Huawei Ascend G620S - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend G620S Opinie o Huawei Ascend G620S

Huawei Ascend G620S

w sumie: 26
  • 0

    1. ~AGATA  2015-02-13 09:51:12  host: dns.studioaurum.pl

    TELEFON GODNY UWAGI JAK I ZAKUPU.

  • 0

    2. ~123  2015-02-27 19:11:32  host: sirius.ccig.pl

    Bardzo dobry telefon, mam od 2 tygodni i działa bez zarzutów. Aparat robi dobre zdjęcia, bateria trzyma spokojnie 2-3 dni w ultra trybie spokojnie tydzień. Nie zawiesza się nie zwalnia, szybko ładuje strony, nie mam do niego zastrzeżeń.

  • 0

    3. ~Darro  2015-05-02 16:03:16  host: n16-04-08.opera-mini.net

    Mam ten telefon od 3miesiecy i nie mam zadnych problemow z wyl.telefonu.Ani razu mi sie sam nie wylaczyl!Widzialem komentarze na innej stronie to wiara na to narzeka.Ja mojego bralem w plusie.A oni w playu.Naprawde to jest swietny telefon bateria bardzo dobra w porownaniu z samsung.s2 to jest kosmos. zdjecia bdb wychodza duzy czytelny ekran smiganie po internecie to przyjemnosc.Pozdraiwam

  • 0

    4. ~remigiuszd17@gmail.com  2015-06-05 23:22:38  host: apn-95-41-235-152.dynamic.gprs.plus.pl

    Bardzo dobry telefon nie mam żadnych zastrzeżeń

  • 0

    6. ~B  2015-06-18 22:18:27  host: apn-95-41-167-73.dynamic.gprs.plus.pl

    nastepny bubel ledwie udało mi się napisacc klawiatura wariuje,Sama pisze. Ciąg slow hrz związku i

  • 0

    7. ~ana  2015-06-27 09:16:16  host: host-37-190-140-79.dynamic.mm.pl

    Mam go 3 mies i jestem bardzo zadowolona nie mam z nim zadnych problemow, bralam tel w play i naprawde polecam tet telefon

  • 0

    8. ~Iz245  2015-06-29 20:09:28  host: ip-093157116046.gpon.multimetro.pl

    czy ma ktoś problem z zasięgiem w tym modelu???? mnie pokazuje pełny zasięg a nie A nie mogę wykonywać połączeń ani wysyłać sms ze mną reż nie można się skontaktować...ale nie zawsze czasem zaskoczy i działa...

  • 0

    9. ~osobaXX  2015-07-12 19:59:16  host: dfu202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak wyłączyć losowe odtwarzanie muzyki?

  • 0

    10. ~Endru  2015-07-23 22:13:45  host: 188.146.76.216.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Dziadostwo i nic więcej po 2 miesiącach padł ani zadzwonić ani napisać. Padło oprogramowanie albo niewiele co jak w serwisie go naprawia to obrazu sprzedaje. Dziadostwo produkowana na sztukę i tyle niekupujcie śmieci lepiej dołożyć i kupić coś normalnego

  • 0

    11. ~Wysek  2015-08-19 09:02:09  host: ip-89-161-72-124.tel.tkb.net.pl

    Co prawda, nigdy nie miałem do dyspozycji iphonów ani innych silnie reklamowanych marek telefonów, ale ten model jest godny polecenia. Korzystam z niego już pół roku i uważam, że jest to BARDZO DOBRY telefon. Jedynym mankamentem było dwukrotne wyłączenie się telefonu w losowych momentach i problem z jego ponownym włączeniem. Po wrzuceniu problemu do googla, okazało się, że starczy przytrzymać przycisk włączenia przez kilkanaście sekund i maszyna znowu sprawna :) to mój najlepszy smartfon.
    -świetne zdjęcia
    -lte
    -nic się nie zacina

    Polecam :)

  • 0

    12. ~GABRYSIA  2015-09-06 13:23:46  host: host-89-231-94-1.pascal-net.pl

    Mam pytanie ,czy telefon ma 2 wejscia na karte ?

  • 0

    13. ~Oluwww  2015-09-11 20:39:33  host: user-94-254-209-89.play-internet.pl

    Nie telefon ma jedną kartę micro SIM i micro sd

  • 0

    14. ~yacek  2015-09-13 21:19:32  host: c80-217-67-135.bredband.comhem.se

    Za taką cenę jest godny uwagi dla niewybrednego użytkownika.Jedyny minus to waga i bateria na stałe zamontowana w tel.

  • 0

    15. ~lion  2015-09-15 09:00:16  host: n28-01-09.opera-mini.net

    Jedna karta SIM, jedno wejście.

  • 0

    16. ~Jack  2015-09-16 15:19:36  host: user-164-126-149-62.play-internet.pl

    Do autorów: Czy akumulator aby na pewno jest wymienny?

  • 0

    17. ~lion  2015-09-19 14:16:22  host: n07-07-08.opera-mini.net

    Jedna karta SIM

  • 0

    18. ~@  2015-11-06 23:18:57  host: host188117145216.rabbit.static.3s.pl

    Mam telefon od 6miesięcy i jednym z najbardziej zauważalnych minusów jest zacinanie się telefonu. Po dłuższym czasie działania zawiesza się i trzeba chwilę odczekać aby wrócił do normalności

  • 0

    19. ~luca62  2015-11-29 17:17:35  host: ip-81-15-207-226.isp.tvkg.net

    Bardzo dobry telefon.Mam go od lutego i nie mam żadnych problemów wszystko działa bez zarzutu.

  • 0

    20. ~Daro huawei g620s  2015-12-05 20:52:18  host: aceh221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon koło roku i nic się nie psuje nie wyłącza itp,spadł mi 2 razy na beton z wysokości półtorej metra i ekran jest cały i bez zarysowan,zasięg traci jedynie w miejscach gdzie nie ma anten z sygnałem sieci ,nawet w budynkach o naprawdę grubych ścianach (zakład produkcyjny)jest sygnał,pod tylną obudowa nie gromadzi się brud ani kurz(pracuje w stolarni gdzie pył itrociny są wszechobecne)ogólnie jestem zadowolony i dla narzeczonej kupilbym również taki telefon

  • 0

    21. ~Alonzo  2016-01-11 18:31:44  host: user51-036.satfilm.net.pl

    Stałem się "szczęśliwym" posiadaczem tego modelu (kupiony w ME). Wydajność satysfakcjonująca. Dotychczas napotkałem na jeden, irytujący problem: niedziałający, czasami, suwak podczas próby nawiązania ze mną połączenia. Oznacza to, że nie mogę odebrać - ekran nie reaguje. Podobnie z budzikiem.
    Problem występuje, losowo, wszędzie tam, gdzie pojawia się ten nieszczęsny pasek do przesuwania. Zna ktoś, z szanownych komentatorów, sposób na rozwiązanie go?

  • 0

    22. ~Rafał  2016-01-30 12:02:44  host: 217.96.122.209

    Witam Was. Mam Huawei Ascend G620s. Mam pytanko do Was. Mianowicie ile trzyma Wam bateria?? Mi przy średnim użytkowaniu telefonu tzn. tylko sms trzyma 2 dni. Wydaje mi się, że to za mało. Zastanawiam się czy nie popełniłem błędu w ten sposób, że po zakupie tego telefonu ładowałem go dwa razy po 12 godzin. Naczytałem się na forach, że niby nowy telefon trzeba trzykrotnie naładować po 12 godz. Czy mogłem uszkodzić akumulator tym dwukrotnym 12 godzinnym ładowaniem?? Jest to istotne, czy nie ma znaczenia?? Z góry dziękuję za wyjaśnienia i pozdrawiam.

  • 0

    23. ~oliwiaz  2016-02-26 20:03:30  host: 80.244.146.235.ip.tnp.pl

    od początku mi się zacina mam go już 5 miesięcy, też wam się zacina?

  • 0

    24. ~roberto  2016-02-28 16:00:17  host: 212.59.249.33

    mam ten telefon od 8miesięcy,dziala świetnie,uwaga latem przy wysokich temperaturach zawiesza się,odtwarzacz muzyki wbudowany jest słaby,poza tym zero zastrzeżeń,polecam.

  • 0

    25. ~czup  2016-03-21 20:20:45  host: user-31-175-90-174.play-internet.pl

    u mnie mam problem z wyswietlaczem, nigdy mi nie upadł , słoneczko w wakacje go chyba załatwiło i mam paski przez jekis czas po ponownyw włączeniu z stanu spoczykonku, lecz po min wszystko wraca do nowrmy, ( tak jakby grafika padła chwilowo) o dziwo na grach tego nie ma a,tak działa wszystko oki, aparat i wszystkie aplikacie, lecz przy mrozie zdjecia wychodzą zamazane, plus bateria szybko sie ładuje i nawet długo trzyma jak sie po necie serfuje]

  • 0

    26. ~natastok  2016-06-13 13:22:28  host: host-217-172-252-123.lodz.mm.pl

    Mam ten telefon i jak rozmawiam przez telefon to słyszę rozmówcę ale jak np chce posluchac muzyki to nie działa dźwięk, wszystko sprawdzialam i dzwiek jest włączony więc o co chodzi? A drugie przyciski z boku przestały mi działać nie wiem jak ale telefon mi nie upadł

  • 0

    28. ~przepalony  2016-07-24 12:47:51  host: user-94-254-179-60.play-internet.pl

    Polecam ten model naprawde przezyl ze mna duzo wyswietlacz pekniety upada mi 10 razy na dzien i nic .. troche sie grzeje ale to chyba wszystkie po dlugim uzytkowaniu Polecam

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-129-96.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet