg ale sieci nie ma. Wniosek - w Polsce i w większości krajów Europy LTE nie będzie .
    Rąbniętemu Zenowi polecam dokształcenie się na : http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_LTE_networks#Europe

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet