Huawei Ascend G300 - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend G300 Opinie o Huawei Ascend G300

Huawei Ascend G300

w sumie: 100
  • 0

    1. ~  2012-07-25 10:29:34  host: z47-14.opera-mini.net

    ciekawy telefon ale nigdzie nie można go znaleść

  • 0

    2. ~s  2012-07-26 11:32:05  host: ion234.internetdsl.tpnet.pl

    czy poleca go ktoś z obeznanych jako alternatywę dla SGS+ w abonamencie 65 za 1zł ?

  • 0

    3. ~papa  2012-07-26 16:07:06  host: static-81-219-221-201.devs.futuro.pl

    adreno 200 jak w htc hd2 ;p i nie narzekam jak inni wszystko ladnie pieknie plynnie chodzi...

  • 0

    4. ~Mexii  2012-07-28 10:02:29  host: 87-205-145-48.adsl.inetia.pl

    Parametry jak dla mnie ok ale ciekawe jak obsługa? Jak ktoś ma to niech coś napisze.

  • 0

    6. ~bk23  2012-08-01 20:27:35  host: 31.6.227.40

    Mam telefon od tygodnia i jestem bardzo zadowolony, bateria dopiero raz ładowana ale jest dośc mocna. Menu przejrzyste i zrozumiałe, jedyny minus to aparat który mógłby byc troszke lepszy. Telefon na solidną piątke z plusem

  • 0

    7. ~zinteresowany  2012-08-03 20:11:43  host: net174.netcontrol.pl

    Taka dobra ocena i zero komentarzy ?

  • 0

    8. ~PIOTR  2012-08-04 20:46:57  host: 93.92.15.3

    ZGUBILEM S3 FIRMA UBEZPICZENIOWA ZAPROPONOWALA MI TEN TELEFON NIE MA REWELACJI JESLI CHODZI O CENE TO CHYBA JEDEN Z NAJLEPSZYCH TELEFONOW ZA TA CENE ANDROID 2.3.6 OK CALY TELEFON NA 5 ZOBACZE JAK BATERIA CHODZI (BK23 TELEFON MUSI BYC UZYWANY MOJA STARA NOKIA TRZYMALA TYDZIEN ALE TE CZASY TO PRZESZLOSC)

  • 1

    9. ~janex  2012-08-05 07:36:08  host: 93.107.39.5

    telefon mam juz okolo 1 msc zakupiony w irl w sklepie vodafona za €129.00 Bardzo dobra relacja cena-jakosc/osiagi. Telefonik chodzi bardzo plynnie, ekran jest odpowiednio "czuly" na dotyk, jednak na dworzu przy pelnym duzej jasnosci pozostawia troche do zyczenia. Bateria jak na telefon z takim ekram jest dobra, przy calodniowym uzytkowaniu ( wifi, gry, rozmowy) starczy na jeden dzien (jak wiekszosc andkow) ale bez wodotryskow mozna dojsc do 3-4 dni. Fajny interfejs, chyba niezbyt mocno zmodyfikowany. Aparat jak dla mnie ok, jest af wiec mozna zlapac niezle ujecia przy dobrym swietle (lampka tez jest, nawet mocna). Redukcja szumow dziala, choc tworzy jakby lekki poglos w sluchawce( tak bylo na poczatku teraz juz sie chyba przyzwyczailem). To pelni szczescia brakuje chyba tylko kamerki z przodu do skypa. Za takie pieniadze telefon rewelacja, polecam kazdemu :)

  • 0

    10. ~janex  2012-08-05 07:38:10  host: 93.107.39.5

    a i sluchawki dolaczone do pudelka polecam tam zostawic :)

  • 0

    11. ~zadowolony  2012-08-06 08:26:27  host: ip-77-252-21-246.ipv.net.pl

    mam ten telefon parę dni.... jak na razie wszystko mi się podoba, ładny i prosty wygląd, wszystko działa szybko i ekran, który się nie rysuje - dlatego zdecydowałem się na ten model. Czekam jedynie na aktualizację do Android 4 jeśli będzie to będę chwalił ten telefon, jeśli nie będzie to trochę się zawiodę... aha aparat foto faktycznie średni

  • 0

    12. ~fake  2012-08-06 08:28:29  host: 89-67-140-230.dynamic.chello.pl

    bk23 to chyba jakis fake. telefon z androidem ktory wytrzymuje tydzien na jednym ladowaniu baterii. zwlaszcza ze przez pierwszy tydzien ktos by sie nim duzo bawil

  • 0

    13. ~  2012-08-08 12:48:25  host: user-188-33-242-45.play-internet.pl

    w jakiej jakości nagrywa fimy, ma hd 720p?

  • 0

    14. ~wojtas  2012-08-09 13:18:49  host: do.gerling.com.pl

    Po tygodniu stwierdzam że telefon jest bardzo dobrym wyborem. Ładny wygląd, duży ładny ekran, funkcjonalność Androida. Na minus słuchawki które lepiej oddać młodszemu bratu lub psu do zabawy. Polecam ten telefon.

  • 0

    15. ~nick  2012-08-10 09:04:01  host: gix82.internetdsl.tpnet.pl

    Nagrywa w 480, i jakość słabiutka, fotki też słabe. ogólnie aparat to najsłabsza rzecz w tym telefonie, zaraz potem mało ramu.

  • 0

    16. ~młody  2012-08-10 10:22:35  host: host-89-228-254-67.olsztyn.mm.pl

    siema wszystkim , mam takie pytanie jeżeli chodzi o mikrofon w tym telefonie , mam taki problem ze ja słyszę rozmówce ale on mnie juz nie . czy da sie to gdzies ustawic ? dzieki wielkie za pomoc .

  • 0

    17. ~wera  2012-08-14 21:00:24  host: host31-42-17-22.tvkdiana.pl

    Siemka mam ten telefon ... i jest naprawde spoko naprawde polecam ;)

  • 0

    18. ~elektrot  2012-08-21 18:43:06  host: auto.89-22-33-170.matrix-net.pl

    @2 Jaki to abonament?

  • 0

    19. ~  2012-08-24 23:21:26  host: user-109-243-238-214.play-internet.pl

    Całkiem dobry telefon nie wiesza sie filmy avi dużej rozdzielczości no super.

  • 1

    20. ~armen  2012-08-27 23:41:42  host: ip-210-9.ap-media.pl

    Telefon b. dobry nie wiesza sie nie muli i bateria ku mojemu zaskoczeniu trzyma zaj.. przy normalnym uzytkowaniu sms tel moze 30min wifi telefon wytrzymał 4 dni

  • 0

    21.  2012-08-28 17:40:29

    Po tygodniu użytkowania i w większości zabawy bateria trzyma około 1,5 doby. Czasem mniej , czasem więcej. Jeszcze mi nie przeszło traktowanie tego telefonu jako przenośnej mini konsolki do gierek w wolnym czasie ;) Mam ten telefon za 1 zł, więc nie wymagam za tą cenę jakości SGS III czy innego Apple'a, ale bardzo mi telefonik pasuje. Bardzo podoba mi się w tym telefonie GorillaGlass - super używanie i nie boję się zarysowań (chociaż bez pokrowca do kieszeni go nie wkładam - szkoda plastików z tyłu). Atutem jest wygodny software - panel ściągany z góry pulpitu z szybkim włączaniem/wyłączaniem WiFi/Bluetooth/GPS/Transmisja danych. Wyłączamy czego nie chcemy i już, swięty spokój i brak łączenia się z netem bez naszej wiedzy. 5 pulpitów pozwoli na zgromadzenie wszelkich ikonek, widżetów i innych skrótów pod ręką. Panel dotykowy reaguje szybko i bez problemów. Wadą jest "palcowanie" się ekranu i przy wyłączonym ekranie wszystkie brudy widać. Po włączeniu znikają, bo ekran jest jasny, wyraźny, z bardzo ładnymi kolorami. Audio pozytywne - jak ktoś nie jest melomanem, to wystarczy aż nadto. Cała reszta niech używa dedykowanych odtwarzaczy do muzyki, a nie telefonu - mi wystarcza. Radio super zasięg - to , czego stacjonarne radio nie łapie mi w pracy (z dłuuugim miedzianym kablem, jako przedłużenie anteny), na słuchaweczkach tego telefonu odbieram bez szumów i zakłóceń - a pracuje naprawdę na końcu cywilizacji ;) Aparat FOTO - tiaaa....... generalnie lipa. Coś tam pstryka, ale o zrobieniu dobrego zdjęcia w pomieszczeniu, bez dobrego oświetlenia można zapomnieć. A już wieczorem przy sztucznym świetle to porażka. Może przy oświetleniu naturalnym będzie lepiej. Brak sprzętowego przycisku migawki. Zdjęcia porównuje do stareńkiej pierwszej Omni SGH-i900, z której się przesiadłem. Jak bym się mocno uparł, to jeszcze starszy Samsung S7220, którego używa moja żona robi lepsze/porównywalne zdjęcia. Foto jest zdecydowanie słabym punktem tego telefonu. Z nawigacji

  • 1

    22. ~Speed10353  2012-08-29 19:20:44  host: ip-93-154-245-200.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Witam! Telefon jest super! Jest tak bardzo łatwy, intuicyjny, ładny i wszechstronny że aż mnie dziwi czemu nie jest reklamowany w telewizji. Procesor 1ghz jest poprostu niesamowity, śmiga niemalże każda gra (GTA III bez zawiech). Pisanie na nim to bajka poprostu, klawiatura qwerty jest niesamowicie intuicyjna. 512 RAM pozwala na włączenie każdej strony internetowej (nie trzeba szukać mobilnych stron, bez problemu daje rade z stronami przystosowanymi na komputery). Głośnik jest niesamowicie głośny i ma bardzo dobry bass aż telefon się trzęsie. Bateria trzyma 2 dni ciągłego korzystania z wifi, GPS, Bluetooth, a w czasie czuwania potrafi wytrzymać 1 tydzień. Cena telefonu jest niesamowicie niska, telefon jest lepszy od samsunga galaxy ace a i tak jest od niego tańszy. Polecam wszystkim ten telefon!

  • 0

    23. ~  2012-09-30 10:37:11  host: user-46-113-88-19.play-internet.pl

    "GTA III bez zawiech" - chyba żartujesz :) Z procesorem podkręconym na 1229Mhz, chainfire3d i powervr plugin jest tragedia nawet w najniższej możliwej rozdzielczości. Dopiero obniżenie detali na minimum daje poprawę, tzn jakieś 30fps jak pamiętam , ale to co widać wtedy na ekranie to też jest tragedia :) Aczkolwiek po podkręceniu w Antutu jest +/- 1000 w 3D, ~750 CPU, a najwyższy wynik jaki udało mi się osiągnąć to 3849. Niestety, problem z plamą na wyświetlaczu, pojawiającą się od np niezbyt mocnego "ściśnięcia" tel w kieszeni spodni, to duża wada G300. Można sobie z tym poradzić za pomocą "odessania" plamy za pomocą przyssawki, jednak pewnie nie każdy może chcieć iść na taki kompromis Jest to wg mnie jedyna naprawdę poważna wada G300. Mniejszą wadą G300 jest wysoki poziom szumu na słuchawkach (dobrych, niestockowych). To można z kolei zniwelować przez zwiększenie oporności, np przedłużaczem 32ohm , do którego dopiero podłącza się słuchawki. Generalnie nie jest to alternatywa dla dobrej "mp3ki". Poza tym jednak jakość/cena jest nadal bardzo dobra.

  • 0

    24. ~speed10353  2012-10-07 15:40:49  host: ip-93-154-241-227.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Jaki ty telefon w ogóle masz? Przy domyślnych ustawieniach GTA 3 śmiga mi bez przycinki. Telefon mam z Play-a. W Quadrant Benchark uzyskałem maksymalnie 2200 pkt. Coś kręcisz.

  • 0

    25. ~dvbt  2012-10-10 19:45:43  host: ip-37-209-137-82.free.aero2.net.pl

    jak dla mnie na razie jedyna wada to trzeszcząca obudowa..

  • 0

    26. ~  2012-10-10 21:44:50  host: user-109-243-170-65.play-internet.pl

    Powtórzę, bo ten sposób działa natychmiast i jest zawsze skuteczny, mam nadzieję, że się przyda - przyssawka przyklejona do ekranu poniżej lub powyżej plamy pozwala oddzielić od siebie sklejone warstwy ekranu - wystarczy "zassany" ekran pociągnąć do siebie. Działa to w 100% i jest w porównaniu z innymi sposobami (jak np ściskanie obudowy czy dmuchanie w USB :) ) wygodne. Minus jest taki, że nie każdy może chcieć nosić ze sobą przyssawkę :) Swoją drogą, producent się nie popisał.

  • 0

    27. ~ad  2012-10-17 16:20:57  host: adql152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @~s tak

  • 0

    28. ~millos  2012-10-19 23:00:21  host: abyb63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy na nim mozna oglądac filmy?

  • 0

    29. ~wilek89  2012-10-21 10:45:42  host: 178.252.8.201.internetia.net.pl

    A ja mam problem z kontaktami. Mianowicie, gdy przydzielam do danego kontaktu konkretne zdjęcie i dzwonek, a dana osoba następnie do mnie dzwoni, to nie pojawia się zdjęcie, a dzwonek jest standardowy...Nie znalazłem żadnego rozwiązania w ustawieniach. Macie jakiś pomysł?

  • 0

    30. ~janex83  2012-10-22 05:57:06  host: dsl-034-037.cust.imagine.ie

    w irlandii jest juz aktualizacja OTA na ICS 4.0.3. wersja B936.

  • 0

    31. ~  2012-10-24 21:59:05  host: user-109-243-116-196.play-internet.pl

    @speed10353 Te 3849 to wynik z Antutu, aczkolwiek mój "rekord" wynosi teraz 3867. Antutu (i Quadrant zresztą też) jest mało miarodajne, przeszło mi już bawienie się w testowanie, ale jeśli miałbym polegać na jakimś teście to np na Vellamo - G300 ma mniej więcej 1000 w głównym wskaźniku. GTA III z włączonym DŹWIĘKIEM, przy włączonych domyślnych detalach (mniej więcej medium, jeśli dobrze pamiętam), działało źle - poniżej 20 klatek, powiedziałbym 10-15,a przede wszystkim opóźniona reakcja na sterowanie przez co gra była mało grywalna. Można oczywiście obniżyć detale, rozdzielczość czy wyłączyć dźwięk, tylko po co.

  • 0

    32. ~janex83  2012-10-26 14:50:12  host: 089-101-255027.ntlworld.ie

    Vodafone irl juz daje aktualizacje na ics 4.0.3 teraz telefonik jest naprawde super.polecam

  • 1

    33. ~ziom  2012-11-06 22:44:21  host: ip-185-4-214-61.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

    Jest już w Polsce aktualizacja do androida 4.0! Teraz telefon jest jeszcze lepszy.

  • 0

    34. ~  2012-11-07 08:53:47  host: user-46-112-184-140.play-internet.pl

    Telefon jest bdb, bo jest tańszy niż inne, a możliwości ma przyzwoite, ale aktualizacja Vodafone do ICS nic nie zmienia w porównaniu do innych międzynarodowych, które można było ściągnąć od kilku miesięcy ze strony Huawei . Przede wszystkim telefon nadal nie ma sprzętowego wsparcia dla interfejsu użytkownika przez OpenGL (czyli przewijanie ekranów, przeglądanie stron nie działa tak płynnie, jakby mogło, chociaż i tak jest dobrze z np Infusion ROM ICS na 944), na co wszyscy właśnie mieli nadzieję.

  • 0

    35. ~slavob  2012-11-07 12:28:22  host: 87-205-175-32.adsl.inetia.pl

    play tez juz daje aktualizacje na ICS 4.0 B944 i sam sie zastanawiam czy instalowac ?? ktos juz instalował ICS na tym telefonie??

  • 0

    36. ~xyz  2012-11-09 22:14:39  host: abxn66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dostałem za 1zł przy przedlużaniu umowy za 45 zł w P4. Powiem krótko - w tym przedziale cenowym jest to absolutnie najlepszy fon. Relacja cena/jakość jest nie do przebicia!!!

  • 0

    37. ~wojtek  2012-11-15 17:13:41  host: ip-91.223.64.210.static.sl-net.pl

    siema ja mam taka prosbe do posiadaczy tego telefonu. Czy moglby ktos sprawdzic czy dziala na nim aplikacja mobile pokerstars ?? Pozdrawiam prosze o odp

  • 0

    38. ~  2012-11-17 00:23:05  host: ip-91.223.64.210.static.sl-net.pl

    moglby ktos sprawdzic czy aplikacja znanego pokerrumu dziala ? pozdrawiam serdecznie

  • 0

    39. ~ascend  2012-11-24 14:47:50  host: 77-253-17-23.adsl.inetia.pl

    do ~ slavob instaluj bo przyśpiesza fona ;P

  • 0

    40. ~MARCO  2012-11-24 19:06:40  host: gl18-25.master.pl

    TELEFON JEST BARDZO DOBRY. KUPILEM I NIE ZALUJE A JESTEM DOSC WYMAGAJACY. POLECAM

  • 0

    41. ~zyzel  2012-11-25 16:47:39  host: aduq239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    36. ~xyz w jaki sposób dostałeś go za 1zł w abo 45. byłbym bardzo zainteresowany taką ofertą. z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    42. ~:)  2012-11-27 23:48:31  host: a249.net129.okay.pl

    a ja mam takie głupie pytanie do wszystkich użytkowników mam ten telefon od wczoraj, może mi ktoś powiedzieć jak wyłączyć aplikację ? np odtwarzacz wideo, sms, facebook czy co kol wiek ?

  • 0

    43. ~mortisz  2012-12-01 14:43:19  host: 193.19.165.15.osk.enformatic.pl

    Podzielę się swoimi wrażeniami. Dziś otrzymałem tel z P4. Jedyna kwestia, która mnie bardzo zabolała to dźwięk w słuchawkach. Jest jakby to powiedzieć delikatnie ... nawet nie wiem jak to określić :). Wcześniej miałem ZTE Blade i dźwięk w słuchawkach zajebisty na słuchawkach Samsunga. A tutaj nie wiem nawet jak to ogarnąć. Jeżeli ktoś mógłby polecić jakieś słuchawki byłoby fajnie.

  • 0

    44. ~koko  2012-12-08 13:02:11  host: user-46-112-34-24.play-internet.pl

    wziąłem abo w play z tym fonem cieszyłem sie nim aż 4 dni i pojawiła sie jakaś dziwna plama na środku wyswietlacza oddałem do serwisu czekam juz drugi tydziń i nic masakra

  • 0

    45. ~Aro  2012-12-08 22:04:39  host: public98598.xdsl.centertel.pl

    Witam. Warto zakupić ten telefon? Czy pójdzie na nim Fifa 12?

  • 0

    46. ~MacQ  2012-12-10 17:11:20  host: 87-205-211-31.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten telefon od tygodnia i jestem bardzo zadowolony spodziewałem się że będzie to tandeta jakich mało a tu miłe zaskoczenie. POLECAM!!

  • 0

    47. ~ssssss  2012-12-12 12:23:28  host: elink119-2-66.szeptel.net.pl

    @44 Przecież koledzy pisali wyżej, że ta plama pojawia się przy za mocnym ściśnięciu obudowy np w kieszeni. Aby pozbyć się plamy wystarczy dmuchnąć w usb lub trik z przyssawką. Poczytaj tam gdzieś wyżej. A może to jakaś wada pewnej partii i ci ją w serwisie usuną na stałe? Daj znać. Zastanawiam się nad tym fonem ale właśnie ta plama mnie odstrasza...

  • 0

    48. ~wisienka  2012-12-13 10:25:41  host: aebx18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez mialam po 4 dniach plame na wyswietlaczu, oddalam go do play, wyslali do serwisu, po 4-ech tygodniach oczekiwania, ze wciaz nie maja czesci, postanowilam sama tam zadzwonic.Skierowali mnie do Gwaranta(Huawei), tam podając IMEI dostałam blyskawiczną odpowiedz,że telefonu nie zrobia, wysla do Play i otrzymam nowy. Oddałam w salonie pudełko i znów czekam...za nowym.

  • 0

    49. ~matys  2012-12-22 16:54:15  host: ip-78-30-94-161.free.aero2.net.pl

    Jak na swoją klasę cenową telefon jest bardzo dobry, najwięcej traci w porównaniu do droższych braci na aparacie, ponieważ zdjęcia wyglądają dobrze jedynie na pierwszy rzut oka, po minimalnym zbliżeniu mamy pixeloze, tak jakby zdjęcie zrobione w rozdzielczości 2mpx rozszerzyć do 5mpx. Nagrywanie wideo jest ok, nie mamy rozdzielczości hd, ale za to pełne 30 fps, co daje płynny obraz. Po 2h po wyjęciu z pudełka wgrałem ICS i nie widzę z nim żadnych wielkich problemów. Nie wiem jak by było na GB, ale jedynie po wyłączeniu jakiejś aplikacji która długo chodziła, czasem odświeżanie ikon na pulpitach zajmuje 3 sek. Na + na pewno jest wyświetlacz 4" o dobrej rozdzielczości i 16 mln kolorów. Czytanie pdf'a dla ludzi bez wady wzroku jest możliwe bez większych dyskomfortów- tzn. Wyświetlając plik tak, by mieściła się cała szerokość strony, pozwala czytać tekst bez problemu i bez konieczności przewijania horyzontalnego. Miłym bonusem jest też, 2GB wbudowanej pamięci, która pozwala wgrać większość aplikacji z których chcemy korzystać, a kartę sd przeznaczyć na zdjęcia, muzykę itp. Muzycznie mógł by być ciut głośniejszy, lecz sama jakość nie pozostawia wiele do życzenia, chyba, że używamy słuchawek z zestawu, które rzeczywiście mogły by być lepsze. Jakieś markowe za 40-60 zł powinny dużo lepiej się sprawdzić. PS: Na znalezienie sygnału GPS bez załączonego a-gps, jedynie na wbudowanym odbiorniku nie liczcie.

  • 0

    50. ~matys  2012-12-23 11:53:01  host: ip-37-209-159-50.free.aero2.net.pl

    PS: Mimo informacji na google play, o niekompatybilności, max payne chodzi bez problemów, z prawie wszystkim na max, tylko tekstury na średnie trzeba dać i mamy płynną grę.

  • 0

    51. ~koko  2012-12-29 09:07:55  host: user-46-112-86-231.play-internet.pl

    minoł juz ponad miesiąc jak oddałem telefon z plamą do salonu a salon do serwisu i nic ani odpowiedzi ani telefonu.co dalej robic ?

  • 0

    52. ~art  2013-01-05 13:56:16  host: user-164-126-19-166.play-internet.pl

    Telefon śmiga prawie bez zarzutów... prawie, bo mam problem z MMS-ami... Nie wysyła... Odbiera bez problemów, ale w drugą stronę to już nie idzie nic (bez względu na pojemność i rodzaj przesyłanego pliku). W ustawieniach przerobiłem już chyba wszystko, ale wciąż nic nie wychodzi. Czy ktoś ma pomysła, co to może być?

  • 0

    53. ~Naznaczony  2013-01-06 23:17:17  host: user-188-33-103-180.play-internet.pl

    Info dla ludzi z plama na ekranie pamiętajcie ten telefon nie ma ekranu oporowego nie duscie tak w ekran i nie noscie w ciasnych spodniach i będzie dobrze pozdro

  • 0

    54. ~  2013-01-08 22:01:47  host: 77-255-1-153.adsl.inetia.pl

    Witam mam go od listopada jesli ktos wacha sie czy go kupic to powiadam warto nie mam z nim zadnych problemow wyswietlacz porownywalny do amoled bateria dziala jak we wszystkich innych smart rozmowy bez zadnych szumow dotyk gry filmy chodza plynnie z internetem podobnie tel za rozsadne pieniadze .

  • 0

    55. ~mtx  2013-01-09 20:02:58  host: public-gprs430182.centertel.pl

    51.~koko koledzy wyżej pisali, że wystarczy zrobić trik z przyssawką tzn. przyssać przyssawkę powyżej/poniżej plamy i znika ... chodzi tylko o to aby odkleić sklejone warstwy ekranu :) telefonik polecam ;)

  • 0

    56. ~koko  2013-01-11 20:20:58  host: user-164-126-159-169.play-internet.pl

    Dostałem smsa z play ze tamtego sie nie da naprawic i mam do odbioeu nowy tel. w salonie, więc ide pytam a tam ze mam czekac bo jeszcze go nie mają,masakra

  • 0

    57. ~labe  2013-01-11 20:53:18  host: 77-255-24-210.adsl.inetia.pl

    Witam tel posiadam od 3 miesiecy mialem sporo watpliwosci czy wybrac akurat g300 ale dzis wiem ze byl to trafiony wybor bateria ktura trzyma 2dni ciaglego uzytkowania ekran na kturym nie widac zadnej pikselozy dotyk chodzi plynnie aparat nie najgorszy dla porownania zdj

  • 0

    58. ~labe  2013-01-11 21:15:39  host: 77-255-24-210.adsl.inetia.pl

    Witam tel posiadam od 3 mie mialem sporo watpliwosci czy wybrac g300 dzis wiem ze byl to trafiony wybor po co placic pare stow wiecej za samsunga htc czy sony .Telefon chodzi plynnie po meni jak i necie rozmowy przebiegaja bez zadnych szumow ekran bez zadnej pikselozy bateria na czowaniu trzyma 6dni przy inter grach i suchaniu muzyki jak wszystkie inne tel1dzien gora2 aparat robi przyzwoite zdjecia.Sprzet godny uwagi polecam!

  • 0

    59. ~koko  2013-01-14 17:31:17  host: user-164-126-165-168.play-internet.pl

    wreszcie dzisiaj po prawie dwuch miesiącach odebrałem z salonu nowy tel.tego oddanego do serwisu nie dało się naprawic.

  • 0

    60. ~ulek  2013-01-14 20:32:41  host: host-89-167-94-9.nplay.net.pl

    art - jeżeli masz w Play i masz ustalony limit na neta to już wiesz o co chodzi:) blokują wtedy MMSy i żaden telefon sobie z tym nie poradzi

  • 0

    61. ~jaceka  2013-01-22 01:14:40  host: 87-205-129-6.adsl.inetia.pl

    Gdzie i jak z kompa lub wifi dokonać aktualizacji andreoidu -operator PLAY milczy i producent i jego przedstwiciel na Polskę również

  • 1

    62. ~mariusz  2013-01-25 20:40:39  host: 178235032116.elblag.vectranet.pl

    mam i bardzo polecam, solidny i nie zawiesza sie.. aparat .. mam dobra cyfrowke wiec nie uzywam aparatu w nim, gps dziala jak nalezy sygic dziala bez zarzutu, sms pisze sie szybko... mam go prawie 2 miesiac i zero otarc itp, ogolnie polecam za ta cene, usb tryb intuicyjny, ogolnie 5+ ps bateria trzyma 2-3 dni

  • 1

    63. ~ukwp  2013-01-27 20:45:29  host: 2582e0ca.rdns.100tb.com

    Pokochać, PRZYZWYCZAIĆ SIĘ, nie narzekać./ Telefon z DUURZYM ekranem w tej cenie (styczeń 2013) bezkonkurencyjny. Android w tej 4.0 wersji działa Ok! do gier to konsola. Ale i ten DAJE radę, jakość dźwięku (rozmowy OK) wszystkie funkcje Smartphone działają bez zarzutu. dostęp do sieci po 3G i WiFi działa na 102. Telefon INTUICYJNY. w styczniu 2013 uważam że jest w tej cenie BEZKONKURENCYJNY w swoim segmencie. A porównywanie go do Galaxy czy IPhona to debilizm napinatorów z mózgiem (o), Taki porównywacz powinien sobie kupić sciPHONA.

  • 0

    64. ~  2013-01-27 22:09:51  host: 193-107-213-64.host.witnet.pl

    Cześć wszystkim Czy ktoś zna jakiś program do nagrywania rozmów na hawei ascend g 300??? próbowałem Auto Call Recodrer i Call Recorder. Żaden nie działa prawidłowo. Co ciekawe Auto Call Recodrer nagrał mi jedną rozmowę, całkiem nieźle, natomiast pozostałem rozmowy, już nie? Z czego może to wynikać? Poratujcie, pls.

  • 0

    65. ~Zwierz  2013-02-07 19:53:56  host: srv3.artcomp.waw.pl

    Witam. Mam telefon od dwóch dni i dwa pytania. 1. Problem z wysyłaniem MMS-ów 2. Dodane zdjęcie i dzwonek do kontaktu nie działają. Dodam tylko że telefon pochodzi z sieci PLAY a karta SIM z sieci PLUS.

  • 0

    66. ~Pete67  2013-02-15 10:51:32  host: ujejskiego.intkomp.net

    moje spostrzeżenia... drażni mnie włącznik na górze aby odpalić fona z wygaszenia muszę szukać guzika wolałbym jeśli już aby był z boku lub na górze po lewej ergonomia pracy... wcześniej miałem xperie x8 zależało mi na dostępie do netu przez tel. i teraz widzę że dopiero od 4 cali powinna się zaczynać przygoda z dotykowcami :D tydzień czasu tel zaliczył kilka zamuleń ale bez tragedii szkoda ze jeden rdzeń :( gdybym go oceniał to dałbym mu 75% minusy to ergonomia włączania lipna obudowa a raczej klapka bateryjki okazjonalne zwiechy - słaby procek bateryjka mogła by być >2000mAh kosztem kilkuprocent wielkości obudowy a reszta to juz zalety W tej cenie telefon bardzo fajny Pozdrawiam

  • 0

    67. ~Pete67  2013-02-15 10:52:49  host: ujejskiego.intkomp.net

    Buuu nie ma formatowania textu??? przepraszam za nieczytelnosć wypowiedzi:(

  • 0

    68. ~Duszyczka  2013-02-17 14:30:57  host: afpf245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukam tel, który ma dzwonki głośne, ponieważ htc ws jak jest w etui i w torebce lub kieszeni i głośny hałas nie słyszę go w cale. Pomóżcie mi czy huawei g 300 jest glośny??

  • 0

    69. ~  2013-02-18 15:56:28  host: 84-10-246-122.dynamic.chello.pl

    . mam taki problem ze ja słyszę rozmówce ale on mnie już nie . czy da się to gdzieś ustawię telefon to Huawei G300

  • 0

    70. ~ja go mam  2013-02-21 10:58:03  host: absb189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moge troszke napisac o tel. Mam nadzieje ze komus pomoge : Bateria rewelacyjna nie ma sie co martwic raz wytrzymala mi 6 dni a standard to 3 dzionki oczywiscie o ile nie gramy wciaz na nim ale to nie jest psp , wyswietlacz spoko aparat jest i niech tak zostanie bo kto kupuje fona do zdjec?? szukajcie lustrzanki . android ics smiga ok bez zawiech parametry jak za ta cene sa wystarczajace . A teraz prawda do bolu tel kupiony w listopadzie w moich rekach 2 dni i polecial na serwi oczywiscie plamy na wyswietlaczu i nie bede sluchal durnych rad dmuchal w usb chodzil z przyssawka LUDZIE CO to za ciemnota nie po to kupuje tel. zeby nie nosic go w kieszeni i nosic w plecaku przyssawke DAJCIE SPOKOJ MACIE problem ze soba nie z tel . Pytanie brzmi czy producent dal ja wam w zestawie ?? czy napisal nie nosic tel. w spodniach?? wlasnie NIE nie wydaje mi sie ok po 3 tyg odebralem tel byl nowy wymieniony na nowy aparat uzytkowalem go w normalny sposob ale ja osobiscie dbam o telefony wiec nie katowalem go i historie jak wiecie lubia sie powtarzac :) w poniedzialek ( a dzis mamy czwartek) oddalem go do serwisu PLAMY wrocily ale to pikus w porownaniu z tym ze on zwariowal wlaczal sobie apki rozlaczal rozmowy a do tego wibrowal caly czas zobaczymy co teraz z nim zrobia :) Osobiscie podsumuje to co napisalem telefon fajny :) stosunek jakosc do ceny jest bardzo dobry ale majac do wyboru czy kupilbym go jeszcze raz ? NIE NIGDY bralbym cokolwiek innego z podobnymi parametrami a szkodsa bo nie jestem jedyna zawiedziona osoba moglo byc dobrze a jest flustracja i zal do producenta Mam nadzieje ze tym razem stanie na wysokosci zadania

  • 0

    71. ~danek  2013-02-25 18:56:50  host: 088156072250.krosno.vectranet.pl

    Telefon posiadam od poczatku stycznia.Zaraz po zakupie zaktualizowałem do androida 4.0.3 i na początku żałowałem bo telefon działał dużo mniej płynnie niż na androidzie 2.3.6.Jednak po 2 krotnym resecie wszystko wróciło do normy i jest super.Jedynie dotyk odrobinę mniej czuły się zrobił na androidzie 4.0.3. Obudowa: Całkiem dobrze wykonana ale czasami tylna klapka trzeszczy,jednak po założeniu gumowego futerału problem już nie występuje. Wyświetlacz: Jak narazie żadnych plam,jakośc rewelacyjna pod każdym kątem oraz oczywiście Gorill Glass. Wydajność: N androidzie 2.3.6 strony wczytywały się szybciej jednak na 4.0.3 nie ma tragedii. Wszystkie aplikacje działają płynnie bez większych problemów,jednak kilka razy zawiesił się na 2-3 sekundy po wyjściu do głównego ekranu. Bateria: Trzyma rewelacyjnie.Przy normalnym użytkowaniu tzn.dzwonienie ok.60min kilka emaili bez siedzenia w necie trzyma ok.2-3 dni. Jeżeli się bawimy cały czas to jeden dzień Aparat: Jakość zdjęć w pomieszczeniach przy słabym świetle tragedia,ale już na zewnątrz przy dobrym świetle są bardzo ładne (nawet nie wiem czy nie lepsze od Galaxy Ace2) Filmów szczerze mówiąc nie krąciłem. Duży plus za diodę informującą o ładowaniu oraz wiadomościach odebranych (brak takiej diody w Galaxy ACE,ACE2) Polecam gorąco wszystkim bo to najlepsza propozycja do 500zł. Posiadam jesze w domu Galaxy Ace1 oraz 2szt. Galaxy Ace2. W porównaniu do Galaxy Ace1 jest dużo wydajniejszy i szybszy.Jakość rozmów rówież rewelacyjna. Oczywiście Galaxy Ace2 już znacznie przewyższa G300 i nie ma go co do ACE2 porównywać,ale porównując do Galaxy Ace1 to Huawei G300 jest dużo lepszy. Minusem jak dla mnie jest wielkość.Nie potrafię się przyzwyczaić do tak dużego telefonu dlatego właśnie kupiłem Ace2.Niby nie dużo mniejszy 3,8" ale różnica jest spora. Podsumowując: Huawei G300 to rewelacyjny telefon do 500 zł. Poleca

  • 0

    72.  2013-02-28 11:17:50

    Telefon posiadam już prawie tydzień, po zaktualizowaniu rom'u do 957 (nie brandowany przez Play) działa 10x lepiej :) ogólnie świetny, polecam:)

  • 0

    73. ~telefonistka  2013-03-01 14:38:03  host: mail.cskmswia.pl

    Telefon na 5+. Wady: słaby aparat fotograficzny, po aktualizacji android nie odbiera wizytówek vcard.

  • 0

    74. ~ja go mam  2013-03-08 13:00:00  host: adfk231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam dzis jade po tel do salonu zobaczymy czy tym razem cos ogarneli czy za miesiac bedzie comback na serwis dam znac a i tu przyznam racje " dankowi"po aktualizacji do ICS-a dotyk dziala mniej plynnie

  • 0

    75. ~  2013-03-08 18:56:07  host: 81-219-115-115.adsl.inetia.pl

    Czy mógłby mi ktoś z Was doradzić, który tel powinnam wybrać? Huawei G300 czy LG Swift L5?

  • 0

    76. ~Tomas  2013-03-10 10:35:40  host: 159-205-93-248.adsl.inetia.pl

    Procek i wyświetlacz na korzyść G300, sam go kupiłem żonie. Za te pieniądze nic lepszego się nie kupi.

  • 0

    77. ~  2013-03-12 10:25:57  host: addv195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go mam C.d.nastapil - Tomas parametry na korzysc G300 ale ja bym bral L5 mniejsza awaryjnosc jak juz pisalem 2013-03-08 ze jade tak teraz powiem po co pojechalem , a wiec w piatek wieczorem odebralem mojego G300 i sciagnelem kilka apek w sobote wzialem go w swoje lapska aby zadzwonic, no i co ?? telefon trzeszczal jak ruska pani w kabinie tira :) sciagnalem klapke z tylu i okazalo sie ze jakis spec polamal mi dolna czesc obudowy przyczym probujac to zamaskowac tzn. owe trzeszczenie plastiku , chcial to dociagnac srubka a ze mu sie nie udalo to zjechal w niej gwint i teraz efekt jest taki ze moj G300 trzeszczal jak telefon m0ojego syna ktory ma 4 lata a tel zabawkowy. kur..... mam dosc w niedziele zawiozlem go do salonu zeby paparuch ktory mi to zrobil naprawil tego padalca nie wyrabiam juz tel szczerze wiecej czasu lezy w serwisie niz u mnie

  • 0

    78. ~ZIOMALEK  2013-03-17 21:07:31  host: 178.183.163.6.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    LG SWIFT L5 ma dziwny kąt patrzenia,

  • 0

    79. ~ziomalek  2013-03-17 21:12:12  host: 178.183.163.6.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Tzn jeśli patrzy się na ekran z innej strony (pod kątem) to ekran jest nie do końca dobrze widoczny, poza tym L7 bardzo wolno się uruchamia(chyba "cięższy" soft), Generalnie L5 jest sporo słabsza. A L7 jest dobry ale ma spore niedociągnięcia. Huawei posiada system DTS(Dolby Surround)

  • 0

    80. ~ja go mam  2013-03-25 20:29:44  host: eev140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja powiem tak mam dosc tego padalca jak pisalem wczesniej telefon dalej w serwisie od listopada 4 raz tym razem serwisant spier,,,, mi obudoe a sorki juz 5 raz tam pojechal mam dosc tegoi szlechcia bralbym nawet samsunga solida byle nie to gqwno a serwisant nadaje sie do pchania karuzeli a nie skladania fonow serwis i serwis nic wiecej operator zapewnil mnie ze moge g wymienic i tak zrobie aha dla chcacych go kpic zrobie podsumowanie mam go od listopada 3 mc w serwisie niecale 2 u mnie . WARTO????

  • 0

    81. ~Lucas  2013-03-29 17:26:46  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    Witam ! Mam telefon od miesiąca blisko. Wbrew temu co niektórzy powyżej piszą, telefon sprawuje się super. Oczywiście nie jest on mistrzem szybkości, ale jak na kwote ok 500zł nie znajdzie się nic moim zdaniem lepszego. Jestem absolutnie zadowolony. Jedyny mankament - bateria u mnie trzyma ok 1-1,5 dnia (przy sluchaniu muzyki, pisaniu esek i graniu w gry czasami), ale kupiłem sobie baterię 1900 mAh na allegro za 40 zł i jest lepiej. Mam Androida 4 i jest naprawde bardzo dobrze. Wcześniej miałem klasyczne telefony z 'guzikami' i balem sie dotyku, ale teraz jak mam pierwszego smartfona G300 - jestem pewny ze nie wrócę na klasycznego 'klocka':) Moim zdaniem nie ma co się zastanawiać ! Na przyszłość tylko wiem, że będę potrzebował telefon z prockiem dwu rdzeniowym i ok 1gb ramu, ale w cenie ok 500 zł nie znajdzie się nic lepszego od G300. Powyższe problemy wynikają jedynie z wad danych sztuk - tak jest zawsze i zawsze będize że niektóre sztuki będa obdarzone wadami fabrycznymi :)

  • 0

    82. ~Ja  2013-03-29 18:16:31  host: 77-253-144-66.adsl.inetia.pl

    Wiadomość do ja go mam. Teraz powiedz ile sztuk zostało wyprodukowanych? Myślisz, że w Soniakach za 2 tyś lub iPhone nie ma sztuk, które się psują? Są! Każda awaryjność zależy od danego egzemplarza.

  • 0

    84. ~ja go mam  2013-04-08 23:32:56  host: dff56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiadomosc do lucasa . Myslisz ze prowadze dane statystyczne odnosnie awaryjnosci sprzetu gsm ? czy moze jestem testerem?? otoz nie interesuja mnie te informacje a wyrazam jedynie swoja opinie . Pisze tez nie na podstawie jednego modelu a dwoch wiec jeden to peszek ale drugi to porazka proponuje ci zamiast sprawdzac ile modeli danej firmy sie psuje cieszyc sie poki ci twoj huwei nie padl

  • 0

    85. ~deggas  2013-04-22 10:51:32  host: 91-231-53-130.holicon.pl

    Mam ten telefon i ogólnie wszystko ładnie i pieknie.. Ale nagle po jakims miesiacu/dwóch użytkowania coś się stało.. Dokładniej .. Jak zrobie np zdjęcie telefonem i próbuje wejsc w Galerie to pojawia sie komunikat 'za mało pamięci'. Myślałem, że chodzi o pamięć flash.. To patrze ile mam miejsca wolnego i ogolnie w Ustawieniach/Pamięć na karcie sd mam wolnego duzo, ale na tel sie dziwnie to pokazuje teraz (wczesniej tak nie bylo).. Pokazuje sie tylko ze 'pojemnosc 0,00kb' a ponizej Aplikacje '500 coś tam mb' .. I nie ma wyszczególnionych innych np zdjec, muzyki, filmów, wolnej przestrzeni, itd .. A na karcie jest wszystko normalnie rozdzielone i wyświetlone.. Ale pousuwałem potem różne aplikacje i zwolniłem miejsce i nic sie nie zmieniło, dalej dokładnie tak samo wyświetlane jest.. Także pomyślałem, że to może cos z Ramem, ale mam zabójców aplikacji poinstalowanych i RAM Boostera wiec nie ma opcji ze nie ma tyle pamieci ramu wolnego zeby otworzyc Galerie .. Może ktoś mi podpowiedzieć co jest ? Wiem, że troche nieskładnie napisane, ale chyba do ogarniecia :)

  • 0

    86. ~mela  2013-04-26 09:49:15  host: bb202.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku. Jak dla mnie jest super. Na początku miałam troszkę problemów z obsługą, ale teraz ok. Mój znajomy ma HTC i po przetestowaniu obydwu lepiej wypada Huawei. Jedyny problem to po zainstalowaniu aktualizacji telefon zaczął się zacinać i to było bardzo denerwujące. Teraz jest wersja początkowa i chodzi jak burza. Teraz niedawno telefon zleciał na kostkę brukową i pękła szybka ale dotyk działał, Zamówiłam w necie panel dotykowy wymieniłam go i znowu pyka dalej. Pozdrawiam

  • 0

    87. ~ja go mam  2013-05-04 15:24:11  host: acvb136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciag dalszy po 2 mc w serwisie i proszeniu operatora o zmiane na inny tel o nie gorszych parametrach dostalem # go juz g300 3 nowy g 300 nbyl juz z andkiem 4.0.3 czyli nowszy wypust dzwieki jakos ciszej dzialaja ale kij w to mam go 2 - 3 tyg i z dotykiem wmiare jest ok plam nie widze ale tu niespodzianka GUBI MI ZASIEG 2 pozostale jesli chodzilo o zasieg rewelacja a ten smiec gubi zasieg jesli sie okaze ze to wina fona oddaje go z karta sim operatorowi niech sie nim nazre moze byc to zerwanie umowy spotkam sie w sadzie i powiemk wam jedno NIE KUPUJXCIE TO jest QPA nie telefon

  • 0

    88. ~smiech na sali  2013-05-11 11:56:04  host: user-109-243-211-200.play-internet.pl

    Polecam kupic telefon do tego abonament na cierpliwosc 2 przyssawki etui i dodatkowa antene i cieszyc sie tak fantastycznie schrzaniona proba wybicia soie przez producenta przez najblizsze 2 miesiace poczym przywiazac do niego cegle wyjechac na wakacje najlepiej na hell:) i wrzucic to cudo do naszego baltyckiego oceanu poprostu rewelacja a galaxy 3 przy nim to syf na posladku :)

  • 0

    89. ~Zibo  2013-05-24 15:10:18  host: 89-70-144-20.dynamic.chello.pl

    mam Zapytanie do was czy tez macie problem z wyjściem słuchawkowym? gdy podepnę pod głośniki jest bardzo słaba jakość dźwięku. Na moim starszym telefonie SE X8 dźwięk jest duuuuużo lepszy. Tak wiec czy to wada konstrukcyjna czy tez warto oddać telefon na gwarancje?

  • 0

    90. ~bebok  2013-06-07 10:47:09  host: do-mck.sileman.pl

    mam ten telefon od około 2 miesięcy i wszystkim polecam. Bateria długo trzyma, wszystko płynnie działa. Rozmawiam nawet w windzie. Fajnie łapie Internet na wifi, minusy to: kalendarz jest nieprzejrzysty i aparat foto. mógłby być trochę lepszy. Ogólnie tel. sprawuje się bardzo dobrze. ps. nigdy nie miałem problemów z instalką widgetów.

  • 0

    91. ~patrikko  2013-06-09 00:18:29  host: cjn107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam go od grudnia 2012 i jestem bardzo zadowolony. Zdarza mi sie tydzień że bardzo mało używam telefonu i bateria trzyma nawet 7 dni. Aparat może szału nie robi ale przy dobrym świetle można coś z niego wycisnąć całkiem dobrego. Wykonanie obudowy daje rade, a napewno trzeba sie postarać zeby coś trzeszczało. Ogólnie można sie nim pochwalić więc polecam jako bardzo dobry , w przystępnej cenie aparat. Jedna rzecz mnie tylko zastanawia bo identyczny telefon posiada moja bratowa ale ja nie mam radio a u niej jest i tak samo jest z paskiem skrótów (bluetooth / wifi / transmisja danych ) wyciąganych z paska u góry... Wie ktoś jak to jest możliwe?

  • 0

    92. ~czarny189  2013-06-27 11:39:52  host: 078088040133.kwidzyn.vectranet.pl

    witam..a jak sie połaczyc z kompuetrem.mam kabel ale cos trzeb ainstalowac czy cos niemam płyty rzadnej nic..a chcem wgrywac muzyke i zgrywac fotki.prosze o pomoc.pozdrawiam

  • 0

    93. ~Niuska123  2013-08-24 19:08:09  host: ehi156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik od 1 grudnia 2012 i powiem szczerze, że jestem niemile zaskoczona. Telefonik na początku działał świetnie, jednak po 6 miesiącach zaczął się strasznie zacinać, wyłączać i włączać kiedy chciał. Był w naprawie 2 miesiące, co już kompletnie mnie załamało. Po powrocie mój Huawei niestety podziałał 3 dni i znowu pojechał. Nie ma go już miesiąc. TRAGEDIA! Nie polecam.

  • 0

    94. ~Problemy z G300  2013-09-22 22:22:21  host: 088156114201.tarnowskiegory.vectranet.pl

    Witam posiadam Huaweia Ascend G300 od ponad roku i mam problem z ustawieniem obrazu jako tło pulpitu mianowicie pisze mi Zdjęcie nie może zostać ustawione co to może być oraz nie zawszę widzi kartę Micro SD ?moja ocena telefonu to 9 z 10 telefon jest super gdyby te 2 wady ::

  • 0

    95. ~iwona  2013-11-08 12:02:25  host: 095160142253.rudaslaska.vectranet.pl

    mam telefon od 5 miesięcy i sprawuje sie wyśmienicie. kupiony w play. chodzi płynnie, bateria trzyma okolo 4-5 dni (przy srednim uzytkowaniu, kilka telefonów dziennie i smsy). zdjęcia dobrej jakości (jak na telefon oczywiście). aplikacje szybko chodzą. prezentuje się świetnie. POLECAM!

  • 0

    96. ~ola  2014-01-31 10:05:29  host: abjc60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon działa super, jeśli siedze na jakichs aplikacjach to wytrzyma niecale 2 dni, jesli tylko dzwonie i pisze sms to nawet do 4 dni. takze jestem meeega zadowolona! a apart, w dobrym swietle piekne zdjecia, naprawde zdjecia z wakacji robione w dzien wyszly prawie jak lustrzanka;p gorzej w miejscach slabo oswietlonych lub w domu przy swietle zarowki.. generalnie nie zacina, chodzi plynnie, uzywam juz rok i nie bylo jeszcze awarii. POLECAM!

  • 0

    97. ~  2014-02-08 22:12:38  host: n14-04-02.opera-mini.net

    Witam nie wiem czy kupić tego huaweia czy samsung galaxy s plus

  • 0

    98. ~Master  2014-03-09 10:19:09  host: cim88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy huawei g300 posiada diode powiadomień?

  • 0

    99. ~  2014-03-30 19:27:16  host: addz111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Master, tak posiada diode powiadomień

  • 0

    100. ~Arystotes  2014-06-25 09:57:32  host: mnp-gw.man.poznan.pl

    Telefon mam od 1,5 roku więc mogę powiedzieć jak aparat znosi upływ czasu. Obudowa wytrzymuje częste korzystanie; nic nie puka, nie trzeszczy. Tylna obudowa trochę się powycierała, ale używam go bez etui więc to należy uznać za normalne. Ekran jest niby z gorilla glass ale udało mi się go zarysować - czym, jak nie mam pojęcia. Rysa jednak jest. Nie przeszkadza mimo to w użytkowaniu telefonu, ponieważ ekran jest dobrze podświetlany (ma 4 tryby podświetlania) i dobrze widać treść na telefonie. Procesor jest wystarczająco szybki aby przerzucać się między aplikacjami, przeglądać internet, słuchać muzyki lub oglądać filmy. To wszystko można zaliczyć jako plus, ale minusem jest (i to dużym) niedopracowany układ karty pamięci. Jak po pół roku użytkowania telefonu padł (czyt. zepsuł się) tak w serwisie do dziś dnia go nie naprawili. Serwis trzymał telefon nawet 1 m-c i nie dał rady. Ponoć części przychodziły z Chin dlatego tak długo. Telefon potrafi się zawieszać w trakcie rozmów. Nie słyszymy tego co mówi do nas nasz rozmówca, choć nas niby słychać. Do plusów dodam szybkość ładowania baterii. W ciągu 1 godz. mamy telefon naładowany - dla mnie to mistrzostwo świata wziąwszy pod uwagę za jaką cenę mamy telefon! Co do robienia zdjęć i jakości dźwięku to powiem, że dla mnie zadowalająca, choć zdaję sobie sprawę, że inni mogą mieć większe wymagania w tym względzie.

  • 0

    101. ~Chudy  2014-07-30 12:20:17  host: duv41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefon od 1,5 roku i powiem tak. Na poczatku smigal extra, ale teraz zaczal mulic caly. Wgrany zostal nowy android i smigal fajnie 2 dni i znow zaczal molic. Juz jest za slaby na nowe aplikacje.

  • 0

    102. ~ppp  2014-11-03 12:55:53  host: user-94-254-129-250.play-internet.pl

    Telefon posiadam od dwóch lat i nie moge na niego narzekac, telfon budzetowy. W trakcie uzytkowania zawiesił sie sporadycznie, posiada tylko procesor jednordzeniowy. Na oryginalnej baterii kilka sms dziennie telefon wytrzymywal 4 dni. Telefon posiada gorylaglass i znakomicie spelnia swoja funkcje, zero rys mimo tego, ze telefon noszony w kieszeni z kluczami bez etui. W tej cenie za 1 zl na abonament bardzo dobry wybor, choc lata swietlnosci ma za soba

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-247-205.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet