Huawei Ascend G620 LTE - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend G620 LTE Opinie o Huawei Ascend G620 LTE

Huawei Ascend G620 LTE

w sumie: 7
  • 0

    3. ~bess  2015-01-26 01:01:41  host: n14-02-05.opera-mini.net

    Mam ten FON ok. tygodnia,plusy to prawie 4gb pamięci już dla uzytkownika. Wygodny w ręku, nie muli póki co,wyświetlacz i bateria, 1,5 dnia przetrwa. Dla mnie minus to trochę za cichy głośnik do rozmów i skrzypiąca tylna klapka. Podsumowując za 3 zł jak do umowy dobry fon z lte.

  • 0

    8. ~snafca  2015-03-16 23:16:49  host: 89-78-63-63.dynamic.chello.pl

    Witam. Zwracam uwagę, że macie błędne dane techniczne. Aparat ma 8m, pamięć też 8 GB, rozdzielczosc 1280 x coś tam. Pozdrawiam

  • 0

    9. ~snafca  2015-03-16 23:20:05  host: 89-78-63-63.dynamic.chello.pl

    Aha, zyroskopu nie posiada :)

  • 0

    10. ~Anonm  2015-04-07 13:46:25  host: public163184.cdma.centertel.pl

    Zastanawiam sie nad tym telefonem i mam jedno pytanie. Czy Huawei Ascend G620s LTE mam wbudowaną wideorozmowe?? Prosze o odp. Z góry dziękuje :)

  • 0

    11. ~boooddoo  2015-04-08 15:09:36  host: public97009.cdma.centertel.pl

    Tak to prawda że ma 8gb ale pamięci całkowitej. Dla użytkownika dostępne mamy 4gb pamięci co i tak jest sporo w porównaniu z innymi telefonami gdzie pamięć dla użytkownika to niecałe 2gb. Zastanawiam się nad tym telefonem ale nie wiem czy warto.

  • 0

    14. ~Lion  2015-05-23 12:00:58  host: n29-05-06.opera-mini.net

    Posiada jeszcze Miracast

  • 0

    15. ~Michael Cruze  2015-08-07 14:00:47  host: 84-10-115-210.static.chello.pl

    Jestem szczęśliwym posiadaczem telefonu Huawei Ascend G620 LTE zakupionym w sieci PLAY i mam następujący problem: telefon jest na serbskiej licencji i często gęsto w sklepie Play polskie aplikacje nie chcą mi się ściągnąć ponieważ rzekomo aplikacje te nie są dostępne w naszym kraju wie może ktoś?, coś? na ten temat?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet