HTC Touch Dual - opinie
Telefony HTC HTC Touch Dual Opinie o HTC Touch Dual

HTC Touch Dual

w sumie: 32
  • 0

    1. ~piotr  2007-10-03 15:50:34  host: 212.160.172.70

    szkoda że nie ma wifi. Z takim prockie to by skype fajnie się dzwoniło z czegoś takiego. Wiem, bo korzystam z eten m600 (na telepolisie go nie znajdziecie). Przez wifi się fajnie dzwoni

  • 0

    2. ~tho  2007-10-20 15:13:37  host: 82-173.espol.com.pl

    jeżeli coś ma mieć klawiaturę qwerty to niech to będzie pełna klawiatura qwerty, a nie jej imitacją... już lepiej by było jakby zostawili standardową, niż po dwie literki na klawisz... miałem se m600, w którym tak samo rozwiązali 'qwerty' i ciężko mi było sie przyzwyczaić.

  • 0

    3. ~Baca  2008-02-04 00:37:26  host: xdsl-776.zgora.dialog.net.pl

    Szkoda ze nie ma wifi! Dziwne... Widzialem ten model ale z klawiatura standardowa !

  • 0

    4. ~reebop  2008-02-07 13:07:20  host: 217.153.60.83

    tho - z tego co mi wiadomo, to są dwie wersje tego telefonu z 20 klawiszami (jak na zdjęciu) i z 16 klawiszami (jak w normalnym telefonie).

  • 0

    5. ~swistak  2008-02-09 02:20:44  host: ip-62-148-81-118.netia.com.pl

    wlasnie czegos z normalna klawiaturka szukam a nie z qwerty. szkoda ze nie ma wifi i gps-u

  • 0

    6. ~  2008-03-01 21:35:03  host: abcg11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kosztuje 1300zł

  • 0

    7. ~htc  2008-04-08 19:36:29  host: 80.51.220.189

    za 1000 juz kupisz i ja chyba sobie kupie narazie na rynku w tej cenie nie znajdziesz lepszego smaftfona zeby mial klawiature i windows mobile..spv m3100 jest dobry bo ma wifi ale z czasem klawiatura sie sama otwiera i jest zbyt duza a ta jest w miare mała..:)

  • 0

    8. ~piotr  2008-05-08 08:14:19  host: 212.160.172.70

    czy ktoś wie czy obsłuży karty SDHC?

  • 0

    9. ~Marr  2008-06-19 08:48:49  host: ndm-nat.quest-net.pl

    obsłuży :)

  • 0

    10. ~wojtash  2008-06-21 22:00:15  host: 213.25.78.243

    telefon super, pierwsza klasa, kupiem go tydzien temu i bardzo go sobie chwiale; jedyny minus to brak wi-fi, ale jesli ktos malo tego uzywa to mozna sobie to darowac; do wielkich plusów: pieknie wysuwana klawiatura :) i brak GPS :) wolę miec zewnętrzny z oddzielnym zasilaniem :) mam go z orange, wystarczyło wyłaczyc menu orange i wlaczyc HTC i jest pieknie :) polecam !!!

  • 0

    11. ~Maria  2008-06-24 21:50:46  host: 91.145.236.129

    Sprzedam nowy smartfon HTC Touch Dual. Nie wykorzystalam. Pracuje dobrze, wszystko jest ok. Sprzedam taniej, niz kupilam. Tylko 1400 zl. Bardzo mi sie podoba, ale wiem, ze niczego w nim nie zrozumie.:-)

  • 0

    12. ~testik  2008-07-10 13:26:55  host: xdsl-22175.wroclaw.dialog.net.pl

    Witam, dużo różnią się modele Touch Dual z 16 i 20 przyciskową klawiaturą??? (napewno ceną :] warto dopłacac???)

  • 0

    13.  2008-07-21 21:02:17

    Mam ten telefon od dłuższego czasu i muszę powiedzieć, iż jakość wykonania jest na bardzo wysokim poziomie, jak to u HTC. Ja bym powiedział, że to jak marka nokia wśród PDA... Obwoluta jest metalowa, telefon ma w zestawie folię na wyświetlacz i pokrowiec. Obsłuży nawet i kartę microSDHC 8gb class 6, bo taką mam obecnie. Co do ceny, to można go kupić już za 900zł (zdjęcie sima jest możliwe, na własną rękę to wykonywałem...). To nie jest telefon zabawka dla osób, które nie wiedza co to PDA, tylko bardziej telefon biznesowy. Jakość zdjęć z aparatu jest dobra, ale tylko w dzień. Przy słabym świetle zdjęcia są słabej jakości. U nas częściej jest spotykana wersja z 16 klawiszami i sprawuje się ona jak w zwykłym telefonie. 20 klawiszy może nie być wygodne dla tych, co z t9 chcą pisać, będąc do zwykłego fona przyzwyczajonym. Jedyną wadą to brak Wi-fi. Chyba, bo coś na XDA trwają prace w tej sprawie... ;-)

  • 0

    14. ~Playboy  2008-10-08 17:02:02  host: 217.98.40.33

    Witam. Posiadam tego HTC. Bardzo fajny telefonik ;) mam model 16 klawiszowy... nie ten z klawiaturą "qwerty", ale mam jeden problem... ze strony Orange zaczerpnąłem informacji jak skonfigurować Internet, żeby chodził... i dupa (że się tak brzydko wyrażę). Może mi ktoś pomóc i powiedzieć jak skonfigurować telefon, żeby net chodził? :) z góry dzięki za pomoc ;)

  • 0

    15. ~Karokaro  2008-10-15 12:14:05  host: 212.160.172.70

    Mam HTC TD od dwóch tyg. tel mi się dosyć często zawiesza, chodzi dosyć wolno, ekran moim zdaniem jest mało czuły, złamał mi sie rysik - tzn ten plastikowy element, po prostu się zlałał!!! dziwne.. Tel. ma zadziwiająco słabą baterię, dodam, że mam w sieci Orange, może to wiele wyjaśni..

  • 0

    16. ~zbigi  2008-11-07 13:35:44  host: 88.220.125.13

    A co z obsługą dwóch kart sim jednocześnie??

  • 0

    17. ~  2008-11-19 07:39:39  host: public-gprs99352.centertel.pl

    slaby ma aparat ;x

  • 0

    18. ~piotr  2008-12-03 11:55:04  host: drr132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @zibi - ten tel ma w nazwie dual, bo różni się od modelu HTC Touch tym, że jest z klawiaturą, wysuwany - jakby z 2 elementów... ;-)

  • 0

    19. ~@15  2009-01-07 18:33:56  host: dsb140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon u znajomej też się wiesza a ma wersję z Orange. Ja też taką mam, ale sobie zaktualizowałem system do wersji 6.1 (nieoficjalny ROM - od Orange go nie dostaniecie) i tu wszystko śmiga, bez zwiech i zacięć. Nie ma języka pl, ale to jest już niepotrzebne - słownik t9 itp można dograć i funkcjonalność jest ta sama co na wersji z Orange. A nawet większa - jest Onenote który można z kompem synchronizować... ;-)

  • 0

    20. ~looca  2009-02-08 19:49:28  host: host-92-0-101-108.as43234.net

    a co z gps'm jeśli dogram jakąs wersję tomtom'a pod windows mobile z neta bedzie fukać czy sa jakieś problemy, zawiechy czy nie czyta np. zewnętznych odbiorników gps???Próbował ktoś się tym bawić?????

  • 0

    21. ~work  2009-02-27 19:51:38  host: atm.orneta.arkusnet.pl

    gps na BT + automapa dziala bez problemow

  • 0

    22. ~@20  2009-02-27 23:03:44  host: dsa44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jak już pisałem na innym ROMie niż Orange działa płynnie. Używam go jako nawigacja z Automapą i zewnętrznym modułem GPS Pentagrama i wszystko jest ok.

  • 0

    23. ~Lelek  2009-03-25 21:14:54  host: ewy90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat wcale nie jest słaby ten kto to napisał pewnie nie miał telefonu w ręku bo zdjęcia ma lepsze od n95

  • 0

    24. ~amelia  2009-05-21 20:31:46  host: adqj187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co z szybkością robienia zdjęć?

  • 0

    25. ~mona  2009-08-12 15:12:24  host: rea.ipt.com.pl

    czy on obsługuje dwie karty sim jednocześnie?

  • 0

    26. ~  2009-08-22 10:47:03  host: chello087206085190.chello.pl

    On nie robi lepszych zdjęć lolu od n95 :o Na sekunde zrobisz jedno amelia. Nie obsługuje dwóch kart jednocześnie.

  • 0

    27. ~~mona  2009-08-24 23:00:46  host: beta.cebit.com.pl

    nie, nie obsługuje dwóch kart jednocześnie..

  • 0

    28. ~kwiat  2010-04-15 00:36:46  host: 82.160.139.251

    Świetny telefon, bardzo szybki, możliwości jakie niesie windows mobile są nieograniczne, jedyny minus to brak wifi, ale i tak go polecam!!

  • 0

    29. ~problem  2010-07-24 17:31:09  host: 178-37-23-33.adsl.inetia.pl

    Mam pytanie czy ktoś wie może dlaczego gdy otwieram telefon (wysuwam klawiaturę) dotyk na ekranie przestaje działać?? miał ktoś podobny problem??

  • 0

    30. ~witam :D  2010-07-29 21:34:50  host: rt02.novacomp.pl

    jakie formaty wideo obsluguje ??

  • 0

    31. ~Assagin  2010-08-16 03:31:50  host: abxj91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już go jakis czas obsługuje praktycznie wszystkie formaty oprucz .flv (trzeba miec program) a i tłumacze dlaczego dual... wiec nie dlatego ze sklada sie z dwoch czesci jak ktos wczesniej napisal tylko chodzi o to ze dotykowy ekran inaczej reaguje na palec a inaczej na rysik

  • 0

    32. ~  2010-09-03 11:52:25  host: 87.116.234.248.lapy234.tnp.pl

    gps to on ma:-) pogrzebcie sobie o telefonach z systemem operacyjnym Micsosoft chyba ze lubicie płacić 100 zl za 100km no ale co ja bede uswiadamiac nikt mi za to nie placi papa

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet