HTC Touch - opinie
Telefony HTC HTC Touch Opinie o HTC Touch

HTC Touch

w sumie: 18
  • 0

    1. ~poli  2007-07-24 09:53:29  host: 3.218.38.84.otvk.pl

    A toto ma GPS?

  • 0

    2.  2007-07-24 10:51:27

    ciekawe ile będzie kosztował

  • 0

    3. ~wojtas  2007-08-17 09:57:30  host: host-81-190-243-173.malbork.mm.pl

    fajny ekran dotykowy zobaczie na www.htc.com

  • 0

    4. ~ajgaryglu  2007-08-22 00:22:07  host: 212-102-31-193.adsl.inetia.pl

    GPS nie ma / kosztuje około 1700 PLN

  • 0

    5. ~  2007-09-08 17:29:51  host: host217-42-235-213.range217-42.btcentralplus.com

    Jest w tym radio czy nie, bo w niektórych miejscach psizą ze tak w innych że nie ;/

  • 0

    6. ~lola  2007-09-18 10:01:07  host: 212.160.172.70

    Spoko telefon ale ja wole nokie E90 tą rozkładaną jest spoko i nie jest droga

  • 0

    7. ~ggh  2007-09-30 04:35:15  host: chello084010217057.chello.pl

    ciekawe czy ma funkcję prania z namaczaniem?

  • 0

    8. ~windows1995  2008-01-18 14:17:54  host: host3-182.btk.net.pl

    Ajgaryglu widac ze sie nie znasz. HTC Touch ma GPS. Radia nie ma. Telefon posiada Microsoft Windows Mobile 6® ENG wiec jest lepszy od Nokii E90.

  • 0

    9. ~jackolus  2008-01-18 22:58:52  host: btr195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GPSu wbudowanego nie ma co jest zaletą, bo zawsze antena wbudowana nie dorówna kostkom... porównywać z iŚcierwem nawet nie ma sensu bo do czego go odnieść... microSDHC z protokołem do 32GB, windows mobile a więc nawigacja, możliwość dogrywania ogromnej ilości aplikacji - to wszystko czego iPhone nigdy mieć nie będzie ponadto GENIALNY sześcian ze skrótami tzw. CUBE... teraz w moim egzemplarzu nie mam menu start, 6stronny cube ze wszystkimi potrzebnymi aplikacjami śmiga aż miło, a reszta systemu postawiona na flashu z LG Prady wygląda bosko, klawiatura ekranowa z Touch Duala idealnie kciukiem obsługiwana (wbrew temu co na youtube gadają) co by tu jeszcze touch flo - czyli przesuwanie stron kciukiem bez suwaków, BT 2.0 a2dp, wifi b/g, aparat 2mpx, camera album lepszy niż w iŚcierwie (pełna dotykowa nawigacja zdjęciami, przesuwanie, powiększanie, obracanie, skalowanie) rysika jeszcze nie użyłem...

  • 0

    10. ~znawca  2008-01-24 14:37:30  host: atropos.tpi.pl

    #9 Czyli iPhone to iŚcierwo? Ja bym raczej go nazwał iShit (elektroniczne gówno)

  • 0

    11. ~DamianToMy  2008-05-10 05:18:59  host: 82-36-241-254.cable.ubr02.brom.blueyonder.co.uk

    Witam, czy moze ktoś napisać jak sie sprawuje w praktyce te 64 RAM, bo procesor tez ma nie za duzy ale wiem ze jest wydajny, obawy mam tylko do pamięci, czy cały system płynni chodzi. Z góry dziekuje za pomoc ;P

  • 0

    12. ~Ktos  2008-09-10 19:07:08  host: chello087206249187.chello.pl

    Tak jeździcie po iPhone, a nawet nie wiecie, że można zmienić oprogramowanie co znacznie poszerza jego możliwości. Można nawet zainstalować inny OS oparty na Linuksie, a wtedy to już ograniczeniem jest tylko sprzęt jak siedzi w urządzeniu, a iPhone ma ponad 2x szybszy procesor niż ten HTC, 2x więcej RAM-u i dużo pamięci flash. Jednak jak ktoś się ogranicza tylko do oryginalnie zainstalowanego systemu (szczególnie WM :P ) to powodzenia.

  • 0

    13. ~edziu  2008-11-02 19:39:01  host: chello089077176170.chello.pl

    polecam ! posiadanie tego sprzetu to czysta radocha, jak mieszkasz w wiekszym miescie to pewnie jest masa HOT SPOT-ów a to ma wifi i nadajesz przez FRING za darmo ze SKYPE, nawigacja idealna TOMTOM cudo, zero zawieszania ale tylko w czystch modelach tych bez ingerencji opów !! Muza iphone to moze i nie jest !! ale da się znieś plecam wymiane słuchawek na jakies sony lub inne :-) Posiadam ten model od ok 6 miesiecy tel . mocno trzyma cene pewnie dlatego że marka HTC zaczyna byc doceniana w Polsce ! powiem jedno HTC a nie jakis iphon vel apple wyznacza kierunek :-))

  • 0

    14. ~Michal_gol  2008-11-09 14:09:25  host: abhj254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witka, Są 2 wersje tego telefonu, ten opisywany tutaj to Elf, ma 64 ram i 128rom, a 2 lepsze, poprawiona wersja toi Elfin, ma 128 ram i 256 rom, właśnie jestem posiadaczem takowego i mi się bardzo podoba, wszystko śmiga aż miło:) pozdroo601

  • 0

    15. ~1234  2009-02-28 17:12:35  host: ewj230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje wgranie polskiego menu

  • 0

    16. ~MajtaQ_  2009-08-03 14:04:45  host: chello089075220166.chello.pl

    Mam Ten tel i jest super tylko nie wiem jak zrobić żeby piosenki i obrazki zapisywały się na karcie pamięci wie może ktoś . ? podajcie Jakąś stronę z instrukcja tego tel.;]]

  • 0

    17. ~kwiatek  2010-02-15 20:06:27  host: 87-205-91-155.adsl.inetia.pl

    Mam ten fonik, tylko że w wersji Elfin, czyli 128MB Ramu, 256MB Romu, wszystko pięknie śmiga, możliwości są praktycznie nieograniczone, dzięki Windows Mobile, ja mam wgrany najnowszy 6.5, WiFi chodzi bezproblemowo, krótko mówiąc gorąco polecam, a jak chodzi o procesor nie jest wcale taki zły, można go też podkręcić, co poprawia wydajność, a to się przydaje przy oglądaniu filmów DiviX.

  • 0

    18.  2010-12-06 22:04:56

    mój benq e72 ma tosamo co ten htc, ale ja mam windowsa 6.5 standart i niema dotykowego ekranu. ps.nielubie dotykowców

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet