Huawei Ascend G6 4G - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend G6 4G Opinie o Huawei Ascend G6 4G

Huawei Ascend G6 4G

w sumie: 16
  • 0

    1. ~Nick  2014-05-16 09:30:09  host: d12-58.static.icpnet.pl

    za taka cene telefon rewelacja, szybki procesor dobry aparat, nie zacina sie. Mam go od 2och miesiecy i polecam

  • 0

    2. ~  2014-06-19 19:32:51  host: user-5-173-169-135.play-internet.pl

    Mam telefonik od kilku dni jak narazie jest super, bateria przy dość intensywnym użytkowaniu trzyma dwa dni, system działa płynnie, o grach się nie wypowiem gdyż nie gram, jeśli chodzi o aparat, to jak na telefon jest dobrze a nawet bardzo dobrze, wyświetlacz jak dla mnie super rozdzielczość oczywiście mogła by być lepsza ale ta która jest wystarcza przynajmniej dla mnie:-) innymi słowy sprzęt godny polecenia:-)

  • 0

    4. ~  2014-06-23 18:40:58  host: 78.133.137.254

    podobny do i phone*a z tyłu fajny jest

  • 0

    5. ~NickiNick  2014-07-02 13:17:34  host: aafx205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon świetny nic dodać nic ująć, mam tylko juz jeden problem mianowicie po tygodniu uzytkowania zauwazyłem ryski na aparacie, czy tez juz jakies macie(póki co nie wpływaja na jakość zdjęc), czy poprostu za mało uwazam na niego ? :)

  • 0

    6. ~neon  2014-07-23 18:25:27  host: 093105220169.rybnik.vectranet.pl

    Czy ten telefon ma hot spot wifi?

  • 0

    7. ~Konrad  2014-07-24 21:52:27  host: p4FD3430D.dip0.t-ipconnect.de

    Dałby ktoś link gdzie można kupić do niego samą szybke do ekranu bez panelu dotykowego?

  • 0

    8. ~asaa  2014-08-08 07:52:59  host: 212.160.172.85

    a jaki jest jego koszt ?

  • 0

    9. ~NICK  2014-08-08 10:56:09  host: 89-70-209-79.dynamic.chello.pl

    Czy będzie aktualizacja do androida 4.4?

  • 0

    10. ~łukasz  2014-08-11 13:20:16  host: user-46-113-86-152.play-internet.pl

    witam wszystkich... mam problem z włożeniem karty sim... pomoże ktoś???

  • 0

    11. ~Posiadacz  2014-09-09 20:22:35  host: 46.77.124.160

    Mam od dwoch miesiecy.
    Banalny root, wydajny, dobry aparat, wszystko ladnie spasowane w smuklej i lekkiej obudowie. Stabilne i samowystarczalne oprogramowanie. Szybkie i BARDZO czule wifi. Przez noc - 12 godzin - zuzywa tylko 2 procenty energii akumulatora.
    To byly zalety, teraz wady: jesli stracisz zasieg lte transmisja danych zaczyna szwankowac, przynajmniej w plusie. Ogladajac filmy i grajac nie wytrzymasz dnia bez doladowania.

  • 0

    12. ~tojad45  2014-09-22 10:23:23  host: 178.183.180.142.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Mam ten złom inaczej nie mogę określić. Po5 dniach zepsuł sie. Musialem odwieść a następnie znowu jecchać aby odebrać, pokonalem łącznie 150km / nie odsyłają do domu/. I tu niespodzianka otrzymuję telefon i 11 śrubek celem wkręcenia wewnątrz telefonu lub propozycja mogę odesłać do naprawy lecz muszę pokonać 70km za swoje pieniądze w celu odebrania. Bateria słabiutka chyba że mam pecha . Przetestowana i tak przy rozmowach 80 min stan 10% , przy czowaniu 68godzin 10% . Nigdy nie mialem tak slabego telefonu . Jeżeli ktoś chce mieć spokoj to nie ten telefon odradzam

  • 0

    13. ~swanno  2014-09-25 09:29:27  host: ip-91-205-73-110.iwacom.net.pl

    Czy ktoś ma wieści czy będzie jeszcze dostępny w plusie? Od miesiaca mnie zbywaja i nie potrafia powiedziec kiedy bedzie. Podejrzewam ze od razu wprowadza G7.

  • 0

    14. ~gość  2014-12-03 11:09:35  host: 62.152.149.107.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Mam go od pół roku, zmieniłem SG S3 na korzyść G6 i jestem naprawdę zadowolony, moim zdaniem lepiej się sprawuje niż S3, zdjęcia może i robi gorsze od Samsunga ale reszta jest o wiele lepsza, nigdy się nie zacina, bateria trzyma bardzo długo, internet śmiga bardzo dobrze, jedyną wadą moim zdaniem jest szybkie rysowanie się tylnej pokrywy obudowy ale w S3 było jeszcze gorzej, ogólnie telefon godny polecenia i w dodatku niedrogi. Szkoda tylko że nie ma aktualizacji do Andka 4.4 i chyba nie będzie ale i tak super telefon.

  • 0

    15. ~Sara_Parker  2015-03-11 14:29:39  host: 188-125-130-178.petrus.pl

    Witam,
    czy ktoś wie, czy ten tel. w kolorze białym będzie jeszcze dostępny w sprzedaży? Nie mogę go nigdzie znaleźć od początku roku :(

  • 0

    16. ~Shadow  2015-05-11 16:06:19  host: 178-159-166-156.tsm.tarnobrzeg.pl

    Ją kupiłem w play i jest dostempny a zrobiłem to wczoraj. Mam nadzieje, że pomogłem.

  • 0

    17. ~dziadek  2016-09-07 19:51:11  host: adbj27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie rewelacja dostałem go od wnuczki ,nawet się szybko nauczyłem obsługiwać. Zdjęcia super.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet