Huawei Ascend Mate 7 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend Mate 7 Opinie o Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

w sumie: 18
  • 0

    1. ~Patryk W.  2014-09-18 19:25:43  host: abno110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow bateria 4100 mAH ciekawe jak długo wytrzyma ;)

  • 0

    2. ~Matt  2014-09-26 13:42:03  host: apn-95-41-131-55.dynamic.gprs.plus.pl

    Wow ale ta wielkość ekranu 5" było by spoko.

  • 0

    3. ~Matt  2014-10-02 00:36:20  host: user-5-173-3-179.play-internet.pl

    Fuck:) nieźly kombajn :)

  • 0

    4. ~hens  2014-11-06 22:36:25  host: 46.238.221.17

    Telefon i jego specyfikacja ciekawe. Ale nigdy nie kupię za 2150zł telefonu bez możliwości wymiany akumulatora.
    Za 2 lata nikt nie będzie słyszał o tym telefonie, a serwis Huawei'a o akumulatorach do wymiany.

  • 0

    6. ~Bartek  2014-12-07 10:39:28  host: 082139036188.radom.vectranet.pl

    Czy ten model posiada NFC? Na stronie producenta w specyfikacji NFC nie jest wyszczegolnione. Jest to dla mnie wazna funkcja a rozwazam zakup Ascenda G7 lub Ascenda Mate 7.

  • 0

    7. ~Zegar  2014-12-13 12:28:59  host: 89-74-182-51.dynamic.chello.pl

    Bateria 4100mha :)
    Telefon wymiata:)

  • 0

    8. ~Kasia  2014-12-23 12:25:06  host: ewo155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od tygodnia, aparat robi świetne zdjecia, system działa płynnie. Wyświetlacz to sama poezja. Muzyka puszczana z telefonu brzmi dobrze, dość czysto. Ogólnie polecam telefon

  • 0

    9. ~RIDDICK  2015-01-21 09:19:15  host: apn-46-77-124-19.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam.Czy mozecie mi opisac jak sie sprawuje telefon?Jak dziala system,czy robi ladne zdjecia i jak wygladaja nagrywanie wideo,czy obraz faluje,czy tne itd.Z gory dziekuje za odpisanie

  • 0

    10. ~FSEbola  2015-01-24 23:10:05  host: user61-245.satfilm.net.pl

    Telefon można dostać już w cenie 1.5- 1,6 tys zł -jako nowy nie używany co prawda z drugiej ręki i z sieci Plusa ale niebrandowany.
    W tej cenie i z tą perfekcyjną jakością wykonania nie zapominając o dużej wydajności, można śmiało rzec, ze nie ma lepszej propozycji na rynku ..... Z tymi słowami napewno zgodzi się ze mną każdy z was....
    Telefon użytkuje już miesiąc i jestem nadal pod wrażeniem zastosowanych do produkcji materiałów i jakości wykonania. Co do wydajności to Cortex A15 - Cortex A7 i GPU Mali-T628 robią swoje wyciągając z Antutu 5.6 44700 punktów. Co plasuje telefon w czołówce wydajności Antutu 5.6 . W moim odczuciu mogłoby być trochę lepiej. Mój egzemplarz w rankingu plasuje sie na 4 miejscu prawie na równi z OnePlus One i znacznie przed HTC One M8. Wrócę jeszcze słowem do jakości wykonania, która jak na chińszczyzną jest naprawdę wykonana perfekcyjnie. Wszystko jest ze sobą idealnie dopasowane a użyte materiały są wręcz strzałem w dziesiątkie. Aluminiowa obudowa daje poczucie solidności i co jest najważniejsze dla mnie telefon czuć w reku. Nie jest on przesadnie ciężki ale znacznie lepiej trzyma się go w dłoni nic LG G3, którego waga jest piórkowa i w zasadzie nie wiadomo czy coś w reku jest...Bateria przy intensywnym użytkowania spokojnie trzyma 48 godzin a funkcja Menadżera telefonu skutecznie wydłuża czas aktywności baterii. Jakość LCD jest naprawdę zadowalająca a odzwierciedlenie kolorów wzorcowe - nie uświadczymy tu przesłodzonych są do obrzydliwości kolorów amoledu. Czerwony to czerwony. Biały to biały a Czarny jest bardzo blisko czarnego. ^ inch. wyświetlacza powoduje ze telefon jest dość duży i tak jak faceci mający większą doń obsłużą telefon jedna dłonią tak kobiety już niestety nie - pytanie tylko czy to istotny wpływ na doskonałość tego telefonu ..??? Jak ktoś kupuj e telefon z tak dużym wyświetlaczem nie oczekuje

  • 0

    11. ~Amigo  2015-04-05 11:20:56  host: 91-142-201-194.multi-play.net.pl

    do ,,hens'' mam poprzednika Ascend P7 ,bateria trzyma spokojnie 5 dni , można ją dokupić i samodzielnie wymienić ,oczywiscie sprawniej poójdzie w servisie ,po za tym telefon dopracowany do perfekcji więc nie pierdo.l tu głupot .

  • 0

    12. ~Punk  2015-06-24 00:46:10  host: apn-46-169-72-205.dynamic.gprs.plus.pl

    Gdzieś czytałem o porównaniu Ascend Mate 7 do Galaxy S5 który podobno rozmiarowo wygląda, ale wg mnie jest chyba większy, zastanawiam się nad zakupem właśnie Mate 7, S5 lub Z3 Compact.

  • -1

    13. ~himartines  2015-09-22 23:22:43  host: 89-75-110-209.dynamic.chello.pl

    Wykonie tej słuchawki jest tragiczne ........ mogli by tam wstawić sprzęt do środka sprzęt z NASA ... ale używanie tej plastikowej paletki wprawia mnie w przygnębienie ... dno jak 99% wypasionych androidów....

  • 0

    14. ~Psx  2015-11-27 16:12:00  host: 94.42.139.142

    ~himartines jest tak samo plastikowa jak twój isrhon

  • 0

    15. ~mrk  2015-12-10 13:49:43  host: 91.189.30.241

    Polecem Honnora 6 plus 3gb . niezly sprzet metalowy 2.5 dnia bateria trzyma pelem support aktualizacje sam system robi . !! polecam jak komus znudzily sie szajsungi

  • 0

    16. ~Sebagbw  2016-01-29 22:50:33  host: apn-5-172-252-172.dynamic.gprs.plus.pl

    Huaweia posiadam od 1.5 roku, telefon super, nie wiesza sie, bateria trzyma mega długo w porównaniu do konkurencji, średnio telefon ląduje co 2-3 dni przy użytkowaniu 3h dziennie. Aparat ok, czytnik linni papilarnych bardzo przydatny, odblokowanie telefonu to mniej niż sekunda. Wady jakie zauwazylem to, dosys slaba antena czyli średnio o 1 kreskę mniej zasięgu niż inni, jak wilgotny palec czytnik działa średnio.

  • 0

    17.  2016-02-07 23:07:52

    Szczerze mówiąc, miałem ten telefon i te 4100 stykało mi na samą szkołę, po powrocie do domu musiałem się podłączać do ładowarki. Ale mimo wszystkich problemów i tego, że w końcu po trzech wizytach w serwisie padł kompletnie, to polecam go gorąco a szczególnie że ma już lollipopa 5.1.1 i emui 3.1 które w wprowadziło mnóstwo przydatnych drobiazgów których mi obecnie w moto x style niesamowicie brakuje. Przede wszystkim wymiata aparatem nawet w noc z trybem nocnym, który potrafi naświetlać jedno zdjęcie nawet 2 min. Wychodzą epickie zdjęcia, może kiedys podrzucę link do moich fotek tym telefonem. Mimo że moto x style pływa na czystym andku to jednak często brakuje mi mate'a 7 :(

  • 0

    18. ~kk  2016-04-12 10:13:39  host: tytan.zeork.com.pl

    Czy instalował ktoś już aktualizacje B331 jeśli tak to prosił bym o opinie.

  • 0

    19. ~Damian1913  2016-08-13 22:47:36  host: apn-31-0-66-112.dynamic.gprs.plus.pl

    Smartfon naprawde godny polecenia !!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet