HTC Touch Diamond2 - opinie
Telefony HTC HTC Touch Diamond2 Opinie o HTC Touch Diamond2

HTC Touch Diamond2

w sumie: 37
  • 0

    1. ~MystiQ  2009-02-16 16:07:04  host: aebq238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czas czuwania: * Do 500 godzin dla WCDMA * Do 360 godzin dla GSM Telefonik b. fajny, ciekawe jak z ceną przy takim kursie dolara...

  • 0

    2. ~tsk  2009-02-22 14:12:42  host: aabg80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie kiedy i czy w ogóle ten telefon pojawi się w palsce?

  • 0

    3.  2009-02-26 11:03:42

    Też zastanawiam się nad ceną, bo planuję go zakupić

  • 0

    4. ~nikt  2009-02-28 23:30:50  host: 80.51.153.151

    No własnie , ciekawe jaka będzie cena, bo na razie to cisz o tym fonie i nigdzie go nie widzę w sprzedaży.

  • 0

    5. ~p  2009-03-03 16:02:13  host: ip-137-48.student.pw.edu.pl

    trzeba będzie często ładować...

  • 0

    6.  2009-03-08 22:21:41

    Znów będzie gadka idiotów o małej ilości kolorów...Jednak wolę HTC pro touch2 ze względu na klawiaturę. Ocena 9 ze względu na brak klawiatury.

  • 0

    7. ~~Harry.  2009-03-20 15:41:52  host: ask44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czekam na to cudo i zakupuje !!

  • 0

    8. ~  2009-03-31 20:50:19  host: chello089078052243.chello.pl

    z czasem to przesadzili - ten procek nie jest oszczedny...i szkoda ze taki wolny - czekam na toshibe jest duzo lepsza

  • 0

    9.  2009-03-31 23:27:16

    Oba modele powinny pojawić się w 2 połowie kwietnia w angielskiej wersji językowej. Polska wersja pojawi się dopiero miesiąc później (wydanie InterWrite) fajnie że tak szybko doczekaliśmy sie drugiej odsłony tych rewelacyjnych modeli. Ich ceny to HTC Touch Diamond 2 - 2399 zł HTC Touch Pro 2 - 2599 zł Pozdrawiam!!!

  • 0

    10. ~hajla  2009-04-06 11:13:46  host: host-89-228-87-155.olsztyn.mm.pl

    genialnie. w starym diamondzie brakowalo kart sd, tutaj sa! duzy plus za brak klawiatury.

  • 0

    11. ~  2009-04-09 15:03:48  host: 77-252-138-34.ip.netia.com.pl

    oficjalnie miał się pojawic od kwietnia 2009 r. w sprzedaży a toch pro 2 od października, ale ze względu na wysoki kurs dolara premiery na Polskim rynku zostaną przesuniete i pewnie ukażą się razem. cena tego aparaciku miała być okolo 2100 zł ale to było przed zwyżką kursu. Tuch hd miał kosztować ok. 2000 zł a w Vobis jest za 2999 zł.

  • 0

    12. ~Robcio  2009-04-17 08:31:03  host: tramp.nfosigw.gov.pl

    460 Euro z Expansysa z transportem TNT, już go mam :)

  • 0

    13. ~wirher  2009-05-02 17:15:00  host: adlr219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Żal, nigdzie go nie ma w sprzedaży bo jeszcze nie miał premiery. Na allegro można już kupić go, a przyślą w dniu premiery.

  • 0

    14. ~JarJar  2009-05-04 18:36:08  host: 213-238-75-76.adsl.inetia.pl

    Widziałem ten fon... I ten TouchFLO3D, i to wszystko, i muszę go mieć

  • 0

    15. ~magdalenka  2009-05-08 10:48:49  host: rea.ipt.com.pl

    boski, ale nie postradałam jeszcze rozumu do tego stopnia, żeby wydawać 2000 pln na telefon. ale jakby dawali, to nie będę protestować ;)

  • 0

    16. ~hans  2009-05-12 22:01:56  host: do-atman-1a.connecta.pl

    juz sie nim bawilem. fajna sprawa. lepszy od omni..

  • 0

    17. ~lucek  2009-05-22 23:33:01  host: 94.254.244.172

    jest jedna szyuka na allegro,sprawdzcie cene

  • 0

    18. ~gy  2009-06-23 15:03:51  host: 215-bem-12.acn.waw.pl

    czy ktos juz ma i uzywa? interesuje mnie faktyczna dlugosc dzialania telefonu przy normalnym uzytkowaniu.

  • 0

    19. ~robcio  2009-07-17 11:23:57  host: tramp.nfosigw.gov.pl

    3 dni

  • 0

    20. ~CV  2009-08-02 17:55:36  host: inet20909nj-1.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Rozważam ten telefon (jak tylko jeszcze trochę stanieje) i bardzo proszę użytkowników o odpowiedź: 1. Czy w czasie rozmowy telefonicznej, kiedy przyciskacie telefon do ucha, nie włączają się przypadkowo przyciski ekranowe (wycisz mikrofon, zawieś rozmowę, dodaj notatkę itp.). Tak się dzieje w smartfonie Asusa który mam obecnie i jest to BARDZO irytujące. Czy w czasie rozmowy można całkowicie zblokować ekran dotykowy? 2. Czy jest przełącznik / suwak do szybkiego blokowania klawiszy i ekranu dotykowego? 3. Czy Windows nie zawiesza się jak odpalamy i zamykamy sporo programów, ogólnie - kiedy dłużej lub intensywniej popracujemy na PDA? Czy w ogóle się zawiesza? 4. Czy bateria równo się rozładowuje, czy tel. nie wyłącza się znienacka przy niskiej baterii? Z góry dzięki.

  • 0

    21. ~  2009-08-16 17:44:32  host: 212.2.99.200

    właśnie teraz piszę z diamonda2 mam go od jakiegoś miesiąca jest boski! jeśli chodzi o przypadkowe wciśnięcia na wyświetlaczu podczas rozmowy to w telach htc nic takiego się nie spotyka w tym telu trzeba nie tylko nacisnąć ale i przeciągnąć palec. nic sie nie zawiesza! a jeśli chodzi o baterie to fakt mogli dać coś mocniejszego ale poziom ok! do samej gadki to dlugo trzyma ok 4 dni na 2 godziny rozmów a jesli wlaczymy gps to baterie trzeba ładować codziennie. pozdrawiam i polecam sprzęt godny ceny ;-)

  • 0

    22. ~  2009-08-16 21:13:01  host: 212.2.99.193

    właśnie teraz piszę z diamonda2 mam go od jakiegoś miesiąca jest boski! jeśli chodzi o przypadkowe wciśnięcia na wyświetlaczu podczas rozmowy to w telach htc nic takiego się nie spotyka w tym telu trzeba nie tylko nacisnąć ale i przeciągnąć palec. nic sie nie zawiesza! a jeśli chodzi o baterie to fakt mogli dać coś mocniejszego ale poziom ok! do samej gadki to dlugo trzyma ok 4 dni na 2 godziny rozmów a jesli wlaczymy gps to baterie trzeba ładować codziennie. pozdrawiam i polecam sprzęt godny ceny ;-)

  • 0

    23. ~mamma  2009-10-03 18:55:15  host: host-78-31-153-144.ip.jarsat.pl

    Wyrwałem się z błędnego kręgu Nokii. Diamencik Drugi jest rewelacyjny. Nawet już potrafię napisać proste aplikacje w Visual Studio dla WinMobile :)

  • 0

    24. ~evilbox  2009-11-16 23:05:42  host: staticline18623.toya.net.pl

    Telefon jest super,ja też wyrwałem się z kręgu Nokii

  • 0

    25. ~DIAMOND.FAN  2009-12-06 19:44:48  host: dye223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może warto by było uaktualnić dostępność Diamonda 2. (Jak narazie jest dostępny w Play).

  • 0

    26. ~Pauluś  2010-01-24 00:22:26  host: beo162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teraz już dostępny także w orange :D

  • 0

    27. ~mrówka  2010-02-19 16:04:30  host: affc205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam pytanie o dostępność w orange, bo na stronie orange nie piszą by diamondzik 2 był dostępny:( pomóżcie

  • 0

    28. ~left  2010-03-18 16:46:44  host: gateway3.lcs.net.pl

    czy telefon jest już dostępny z polskim menu?

  • 0

    30.  2010-03-18 20:48:23

    czy telefon jest dostępny z polskim menu?

  • 0

    31. ~d2  2010-03-27 11:25:20  host: chello087207089002.chello.pl

    mojaaa!! swietnie dopracowana!:DD

  • 0

    32. ~leon  2010-05-26 07:42:06  host: chello089075183096.chello.pl

    mam ten telefon od miesiaca-jest to jedna wielka chu..nia.iphon nie dorasta mu do piet- nigdy wiecej htc-nikomu nie polecam i pozdrawiam tych co im bateria trzyma 4 dni

  • 0

    33. ~  2010-05-30 20:21:38  host: v01-15.opera-mini.net

    Mam ten fon i jest dobry polecam. Dokupiłem sobie karte 8Gb i mam wolnego jeszcze 5 GB na aplikacje :)

  • 0

    34. ~Ghost  2010-06-01 15:06:16  host: ablj84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a powie mo ktos jak wygląda u niego stabilność systemu ? czy się zawiesza itd. i czy mieliście już z nim jakieś problemy

  • 0

    36. ~IP44  2010-07-02 22:21:14  host: host-78-31-153-144.ip.jarsat.pl

    Przez rok powiesił mi się raz! Bateria trzyma 2 doby jeśli mało gadam i mało surfuję w necie. GPS zjada baterię w 1 godzinę. Wyświetlacz bardzo dobry, widać nawet na słońcu.

  • 0

    37. ~Ben21  2010-07-08 16:52:33  host: 77-253-21-201.adsl.inetia.pl

    Od niedawna mam ten telefonik. Jest naprawdę super. Naprawdę nie mam zarzutów. TO zdecydowanie najlepszy telefon jaki do tej pory miałem. Iphon kryje się wiele razy. HTC ma lepszy ekran bardziej precyzyjny digitizer. Nakładka HTC na Win powoduje że sprzęt obsługuje się super. A jednocześnie można zainstalować na niego full gier i programó. Java, Windows Mobile ... Osobiście mam na nim wszystko czego potrzebuję. Zaawansowany GPS, dyktafon, przeglądarka.... Naprawdę polecam. MIAŁEM PPC NOKII, TOSCHIBY, IPHONY, ale ten telefonik bije wszystkie. Dodam że jest jeszcze lepszy model HTC HD 2 ale HD jest większy, cięższy i niestety co najbardzej bolesne droższy.

  • 0

    38. ~obdydianowy mateusz  2010-08-12 18:06:35  host: 77-253-7-6.adsl.inetia.pl

    Dotyk rezystencyjny, czy pojemnościowy?

  • 0

    39. ~ttommo  2010-08-17 12:57:47  host: user-188-33-123-57.play-internet.pl

    Telefon do bani. Przede wszystkim za mały procesor i nawet standardowy program HTC massage zawieszał się przy rotacji ekranu. Telefon trzeba było resetować. Klawisze na ekranie są tak cienkie że nie można palcami pisać swobodnie. Po 3 tyg. użytkowania oddałem do serwisu bo przestał działać ekran dotykowy, i nawet serwisant nie potrafił tego naprawić. Przy włożeniu karty pamięci Kingstone'a telefon wariował. Jestem zadowolony że pozbyłem się tego telefonu, same problemy z nim miałem

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet