HTC Touch2 - opinie
Telefony HTC HTC Touch2 Opinie o HTC Touch2

HTC Touch2

w sumie: 26
  • 0

    1. ~QUEDOO  2009-09-02 21:21:14  host: 77-255-26-78.adsl.inetia.pl

    pomimo ze wyswietlacz to qvga to 320x240 o wieklosci 2,8 cala na pewno ladnie wygladac niebedzie, pozatym to kolejny htc w windą (po prostu smieszne) lepszy by tu byl android tak jak w modelu hero i dream. fon prezentuje sie ladnie ale nic pozatym. poco wydawac na cos takiego 1600 zeta jak mozna miec za 950 htc dream. i tyle

  • 0

    3. ~playowiec  2009-09-07 19:42:48  host: chello089078101130.chello.pl

    mam htc hd i jak patrze na jego domniemanego następce to mam wrażenie że jest to krok w tył. zakładając ze to jest następca ( może sie mylę ) to smart powinien być lepszy, ładniejszy itp a ten jest przede wszystkim brzydszy i ma zamiast wiecej to mniej funkcji jak np brak wideorozmów, radia itp idalnie by było gdyby w nowym smarcie były rownolegle 2 systemy; winda i andrek. jestem zawiedzony

  • 0

    4. ~Arek  2009-09-12 02:37:04  host: aavg14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To zaczyna być śmieszne - kolejny HTC z archaicznym procesorem, małą ilością pamięci, kiepskim wyświetlaczem itd. itp., a na domiar złego 5ty taki sam. Czy naprawdę tej firmie nie szkoda pieniędzy na kolejnych designerów, którzy w inną obudowę wsadzą stary telefon??

  • 0

    5. ~dxtr  2009-09-12 11:17:16  host: rea.ipt.com.pl

    To samo co HTC Tatoo i cala reszta jesli o specyfikacje chodzi, no tutaj jest WM, ale co to za roznica realnie? Wyswietlacz wciaz marne 65tys. kolorow.

  • 0

    6. ~observer  2009-09-28 19:43:27  host: apn-77-112-24-126.dynamic.gprs.plus.pl

    To jest tani htc dla mniej wymagających. Jak dla mnie bardzo dobry pod androida no i cena nie za wysoka (abo 100 i fon 149 zł kosztuje. Będzie hicior

  • 0

    7. ~  2009-10-01 00:30:35  host: abag136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Serdecznie zapraszamy wszystkich zainteresowanych tym produktem. W naszym salonie telefon będzie dostępny w bardzo dobrej cenie;) będzie można włączyć sprawdzić czy telefon odpowiada naszym wymogom multimedia-center bluecity warszawa 223117424 Zadowolenie naszych klientów jest najważniejsze

  • 0

    8.  2009-10-05 12:55:44

    5@ myslalem ze juz wygineli "geniusze" bedacy w szoku ze tel WM ma 65tys. Niestety nie:( A prywatnie to jestem w szoku ze nowy tel z systemem moze miec 240x320, to po prostu boli....

  • 0

    9. ~  2009-10-16 06:53:03  host: 77-253-249-45.adsl.inetia.pl

    sami znawcy a teorie jak na bazarze, kurcze no ze 2 systemow nie dali sic! no i slaby nastepca hd (a hd2 to pewnie nowa linia), a specyfikacja idealnie pod andro, no przeciez wiadomo, ze tel wydawany specjalnie z nowym wm 6.5 jest idealny do andro :/ naprawde warto miec cos do powiedzenia albo sie chociaz zastanowic zanim sie napisze takie bzdety jak te osoby wyzej. tel calkiem okej, rozdzielczosc oki a jak nie starcza to po to jest pasek powiekszania pod ekranem.. design wcale nie nowy tylko ten sam co w pro2, brakuje czujnik ulozenia tel, komentarz pisany z htc touch2.

  • 0

    10. ~demsa  2009-11-04 20:34:08  host: acto13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Całkiem przyzwoity telefon, dużo lepszy system od symbiana fakt szkoda brak możliwości wyboru andro. Rozdzielczość wystarczająca jak za 184 PLN brutto z abonamentem. W tej cenie polecam fińskie cuda pozostają daleko za.

  • 0

    11. ~Iza  2009-11-27 20:50:51  host: ackg198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest rewelacyjny! Mam go już dwa miesiące. Bateria trzyma super, jest wygodny, poręczny. Filmiki na You Tube też bardzo dobrze się ogląda. Ogólnie super. Bardzo polecam!

  • 0

    12. ~mmm  2009-12-06 14:39:35  host: dkk3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    eeee radio jest! a w opiisie nie ma

  • 0

    13. ~tomek  2009-12-06 21:57:06  host: 212.160.111.57

    ten telefon ma 100% radio nawet w manualu na głównej stronie producenta jest zamieszczony sposób obsłógi tego radia

  • 0

    14. ~XXX  2009-12-23 10:39:44  host: 11.biznesklasa.lisek.pl

    ile trzyma bateria w tym telefonie przy normalnym użytkowaniu?

  • 0

    16. ~Yoss  2010-02-02 14:03:10  host: srv2.energostal.pl

    Przy normalnym użytkowaniu mi spokojnie wytrzymuje 3-4 dni

  • 0

    17. ~  2010-05-13 14:45:56  host: 212.160.172.70

    Witam ma pytanie czy tel obsluguje pelna klawiature qwerty I jak sie pisze sms na tak malym ekrnaie 2.8cal ?

  • 0

    21. ~Lister_Oprawca  2010-05-24 21:45:45  host: 178-36-60-28.adsl.inetia.pl

    DO TYGODNIA CZASU WYTRZYMUJE BATERIA przy małym użytku !! Pozdrawiam

  • 0

    22. ~alienmc  2010-05-31 13:58:37  host: 77-255-87-43.adsl.inetia.pl

    czy w tym tel możliwe jest używanie samego modułu gps? tzn zainstalowanie np automapy lub tomtoma i używanie go bez pobierania informacji z internetu ?

  • 0

    23. ~user htc t2  2010-07-04 12:59:39  host: staticline17165.toya.net.pl

    telefon ma radio, można włączyć poelna klawiature qwerty, można uzywać samego modulu gps, u mnie automapa dziala bdb - szybko znajduje satelity, ni gubi sygnalu, ekran nie duzy ale czytelny, zero problemow. Ja kupilem za 590, polecam

  • 0

    24. ~Miszcz  2010-07-28 09:49:53  host: 178-36-30-245.adsl.inetia.pl

    Przesiadłem się na niego z Samsunga Avili i jestem zachwycony. Wziąłem go m.in. dlatego, że jest mniejszy niż większość nowszych smartfonów, a co za tym idzie łatwiejszy w obsłudze. Bateria trzyma na prawdę nieźle, u mnie jest są to 3-4 dni przy umiarkowanym użytkowaniu. Radio jest, GPS bardzo dobry, aż sam się dziwie, bo myślałem, że to tylko będzie bajer :) Ogólnie polecam.

  • 0

    25.  2010-07-28 21:50:23

    dla mnie bomba! automapa rewela, najlepsza funkcja dodatkwa no i foty tez swietne robi

  • 0

    26. ~gość  2010-08-04 18:40:21  host: apn-95-41-139-186.dynamic.gprs.plus.pl

    Czy telefon posiada klawiaturę qwerty?

  • 0

    27. ~Miszcz  2010-08-14 14:47:55  host: chello089073012170.chello.pl

    @26. Zależy jaką. Wbudowanej nie ma. Posiada tą ekranową.

  • 0

    28. ~Ludzik  2010-11-13 08:56:05  host: host-80-54-90-1.eimg.pl

    Dlaczego Ci idioci poniżej komentują ten telefon jakby było on nowoscią? Telefon ten ma z 1.5 roku czasu jak nie więcej. Porównaj lepiej takiego SE W200i z najnowszymi telefonami.

  • 0

    29. ~  2011-12-31 02:00:29  host: z26-10.opera-mini.net

    telefon ok . . . Ci ktorym nie odpowiada wm poprostu niech tel zmienia albo przyszlym razem przemysla czy dany model jest tak fajny na jaki wyglada. . . Dla mnie tel super , . . I choc male niedociagniecia sa to ogolnie jest to fajny sprzet

  • 0

    30. ~  2012-01-06 20:33:49  host: 89-77-40-78.dynamic.chello.pl

    Telefon pełna porażka, po nim NIGDY już nie kupię HTC. Telefon ciągle się wiesza- po kilka razy dziennie, w czasie wznawiania pracy, odbierania telefonu, dzwonienia, wyświetlacz porażka, jak zimno nie działa, jak jasno, nic nie widać, bateria w trybie czuwania po roku działała max 24h. Po 2 dniach wyskoczył bad pixel, po tygodniu wyladowal w serwisie gdzie go "naprawiono" przez zrobienie formatu. GPS działa ale zanim automapa się załaduje, zresetujemy 3 razy telefon, złapie sygnał gps to dojedziemy na miejsce albo bateria się wyładuje. Nakładka HTC na windows to kompletna porażka prawdziwy dr Jekyll i mr Hyde, całkowicie odmienna logika obydwu systemów, niestety w czasie używania nie da się korzystać tylko z jednego interfacu i w efekcie skacze się miedzy dwoma całkowicie niespójnymi systemami. Całość w konwekwencji prowadzi do jeszcze większej awaryjności i ogólnego dziadostwa aparatu. Na szczęście po trochę ponad roku męczarni rozwarstwił się ekran dotykowy i telefon przestał działać.

  • 0

    31. ~kokos  2013-12-26 20:55:39  host: 178-36-182-46.adsl.inetia.pl

    Mojemu bratu ciotecznemu,się strasznie grzeje ten telefon, jak pogra z 10 minut w grę.,a bateria ze 100% pada do 36 % ,jak rozmawia nie całe 30 minut, przy wlączonym podswietleniu na jak najniższe. Htc jest ok, ale tylko HTC Desire HD i htc desire 200. w desire hd, bateria trzyma 3 dni. a w tym prawie 1 dzień,i to ledwo.Po miesiącu używania,pękł mu wyświetlacz,mala rysa na caly ekran od noszenia w ciasnej kieszeni, za naprawę chcą 600 zł. i tak go nosi i się męczy:P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-226-159-223.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet