Huawei Ascend D quad XL - opinie
Telefony Huawei Huawei Ascend D quad XL Opinie o Huawei Ascend D quad XL

Huawei Ascend D quad XL

w sumie: 10
  • 0

    1. ~ziome3eknh  2012-02-27 23:21:15  host: 89-78-69-135.dynamic.chello.pl

    jak na huaweia to parametry powalają konkurencję. Szkoda, że to jest egzotyk.

  • 0

    2. ~Mercadier  2012-03-05 22:00:07  host: 31.41.144.101

    jeszcze parę lat temu HTC było egzotykiem...Huawei goni konkurencję i bardzo mocno idzie do przodu.

  • 0

    3. ~Lolek  2012-03-19 10:50:48  host: 212.160.172.70

    Propo egzotyki którą nazywamy tutaj hłałej;) -Większość nadajników GSM sieci plus i orange jest właśnie na podzespołach hłałeja;) Techniczne rozwiązania w tej dziedzinie to akurat atut tej firmy ale szkoda że wypuszczają badziewiackie słuchawki typu ideos testuj smartfona w play...porażka

  • 0

    4. ~Roman  2012-04-01 11:07:44  host: fdi16.internetdsl.tpnet.pl

    A ten hiłałej to jest z bułgarii, tak?

  • 0

    5. ~got  2012-04-06 18:51:17  host: 212.160.172.70

    quad core = 4 rdzenie ??

  • 0

    6. ~erni1996  2012-04-10 22:40:30  host: bky227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    quad core = 4 rdzenie ?? tak

  • 0

    7. ~KarQ  2012-05-20 00:19:22  host: public106967.cdma.centertel.pl

    HTC zaczynało od świetnych telefonów (typu TyTn) teraz jedzie na swoim "fejmie" hułałej do wysokiej jakości nas zbytnio nie przyzwyczajał (najpierw pierwszy bardziej znany tel to plusfon beznadziejny psujący się teraz idiotyczny ideos). Może teraz image firmy się zmieni (tak jak image samsunga, kilka lat temu to były chyba najbardziej wadliwe telefony np j-700 u-700 taśma była beznadziejna do tego z doświadczenia wiem ze miały problemy z softem, SGS pokazał światu co potrafi samsung i teraz wydaje mi się że to właśnie on króluje). Tak czy innaczej w skrócie fajny tel ;D

  • 0

    8. ~sueno  2012-07-11 00:47:59  host: 89-69-60-157.dynamic.chello.pl

    co do samsunga to trochę polecialeles z tym j700 bo to typowa budżetówka (w sumie jak wspomniany ideos z ta różnica że to niska półka smartphone) a jeśli chodzi o wcześniejsze modele samsunga to od zawsze było dobrze i odkrywczo w każdym segmencie przypomnieć warto np. o sgh 2400, r200-r210, e 700, c100 itp

  • 0

    9.  2012-08-30 00:36:03

    a kiedy będzie można go kupić? :P szperałem po necie i nie widzę na chwilę obecną możliwości zakupu :>

  • 0

    10. ~  2012-08-31 13:11:28  host: ahl250.internetdsl.tpnet.pl

    Info z dnia 31 sierpnia: Telefon pojawi się na rynku pod koniec października, a jego sugerowana cena detaliczna wynosić będzie 499 euro. czyli na dziś dzień 2100zł a to nie jest 2 razy taniej od konkurencji. Szkoda bo byłem w stanie dać do 1400zł. A tak rozglądam się za innymi. Z reszta reklamowany jako najszybszy smartfon świata zanim się pojawił w sprzedaży przescignął go samsung z większa bateria lepsazym prockiem i większa ilościa ram. Jak już ładować tyle kasy w tel. To wole dodać te 400zł i kupić samsunga.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-150-143.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet