Huawei Ascend Mate 7 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend Mate 7 Opinie o Huawei Ascend Mate 7

Huawei Ascend Mate 7

w sumie: 18
  • 0

    1. ~Patryk W.  2014-09-18 19:25:43  host: abno110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow bateria 4100 mAH ciekawe jak długo wytrzyma ;)

  • 0

    2. ~Matt  2014-09-26 13:42:03  host: apn-95-41-131-55.dynamic.gprs.plus.pl

    Wow ale ta wielkość ekranu 5" było by spoko.

  • 0

    3. ~Matt  2014-10-02 00:36:20  host: user-5-173-3-179.play-internet.pl

    Fuck:) nieźly kombajn :)

  • 0

    4. ~hens  2014-11-06 22:36:25  host: 46.238.221.17

    Telefon i jego specyfikacja ciekawe. Ale nigdy nie kupię za 2150zł telefonu bez możliwości wymiany akumulatora.
    Za 2 lata nikt nie będzie słyszał o tym telefonie, a serwis Huawei'a o akumulatorach do wymiany.

  • 0

    6. ~Bartek  2014-12-07 10:39:28  host: 082139036188.radom.vectranet.pl

    Czy ten model posiada NFC? Na stronie producenta w specyfikacji NFC nie jest wyszczegolnione. Jest to dla mnie wazna funkcja a rozwazam zakup Ascenda G7 lub Ascenda Mate 7.

  • 0

    7. ~Zegar  2014-12-13 12:28:59  host: 89-74-182-51.dynamic.chello.pl

    Bateria 4100mha :)
    Telefon wymiata:)

  • 0

    8. ~Kasia  2014-12-23 12:25:06  host: ewo155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od tygodnia, aparat robi świetne zdjecia, system działa płynnie. Wyświetlacz to sama poezja. Muzyka puszczana z telefonu brzmi dobrze, dość czysto. Ogólnie polecam telefon

  • 0

    9. ~RIDDICK  2015-01-21 09:19:15  host: apn-46-77-124-19.dynamic.gprs.plus.pl

    Witam.Czy mozecie mi opisac jak sie sprawuje telefon?Jak dziala system,czy robi ladne zdjecia i jak wygladaja nagrywanie wideo,czy obraz faluje,czy tne itd.Z gory dziekuje za odpisanie

  • 0

    10. ~FSEbola  2015-01-24 23:10:05  host: user61-245.satfilm.net.pl

    Telefon można dostać już w cenie 1.5- 1,6 tys zł -jako nowy nie używany co prawda z drugiej ręki i z sieci Plusa ale niebrandowany.
    W tej cenie i z tą perfekcyjną jakością wykonania nie zapominając o dużej wydajności, można śmiało rzec, ze nie ma lepszej propozycji na rynku ..... Z tymi słowami napewno zgodzi się ze mną każdy z was....
    Telefon użytkuje już miesiąc i jestem nadal pod wrażeniem zastosowanych do produkcji materiałów i jakości wykonania. Co do wydajności to Cortex A15 - Cortex A7 i GPU Mali-T628 robią swoje wyciągając z Antutu 5.6 44700 punktów. Co plasuje telefon w czołówce wydajności Antutu 5.6 . W moim odczuciu mogłoby być trochę lepiej. Mój egzemplarz w rankingu plasuje sie na 4 miejscu prawie na równi z OnePlus One i znacznie przed HTC One M8. Wrócę jeszcze słowem do jakości wykonania, która jak na chińszczyzną jest naprawdę wykonana perfekcyjnie. Wszystko jest ze sobą idealnie dopasowane a użyte materiały są wręcz strzałem w dziesiątkie. Aluminiowa obudowa daje poczucie solidności i co jest najważniejsze dla mnie telefon czuć w reku. Nie jest on przesadnie ciężki ale znacznie lepiej trzyma się go w dłoni nic LG G3, którego waga jest piórkowa i w zasadzie nie wiadomo czy coś w reku jest...Bateria przy intensywnym użytkowania spokojnie trzyma 48 godzin a funkcja Menadżera telefonu skutecznie wydłuża czas aktywności baterii. Jakość LCD jest naprawdę zadowalająca a odzwierciedlenie kolorów wzorcowe - nie uświadczymy tu przesłodzonych są do obrzydliwości kolorów amoledu. Czerwony to czerwony. Biały to biały a Czarny jest bardzo blisko czarnego. ^ inch. wyświetlacza powoduje ze telefon jest dość duży i tak jak faceci mający większą doń obsłużą telefon jedna dłonią tak kobiety już niestety nie - pytanie tylko czy to istotny wpływ na doskonałość tego telefonu ..??? Jak ktoś kupuj e telefon z tak dużym wyświetlaczem nie oczekuje

  • 0

    11. ~Amigo  2015-04-05 11:20:56  host: 91-142-201-194.multi-play.net.pl

    do ,,hens'' mam poprzednika Ascend P7 ,bateria trzyma spokojnie 5 dni , można ją dokupić i samodzielnie wymienić ,oczywiscie sprawniej poójdzie w servisie ,po za tym telefon dopracowany do perfekcji więc nie pierdo.l tu głupot .

  • 0

    12. ~Punk  2015-06-24 00:46:10  host: apn-46-169-72-205.dynamic.gprs.plus.pl

    Gdzieś czytałem o porównaniu Ascend Mate 7 do Galaxy S5 który podobno rozmiarowo wygląda, ale wg mnie jest chyba większy, zastanawiam się nad zakupem właśnie Mate 7, S5 lub Z3 Compact.

  • -1

    13. ~himartines  2015-09-22 23:22:43  host: 89-75-110-209.dynamic.chello.pl

    Wykonie tej słuchawki jest tragiczne ........ mogli by tam wstawić sprzęt do środka sprzęt z NASA ... ale używanie tej plastikowej paletki wprawia mnie w przygnębienie ... dno jak 99% wypasionych androidów....

  • 0

    14. ~Psx  2015-11-27 16:12:00  host: 94.42.139.142

    ~himartines jest tak samo plastikowa jak twój isrhon

  • 0

    15. ~mrk  2015-12-10 13:49:43  host: 91.189.30.241

    Polecem Honnora 6 plus 3gb . niezly sprzet metalowy 2.5 dnia bateria trzyma pelem support aktualizacje sam system robi . !! polecam jak komus znudzily sie szajsungi

  • 0

    16. ~Sebagbw  2016-01-29 22:50:33  host: apn-5-172-252-172.dynamic.gprs.plus.pl

    Huaweia posiadam od 1.5 roku, telefon super, nie wiesza sie, bateria trzyma mega długo w porównaniu do konkurencji, średnio telefon ląduje co 2-3 dni przy użytkowaniu 3h dziennie. Aparat ok, czytnik linni papilarnych bardzo przydatny, odblokowanie telefonu to mniej niż sekunda. Wady jakie zauwazylem to, dosys slaba antena czyli średnio o 1 kreskę mniej zasięgu niż inni, jak wilgotny palec czytnik działa średnio.

  • 0

    17.  2016-02-07 23:07:52

    Szczerze mówiąc, miałem ten telefon i te 4100 stykało mi na samą szkołę, po powrocie do domu musiałem się podłączać do ładowarki. Ale mimo wszystkich problemów i tego, że w końcu po trzech wizytach w serwisie padł kompletnie, to polecam go gorąco a szczególnie że ma już lollipopa 5.1.1 i emui 3.1 które w wprowadziło mnóstwo przydatnych drobiazgów których mi obecnie w moto x style niesamowicie brakuje. Przede wszystkim wymiata aparatem nawet w noc z trybem nocnym, który potrafi naświetlać jedno zdjęcie nawet 2 min. Wychodzą epickie zdjęcia, może kiedys podrzucę link do moich fotek tym telefonem. Mimo że moto x style pływa na czystym andku to jednak często brakuje mi mate'a 7 :(

  • 0

    18. ~kk  2016-04-12 10:13:39  host: tytan.zeork.com.pl

    Czy instalował ktoś już aktualizacje B331 jeśli tak to prosił bym o opinie.

  • 0

    19. ~Damian1913  2016-08-13 22:47:36  host: apn-31-0-66-112.dynamic.gprs.plus.pl

    Smartfon naprawde godny polecenia !!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-141-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet