Huawei Ascend G510 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend G510 Opinie o Huawei Ascend G510

Huawei Ascend G510

w sumie: 30
  • 0

    1. ~Dark  2013-05-31 19:34:43  host: apn-46-169-144-29.dynamic.gprs.plus.pl

    adreno 203---to raczej szału nie ma.

  • 0

    3.  2013-06-01 18:04:42

    No przecież to mój Huawei Y300 z większym ekranem i podkręconym procesorem. Reszta identyczna. Nie wierzę.

  • 0

    4. ~asd  2013-06-04 12:32:45  host: xdsl-31-130-96-130.wist.com.pl

    nie ma dualsim - nie ma okejki

  • 0

    5. ~mk  2013-06-10 22:28:24  host: ant38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria?

  • 0

    6.  2013-06-11 18:58:56

    Antutu v3.3.1 Total: 6955 CPU:2752 RAM: 1157 GPU: 2342 I/O: 704 1209MHz x2

  • 0

    7. ~Pinka  2013-07-01 19:12:17  host: public-gprs517325.centertel.pl

    czy ktos wie jak z zabezpieczeń dezaktywować "blokade ekranu" za pomoca "zabezpieczenia kodem pin"? i wyczyścić w bluetooth liste odebranych plików?

  • 0

    9.  2013-07-07 19:49:40

    Chyba nikogo nie trzeba uświadamiać iż z 512mb ram ten fon kulał będzie.-To Android najlepszy system ale potrzebuje mocy.

  • 0

    10. ~Pinka  2013-07-09 13:17:18  host: static-78-8-31-34.ssp.dialog.net.pl

    do mk: 3-3,5 dnia średnio intensywnego użytkowania

  • 0

    11. ~Smile  2013-07-12 17:25:20  host: public119440.xdsl.centertel.pl

    Mam zamówiony właśnie ten tel i mam nadzieję, że się sprawdzi.. Szczerze nie mogę się doczekać :D Z opinii na różnych forach itp. wynika, że ma słaby dźwięk i aparat, szczególnie nagrywanie filmów. Ciekawa jestem czy mnie zadowoli... Jak odbiorę tego Huawei Ascend g510 napiszę jakąś bardziej szczegółową opinię. W necie trudno coś znaleźć na temat tego telefonu bo jest stosunkowo nowy..

  • 0

    14. ~Seed  2013-07-25 23:25:36  host: user-164-127-114-39.play-internet.pl

    Wydaje się być o wiele lepszym i tańszym od Xperii J. Ciekawe czy rzeczywiście.

  • 0

    15. ~Seeder1023  2013-07-25 23:28:53  host: user-164-127-114-39.play-internet.pl

    Wydaje się być o wiele lepszym od Xperii J. Ciekawe tylko czemu jest od niej tańszy? Mam na razie Huawei Ascend G300 ale myślę że moim następnym telefonem będzie właśnie G510.

  • 0

    16. ~Kacper  2013-07-28 19:36:58  host: 095160119235.swietochlowice.vectranet.pl

    Fajnie nas wkręcili ma huawai y300 ,a ten oto tu wyszedł 1 póżniej i już zadebiutował

  • 0

    17. ~wsa  2013-07-29 13:57:17  host: 178.219.117.176

    Jak włączyć i wyłączyć internet w tym telefonie? POMOCY

  • 0

    18. ~maciek1154  2013-07-30 11:04:39  host: 83-238-172-22.ip.netia.com.pl

    witam! Mam pytanie odnośnie huawei g510. powidziałem osobie pracującej w play, że interesuję mnie ten telefon, ale zastanawiam się nad tym, że 512 RAM to chyba troche za mało, a on na to, że android w huawei proponuję rozszerzenie pamięci RAM do 1 GB ujmując z pamięci wbudowanej telefonu. nie wiem czy to w ogóle jest możliwe i szukam informacji, bo coś mi się wydaję, że gościu mnie chce wpuścić w maliny... co Wy o tym sądzicie?

  • 0

    20. ~justys  2013-08-21 22:23:31  host: public-gprs516458.centertel.pl

    Ja osobiście jestem bardzo zadowolona z tego telf i oczywiście polecam :-)

  • 0

    21. ~krzys  2013-08-27 16:14:17  host: dwj196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    miałem desirex ... ale upadl... niestety desire o niebo lepszy od huawei, zdjecia cienkie, brak programu do komunikacji z kompem nie jestem zadowolony

  • 0

    22. ~typowe polaczki  2013-09-18 01:54:55  host: 093105137090.rzeszow.vectranet.pl

    jak zwykle opłcane komentarze ludzi zajmujacych sie promowaniem marek, zamista promowac swoje to pluja na inne, żałosne ciekawe czy ten czlowiek nade mna mial go chociaz w recę, ja polecam ZTE Blade G, budżetówka z dokładnie takimi samymi bebechami ale lepiej chodzi

  • 0

    23. ~mind12  2013-10-03 22:04:30  host: apn-31-1-187-230.dynamic.gprs.plus.pl

    Mam pytanie, ostatnio zmieniłam klawiaturę z jakiejś tam na ustawienie metody wprowadzania Huawei , czy da się powrócić do wcześniejszej, bo na tej nieco gorzej mi się pisze.

  • 0

    24. ~Moher  2013-11-24 00:58:49  host: host-213.189.39.20.telnetsolutions.pl

    Nie polecam, fatalne oprogramowanie nie intuicyjne, dobrze że można ściągnąć instrukcje obsługi bo pewne funkcje nigdy bym nie znalazł, ledwo to słychać jak ktoś dzwoni nie mówiąc o słuchaniu muzyki, zdjęcia robi w miarę, filmy no cóż za te pieniądze?, choć nie małe. Ma kłopoty z łącznością telefoniczną w sieci Play, gdyby nie to że dostałem w prezencie to nie dałbym za to więcej niż 200 zł. jak bym ogóle kupił.

  • 0

    25. ~smo  2013-12-02 12:06:26  host: n05-03-05.opera-mini.net

    Mam ten telefonik,jest naprawde ok,sporo osob narzeka na malo ramu,ale jak.sie powylacza zbedne smieci,to smiga wysmienicie.Odnosnie dzwieku,na fabrycznych sluchawkach nie slychac glebi dzwieku,skrzydel dostaje na najtanszych Sennheiserach,aparat robi dobre zdjecia,przy naturwlnym swietle.bateria spokojnie wytrzymuje dzien intensywnego uzytkowania.Boli tylko slabe wykonanie plenckow,lubia skrzypic.Mam nadzieje,ze producent nie porzuci tego modelu,bo jest nawet udany:)

  • 0

    26. ~siwy  2013-12-24 17:04:39  host: actw122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem.nie moge wysłac mms z huawei g 510 w plusie.czy ktos moglby mi pomoc?mam wlaczony przesyl danych/wykupiony internet na miesiac/.pomocy!

  • 0

    27. ~julia  2014-01-06 01:21:17  host: 088156230087.nowydwormazowiecki.vectranet.pl

    Telefon mam zablokowany wzorem wie ktos moze jak zkiebic ten motyw (zdjecie w tle) w g510 ? Prosze !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    28. ~dupek  2014-01-06 19:35:25  host: user-164-127-70-38.play-internet.pl

    Do tej pory miałem dinozaurzastą N97mini. Bałem się, że nie ogarnę *** Wystarczył jeden dzień zabawy i już hulam. Telefon intuicyjny, szybki, menu przejrzyste. Dla mnie trochę za duży i dziwnie lekki (po metalowej nokii tak mam), ale przyzwyczaję się. Na tym etapie użytkowania polecam. PYTANIE: ktoś wie, jak włączyć uproszczoną obsługę znaków, tak bym nadal mógł używać polskich liter, ale sms składał się ze 160 znaków. Z góry dzięks.

  • 0

    29. ~tadzio  2014-01-09 23:11:44  host: 91.150.154.38.internetia.net.pl

    nie jest zły tylko ta skrzypiąca obudowa tragedia

  • 0

    30.  2014-03-13 21:08:56

    Mam pytanie do posiadaczy Huawei mam bowiem problem z klawiaturą bowiem jak chce pisać polskie znaki to wyskakują mi niechciane litery na przykład "LŁ , AĄ , CĆ " może ktoś wie jak rozwiązać ten problem ?

  • 0

    31. ~Olcia  2014-04-09 20:57:18  host: 84-53-105-185.adsl.unet.nl

    Posiadam telefon Huawei G510 jestem bardzo zadowolona zdjecia robi genialne jak na ten model nie ma problemu z polaczeniem sie z komputerem poprzez usb i gdy slucha sie muzyki na sluchawkach i bez muzyke dobrze slychac tak samo osobe dzwoniaca do nas nie tak jak pisali wyzej cena dobra jak na ten tel i jego dane techniczne

  • 0

    32. ~teshg510  2014-06-22 09:59:48  host: wimax9-73.telbeskid.com.pl

    Do tej pory użytkowałem różne telefony huawei, ale ten jak dla mnie jest najlepszy. Świetnie działa, nie zacina sie, bateria długo trzyma. Ogólnie wielki POZYTYW.
    Polecam

  • 0

    33. ~qoqosza  2014-07-20 14:01:11  host: host-193-107-248-18.radionet.info.pl

    Czy jest możliwość WYŁĄCZENIA androida ? jak ???

  • 0

    34. ~wiktoria  2014-11-09 10:03:01  host: dslb-092-073-191-134.092.073.pools.vodafone-ip.de

    Mam juzvten telefon dobry Rok i wczoraj wieczorem wyłączył mi się aparat. Gdy chce go włączyć wyskakuje mi ze nie można połączyć się z Aparatem ;/ wie ktoś może dlaczego się tak stało? Miał juz ktoś taki problem. Proszę o pomoc !! :D

  • 0

    35. ~Sun  2014-12-05 09:30:23  host: rs2.ip4.spi.net.pl

    Jestem zadowolona z telefonu. Lecz wyłacza sie czasem badz scina ale wydaje mi sie ze to przez to ze juz teoche go mam.Ale POLECAM ten telefon. Świetny :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet