HTC Touch2 - opinie
Telefony HTC HTC Touch2 Opinie o HTC Touch2

HTC Touch2

w sumie: 26
  • 0

    1. ~QUEDOO  2009-09-02 21:21:14  host: 77-255-26-78.adsl.inetia.pl

    pomimo ze wyswietlacz to qvga to 320x240 o wieklosci 2,8 cala na pewno ladnie wygladac niebedzie, pozatym to kolejny htc w windą (po prostu smieszne) lepszy by tu byl android tak jak w modelu hero i dream. fon prezentuje sie ladnie ale nic pozatym. poco wydawac na cos takiego 1600 zeta jak mozna miec za 950 htc dream. i tyle

  • 0

    3. ~playowiec  2009-09-07 19:42:48  host: chello089078101130.chello.pl

    mam htc hd i jak patrze na jego domniemanego następce to mam wrażenie że jest to krok w tył. zakładając ze to jest następca ( może sie mylę ) to smart powinien być lepszy, ładniejszy itp a ten jest przede wszystkim brzydszy i ma zamiast wiecej to mniej funkcji jak np brak wideorozmów, radia itp idalnie by było gdyby w nowym smarcie były rownolegle 2 systemy; winda i andrek. jestem zawiedzony

  • 0

    4. ~Arek  2009-09-12 02:37:04  host: aavg14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To zaczyna być śmieszne - kolejny HTC z archaicznym procesorem, małą ilością pamięci, kiepskim wyświetlaczem itd. itp., a na domiar złego 5ty taki sam. Czy naprawdę tej firmie nie szkoda pieniędzy na kolejnych designerów, którzy w inną obudowę wsadzą stary telefon??

  • 0

    5. ~dxtr  2009-09-12 11:17:16  host: rea.ipt.com.pl

    To samo co HTC Tatoo i cala reszta jesli o specyfikacje chodzi, no tutaj jest WM, ale co to za roznica realnie? Wyswietlacz wciaz marne 65tys. kolorow.

  • 0

    6. ~observer  2009-09-28 19:43:27  host: apn-77-112-24-126.dynamic.gprs.plus.pl

    To jest tani htc dla mniej wymagających. Jak dla mnie bardzo dobry pod androida no i cena nie za wysoka (abo 100 i fon 149 zł kosztuje. Będzie hicior

  • 0

    7. ~  2009-10-01 00:30:35  host: abag136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych tym produktem. W naszym salonie telefon będzie dostępny w bardzo dobrej cenie;) będzie można włączyć sprawdzić czy telefon odpowiada naszym wymogom multimedia-center bluecity warszawa 223117424 Zadowolenie naszych klientów jest najważniejsze

  • 0

    8.  2009-10-05 12:55:44

    5@ myslalem ze juz wygineli "geniusze" bedacy w szoku ze tel WM ma 65tys. Niestety nie:( A prywatnie to jestem w szoku ze nowy tel z systemem moze miec 240x320, to po prostu boli....

  • 0

    9. ~  2009-10-16 06:53:03  host: 77-253-249-45.adsl.inetia.pl

    sami znawcy a teorie jak na bazarze, kurcze no ze 2 systemow nie dali sic! no i slaby nastepca hd (a hd2 to pewnie nowa linia), a specyfikacja idealnie pod andro, no przeciez wiadomo, ze tel wydawany specjalnie z nowym wm 6.5 jest idealny do andro :/ naprawde warto miec cos do powiedzenia albo sie chociaz zastanowic zanim sie napisze takie bzdety jak te osoby wyzej. tel calkiem okej, rozdzielczosc oki a jak nie starcza to po to jest pasek powiekszania pod ekranem.. design wcale nie nowy tylko ten sam co w pro2, brakuje czujnik ulozenia tel, komentarz pisany z htc touch2.

  • 0

    10. ~demsa  2009-11-04 20:34:08  host: acto13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem przyzwoity telefon, dużo lepszy system od symbiana fakt szkoda brak możliwości wyboru andro. Rozdzielczość wystarczająca jak za 184 PLN brutto z abonamentem. W tej cenie polecam fińskie cuda pozostają daleko za.

  • 0

    11. ~Iza  2009-11-27 20:50:51  host: ackg198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest rewelacyjny! Mam go już dwa miesiące. Bateria trzyma super, jest wygodny, poręczny. Filmiki na You Tube też bardzo dobrze się ogląda. Ogólnie super. Bardzo polecam!

  • 0

    12. ~mmm  2009-12-06 14:39:35  host: dkk3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeee radio jest! a w opiisie nie ma

  • 0

    13. ~tomek  2009-12-06 21:57:06  host: 212.160.111.57

    ten telefon ma 100% radio nawet w manualu na głównej stronie producenta jest zamieszczony sposób obsłógi tego radia

  • 0

    14. ~XXX  2009-12-23 10:39:44  host: 11.biznesklasa.lisek.pl

    ile trzyma bateria w tym telefonie przy normalnym użytkowaniu?

  • 0

    16. ~Yoss  2010-02-02 14:03:10  host: srv2.energostal.pl

    Przy normalnym użytkowaniu mi spokojnie wytrzymuje 3-4 dni

  • 0

    17. ~  2010-05-13 14:45:56  host: 212.160.172.70

    Witam ma pytanie czy tel obsluguje pelna klawiature qwerty I jak sie pisze sms na tak malym ekrnaie 2.8cal ?

  • 0

    21. ~Lister_Oprawca  2010-05-24 21:45:45  host: 178-36-60-28.adsl.inetia.pl

    DO TYGODNIA CZASU WYTRZYMUJE BATERIA przy małym użytku !! Pozdrawiam

  • 0

    22. ~alienmc  2010-05-31 13:58:37  host: 77-255-87-43.adsl.inetia.pl

    czy w tym tel możliwe jest używanie samego modułu gps? tzn zainstalowanie np automapy lub tomtoma i używanie go bez pobierania informacji z internetu ?

  • 0

    23. ~user htc t2  2010-07-04 12:59:39  host: staticline17165.toya.net.pl

    telefon ma radio, można włączyć poelna klawiature qwerty, można uzywać samego modulu gps, u mnie automapa dziala bdb - szybko znajduje satelity, ni gubi sygnalu, ekran nie duzy ale czytelny, zero problemow. Ja kupilem za 590, polecam

  • 0

    24. ~Miszcz  2010-07-28 09:49:53  host: 178-36-30-245.adsl.inetia.pl

    Przesiadłem się na niego z Samsunga Avili i jestem zachwycony. Wziąłem go m.in. dlatego, że jest mniejszy niż większość nowszych smartfonów, a co za tym idzie łatwiejszy w obsłudze. Bateria trzyma na prawdę nieźle, u mnie jest są to 3-4 dni przy umiarkowanym użytkowaniu. Radio jest, GPS bardzo dobry, aż sam się dziwie, bo myślałem, że to tylko będzie bajer :) Ogólnie polecam.

  • 0

    25.  2010-07-28 21:50:23

    dla mnie bomba! automapa rewela, najlepsza funkcja dodatkwa no i foty tez swietne robi

  • 0

    26. ~gość  2010-08-04 18:40:21  host: apn-95-41-139-186.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy telefon posiada klawiaturę qwerty?

  • 0

    27. ~Miszcz  2010-08-14 14:47:55  host: chello089073012170.chello.pl

    @26. Zależy jaką. Wbudowanej nie ma. Posiada tą ekranową.

  • 0

    28. ~Ludzik  2010-11-13 08:56:05  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    Dlaczego Ci idioci poniżej komentują ten telefon jakby było on nowoscią? Telefon ten ma z 1.5 roku czasu jak nie więcej. Porównaj lepiej takiego SE W200i z najnowszymi telefonami.

  • 0

    29. ~  2011-12-31 02:00:29  host: z26-10.opera-mini.net

    telefon ok . . . Ci ktorym nie odpowiada wm poprostu niech tel zmienia albo przyszlym razem przemysla czy dany model jest tak fajny na jaki wyglada. . . Dla mnie tel super , . . I choc male niedociagniecia sa to ogolnie jest to fajny sprzet

  • 0

    30. ~  2012-01-06 20:33:49  host: 89-77-40-78.dynamic.chello.pl

    Telefon pełna porażka, po nim NIGDY już nie kupię HTC. Telefon ciągle się wiesza- po kilka razy dziennie, w czasie wznawiania pracy, odbierania telefonu, dzwonienia, wyświetlacz porażka, jak zimno nie działa, jak jasno, nic nie widać, bateria w trybie czuwania po roku działała max 24h. Po 2 dniach wyskoczył bad pixel, po tygodniu wyladowal w serwisie gdzie go "naprawiono" przez zrobienie formatu. GPS działa ale zanim automapa się załaduje, zresetujemy 3 razy telefon, złapie sygnał gps to dojedziemy na miejsce albo bateria się wyładuje. Nakładka HTC na windows to kompletna porażka prawdziwy dr Jekyll i mr Hyde, całkowicie odmienna logika obydwu systemów, niestety w czasie używania nie da się korzystać tylko z jednego interfacu i w efekcie skacze się miedzy dwoma całkowicie niespójnymi systemami. Całość w konwekwencji prowadzi do jeszcze większej awaryjności i ogólnego dziadostwa aparatu. Na szczęście po trochę ponad roku męczarni rozwarstwił się ekran dotykowy i telefon przestał działać.

  • 0

    31. ~kokos  2013-12-26 20:55:39  host: 178-36-182-46.adsl.inetia.pl

    Mojemu bratu ciotecznemu,się strasznie grzeje ten telefon, jak pogra z 10 minut w grę.,a bateria ze 100% pada do 36 % ,jak rozmawia nie całe 30 minut, przy wlączonym podswietleniu na jak najniższe. Htc jest ok, ale tylko HTC Desire HD i htc desire 200. w desire hd, bateria trzyma 3 dni. a w tym prawie 1 dzień,i to ledwo.Po miesiącu używania,pękł mu wyświetlacz,mala rysa na caly ekran od noszenia w ciasnej kieszeni, za naprawę chcą 600 zł. i tak go nosi i się męczy:P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet