HTC Touch HD - opinie
Telefony HTC HTC Touch HD Opinie o HTC Touch HD

HTC Touch HD

w sumie: 149
  • 0

    1. ~htc  2008-09-15 18:31:15  host: chello087207161039.chello.pl

    No. 1!!! The best from the best!!!

  • 0

    2. ~tom  2008-09-15 18:49:37  host: efw211.internetdsl.tpnet.pl

    ale wypas x)

  • 0

    3.  2008-09-15 19:53:50

    Cudo! :D

  • 0

    4. ~ziom  2008-09-15 20:18:27  host: 87-205-154-210.adsl.inetia.pl

    postarali sie:D niezly fon:D

  • 0

    5. ~mac  2008-09-15 20:57:20  host: inet20909nh-0.eranet.pl

    to już jest chyba najlepszy tel jak do tej pory... połączenie iphone'owego wyglądu z funkcjonalnością omnii.... ciekawe czy ekran będzie multi-touch jak w iphone...??

  • 0

    6. ~agu  2008-09-15 21:52:42  host: 217.153.235.114

    a ma to tv.

  • 0

    7. ~  2008-09-16 02:07:06  host: aaj69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pieknie, pieknie... ladny i swietnie wyposazony, wart swojej ceny!:)

  • 0

    8. ~dgim  2008-09-16 13:09:09  host: client-databroker-2.wroclaw.dialog.net.pl

    hardware pieknie wyglada, wizualnie rowniez...

  • 0

    10. ~adas  2008-09-16 18:52:11  host: atp63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostępna pamięć (MB) 288 MB RAM, 512 MB ROM to mówi już wszystko, świetny musi być

  • 0

    11. ~Lesser  2008-09-16 19:06:28  host: staticline50135.toya.net.pl

    juz go chce!!

  • 0

    12. ~dendioszka  2008-09-18 12:11:20  host: a2-atm.krak.tke.pl

    najwieksza strata, htc touch hd nie ma funkcji TV_OUT.

  • 0

    13. ~bandzior  2008-09-18 14:13:49  host: chello089078055179.chello.pl

    No no Pozbyć się tego wieśniackiego Windowsa Mobile 6 zainstalować Androida i IPhone 3G ma groźnego konkurenta.

  • 0

    14. ~  2008-09-18 19:31:15  host: 77-253-95-85.adsl.inetia.pl

    a oceny jak zwykle gorsze od jakis se d750

  • 0

    15. ~  2008-09-19 18:20:14  host: amr152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko fajnie tylko mogli dać 256. tys a nie 65 tys

  • 0

    16. ~dendioszka  2008-09-19 23:23:23  host: a2-atm.krak.tke.pl

    szkoda tylko ze htc touch hd nie posiada wyjscia TV-out

  • 0

    17. ~activex  2008-09-20 00:07:05  host: aem245.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda że bez lampy błyskowej. ale zawsze można na coś ponarzekać. wygląda na to że świetny

  • 0

    18.  2008-09-20 10:27:04

    ciekawe jaka cena??

  • 0

    19. ~bobas  2008-09-20 11:10:40  host: a80-101-167-214.adsl.xs4all.nl

    ktoś juz znalazł przyblizoną cenę sprzedaży ? i w jakim kraju bedzie sprzedawany jako pierwszy ?

  • 0

    20. ~mosak  2008-09-20 17:31:51  host: pc8-125.chomiczowka.waw.pl

    no dobra ale ma dotykowe klawisze pod ekranem:/ w LG np czekoladce marnie się to sprawuje:/ poza tym zajebiaszczy!! zero wad:))

  • 0

    21.  2008-09-21 14:04:17

    szkoda tylko ze nie posiada wyjscia TV-out i troche to obniza jego zalety!

  • 0

    22. ~Kita  2008-09-23 18:27:15  host: dpe64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Windows Mobile .... ueee to ja dziekuje postoje :)

  • 0

    23. ~antek  2008-09-25 10:18:17  host: abw58.internetdsl.tpnet.pl

    rozdzielczość jak w tosi g900. ;D

  • 0

    24. ~awoeih  2008-09-26 10:11:54  host: 77-254-169-140.adsl.inetia.pl

    porównywać go do iphone to obelga dla htc. funkcjonalność omni? przecież to ten sam system, więc to samo oferują jeśli chodzi o software.

  • 0

    25. ~0tw0r3k  2008-09-27 22:49:15  host: 195.116.69.131

    Jesli jego cena spadnie ponizej 2k to moj iphone laduje na polce. Cena przedsprzedazowa w polsce to niecale 2.3k wiec mysle ze dlugo nie bede musial czekac :).

  • 0

    26. ~  2008-09-27 22:53:15  host: dth180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już wiem, co będzie następcą mojego dotychczasowego HTC. Chyba, że w międzyczasie wyjdzie jeszcze nowszy... ;-)

  • 0

    27. ~rafik  2008-09-29 15:08:48  host: cpc2-kemp3-0-0-cust801.lutn.cable.ntl.com

    do MOSAK htc hd nie ma dotykowych klawisze pod ekrane spokojna glowa! :) jest identycznie jak w htc diamond :D pozdro

  • 0

    28. ~rafik  2008-09-29 15:11:33  host: cpc2-kemp3-0-0-cust801.lutn.cable.ntl.com

    do dendioszka mala strata z tym TV-out do czego ci to jest potrzebne? ja to mialem w nie jednej noki i tylko raz z tego korzystalem z czystej ciekawosci nci wiecej!! Ale za to htc hd ma wbudowany modem i mozna z niet akozystac na kazdym komputerze bez neta :D:D:D pozdrooo

  • 0

    29. ~ukasz  2008-09-29 19:46:55  host: chello089076061161.chello.pl

    cena koło 2200-2500 pisali ostatnio w necie. telefon piękny!

  • 0

    30. ~grzes  2008-09-30 14:17:31  host: ifm90.internetdsl.tpnet.pl

    Nie rozmieszajcie mnie piszac połaczenie ipona itp. Ipohne nie dorasta zadnemu telefonowi z stajni htc.Bo po co komu telefon co nie wysyla mms co nie kreci video ktorego ne mozna podłaczyc pod komputer.Iphone ble HTC GÓRĄ

  • 0

    31. ~wrrrr  2008-10-03 16:26:15  host: 211-139.in.net.pl

    jeszcze raz ktos napisze ze mogli by dac 256 tys a nie 65 tys kolorowy to zastrzele. to ma wm wiec nie moze byc wiecej niz 65 i gwarantuje wam nie widac roznicy miedzy 65 tys a 16 mln.

  • 0

    32. ~KLIMA  2008-10-04 16:15:52  host: 078088024122.sie.vectranet.pl

    czy naprawde ma tylko 65 tys kolorow ?

  • 0

    33. ~Deiv  2008-10-06 19:01:42  host: dgj250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe czy bedzie dawal rade odtwarzac filmy w divx'sie tak jak Omnia bo z tego co wiem to diamond mial problemy z plynnoscia ich wyswietlania.

  • 0

    34. ~  2008-10-07 20:01:47  host: f143-058.opera-mini.net

    Nokia n96 omnia i iphone razem są gorsze od tego cudenka aparat 5 mp ekran prawie 4 cale to jest chyba telefon który ma naprawdę wszystko. Do tej pory brakowało mi htc z aparatem 5 mp i już jest. Wcześniej myślałem o omni albo htc touch pro ale ten jest bezkonkurencyjny. Ciekawe kiedy spadnie poniżej 1400. Szybciej niż do kwietnia to chyba tylko na allegro :(

  • 0

    35. ~  2008-10-20 20:33:41  host: xdsl-2372.wroclaw.dialog.net.pl

    ~Deiv to zależy w jakiej rozdziałce film zrobisz bo coż ciężko by było aby PDA odtwarzał divix'y w rozdzielczości 640/480 ++ ja na swojej tośce spokojnie odtwaram filmy w h264 320x240 =] a co do HTC to błagam nie porównujcie tej maszynki to iphona czy omni bo obrażacie tym HTC =] poza tym iphone jest popularny i "taki dobry" dzieki nakładzie na reklamy i wielką komercję :) A telefon htc swietny 3,8" dotykowy 800x480 jak tośka ;] byle by miał dobrą technologię dotykową i nawet nie patrzeć na cene a brać :) 2k - 2,2k to i tak bardziej sie opłaca jak dać te sama kase za n96 ^^

  • 0

    36. ~mosak  2008-10-21 00:34:09  host: pc8-125.chomiczowka.waw.pl

    Do rafik ogarnij sobie to http://pl.youtube.com/watch?v=Aiw5PsQ50Uc "There are 4 sensitive buttons like in LG Chocolate"

  • 0

    37.  2008-10-22 15:08:21

    Piękny sprzęt. Następca mojej N95 8GB.

  • -1

    38. ~  2008-10-22 15:14:53  host: dkf176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    65 tysięcy kolorów? To jakiś żart?

  • 0

    40. ~Bialek  2008-10-28 21:33:19  host: acuj209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak narazie mnie na niego nie stac zbytnio... ale oszczedzam he he... na allegro z dnia 28.10.08 tylko jedna oferta, 10 szt a kazda za 2229 zł, w pl wersji i bez locka... troszke kosztowne jak dla mnie. Porownojac cene a jakosc to i tak mi sie wydaje ze nie jest drogo, wrecz tanio. nie sadzicie, ze za podobne parametry np u SE zaplacicie napewno okolo 3000 zł... przemyslcie to ;)

  • 0

    41. ~Arecki  2008-11-01 15:07:42  host: apn-77-114-135-93.gprs.plus.pl

    bossski sprzedaje swoja e61i dozbieram kasy i kupuje go. bezkonkurencyjny;D

  • 0

    42. ~dr  2008-11-08 11:47:38  host: chello089074128165.chello.pl

    Hmmm mam nadzieje ze bedzie mozna wrzucic do niego automape skoro jest na WM? No i pytnanie czy wiekszosc sprzedawcow znow nie zrobi ludzi w jajo np. oferujac telefonik bez obiecanej przez producenta karty 8gb :)

  • 0

    43. ~mar.cad  2008-11-09 20:12:04  host: 103-144-900.ggsn.netcom.no

    fon jest niesamowity, choć na początku chciałem (już miałem go w ręku) kupić SE xperia może to wina sprzedawcy bo dał mi model testowy tak myślę. Po wysunięciu klawiatura "chodziła" jakby była zamocowana na gómce dosłownie. Co do HTC HD to czekam do 26. listopada bo wtedy kończy się przedsprzedaż i telefon będzie w normalnej ofercie, dostępny od ręki, uważam że jest wart swojej ceny. Pozdrawiam

  • 1

    44. ~65tys  2008-11-13 11:07:37  host: cit18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co za roznica czy ma 65 tys czy 256. ....... przeciez windows mobile WIECEJ NIE OBSLUGUJE wiec po co maja pisac i oklamywac ze wyswietlacz 256 tys skoro tak czy inaczej wyswietlanych jest 65 tysiecy? ZROZUMCIE TO W KONCU tak czy inaczej wyswietlacz jest swietny!

  • 0

    45. ~hotelsopot.net  2008-11-18 14:57:37  host: host80.sopot.wirt.pl

    mam htc hd od 3 dni, kupilem wraz z abonamentem w PLAY, musze przyznac ze telefon to mistrzostwo!, porownywanie go do omni, iPhona czy topowych nokii jest obrażaniem HTC. funkcje oraz jakość wykonania są perfekcyjne, śmiem twierdzić że to aktualnie najlepszy telefon jaki jest dostępny w polsce ( na świecie? ) szczerze go polecam, osoby ktora mowia o ilosci kolorow nie znaja sie na tym ekran i kolory sa rewelacyjne, filmy zdjecia, aplikacje wygladaja slicznie.

  • 0

    46. ~cerog  2008-11-20 11:32:32  host: xb21.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Czy dostaliście do niego oryginalną kartę gwarancyjną HTC po polsku? Chciałem kupić...ale w Play wszyscy są zaskoczeni...bo nie ma w/w karty do niego!!

  • -1

    47. ~michal  2008-11-23 15:07:04  host: 87-205-185-81.adsl.inetia.pl

    65000 kolorów to porażka w dzisiejszych czasach...

  • 0

    48. ~NowyHTC  2008-11-23 21:33:14  host: aky82.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! ja wzialem ten telefonik w play'u i nie moge dojsc do tego czy mozna zmienic w nim menu na polskie? jesli ktos wie gdzie mozna to ustawic prosze o kontakt. chyba ze jest mozliwosc wgrania polskiego menu??

  • 0

    49. ~zal  2008-11-25 13:57:12  host: 82.160.33.10

    bardzo slaba bateria, mam iphona - na moje potrzeby b.fajny (sentyment do apple). nastepnym jaki kupie bedzie blackberry, mozliwe ze storm - wszystkie rim bb maja swietne baterie

  • 0

    50. ~@46  2008-11-30 18:07:07  host: host80.sopot.wirt.pl

    htc nie ma karty gwarancyjnej. nie jest mu potrzebna. telefon sprawdzany jest softem. jest to bardziej cywilizowana metoda niz kartonik z pieczatkami itp tak wiec masz 24miesiace pelnej gwarancji na htc hd a jak padnie zanosisz go do play'a ( jesli tam kupiles ) i niczym sie nie przejujesz

  • 0

    51.  2008-12-01 14:27:00

    Ale maszyna!;) A jaka cena;p

  • 0

    52. ~@46 hotelsopot.net  2008-12-01 16:19:47  host: host80.sopot.wirt.pl

    nie ma takiego czegos jak papierowa gwarancja, telefon ma 24 miesieczna gwarancje ale nie opiera się na żadnym archaicznym świstku. tyle w temacie. amen

  • 0

    53. ~Dany  2008-12-01 16:39:36  host: apn-77-114-60-137.gprs.plus.pl

    No właśnie mam zamiar go kupić, ale w tym RTV euro AGD jeszcze go nie ma :( Muszę czekać ale mam nadzieje, że przed świętami się wyrobią :).

  • 0

    54. ~  2008-12-08 13:33:04  host: 130.138.227.40

    nawet jezeli wyswietlacz mialby 256 tys kolorow to windows 6.1 obsluguje 65 tys

  • 0

    55. ~Asmodeusz  2008-12-09 16:18:16  host: 77-252-115-250.ip.netia.com.pl

    Jak do tej pory najlepszy smartphone jaki udało mi się dorwać. Po wywaleniu TouchFLO 3D, instalacji kilku programów, z dobrym rysikiem nawet nie pokazujemy sobie ekranowej klawiatury - z racji WM6.1 rozpoznawanie pisma odręcznego działa pięknie :) iPhone i G1 lecą w przedbiegach porównania za brak modemu, Nokie odpadają za zaledwie 3.6Mbps HSDPA (realnie dużo gorzej). Owszem, brakuje nieco porządnej (jak w smartphonach HTC - seria S***) porządnej, wysuwanej klawiatury, ale lepszy zdecydowanie jej brak niż chwiejąco się-niestabilne rozwiązanie jak w G1 czy Touch Pro ;) Jeśli chodzi o abonament - dla tego telefonu warto kupić iStone :) a zaraz po tym go sprzedać :D Bez 5GB transferu telefon nie rozwinie skrzydeł nawet w kilkunastu %. Mail, WWW, google maps, skype - wszystko śmiga aż ładnie.

  • 0

    56. ~Kuki  2008-12-10 17:55:35  host: 213.155.169.97

    Witam!! a jak jest z tym Pl menu w PlAY??

  • 0

    57. ~pol  2008-12-20 20:47:19  host: aafx100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wbudowany GPS dzaila?

  • 0

    58. ~enimir  2008-12-20 23:23:11  host: aazr91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest wspanialy. Pewien kolega powiedzial, ze klawisze u dolu nie sa dotykowe. Otóż sa dotykowe, ale nie martwcie sie-miale okazje je przetestowac i sa swietne, poniewaz reaguja idealnie na dotkniecie (nie za mocno, nie za slabo)i podczas dotknieci delikatnie wibruja, co daje nam swiadomosc ze odpowiednio sie nacisnelo. a co do wyswietlacza, niektorzy biora ilos kolorow doslownie, tak nie jest. mam też pytanie- czy da sie w nim zmienic motyw? i z jakiej strony najlepiej pobierac aplikacje do niego? dzieki

  • -1

    59. ~adi  2008-12-20 23:48:03  host: acqq153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna zabawka, 16mld funkcji z których się nie korzysta praktycznie w ogóle po tygodniu, cena kosmiczna, słaba bateria, czy o to chodzi w telefonie?? za 2300 można mieć niezłego laptopa a nie jakieś gówno które nudzi się po miesiącu... sorry HTC

  • -1

    60. ~Kondzio  2008-12-23 18:58:04  host: public14190.xdsl.centertel.pl

    Zdjecia robi beznadziejne, nie wyraźne, kolory wyblakle, dotego brak lampy blyskowej (duzy minus).Gorzej reaguje na dotyk niź iPhone 3G, dotego wyswitlacz tylko 65 tyś to zdecydowanie zamało na taki telefon.To jego minusy reszta raczej ok tylr moge powiedzieć.

  • 0

    61.  2008-12-23 19:16:53

    Zdjęcia robi mimo ze ma 5MPix beznadziejne, nie ostre, kolory wyblakłe.Brakuje lampy błyskowej więc tez lipa do tego wyświetlacz 65tyś. i Windows.Wyświetlacz gorzej reaguje na dotyk jak iPhone 3G.Telefon ciekawy wizualnie ale po bliższym zapoznaniu się nic ciekawego.Ale dzieci neostrady będą się podniecać ze zajebisty ale nie ma czym.

  • -1

    62. ~verzz  2008-12-25 00:39:43  host: public63910.xdsl.centertel.pl

    jak tylko zobaczylem telefon od razu mi sie spodobal oryginalny design mnostwo funkcji ale co to ma byc te 65000 kolorow??to chyba jakis zart albo pomylka????

  • 1

    63. ~  2008-12-27 21:39:53  host: aaar50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda, że tutaj też panują dzieci nokii z tymi ich "mega super wyświetlaczami z 16 milionami kolorów"

  • 0

    64. ~rm  2008-12-28 13:15:59  host: 86-55-n1.aster.pl

    Świetny telefon. Bawię się nim kilka dni i wad się nie doszukałem. GPS łapie sygnał po około 5-10 sekundach. Ekran super POLECAM!!! Do tej pory miałem MDA Vario, HP HW6915, i Asusa P750. Przy tym telefonie wymiękają.

  • -1

    65. ~  2008-12-30 10:46:17  host: host-89-228-216-255.kalisz.mm.pl

    Iphone ma 16 mln kolorów ten tylko 65 tys słabiutko, moj SE k750i ma 256 tys kolorów, mogi sie bardziej postarac

  • 0

    66. ~  2008-12-31 16:32:58  host: host-89-228-216-255.kalisz.mm.pl

    szkoda ze niema wbudowaniej pamieci 8 giga a tylko dołaczoną karte pamieci

  • 0

    67. ~matt  2009-01-06 00:55:55  host: ip-89.171.36.162.static.crowley.pl

    niezłego laptopa adi to raczej za 2300 nie dostaniesz raczej przecietnego, a nawet słabego Ja mam za nieco wyższą cenę a i tak mógłby byc jeszcze lepszy A ten fonik to jak dla mnie obecnie najlepszy!! pozdro

  • 0

    68. ~  2009-01-06 17:30:54  host: aamb219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telfon posiadam od tygodnia. Super! Dużo funkcji, szybki system. adi to że słaba bateria to nie prawda... miałeś go? urzytkowałeś? widze że nie... masz nokie 3310 i ci trzyma tydzien... no spoko ale nie masz w telu kinola 3,8 cala... zastanów sie co piszesz a potem przekaż to innym...

  • 0

    69. ~alwyn  2009-01-07 17:38:20  host: 212.67.157.34

    Zabawka??? No, jeśli masz ...naście lat i kupujesz tego typu sprzęt głównie dla "szpanu", to i można uznać to za zabawkę, a te 16mld funkcji rzeczywiście mogą się znudzić. Jednak dla trochę poważniejszych osób, to świetna alternatywa dla laptopa, zwłaszcza w sytuacjach i miejscach gdzie laptopa po prostu nie da się zabrać. Nawet w domu wygodniej i szybciej jest sprawdzić maila na tego typu fonie niż męczyć się z kompem.

  • 0

    70. ~posiadacz htc  2009-01-16 10:32:03  host: dynamic-78-8-83-138.ssp.dialog.net.pl

    telefon w cenie 2300, z bateria ktora nie starcza na 1 dzien normalnego uzytkowania... a narzekalem na iphone3g ze bateria mu slabo trzyma. Bateria htc to 1350 a iphone 1800. Ciekawe czy firma HTC pojdzie po rozum do glowy i wyprodukuje bardziej pojemne baterie !.

  • 0

    71. ~Sclavus  2009-01-17 15:24:58  host: host-62-141-197-120.swidnica.mm.pl

    65 tysięcy kolorów wynika z tego ze Windows mobile nie obsługuje większej palety barw :)

  • 0

    72. ~Ciool  2009-01-19 21:47:47  host: inzynierska.limes.com.pl

    Cena jest adekwatna do możliwości telefonu...które są przeogromne! :D Mam Diamonda, który jest genialny ale w porównaniu do Touch HD to jednak odpada w przedbiegach :D Poza tym w tej samej cenie jest gówniana n96 więc nie ma na co narzekać. :D

  • 0

    73. ~zvier  2009-01-20 23:17:33  host: 94-72-126-80.marsoft.net

    Kupiłem ten PPC ze wzgledu na ekran i WM6.1. PPC robi dobre wrazenie i te 65tys. kolorów nie przeszkadza jest tak samo jak w N82 ja rożnicy nie widzę, pod wzgledem kolorów. Bateria trzyma 3 dni (N82 1-1,5) Nokia to shit przy tym.

  • 0

    74. ~HTC fan  2009-01-22 15:32:24  host: bjs161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    popieram kolege z 63, przy tak dużym wyświetlaczu 65tysi to jest wypas.Jak sie całe życie nokiom albo SE ktos jara to nie polecam tego urzadzenia bo go nie ogarnie.Telefon z wm6 to potega bo mozesz miec co chcesz i wygladac tak jak TY chcesz.Inne firmy przy HTC nie istnieja.Pzdr

  • 0

    75. ~  2009-01-22 18:34:29  host: bpd180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale problemy xD tel. dobry dla tych co lubią kombajny, chcialbym go miec :p ale jak narazie smigam na moim niezłomnym staruszkiem HTC Himalaya.

  • 0

    76. ~shini  2009-01-24 14:07:24  host: host86-151-35-251.range86-151.btcentralplus.com

    mam 3 pytania. 1. Jak długo trzyma bateria - tak średnio - nie żadne zarzynanie filmami, gpsem itd - ale też nie że leży tylko na półce. 2. Jak śię sprawuje touch screen - ale chodzi mi po jakimś czasie - czy gorzej zaczyna "czuć" dotyki palcami itp. 3. i ostatnie - jako że nie ma standardowej klawiatury to czy wygodnie korzysta się z wirtualnej dotykowej - chodzi mi o pisanie smsów itd. Z góry dzięki za odpowiedzi.

  • 0

    77. ~xalax  2009-01-26 13:49:38  host: output.katedra.net.pl

    ludzie... niektórych wypowiedzi waszych to mi aż po prostu żal... płaczecie że ma mało kolorów? Przy ekranach dotykowych i Windowsie nie da się zrobić 16mln więc darujcie sobie... pozatym nie odczujecie tej różnicy gołym okiem. Ekran dotykowy sprawuje się doskonale, a jak ktoś posługuje się rysikiem to już wogóle nie ma o czym mówić. "uuueeee windows.. to chyba nie" -.- WTF?! powodzenia z beznadziejnym symbianem... Windows na kompa to co innego niż na fonie, dzieki niemu mozesz sobie wgrać mnóstwo dodatkowych programów. Bateria również jest wporządku, jak na taki fon jest bardzo wytrzymała a jak sie patrzy na baterie w takich N-kach lub pixonie no to ręce opadają... Konkurencją dla tego fona może być BlackBerry Storm czy choćby Omnia. Kwestia ceny i możliwości jakie kto wykorzystuje. A dzieciaczki które nie mają pojęcia o czym piszą niech wracają na wieczorynke i spać.. boty-.' Tak się składa że wiem co mówię bo obecnie jestem konsultatem w jednej z sieci i mam do czenienia z telefonami na codzień... pozdro

  • 0

    78. ~JAco  2009-01-26 22:21:31  host: adoj41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na poczatku stycznia kupilem Nokie N96...Wlasnie wystawiam na allegro za 1800zl...a kupilem za 2200...dalem sie nabrac reklamom... ale tydzien temu kupilem HTC HD i w ten oto sposob mam mini PCeta do pracy, czytnik ksiazek elektronicznych (mam ich ponad 200), interfejs touchFLO ktory dziala idealnie, no i reszte bajerow i narzedzi ktorych mozna znalezc w WM6.1 Aparat robi dobre zdjecia ale tylko w dziennym swietle. Ale jezeli chodzi o JAKOSC wykonania to HD w przeciwienstwie do NOKIi ja MA! A ze moj ojciec uzywa iPhone to moglem sprawdzic i porownac te dwa telefony i niestety ale na dzien dzisiejszy iPhone nie ma nic co by bylo lepsze od HTC HD...a uwiezcie mi, iPhone jest wspanialy, ale jest jak maly niedorozwninety kuzyn HDeka! Naprawde polecam!

  • 1

    79. ~  2009-01-27 23:58:44  host: public-gprs89943.centertel.pl

    do verzz i do 65...zrozumcie kretyni ze te 65 tys kol.na ekranie wvga ma o niebo lepsza jakosc niz abstrakcyjne 16 mln na qvga...temat juz nieraz byl wyjasniany ze 65 tys odtwarza efektywnie windows mobile a wy jak te matoly nadal glupio pytacie czemu 65 tys.. nie ma takiego pojecia jak 16 mln!!! ale wam jak napisz ze jest 100 miliardow kolorow to wy oczywiscie uwierzycie bezmozgie czerepy

  • 0

    80. ~  2009-01-31 17:12:57  host: nat03.rtk.net.pl

    Ludzie, ja mam nokie 5700 ktora ma 16 mln kolorow, mój kumpel ma se c902 z 265 tyś i jego wyświetlacz jest dużo ładniejszy niż mój tak że nie gadajcie że 65 tyś to mało, bo kolory w nim mogą być dużo ładniejsze niż przy 16 mln.

  • 0

    81. ~rastaman  2009-01-31 23:39:18  host: cgc83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Polecam Nokie 3510i. Megatelefon, który potrafi wszystko - mogę wysyłać SMSy i dzwonić. Mam go już 7 lat i jeszcze nic złego się z nim nie stało: bateria trzyma tak jak trzymała i tylko klawiaturka się trochę wytarła. Ten też wydaje się fajny, szkoda że z Windowsem. Nie lubię Windowsa bo mi się czasem na kompie wiesza, ale to może przez procesor (celeron300) - nie wiem :(, ale się klawisze przynajmniej nie wytrą. Bałbym się, że ekranik mi się tylko porysuje. Fajnie mają ludzie, co akurat trafiło im się teraz wymieniać telefony, bo już z klawiaturkami mniej problemów i same aparaty telefoniczne mniejsze są; ale częściej ładować trzeba, a nie raz na dwa tygodnie.

  • 0

    82. ~pisul  2009-02-02 20:54:53  host: kwiatkowskiego.res.pl

    Zlamal sie juz komus w tylnej kieszeni spodni.3,5 cala to jak tabliczka gorzkiej czekolady.

  • 0

    83. ~cody  2009-02-04 10:41:19  host: 130.138.227.40

    ludzie, nawet jak by mial 500 miliardow kolorow to windows obsluguje tylko 65k, wiec darujcie sobie komentarze na tematy wyswietlacza. Jak ktos ma w zyciu pod gorke to zawsze znajdzie cos na co mozna, a w zasadzie trzeba ponarzekac.

  • 0

    84.  2009-02-07 10:38:24

    1. Po raz tysięczny napiszę, że WM nie obsługuje więcej niż 65 tyś. kolorów, ale dzieci Nokii i Neo tego nie rozumieją. 2. Słaby aparat? Mam to gdzieś, do zdjęć mam zwykły aparat i tyle. 3. Słaba bateria? Nowe nokie również nie mają ich za mocnych. Poza tym kwestia jak się użytkuje i do czego - mp3 i filmy zeżrą baterię w większości telefonów. 4. Do 66 - moim zdaniem to lepsze rozwiązanie, ponieważ teraz już częściej znajdziesz czytnik kart (w nowych lapkach to już chyba standard) niż kabel USB. 5. Do wszystkich, którzy piszą, że droga zabawka. To jest urządzonko kierowane do ludzi z konkretnej grupy, potrzebujących określonej funkcjonalności, nie zaś do małolatów z kasiastymi rodzicami. Osobiście potrzebuję m.in.: - rozbudowanych kontaktów - rozbudowanego kalendarza - możliwości korzystania z plików Office - czasem GPS'u - jak jestem na wyjeździe - wi-fi do sprawdzenia poczty Ten telefon mi to oferuje. Natomiast do mp3 mam markowy odtwarzacz, do zdjęc konkretny aparat, a do filmów konkretny sprzęt w domu. Taka różnica jest między mężczyznami, a chłopcami (ADI PANIAŁ?)

  • 0

    85. ~co do kolorow  2009-02-14 17:20:56  host: 80.48.33.48

    Proszę, aby każdy kto uważa ze 16 tyś kolorów to lipa -niech zrobi experyment. W swoim kompie ustawi zamiast 32 mil 16 mil kolorów i opisze różnice jaka zauważył. Według mnie tel. całkiem spoko -najlepszy na rynku w tej kategorii.

  • 0

    86. ~webmaster  2009-02-18 10:20:51  host: 80.48.73.145

    ludzie k****, jak mnie denerwują takie komenty "dlaczego tylko 65. tys." ano ku*** dlatego, ze windows 6.1 nie obsługuje więcej. Nie piszcie też, że ma słabszy procesor od samsunga omnia... Pożal się boże... Ten procesor co ma HTC HD jest najlepszy na rynku jak do tej pory (mówię w telefonach, bo niedługo będzie Snapdragon również od Qualcomm'a i będzie miał 1000MHz głównego zegara i jeszcze koprocesor 600Mhz do grafiki ;), dodam, że obecny ma 528MHz i ok.300MHz koprocesor do grafiki). Temu telefonowi brakuje tylko dotykowego ekranu w wielu miejscach tak jak to ma IPhone(ogólnie IPhone to nawet niezłe urządzenie technicznie ale spaprali go softowo).

  • 0

    87.  2009-02-19 00:04:34

    Do 57 - nie, nie działa, tak sobie wmontowali, bo prezes HTC musiał opróżnić jedną szufladę i padło na tą z modułami GPS, a teraz w specyfikacji piszą, że ma GPS, co by matołki po bolesnym procesie przemyśleń kupowały ten sprzęt. To taki "chłyt martetingowy".

  • 0

    88. ~daniiels  2009-02-20 22:36:55  host: 80.48.33.48

    81 - Powiedz ze piszesz pół żartem?!!! Swoją drogą telefon naprawdę przyzwoity -aby poczekać na spadek ceny.

  • 0

    89. ~Fefe  2009-02-26 08:50:03  host: host-89-167-54-40.nplay.net.pl

    Tyle, że 65k kolorów nie jest przez wyświetlacz a przez Windows mobile narzucane, nawet jakby był z 16mln kolorów to Windows wykorzystywał by tylko 65k więc nie ma potrzeby pakowania innego a nawet jeśli to ludzkie oko nie rozróżni dobrego wyświetlacza z 65k kolorami od 16mln.

  • 0

    90. ~Jamnik2009  2009-02-26 14:42:15  host: 2.200.54.80.static.rdi.pl

    Wedlug waszych opini stwierdzam iz dzieci NEO ktore weszly w ten model telefonu calkiem przypadkowo nie wiedzac co to jest... i wyrazajac swoje zalose opinie i swierdzenia, 65k kolorow to dzieciaki jest na WM ( Windows Mobile ) maxymalna paleta kolorow jak by bylo wicej telefon by siadl.. ( zdech; ) co od telefonu jest on jak to bylo w komentarzu 84 dla ludzi z innej grupy... co potrzebuja Filmy. mp3 mobilne biuro pod reka i w kieszeni ...

  • 0

    91. ~  2009-03-09 10:59:17  host: heyah20909nc-2.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    do webmaster...mylisz sie,procesory marvella sa wydajniejsze od qualcomma i uchodza ogolnie za lepsze,benchmarki nie klamia a taktowanie procesora jeszcze o niczym nie swiadczy bo jest kilka modeli z procesorem 200mhz lub 330 i w benchmarkach wypadaja duzo lepiej od tych z 528 mhz,wiec wcale nie jest powiedziane ze procesor spendragon ktory ma toshiba tg01 bedzie lepszy od marvella...Druga kwestia to kolory,zgadzam sie ze 65 tys to ograniczenie systemowe jednakze jak ktos pisze ze nie ma roznicy miedzy 65 tys a 16 mln to z tym sie juz nie zgadzam,kazdy kto tak twierdzi niech sobie porowna htc hd do nokii e90 ktora ma podobne parametry ekranu,roznica jest bardzo duza na korzysc e90

  • 0

    92. ~mat  2009-03-12 16:35:22  host: 195.74.91.6

    65 tysięcy kolorów i oni nazywają to HD? Może i będzie rozdzielczość ale co z tego jak mój stary SE k310 miał tyle kolorów a SE k510i ma4 razy więcej. Jeżeli szukacie czegoś co cieszy oko to szukajcie 16 milionów kolorów.

  • 0

    93. ~  2009-03-23 23:47:45  host: b1b7-atm.krak.tke.pl

    mam pytanie na jaka stronke mozna wejsc zeby poszukac jakie koolwieik dodatki do telefonu htc hd czy sa do niego rozne bajery ??

  • 0

    94. ~tick  2009-03-24 01:04:49  host: chello087206223109.chello.pl

    Witam Zastanawiam sie nad kupnem owego HTC HD ale na rynek ma wyjsc (badz tez wyszla) Omnia HD. Co mi doradzicie... Ktory z tych telefonow okaze sie lepszy ? Chyba, ze jest inny telefon o podobnych parametrach do w/w fonow, ktory jest dostepny w sprzedazy. Z gory thx za odp

  • 0

    95. ~Kostek  2009-03-29 11:15:09  host: 77-242-230-21.bussines.coel-network.net

    Mnie zastanawia sprawa pokrowca, słyszałem o schodzącej farbie z niektórych modeli, więc przydałby się jakiś pokrowiec. Lepiej wybrać droższy skórzany, rubber case, a może gumowy?

  • 0

    96. ~XZXZX  2009-03-29 14:39:14  host: dynamic-78-8-74-205.ssp.dialog.net.pl

    Do 56 i 48: otóż te telefony w play na początku nie miały PL menu, ale w internecie jest łatwo dostępna nakładka poprawiająca błędy i dający (może nie 100%) polski język. Te telefony, które wychodzą od marca ponoć już mają wgrany 100% PL.

  • 0

    97. ~krawiec  2009-03-29 23:36:09  host: spc1-walt4-0-0-cust899.asfd.broadband.ntl.com

    czy ktos wie jak mozna zmienic menu z angielskiego na polskie w telefonie htc touch HD

  • 0

    98. ~  2009-03-30 01:54:00  host: f96-046.opera-mini.net

    Do 77 oraz 78 - wy po prostu nie wiecie co piszecie. Mam na mysli krytyke nokii i symbiana. Co ten htc moze wiecej np od nokii n958gb ??? Nic ! Ksiazki chcesz sobie czytac na fonie to czytaj, ale kazdy ci powie ze to raczej niepowazne. Co do symbiana kontra WM6,1 to tak na jednym jak i na drugim mozna instalowac mnostwo programow. Obecnie w multimedialnych telefonach liczy sie dostep do internetu- jak nie masz kilku GB transferu to sobie tego hd poloz na polke i patrz na niego i podziwiaj jaki piekny. Np. na starej juz nokii n958gb aplikujesz przegladarke opera mini i smigasz po internecie z pakietem 60Mb na miesiac. Chcesz ogladac telewizje internetowa to przegladarka skyfire jest od tego, ale trzeba miec najmniej 6GB transferu. Wiec nie podniecajcie sie tak bardzo jak sie niewiele znacie na fonach.

  • 0

    99. ~  2009-04-03 01:24:50  host: public65437.cdma.centertel.pl

    47- chciałbym miec taką porażkę, oj bardzo bym chciał :)

  • 0

    100. ~  2009-04-06 16:16:28  host: cotel.pl

    Tylko że chyba nie trzymałeś Touch HD w dłoni, i nie wiesz jaka tam jest głębia kolrów, kolory są wyraźniejsze i głębsze odwzorowanie, lepiej widać niż w telefonach 16 milionów kolorów - z kwestii technicznej, a czemu z kwestii technicznej?? - bo oko człowieka nawet nie rozróżnia połowy z 262tys. kolorów

  • 0

    101. ~  2009-04-07 08:54:40  host: aaz18.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiecie czy ten telefon jest / będzie jeszcze dostępny w Play? Podobno nigdzie go już nie ma.

  • 0

    102. ~misiak  2009-04-09 14:53:58  host: 77-252-138-34.ip.netia.com.pl

    Wszyscy, którzy się przyczepili do tych 65tys. kolorów powinni się walnąć ostro w głowę. Najpierw weźcie telefon do ręki i go włączcie. Dopiero wtedy napiszcie jaki ma obraz i możecie go porównać z innymi modelami dostępnymi na rynku w tej grupie cenowej i na końcu sie okaże, że tylko inne modele HTC mają podobnie idealny obraz no Sony Xperia (środek to też HTC) a I-phon były juz testy porównawcze tych telefonów i niestety I-phon odpadł (po tym zdarzeniu zminiono softa I-phonach).

  • 0

    103. ~daniiels  2009-04-09 19:56:32  host: 80.48.33.48

    Nie wiecie co się dzieje z HTC HD w Play? Podobno mieli problem z jakąś legalnością oprogramowania i dlatego wycofali, ale maja lada moment wrócić do sprzedaży. Ktoś wie coś na ten temat ?

  • 0

    104. ~NOKIA ŻONDZI  2009-04-10 17:02:09  host: chello084010037157.chello.pl

    gupi ten fon, nokia jest lepsza bo ma wiecej kolruw

  • 0

    105. ~dzon rambo  2009-04-20 19:57:34  host: nat-6.ingram.com.pl

    Wszyscy napinacze co do liczby kolorów, pochwalcie się jaką macie rozdzielczość ekranu w tych dresofonach z 16 mln kolorów :)

  • 0

    106. ~ux  2009-04-28 10:59:53  host: 80.48.195.139

    PRZY TEJ ROZDZIELCZOSCI NIE ZOBACZYCIE ZADNIEJ ROZNICY!!! EKRAN JEST NAPRAWDE SWIETNY. DO FANOW NIOKII - WASZE 16 MLN DUUUUZO SZYBCIEJ ZRZERA BATERIE:D

  • 0

    107. ~  2009-05-05 16:04:11  host: heyah20909nc-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    do Kostek...ja mam pokrowiec skorzany z Krussela,zaleta jest to ze swietnie chroni telefon przed wstrzasami,elegancko wyglada,wada delikatnie rysuje obudowe tel jak zbyt czesto wyciaga sie tel z pokrowca poniewaz szwy w krusellu sa dosc kanciaste i ocieraja o lakier

  • 0

    108. ~gemo  2009-05-07 17:47:10  host: cpc1-cdif2-0-0-cust977.cdif.cable.ntl.com

    prcownik serwisu nokia powiedzial, zebym sobie na htc wymienil swoja n95 8gb bo po prostu htc jest lepszy, mniejsza o aparat to nie jest lustrzanka tylko telefon... nokia jest za gruba, cegla

  • 0

    109. ~Daniel  2009-05-10 02:45:35  host: abnq119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 80. Zgadzam się z Tobą mam nokię 6300 z 16 mln kolorów i htc touch hd z 65 tys. na windowsie. 1. Człowiek nawet nie rozróżnia połowy z 65.tys kolorów... ale dzieci neo zachwycają się bo usłyszą 16 mln że to więcej niz 65 tys więc jest lepszy... To nie prawda 2. Okiem nie da się rozróżnić kolorów, ale technicznie rzecz biorąc może 16 mln to dużo, ale w htc te kolory są pełniejsze i bardziej wyraziste, więc w filmach full wypas. Denerwują mnie wypowiedzi w stylu wyświetlaczy, co druga wypowiedz o tym telefonie to o wyświetlacz i kolory... Miałegś Go chociaż w ręce by się wypowiadać na temat kolorów?? Pewnie zatrzymałeś się na noki 3210... :D Nie podoba Ci się telefon to wyraź jakąś wypowiedź racjonalną z jakiego powodu, a nie tylko kolory i kolory. To jets telefon biznesowy raczej ma na pokładzie windowsa więc chyba wiadomo co to potrafi :D:D:D Pozdro dla wszystkich którzy wiedzą o co chodzi

  • 0

    110. ~  2009-05-11 21:26:47  host: 94.141.132.245

    104. Ten post powinien dostać nagrodę "Opinia Roku" xD

  • 0

    111.  2009-05-25 13:40:23

    gemo, kupując taki sprzet tej klasy nie patrzy się czy coś jest grube, wysokie czy szerokie. Sprzęt ma być funkcjonalny, stylistyka schodzi na dalsze pole.

  • 0

    112. ~Tomasz  2009-05-28 10:38:28  host: ddu172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    65 tys. kolorów to ograniczenie systemu Windows Mobile !!!!!!!!!!!!!!!! Pomyśleć, poczytać, a potem oceniać. A jak ktoś chce mieć dobre zdjęcia niech sobie kupi aparat. HTC Touch HD to nie jakiś smartphonopodobny gniot jakie produkuje nokia, a naprawdę przydatne narzędzie do pracy. Jeśli ktoś pisze, że ma za dużo funkcji, widocznie nie potrzebuje tak rozbudowanego "kombajnu". Jeśli ktoś pisze, że za drogi to znaczy, że go na niego nie stać. Tych zaś co stać, nie pytają o cenę tylko kupują HTC. Na polskim rynku jeszcze długo ta firma będzie poza zasięgiem zwykłego Kowalskiego. Nie docenią jej też pozerzy kupujący IPhone który przy HTC Touch HD jest zwykłą niedopracowaną zabaweczką. HTC to sprzę dla biznesu i koneserów a nie dla pozerów, "dzieci Neostrady", zatwardziałych miłośników "prostoty Nokii :)", czy też tych którzy w kieszeni widzą dno.

  • 0

    113. ~luc  2009-06-04 21:42:15  host: 188.33.32.120

    czesc mam pytanie :jaka maksymalnie mozna wlozyc karte do tego cuda ?z gory dzieki za odpowiedz.

  • 0

    114. ~l  2009-06-04 21:45:10  host: 188.33.32.120

    dla zaintarasowanych:we Wrocku w Play jest juz tel.dostepny w sprzedazy,jutro ide kupic :D

  • 0

    115. ~  2009-06-07 07:42:17  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    Obecnie posiadam IPhone i zastanawiam sie nad zamiana na HTC wiec z tad pytania :czy gry wchodza opornie jak w OMNI ,czy posiada swoj sklep jak np.android ,czy bateria 1350 przy tak durzym wyswietlaczu przerzyje dobe,czy ma radio z nagrywaniem i RDS jak SA.Pixon ,czy posiada dyktafon jako osobna aplikacje .Nakladke ma wysmienita a..zapomnialem czy ma plastykowa szybke bo jak tak to raczej dziekuje poniewarz doswiadczylem juz plastyk i nie chce powtarzac bledu kupujac marny plastyk

  • 0

    116. ~ZAl.pl  2009-06-07 17:43:29  host: 213.25.127.195.meganet.net.pl

    Zal niektorych którzy mowia ze za malo jest 65k kolorow .... Przeciez tylko tyle obsluguje system windows mobile na telefony ...

  • 0

    117.  2009-06-11 11:56:27

    Powiem tak. Mam HTC Touch HD, wcześniej miałem Nokie N95 8GB. Po pierwszy dniu zabawy z HD, uruchomiłem N95 i wyświetlacz to poprostu wygląda staroświecko jak sprzed kilku dobrych lat jak by to były początki LCD w komórkach :D Takie miałem wrażenie. Kolory jak widać to nie wszystko. HD ma według mnie najlepszy telefon ze wszystkich urządzeń mobilnych (telefonów), dzięki swej wielkości 3,8 cala i rozdzielczości 800x480 przewyższa wszystkich. Przeglądanie internetu czy oglądanie filmów nie jest męczące jak na Nokii. Polecam wszystkim HTC a Nokie odstawiam sobie na kilka lat :P Pozdrawiam.

  • 0

    118.  2009-06-14 21:15:53

    Słuchajcie, dziś byłem w Play-u w sprawie tego phona i powiedzieli mi, że czekają na jakąś nową wersję interface-u TouchFLO 3D całkowicie po polsku i tak samo z ROM-em, nie jest w pełni po Polsku. Natomiast słyszałem, że w sieci Orange telefon jest całkowicie w polskiej wersji językowej, czy tak właśnie jest? Pozdrawiam, Piotrek

  • 0

    119. ~znawca  2009-06-16 16:07:48  host: host-226-160-mdk.igloonet.pl

    a minutnik ma ???

  • 0

    120. ~  2009-06-16 22:08:57  host: 113.159.rev.vline.pl

    Powiem tak, to jest tel z Windows mobile, cos jak omnia, z wiekszym ekranem, pewnie lepszym dotykowym wyswietlaczem, i moze lepsza kamera. Windows mobile rzadzi:)

  • 0

    121. ~  2009-06-23 13:43:46  host: t06-15.opera-mini.net

    Do 98...ha ha ales dowalił...opera mini w Twojej nokii nawet nie umywa sie do opery 9.6 w htc hd.Przegladanie netu przy pomocy opery mini to tak jak ogladanie tv przez dziurke od klucza. Otoz oznajmiam Ci ze HTC Hd potrafi duzo wiecej od n95 8gb np.internet otwiera w pelnej szerokosci stronki,gps łapie w pare sekund z kilkunastu satelit,ma lepszy procesor,wiecej ram,rom ,glosniej gra przez sluchawki aco do pakietow to to chyba nie jest problem...orange free 30gr/1mb,heyah rowna taryfa 20 gr/1mb no i od niedawna plus gsm 7gr/1mb

  • 0

    122. ~cool  2009-07-31 11:37:48  host: c62-111.icpnet.pl

    Szkoda tylko, że htc hd nie jest z wyglądu taki jak htc pro, ale jakiś okropny też nei jest :). To jedyny - tego telefonu ( jak na razie) bo jeszcze go nie mam, ale miałem możliwość kilkukrotnej zabawy tym phonem.

  • 0

    123. ~iBHort  2009-08-11 12:12:35  host: aean214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on qwerty?

  • 0

    124. ~  2009-08-12 22:22:42  host: v03-06.opera-mini.net

    K****! Nie no k**** mać! To niebywale irytujące i smutne lecz niestety pod recenzją KAŻDEGO telefonu z Win Mobile mamy pytania dotyczące wyświetlacza! I niestety chodzi o ilość kolorów a dokładniej - 'dlaczego ich tak mało?' Współczuję wszystkim biednym dziecią które oglądają telefony które są daleko poza ich zasięgiem, skoro nie znają nawet podstaw systemu. Dziękuję. A telefon polecam każdemu. HTC jak zwykle najwyższa półka.

  • 0

    125. ~mikael  2009-10-16 13:47:59  host: 188.33.88.209

    Telefon jest,bardzo przyjemny w użytkowaniu, można zainstalować wszystko co dusza zapragnie - w sieci jest mnóstwo programów, klawiatur dotykowych, na forum xda nowe ROMy także w języku polskim, po prawie roku intensywnego używania, normalne ślady użytkowania(albo nawet mniejsze, żadnej odchodzącej farby jak ktoś napisał) nistety jedna wada w moim egzemparzu ekran przestał reagować na dotyk :-? obecnie telefonik jest na naprawie gwaranycjnej i zobaczymy co dalej... ale mimo tego i tak kupiłbym jeszcze raz ten telefon.

  • 0

    126. ~ICHIGO  2009-11-11 14:14:33  host: 088156109063.stk.vectranet.pl

    Hej, mam pytanie: czy jest w tym telefonie glosnomowiacy ? dla mnie to bardzo wazne :) z gory dziekuje za odpowiedz

  • 0

    127. ~PRZEMO  2009-12-06 10:36:02  host: chello089076119087.chello.pl

    Wyjdźmy od założenia że to nie jest telefon tylko smartphone ;-) , mnóstwo ludzi traktuje go jako gadżet bo takowym jest natomiast ja odkąd kupiłem to cacko zmieniłem całkowicie tryb myślenia o zapotrzebowaniu na telefony obecnie smartphony są przyszłością , dotykowe wszystkie owszem , co mogę powiedzieć na swoim HDku mam wszystko czego tak naprawdę dusza potrzebuje wyjdźmy od tego że jest to doskonałe narzędzie pracy nie jest to sprzęt przeznaczony dla małolata który nie wykorzysta 80% jego zastosowania jest to cacko dla ludzi biznesu którzy cenią sobie wygodę jakość i przede wszystkim którym ułatwia pracę . Mnie urzeka TouchFLO 3D jest to doskonała ergonomia na której HDk jest oparty świetnie się spisuję , doskonały do oglądania filmów można odpalać mpeg4 to już jest miazga nie ma to jak jadąc obejrzeć najnowszy odcinek californication :D , GPS (moja automapa działa idealnie 3 sekundy potrzeba żeby złapało mi 6 satelit ) , rozdzielczość 800x600 to przy dobie hotspotów raj dla człowieka korzystającego często z zawartości www , bateria mi trzyma 2-3 dni co na taki kombajn jest według mnie porażająco dobrym wynikiem , tylko używać go z głową ekran ma być wyłączony kiedy wam go nie potrzeba w końcu taka rozdzielczość i 3,8" robi jednak rewolte , cały office pliki biurowe na non stopie tego używam , narzędzie jest według mnie doskonałe świetny procesor i ROM męska rzecz 2009 popieram ten smart zmienił całkowicie moje podejście do telefonów Polecam gorąco ten sprzęt ponieważ według mnie jest doskonały

  • 0

    128. ~bronek  2009-12-10 11:43:16  host: dis224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ichigo: posiada tryb glośnomówiący. Włączasz z menu przez SPEAKER ON albo przyciskając dłużej klawisz odebrania rozmowy. Niestety sama jakość rozmów w tym trybie nie jest za dobra, mikrofon jest słaby i nie nadaje się do użycia w samochodzie podczas jazdy.

  • 0

    129. ~  2009-12-20 12:58:12  host: 078088215159.walbrzych.vectranet.pl

    ma on qwerty czy nie ???????

  • 0

    130. ~maniak  2009-12-21 20:43:32  host: 078088215159.walbrzych.vectranet.pl

    hej ma do wyboru htc touch hd i samsung onia hd chciałby się was poradzic co byście polecali????

  • 0

    131. ~PRZEMO  2010-01-09 22:10:55  host: chello089076119087.chello.pl

    Prywatnie posiadam ten telefon , czytając te opinie na temat owego produktu czasami śmiech mnie ogarnia nabyłem go we wrześniu i dawno nie byłem tak bardzo zadowolony z zakupu cena dosyć wysoka kupiłem na własną rekę ale naprawdę warto było wydać tylę gotówki za ten sprzęt to nie jest telefon jest to świetny pocket pc , pda z najwyższej półki , niestety nokia n97 n900 to jest dramat w porównaniu do hdka jest już obecnie w sprzedaży 2jka która ma ekran dotykowy lepszy od iphona i taktowanie qualcoma 1GH to już jest miazga , ale wracając do tematu HTC TOuch HD to jest gadżet nie jest dla zwyczajnego użytkownika jest to wysublimowane środowisko które może pozwolić sobie na używanie tego sprzętu ponieważ to co tkwi w środku jest dla ludzi potrzebujących jego funckję . Zacznijmy może od początku windows mobile tylko to ma przyszłość obecnie w pda można zrobić wszystko, office , acrobat , nawigacja , procesor qualcom ponag 500 MHz , świetnie sprawdza się podczas wideorozmów i konferencji , o dziwo jak na właściwości bardzo długo trzyma bateria 2-3 dni to mnie naprawdę zadziwia , dalej świetnie działa wlan wręcz doskonale , 3,8 cala ekran więcej nie potrzeba gadżet na którym tak świetnie chodzą strony internetowe i na którym można oglądać filmy w tak dobrej jakości miażdży , aparat 5.0 robi dobre zdjęcia ale nie jest to najwyższa półka powiem szczerze do tego tylko można się doczepić reszta to rewelacja polecam jest to obecnie najlepszy smartfon w dobrej cenie HD2 go przebije niedługo i HTC powoli opanowuje rynek

  • 0

    132. ~danio  2010-01-14 21:35:27  host: 77-253-115-217.adsl.inetia.pl

    htc touch hd ja ci kolego polecam

  • 0

    133. ~radzio  2010-01-21 21:50:58  host: chello084010104085.chello.pl

    a co powiecie o samym ekranie dotykowym w tym htc? przyjemnie się go obsługuje np palcami, czy trzeba urzywać rysika bo inaczej nie da rady?

  • 0

    134. ~bourne  2010-02-07 19:20:10  host: bytomska.piekary.net

    nie trzeba rysika palcami obsluguje sie wysmienicie

  • 0

    135. ~..  2010-02-12 23:55:20  host: nat-prim-204-24.globalconnect.pl

    ekran dotykowy jak iphone czy oporowy jak lg cookie?

  • 0

    136. ~Lol  2010-03-01 21:14:52  host: abln123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    92. Weź ''se'' koło i walnij się w czoło... | | Nie piszcie takich bzdurnych komentarzy... Mam Samsunga Omnie HD i HTC Touch HD, różnicy w kolorach nie ma prawie żadnej, ekran w THD na jasności 5/5 wygląda jak ekran OHD na jasności 4/5, więc nie ma prawie żadnej różnicy.. Pozdrawiam użytkowników HTC THD :)

  • 0

    137.  2010-03-19 00:11:38

    @maniak powiem Ci tak, nie kupuj niczego co ma dotykowy ekran i jest pod systemem symbian. miałem osobiście N5800 i bawiłem się też omnią hd jedno i drugie porażka jeżeli uruchomi się więcej niż jedną aplikację. Mam od kilku dni htc t hd i jak dla mnie to wm to najlepsza platforma dla jakichkolwiek telefonów, a napewno dla tych z dotykowym wyświetlaczem. pozdro

  • 0

    138. ~  2010-04-05 09:54:27  host: b5b105-me.krak.tke.pl

    Witam mam takie pytanie kupuje telefon na allegro orange albo innej sieci i jest z simem. Co jeśli sam sobie go ściągnę? trace gwarancje

  • 0

    139. ~gucio  2010-04-15 19:26:46  host: dlr86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam, mam pytanie, jak radzicie sobie z pisaniem smsów? za każdym razem wyjmowanie rysika jest strasznie nie poręczne a klawiatura jest za mała do używania palców.... troche szkoda bo taki duży wyświetlacz mogli się postarać i zrobić ją większa... a programy jak fingerkeyboard też są słabe..

  • 0

    140. ~xfS  2010-04-25 20:27:56  host: abyw162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można sobie inną klawiaturę wgrać, ja tam na standardowej w romie bysia experience 6.1 jest kozacka :P i szybko się esy pisze, nie wiem jak w standardzie

  • 0

    141. ~marcin  2010-05-09 12:00:22  host: hmn-wgix.silesialan.pl

    siemka,wiem ze jestem troche nie na czasie ale dopiero co dopadlem ten wynalazek.moj stary pracuje i mieszka w londynie od x lat,ma chlop *** jazde na punkcie telefonow,zmienia co 3msc a mi wysyla to co przerobil.mam na chwile obecna w domu ze 15 chyba calkiem niezlych maszyn typu iphone n95 n96 e71 no mam konkrety,tak mowia.wszystkie one sa zabawkami z odpustu przy tym htc,polecam bez kitu.pozdrawiam

  • 0

    142. ~  2010-06-01 15:48:28  host: egle-gw.pgnig.pl

    Witajcie, mam ten telefon od ponad roku. Na początku było *** no może przesadziłem dobrze. Po 2 m-c pierwszy hard reset. Teraz średnio co 3 tygodnie. Zawiesza się, zacina, moim dwóm kolegom w pracy rozwarstwił się wyświetlacz i nie reagował na dotyk. Telefon jest non stop w internecie bo odbiera firmowe @. Bateria ledwo wytrzymuje do ładowania w samochodzie jak wracam późnym popołudniem do domu. Ogólnie spełnia swoje mobilne zadanie ale jak dobrze wiecie wszystko co jest ze stajni M$ to syf. W tym przypadku nie jest inaczej. Prywatnie używam iPhone 3gs 32gb i powiem szczerze że ta maszynka spisuje się o niebo lepiej. Jedyny minus brak navi. Podsumowywując jeśli stać Cię na niego to go nie kupuj. Prędkość działanie mizerna, otwarcie więcej niż 3 aplikacji powoduje zajęcie prawie całej dostępnej pamięci a co za tym idzie całkowite maksymalne i niewybaczalne spowolnienie systemu. Czy bym go kupił jeszcze raz NIE !!!

  • 0

    143.  2010-06-03 18:45:07

    jestem pokaźnych rozmiarów człowiekiem , 190cm ok.100kg można sobie wyobrazić jakich rozmiarów są moje palce, a pisze smsy na pełnej qwerty, bez obracania gyratorem i jest w porządku, kwestia wprawy ;)

  • 0

    144. ~Furman  2010-07-25 17:05:21  host: abco192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemanko do tej pory przez 1,5roku miałem Omnie teraz dostałem HD-ka po wgraniu nowego ROMu i testowaniu go przez 2 tygodnie mogę powiedzieć ze: - bateria trzyma 2 dni (lekkiego używania i częstego wygaszania ekranu) - ekran super, spory i wyraźny - zawiesza się czasami przy dodatkowych aplikacjach (lecz da się zresetować z systemu) - co do głośników szału nie ma ale graja głośno, jak na kom zupełnie wystarczy - GPS w auto mapie łapie prawie od razu i nie trzeba włączać jakiś tam funkcji w komórce - odtwarza wszystkie filmy divix i muzykę czy li to co potrzebne w trasie np. pociągiem :) - mam go krótko wiec o awaryjności dużo nie mogę powiedzieć - działa o wiele plynniej niż omnia, nic sie nie przycina - ma 2 aparaty klasyczny i do wideorozmowy - zdjęcia w pomieszczeniach o wiele lepsze niż w omni, na dworze porównywalne reasumując bardzo fajny telefonik który dobrze zastąpił mi już odchodząca do lamusa omnie lecz nie jest to jakiś duży skok w przód raczej kroczek ale i tak jestem zadowolony. pozdrawiam

  • 0

    145. ~  2010-08-12 01:45:25  host: mzh25.internetdsl.tpnet.pl

    Odnośnie komentarza numer 127. po pierwsze to nie jest tumoku smartphone!!!! tylko PPC (pocket PC) a po drugie, doucz się czegoś zanim napiszesz bye Sonia

  • 0

    146.  2010-12-28 15:45:34

    Ludzie, kiedy wy zrozumiecie że telefon z Windows Mobile może wyświetlać tyko 65 tysięcy kolorów ? -.-

  • 0

    147. ~qws  2011-01-04 10:58:12  host: host-89-167-21-164.nplay.net.pl

    pytanie czy ten telefon ma ekran pojemnościowy i czy ma multitouch?

  • 0

    148. ~  2011-01-04 13:44:32  host: host-89-167-21-164.nplay.net.pl

    mam pytanie czy on ma multitouch?

  • 0

    149. ~xiffix  2011-01-22 11:15:25  host: 178.252.4.91.internetia.net.pl

    telefon nie ma multitouch'a

  • 0

    150. ~grobla95  2011-05-06 02:40:58  host: 77-254-144-70.adsl.inetia.pl

    czy ten telefon ma odtwarzacz divix !? W jakim formacie odtwarza filmy ? Bo w rozdzielczości HD to musi ciekawie wyglądać. Z góry dzieki za odp.

  • 0

    151. ~  2011-05-28 22:34:14  host: public90692.cdma.centertel.pl

    PEŁNOŚCIOWY!!! Pozatym android market is having a lot of dvix applications xD

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet