HTC Touch Diamond - opinie
Telefony HTC HTC Touch Diamond Opinie o HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond

w sumie: 124
  • 0

    1. ~  2008-05-06 15:20:53  host: atropos.tpi.pl

    hym wideokonferencje sa a nie ma mowy o drugim aparacie czyli cos jak w e51 odwracamy i gadamy :/ ??

  • 0

    2. ~:D  2008-05-06 16:15:05  host: 195.116.80.1

    zajebiaszczy look. właśnie takiego typu powinna być powierzchnia telefonu/pda . piękna fortepianowa czerń

  • 0

    3. ~BUA  2008-05-06 16:51:34  host: static-ip-77-89-69-211.promax.media.pl

    Najladniejszy, jaki im wyszedl ;p Wreszcze zabrali sie powazniej do spraw designu :D

  • 0

    4. ~czaja  2008-05-06 17:25:15  host: host-89-231-160-2.wolow.mm.pl

    to jest prawdziwy kom z windowsem a nie jakas dupna xperia...

  • 0

    5. ~  2008-05-06 17:44:15  host: acxr55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... w funkcjach bardzo podobny do iPhone zmieniono aparacik, obsługe javy i Windows mobile wgrano bardzo sprytnie ale watpie by któryś z urzytkowników produktu apple przeniusł sie na ten telefonik;p Mi sie w nim nie podoba mały wyświetlacz, wyglad przypominający iPoda, kiepski wyświetlacz i troszke ciasna bateria;/ a ogólnie spoko tel;)

  • 0

    6. ~  2008-05-06 17:46:46  host: acxr55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm... w funkcjach bardzo podobny do iPhone zmieniono aparacik, obsługe javy i Windows mobile wgrano bardzo sprytnie ale watpie by któryś z urzytkowników produktu apple przeniusł sie na ten telefonik;p Mi sie w nim nie podoba mały, kiepski wyświetlacz, wyglad przypominający iPoda i troszke ciasna bateria zostala zastosowana;/ a ogólnie spoko tel;)

  • 0

    7. ~XenonPL  2008-05-06 18:17:36  host: aabc188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o design to rzecz gustu, ale jak dla mnie super! Zapowiada sie ciekawie. P. S. Poprzedzając narzekania typu: "Taki wyswietlacz, a tak malo kolorow."- Windows Mobile w tej wersji nie obsluguje wiecej.:) PozdRo

  • 0

    8. ~jothus  2008-05-06 18:22:42  host: kaszub.univ.gda.pl

    To jest lepsze od iphona :D chcialbym taki miec tylko pewnie bedzie slono kosztowal.

  • 0

    9. ~sebek-t  2008-05-06 18:54:26  host: abid184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki telefonik, a tylko 65tys. kolorów - szok! :I

  • 0

    10. ~  2008-05-06 19:36:29  host: caz210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Funkcje porażają! Po prostu pełen wypas. Moim zdaniem w telefonie takiej klasy powinno być jednak 5MPix, a poza tym wszystko najwyższych lotów .

  • 0

    11.  2008-05-06 19:49:08

    Stylistycznie bardzo ciekawy że nie wspomnę o funkcjach...

  • 0

    12. ~ff  2008-05-06 20:36:30  host: adce42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    konkurencja dla i phona :P

  • 0

    13. ~jacek  2008-05-06 20:50:33  host: inet20908ni-3.eranet.pl

    hmmm, trzeba wymienić wysłużonego Tytana na ten model.

  • 0

    14. ~zniczego  2008-05-06 20:54:38  host: pc11-121.chomiczowka.waw.pl

    Bateria cos mała, ciekawe ile trzyma. Wyglad OK, funkcje - czego chciec wiecej, brak klawiatury qwerty - wnioskuje ze zdjec

  • 0

    15. ~  2008-05-06 22:43:20  host: system8589175197janekop.mtvk.pl

    miodzio,tel ma wszysko co trzeba i ten wyświetlacz wkącu będzie porządnie wyświetlało strony internetowe

  • 0

    16. ~arch  2008-05-06 23:04:30  host: ustronie.nat.student.pw.edu.pl

    szkoda jedynie że nie ma dotykowego wyświetlacza; poza tym wygląda na dobrze dopracowany model

  • 0

    17. ~handman  2008-05-07 07:32:10  host: chello089077163055.chello.pl

    aż łza się w oku kręci:)

  • 0

    18. ~??  2008-05-07 13:05:02  host: 80.54.168.93

    to jest telefon czy komputer xD

  • 0

    19. ~  2008-05-07 13:33:33  host: atropos.tpi.pl

    szkoda ze brak zlacza kart pamieci :/

  • 0

    20. ~juuk  2008-05-07 14:55:14  host: elm170.internetdsl.tpnet.pl

    co to ma byc?! co nowszy telefon tym wieksza chała! ostatnie pmoje posuniecie to przesiadka z LG parada(((przed tym lg miałem nokie 6300,moto k1, nokia n73))) na najprostszy telefon na swiecie: motofone f3. i teraz spokojnie na pełnym słoneczku jedna reka pisze sobie smska (wyswietlacz genialny acz troche wolny) w drugiej borowarek, nie boje sie o baterie(brak mp3, aparatu i innych bajerów które kuszą aby wycyckac baterie) i o to chodzi... lcd na słoneczku to porazka, jedna czarna plama. propos tego htc, no to dzieki, winde mam juz na pc:)

  • 0

    21.  2008-05-07 15:22:39

    brak hosta usb, nie najszybszy procesor, wyjście ext usb czyli brak porządnego wyjścia na słuchawki, miniaturowy ekran...eeh. za to ma VGA i duuużo ramu. chyba wolałbym tego, niż uniwersala, przynajmniej poręczny jest.

  • 0

    22. ~^^  2008-05-07 18:56:55  host: abbr53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAMY CHYBA PRZED SOBĄ NAJLEPSZY FON NA RYNKU KTORY DA SIE NOSIC W KIESZENI

  • 0

    23. ~bartii  2008-05-08 15:53:14  host: xdsl.125.c84.petrotel.pl

    ale to nie pomyłka w danych ze on ma 65 tys kolorów??;p

  • 0

    24. ~^^k.  2008-05-08 17:18:20  host: abbu112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos moze wie czy tyl telefonu jest plaski, a te wzorki-trójkącki to jakies rownolegle przymocowane elemnty; czy tyl jest nierownomierny, z wystajacymi w niektorych miejscach elementami, ktore zaraz sie zetra jezeli tel. bedzie lezal caly czas na dwoch najbardziej wystajacych czesciach? ciezko to wywnioskowac ze zdjec ktore do tej pory widzialem. pzdr.

  • 0

    25. ~Parlan  2008-05-08 17:19:02  host: nat-dz2.aster.pl

    Wyglądowo znośnie, aczkolwiek podjeżdża trochę iPhonem. Natomiast specyfikacja do bani. Procesor 528Mhz i bateria 900mAh ? Z ładowarki trzeba będzie sobie zrobić breloczek, żeby zawsze była pod ręką. Brak złącza kart pamięci. Owszem 4GB to nie mało, ale nie tak uniwersalne. Brak ekranu dotykowego. Reszta ok.

  • 0

    26.  2008-05-09 09:27:43

    Fajny fonik pewnie cena bedzie też fajna:)

  • 0

    28.  2008-05-10 15:34:36

    Ale zajewyrąbisty!!! Muszę go mieć(za jakieś parę lat;))!

  • 0

    29. ~NuLL  2008-05-11 09:06:11  host: chello089076004226.chello.pl

    Specyfikacja fajna - tyle zeby nie bylo Windows'a ...

  • 0

    30.  2008-05-11 21:13:37

    zaden iPhone! choc mam iMaca :) tylko HTC Diamond! 4GB mi wystarczy. Jest po prostu piekny! i ma UMTS I HSDPA ! a iPhone na razie nie! jestem w szoku !!

  • 0

    31.  2008-05-12 15:18:11

    Piękny. Od IPhone się chowa. HTC sie postarało

  • 0

    32. ~mici  2008-05-13 15:20:06  host: chello084010232043.chello.pl

    zalll:/ 65tys kolorów mogli dać jewszcze tv-outa do zdjec;] i 16 mlnóF a nie 65 zal...

  • 0

    33.  2008-05-16 16:47:45

    Jak mozecie porownywac ten telefon do iphone? :) Przeciez HTC bije go na leb pod kazdym wzgledem, a do tego ma Windows Mobile, a to oznacza ze mozna wgrac duzo wiecej oprogramowania. :) Super sprawa ten fon.

  • 0

    34. ~  2008-05-16 17:45:44  host: abcq236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    geniusze a nie zastanawialiscie sie jaka jest efektywna liczba kolorow? watpie by ci robila duza roznice 65k, a 16mln (aczkolwiek tylko snuje przypuszczenia), ktos napisal ze slaby procesor, chyba tylko htc x7510 ma lepszy (rozmiar tela), wyglad chyba nie jest sciagniety z iphone, bo co htc mialo zrobic milion przyciskow (jak jest dotykowy wyswietlacz), aby przod diamond nie byl plaski(jak w iphone) najwieksza wada jest brak slota na karty, jak tak patrze to chyba jedyna, aparat nie blyszczy, ale znow optyka w takich malych urzadzeniach nie daje duzo lepszego obrazu w 5mpix. zal mi gosci ktorzy wystawiaja takie slabe oceny (chyba mysla ze wszystkie se ktore sa w ranku sa ?lepsze?)

  • 0

    35. ~ostrychomk  2008-05-16 17:54:22  host: ejv50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzi czy wy nie rozumiecie jesteście takie noooooooobki czy co nie rozumiecie ze windows nie obsługuje wiecej niz 65k kolorów zresztą i tak ludzkie oko nie rozruznia rownicy miedzy 65k a 256k a 16m juz ktoś to napisał a za przeproszeniem NOOOOOOBY znowu nawiją rada nie wiesz o czy mowisz to sie nie odzywaj

  • 0

    36. ~Cpr  2008-05-18 13:49:02  host: acm187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na allegro pojawił się ten telefon 3500 zł :)

  • 0

    37. ~k  2008-05-19 10:23:05  host: atropos.tpi.pl

    #32 nie wiem czy wiesz ale WM to tylko 65 tys kolorow

  • 0

    38.  2008-05-19 13:04:10

    Prosilbym o poprawienie w tabelce informacji o ekranie. Oswiadczam wszem i wobec ze jest on dotykowy! Jak inaczej wyobrazacie sobie wpisywanie tekstu? Poza tym przeciez to jest Windows Professional wiec musi byc dotykowy! Zreszta w artykule dotyczącym prezentacji tego telefonu jest napisane ze jest rysik/piorko wiec chyba logiczne ze wyswietlacz jest dotykowy. Telefon rewelacyjny:D

  • 0

    39. ~anonim 88  2008-05-21 21:05:34  host: chello083144066233.chello.pl

    Po pierwsze ten telefon ma dotykowy ekran nie jest to napisane w specyfikacji ale jeśli ma WM 6.1 to tzn. że posiada dotykowy wyświetlacz. Po 2 wyświetlacz ma "tylko" 65 tys. ekranów lecz jest to tylko ograniczenie WM a poza tym chyba nie widać różnicy ponieważ mam porównanie między rodzicowymi telefonami a moim SPV M3000. Po 3 moim zdaniem nie ma go co porównywać z iPhonem ponieważ na HTC jest więcej oprogramowania i to w ogóle troszkę inne telefony jak i systemy operacyjne. Poza tym ktoś się pytał jaka jest jego tylna obudowa. Z tego co mi wiadomo nie jest ona płaska tylko w "diamentowy wzorek". Jedynymi minusami jak dla mnie jest brak slotu na karty pamięci jak brak klawiatury QWERTY. Jednak za jakiś czas ma się pojawić inny palmofon firmy HTC który będzie posiadał i slot i klawiaturę. Pierwsze egzemplarze diamonda już pojawiły sie na allegro ich cena to około 3500 zł. sa to najpewniej egzemplarze preorder ponieważ telefon chyba jeszcze nie trafił do sprzedaży. Pozdrawiam

  • 0

    40. ~^^  2008-05-21 21:36:06  host: inet20908nh-2.eranet.pl

    juuk^^ widać że masz browara w ręku skoro piszesz że ten twój syfiasty "telefon" jest lepszy od tego HTC :D komórka marzenie;]

  • 0

    41. ~Mikro  2008-05-22 11:14:58  host: chello089076140207.chello.pl

    iPhona bije praiwe każda nokia N i E series!! a HTC bije moja n95 i n82.... Jak dla mnie to geniealny fon... Swietny interfejs, accelerometr (fajnie zrobione meu to 3D np. pogoda albo przeglądanie zdjęć) Niestety trochę drogi bo około... 3,500 na allegro.... ale jak stanieje to go kupię!!

  • 0

    42. ~  2008-05-23 00:56:05  host: chello084010220182.chello.pl

    sklep USA 1720zl ebay 1870zl +150zl przesylka do Polski allegro.pl 3300-3450zl

  • 0

    43. ~DaNTe  2008-05-23 11:18:57  host: 87-205-210-93.adsl.inetia.pl

    żal.pl dla osób piszących o kolorach...po co więcej skoro prezentuje się lepiej niż wasze badziewiaste Nokie z 16mln. kolorów. Procesor 528MHz jest słaby...buahaha. Brak dotykowego ekranu...przecież ten PDA ma dotykowy ekran !!

  • 0

    44. ~rafikk  2008-05-30 14:30:04  host: cpc2-kemp3-0-0-cust801.lutn.cable.ntl.com

    fon zjebiiiiiiiiiissstyyyyyyyyy!!! Tylko cekac jak pojawi sie w sklepach UK! I jeszcze jedno to cudenko bedzie posiadalo oryginalny zintegrowany tomtom 7 ktorej w zadnym telefonei nedostaniecie co wiecej ne bedzie mozliwosc instalacji na zadnych sprzet!! ze wzgledu na ogrom piractwa wersji tomtom 6 wiec siodemeczke zoaczysz tylko w HTC DIAMOND oraz w zwyklyc nawigacjach! pozdr600

  • 0

    45. ~jasio  2008-06-03 18:51:21  host: w3cache.dialog.net.pl

    Brak wyświetlacza oled , na słońcu nic nie będzie widać

  • 0

    46. ~mayke  2008-06-04 10:35:39  host: courage-ce0.london.02.net

    dla mnie najwieksza wada tego fona jesttechnologia w jakiej wykonano ekran dotykowy- Ci, ktorzy mieli okazje pobawic sie np ekranem w P1i i np w Iphone wiedza, o czym pisze

  • 0

    47. ~Ark  2008-06-15 14:57:27  host: bww34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skąd te ciągłe porównania do iPhone. Telefon ten nie jest niczym innowacyjnym. Tym bardziej nie jest wyznacznikiem jakości i możliwości. Do smartphonów HTC mu daleko. A jak słyszę teksty o zerżnięym designie to śmiać mi się chce.

  • 0

    48. ~Darek  2008-06-18 15:41:14  host: sewer.pl

    Uwierzcie mi ekran jest superancki! Jak zresztą cały HTC Diamond. Polecam bardzo!

  • 0

    49. ~rafik  2008-06-20 16:02:09  host: cpc2-kemp3-0-0-cust801.lutn.cable.ntl.com

    co co??? ekran to ala iphone nie rozumiem twojej wypowiedzi? Miales diamonda w rece? Bez sensu takie pisanie!!! za 2 tyg bede go posiadal to sie dokladnie wypowiem na ten temat...pozdro600

  • 0

    51. ~k  2008-06-27 09:08:59  host: 194.146.120.27

    wie ktoś czy AutoMapa z tym modelem (GPS) działa?

  • 0

    52. ~rafikk  2008-06-27 15:41:02  host: cpc2-kemp3-0-0-cust801.lutn.cable.ntl.com

    k Dziala nie ma problemu kazda nawigacja na tym pojdzie! Na youtubue jest test video oczywiscie tomtom-a 7 oraz iGo 8 ...pozdrooo

  • 0

    53.  2008-07-01 20:12:52

    działa i to jak!

  • 0

    54. ~judge  2008-07-03 00:09:21  host: chello089078049026.chello.pl

    dziala

  • 0

    55. ~mateo  2008-07-04 14:01:09  host: aagg6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czekamy na Touch Pro :)

  • 0

    56. ~mikicook  2008-07-07 15:20:50  host: ayu242.internetdsl.tpnet.pl

    ja juz go mam - póki co nie mogę krytykowac, nie ma po prostu co krytykować! Wiadomo swoje chwali się najłatwiej, ale ten model to przełom dla HTC (to jest mój 6 posiadany HTC) - po ostatnim, nawet bateria zaskakuje baaaaaaaaardzo pozytywnie, że o rozmiarach i wadze nie wspomnę... Na dzisiaj - bez konkurencji!!!

  • 0

    57. ~  2008-07-10 10:27:23  host: hv4.internetdsl.tpnet.pl

    jest tu błąd..ten smartfon ma dotykowy...po wylaczeniu tego syfu touchflo czy jakos tak uzyskujemy swietny dostep do porzadnego htc home...ahh bije iphone'a na łęb na szyje

  • 0

    58. ~mayk  2008-07-13 16:18:53  host: guinness-eri0.london.02.net

    Tlumaczac w prosty sposob, ekran w p1i i tym htc dziala mechanicznie- 2 stykajace sie ze soba warstwy materialu przewodzace prad... dlatego mozna uzywac np rysika... Wyswietlacz iphone z kolei dziala "elektronicznie" - rejestruje ladunki, ktore "emituje" ludzkie cialo - polecam lekture na ten temat chocby na wiki. Slyszalem ostatnio, ze ten ekran htc jednak daje rade- odpowiednio reaguje na dotyk... zobaczymy- zanim kupie musze znalezc w londynie jakis salon orange, ktory zamiast atrap oferuje do wyprobowania oryginalny sprzet.

  • 0

    59.  2008-07-18 15:36:24

    Telefon bardzo fajny ale chyba nie mogl bym sie tak latwo przesiasc na gorszy aparat, wideo (na tych dwuch rzeczach bardzo mi zalezy) i 65K kosztem WM i dotykowego ekranu :( Obecnie uzytkuje N82

  • 0

    60. ~fOka  2008-08-03 22:26:36  host: pc17-55.chomiczowka.waw.pl

    58. ~mayk... jestes tego pewien? bo wydawalo mi sie ze diamond ma "twardy" ekran typu iphone, na wszystkich zdjeciach i filmach ktore widzialem na necie nie ma sladu łączeń tej "foli" dotykowej znanej z htc, mialem iphona i jego ekran bardzo mi przypadl do gustu dlatego diamond wydaje sie rozwiazaniem idealnym

  • 0

    61. ~tom  2008-08-12 17:57:20  host: staticline16967.toya.net.pl

    Ten telefon jest piękny zakochałem sie w nim jak tylko pierwszy raz go dostałem w łapy, natomiast teraz czekam na touch pro bo zależy mi na klawiaturce pełnej. Ishit to przy tym ogromne śmierdzące i tandetne gówno.

  • 0

    62. ~  2008-08-13 20:17:40  host: f96-017.opera-mini.net

    Do 58. Niestety jestem pewien bo telefon posiadam. Co gorsza odleglosc miedzy dwoema warstwami w P1i jest mniejsza niz w Diamondzie. Jakie to ma znaczenie? A no takie, ze na brzegach ekranu trzeba uzyc wiekszej sily by zatejestrowac "nacisk". Iphona rownierz posiadam i zgadzam sie z Toba- ekran iphonea jest rewelacyjny- prawidlowo reaguuje na dotyk. Klientow dodatkowo moga wprowadzac w blad atrapy diamonda prezentowane w sklepach- maja one twarde ekrany. Przed zakupem zdecydowanie polecam wyprobowanie telefonu (ekranu) uruchomienie opery i wyjscie z niej i ponowne uzytkowanie telefonu- wtedy telefon nabiera swojej wlasciwej predkosci... czyli poprostu masakrycznie zwalnia (sposobem na ponowne przyspieszenie jest restart telefonu... i tak do kolejnego uzycia opery).

  • 0

    63. ~kamil87  2008-08-16 14:26:19  host: agp26.internetdsl.tpnet.pl

    kupiony :) i jest cacy

  • 0

    64. ~erima  2008-08-17 16:28:49  host: c200-158.icpnet.pl

    Dzisiaj kupiłem - 1849 zł w VOBIS. Pierwsze wrażenia rewelacja. Z czasem napiszę więcej.

  • 0

    65.  2008-08-22 16:14:52

    Jeśli chodzi o zwalnianie telefonu to macie rację, ale po wgraniu nowego romu (wersja 1.93.831.1 WWE) ten problem znika, telefon przyspieszył niesamowicie. Wcześniej miałem tez kłopoty z sygnałem które również zniknęły. Generalnie jestem zadowolony choć faktycznie za mała bateria i brak slotu na karty nieco przeszkadza.

  • 0

    66. ~  2008-08-27 11:16:54  host: 167.202.222.228

    Na pewno lepszy od iPhone. Porównywalny z Samsung Omnia, choć Samsung ma lepszy aparat 5mpix... http://telepolis.pl/porownanie.php?idBrand1=5&id1=1405&i dBrand2=43&id2=1407&idBrand3=17&id3=1395

  • 0

    67.  2008-08-29 11:24:49

    Więc tak. Od 12 dni posiadam to cudo. Muszę Wam powiedzieć, że ostatnio pod tak dużym wrażeniem byłem jak kupiłem przeszło rok temu N95. Mam ją oczywiście do tej pory. Przez ten rok przewinęło się przez moje ręce kilka godnych uwagi modeli, jednak DIAMOND jest naprawdę rewelacyjny. Aparat robi naprawdę ładne zdjęcia, oczywiście przy dobrym świetle i nie można nim w momencie robienia zdjęcia poruszyć. WiFi działa bez zarzutu. Bluetooth bardzo szybki. Poczta e-mail super. Bardzo fajna rzecz - aplikacja "POGODA". Klawiatura ekranowa, kilka trybów do wyboru, każdy znajdzie jakiś dla siebie. Super obsługuje youtube. TouchFLO, czyli aplikacja obsługująca ekran dotykowy to poprostu marzenie!!! Przewijanie palcem zdjęć lub innych rzeczy za pomocą tej aplikacji to sama przyjemność. Bardzo dobrze rozwiązana kwestia z ładowaniem telefonu kabel usb można podłączyć do standardowej ładowarki, do laptopa, lub co jest bardzo ważne u mnie do radia w samochodzie z wejściem usb. W tym momencie telefon się ładuje, a my jednocześnie słuchamy mp3 z pamięci telefonu. Jakość dźwięku przy rozmowie dobra. Jakość dźwięku przy słuchaniu muzyki przez głośnik średnia (N95 bez porównania lepsza). Wbudowany GPS - wgrałem AutoMapę 5 Europe - działa bardzo dobrze. Niestety po wgraniu tej aplikacji z mapą przy pamięci 4GB i niemożności załadowania dodatkowej karty pamięci pozostaje nam tylko 2GB wolnej pamięci. Jeśli chodzi o wydajność urządzenia to same plusy, przy otwartych kilku aplikacjach jednocześnie telefon i tak działa płynnie. No i najważniejsza rzecz - akcelerometr!!! Przy tym bajerze wszystko wysiada - obracasz telefon i zdjęcia również się obracają (automatyczna rotacja), dotyczy to również innych aplikacji. Ale jedno zwali Was z nóg!!! Gra wykorzystująca akcelerometr "TEETER" - kuleczka tocząca się po ekranie tak jak poruszacie telefonem, czuć normalnie jak odbija się od ścianek (podkreślam!!! czuć, nie słychać, bardzo realistycznie!!!).

  • 0

    68. ~mycha  2008-09-01 10:00:24  host: cor72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon miodzio. świetnie się prezentuje a jeszcze lepiej pracuje. kupiłam i nie żałuje

  • 0

    69. ~Zadowolony  2008-09-05 08:43:22  host: daa109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HTC - swietne rozwiazanie biznesowe. Natomiast do rozrywki lepszy jest iphone Uzywam tego HTC do pracy :) iPhone - moje dziecko go ma.. strasznie zadowolony! Proopnowalem mu ten sam HTC (kupilibysmy go razem) ale on jes tzwolennikiem firmy apple .. no i coz poradzic . :(

  • 0

    70. ~saiko  2008-09-06 20:24:10  host: 79-78-188-66.dynamic.dsl.as9105.com

    ekran dotykowy jest tel wymiata cala konkurencje a bateria fakt 1 dzien i trzeba ladowac ale cos za cos wiem co mowie bo posiadam.... pozdr.

  • 0

    71. ~  2008-09-07 21:29:50  host: mail25.anonymouse.org

    Niektórzy mogą powiedzieć, że Diamond jest bardziej kobiecy. Ja tego nie widzę, ale kto wie, może moja kobieca część jest bardziej rozwinięta niż u przeciętnego faceta.

  • 0

    72. ~facet_  2008-09-14 18:34:25  host: host89251285.3s.pl

    Witam, czy ktos moze powiedziec z jakim standardem dziala USB 1,1 czy 2.0 chodzi mi o transfer z kompa do telefonu, i jak jest z klawiaturka czy "przyciski" sa na tyle duze ze mozna swobodnie pisac na niej smsy palcem? z gory dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    73. ~Piotrek  2008-09-20 15:06:27  host: aapw230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, nie mialem jeszcze tego telefonu w reku, a ciekawi mnie jedna rzecz mianowicie czy wyswietlacz jest "twardy" taki jak w iphone na przyklad, czy bardziej podobny do tych w: p990, p1, m3000 z miekka warstwa dotykowa ktora latwo uszkodzic

  • 0

    74. ~WLASCICIEL HTC  2008-09-24 15:33:03  host: 77-254-140-147.adsl.inetia.pl

    Ekran dotykowy...z tyu wystajace czesci jak naopisal kolega ale wcale sienie rysuja... BARDZO POLECAM o wiele lepszy niz iphon czy nokia a nawet niz N95 8GB przynajmniej sie nie psuje:P POZDRAWIAM!!

  • 0

    75. ~konsul  2008-10-02 15:45:11  host: 213.25.189.50

    bardzo fajny fonik polecam

  • 0

    76. ~sxb_htc  2008-10-04 02:23:03  host: chello087207143253.chello.pl

    Wszystko pięknie ładnie, rozczarowała mnie tylko jakość dźwięku. Dźwięk jest za cichy i zbyt słabej jakości jak na telefon tej klasy i za te pieniądze, wcześniej miałem SE P1i, który grał zdecydowanie lepiej oraz SE W550i, który wymiatał głośnością i jakością dżwięku (wiadomo seria walkman zobowiązuje). Generalnie to może czepiam się ktoś powie, ale gdyby posiadał lepsze audio byłby first class a tak to brakuje mu tego czegoś. Być może są jakieś patche lub ROMy w których poprawiono jakość dźwięku (?) nie wiem... jak ktoś wie niech da znać :)

  • 0

    77. ~sxb_htc  2008-10-04 11:15:37  host: chello087207143253.chello.pl

    Wszystko pięknie ładnie, rozczarowała mnie tylko jakość dźwięku. Dźwięk jest za cichy i zbyt słabej jakości jak na telefon tej klasy i za te pieniądze, wcześniej miałem SE P1i, który grał zdecydowanie lepiej oraz SE W550i, który wymiatał głośnością i jakością dżwięku (wiadomo seria walkman zobowiązuje). Generalnie to może czepiam się ktoś powie, ale gdyby posiadał lepsze audio byłby first class a tak to brakuje mu tego czegoś. Być może są jakieś patche lub ROMy w których poprawiono jakość dźwięku (?) nie wiem... jak ktoś wie niech da znać :)

  • 0

    78. ~Tygrys97  2008-10-04 18:59:10  host: dis249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fon już go mam.A iphone się chowa z HTC. HTC się postarało

  • 0

    79. ~n95 :P  2008-10-15 19:43:54  host: dti144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm telefon fajny jak wsyzstkie dotykowe. Choć do Iphone sie chowa. Nie wiem czy to htc ma multitoucha ale jak nie ma to już wogóle. 65 k kolorków marnie wygląda, naprawde marnie. Mały wyświetlacz, cienki aparat, słaba bateria. Obecnie użytkuje n95 8gb i mam tam taki sam ekran jak w tym dotykowym a cena htc jest narazie o 500-600 zł wieksza. Albo N95 albo Iphone 3g a nie to htc

  • 0

    80.  2008-10-21 17:02:36

    n95 to syf wg mnie luzy na sliderze, duzo ludzi narzeka htc diamond ekstra sie prezentuje

  • 0

    81. ~  2008-10-21 22:38:29  host: 217.116.110.190

    do n95...ja przesiadlem sie z n95 8gb na tego htc i powiem ci ze jestes w bledzie...ten htc ma jeden z najlepszych ekranow bo jest to vga czyli 640 480 i powiem ci ze 65 tys kol na vga ladniej wyglada niz abstrakcyjne 16mln na ekraniku 240 na 320 a co do wielkosci obu ekranow to sa jednakowe czyli 2.8 cala.co do zdjec to ja nie widze duzych roznic natomiast htc jest szybszy niz n95 lepszy procesor,wiecej ramu,hsdpa lepsze,gps genialny w porownaniu z prowizorka w n95,radio stereo z rds no i genialny ostry ekran

  • 0

    82. ~ZNAWCA  2008-10-23 00:12:28  host: w3cache.polsat.net.pl

    A ja i tak wolę swojego iPhona 3G :) może nie ma tak dobrego aparatu i takiej rozdzielczości wyświetlacza ale ... NIE MA TAKŻE WINDOWS MOBILE co jest zaletą :))) i PAMIĘTAJCIE że MA SZKŁO SZAFIROWE - można nosić w kieszeni bez obawy o zarysowania wyświetlacza czy uszkodzenie a inne dotykowce z HTC HD również TRZEBA NOSIĆ W NIEWYGODNYCH POKROWCACH...PORAŻKA!!! P.S.: uprzedzając odpowiedzi iPhone ma MMS (dodatkowa aplikacja), kametę wideo (dodatkowa aplikacja) i wysyła pliki na inne tel po WiFi !

  • 0

    83. ~arond  2008-10-25 23:03:58  host: ahm64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak jest jesli chodzi o pisanie sms'ow ? nigdy nie mialem mozliwosci sprobowania napsiania czegos na ekranie dotykowym... Sprawia to jakies problemy ?

  • 0

    84. ~zaaal  2008-10-27 18:19:57  host: a63.net132.okay.pl

    ludzie iphone to tylko cacko z wyglądu przeciez to jest sZajs!!!!!!!!!!! zeby zmienic baterie w nim lub ją wyjac trzeba jechac do serwisu,.. aparat tylko 2 mpx!!!!! lool to jest prawie nic jak na taki telefon drogi jak iPhone

  • 0

    85. ~lampard  2008-11-02 15:34:58  host: public-gprs13739.centertel.pl

    Powiem wam tyle każdy pisze ze htc bije iphona ale to gowno prawda też tak myślałem kupiłem Sobie iphona w orange. A wczoraj kupiłem htc w orange i już wiem ze iphone jest lepszy.iphone jest szybszy ma lepszy wyświetlacz robi lepsze zdjęcia.i wiele innych zeczy.htc to jest dobry telefon ale każdy myśli ze jest najelepszy bo posiada windowsa i kosztuje 3 500zl.szczeze za htc nie dał bym na allegro nawet 1000zl.bo nie jest tego wart,a dotyk htc jest beznadziejny często nie łapie.

  • 0

    86. ~papoo  2008-11-07 12:13:57  host: 212.160.172.70

    Wyświetlacz dodatkowy Nie DODATKOWY a nie DOTYKOWY ;)

  • 0

    87. ~  2008-11-30 00:34:13  host: public-gprs59235.centertel.pl

    do papoo...przeczytaj swoja wypowiedz i zastanow sie czy cos z niej rozumiesz

  • 0

    88. ~aat  2008-12-03 23:27:57  host: dmn25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialem HTC Diamonda dokladnie 2 miesiace i byl to moj najgorszy tel jaki mialem,3 tygodnie temu kupilem Iphona i jest bez porownania lepszy.Cos ludziom dziwnie palma odbija z tym jechaniem na apple i wychwalaniem byle szajsu ktory kiedy sie go juz ma w reku sprawia wrazenie trzeszczacej zabawki z chin.

  • 0

    89. ~  2008-12-26 16:01:52  host: chello089076125066.chello.pl

    HTC touch diamond ma rozdzieczosc ekranu 2x wieksza niz iphone :)

  • 0

    90. ~anonim  2009-01-02 21:08:27  host: inet20907ng-3.eranet.pl

    do: ~aat chyba się troche koleś nie znasz na telefonach: 1.Htc nie jest z chin tylko z Tajwanu 2.Ludzie mają rację bo Iphone jest słaby nawet nie ma mms 3. Windows Mobile jest chyba lepszy od oprogramowania w Iphonie Jak się nie znasz to nie pisz!!!

  • 0

    91. ~sobanek  2009-01-22 16:04:11  host: 79.97.27.70

    90: 1. Prawda 2. SwirlyMMS 3. Windows Mobile sux

  • 0

    92. ~  2009-01-31 00:57:12  host: public-gprs54161.centertel.pl

    do ANONIM... Chiny dziela sie na prowincje a Tajwan uznawany jest w miedzynarodowym srodowisku za jedna z prowincji Chin,dokladnie 24,po drugie swieto narodowe Tajwanu to rocznica Rewolucji Chinskiej ,po trzecie Tajwan reprezentowal Chiny w ONZ wiec jak sam widzisz Tajwan to tak de facto CHINY ludowe wiec nie ma sie co obrazac jak inni pisza Prawde...no chyba ze jestes uodporniony na prawde i wiedze,wiec kup sobie siemensa c25...ps.zeby bylo jasne jestem uzytkownikiem htc ale mnie to nie boli ze chiny

  • 0

    93. ~infidel  2009-02-18 23:02:29  host: arw2.internetdsl.tpnet.pl

    jest możliwość by ten tel kosztował "teraz" (18.02.2009) ok 350zł na allegro????

  • 0

    94. ~  2009-03-08 22:23:23  host: epe90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    93: Chyba zepsuty

  • 0

    95. ~zal  2009-03-19 18:23:24  host: bpi163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Potraficie tylko krytykować... Nie każdemu może coś nie działać lub przycinać jezu...

  • 0

    96. ~~gość  2009-05-02 20:46:41  host: wschod-116.tp.unicity.pl

    Mam pytanko: mam zamiar kupic to cudo. Może mi ktoś powiedzieć jakie filmy odtwarza DIAMOND (jaki format)?? PZDR;D

  • 0

    97. ~mar0100  2009-05-12 19:48:37  host: apn-77-112-131-168.dynamic.gprs.plus.pl

    Spokojnie możesz wrzucić odcinek ulubionego serialu 350 MB bez konwersji i coreplayer+DIAMOND pociągnie :D 652x350 i mniejsze ;)DIVX AVI MP4 i inne

  • 0

    98. ~talib  2009-05-27 14:34:07  host: dynamic-78-8-96-249.ssp.dialog.net.pl

    Ma Windows Mobile wiec otworzysz w nim praktycznie wszystko

  • 0

    99.  2009-05-31 10:05:33

    ~62. Pierdoły piszesz... ekran ma szklaną powłokę. I nie wiem dlaczego nikt tego nie sprostował. Dziwi mnie jeszcze fakt, że mając ten telefon nie wiesz co masz :? Właśnie ten ekran wykorzystuje pole elektrostatyczne wytwarzane podczas styku palca z ekranem.

  • 0

    100.  2009-05-31 10:20:24

    do 58 jeszcze raz. A rysikiem da się posługiwać, bo na końcu jest magnes. Resztę wydedukuj sam

  • 0

    101. ~tiomnq  2009-06-06 22:19:59  host: bvb91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie będę się wypowiadał o iPhonie bo nigdy mnie do niego nie ciągnęło i nie bawiłem się nim:) No może raz i to tylko ekranem... sprawdzałem czułość:) Co do Diamonda którego mam to głośność oraz czułość ekranu można zwiększyć odpowiednimi cabami polecam forum http://pdaclub.pl/forum/index.php?board=146.0 Bateria co prawda słabawa, no cóż 900mA to mało dlatego mam drugą:) Słuchawki dołączone do zestawu nie są najlepsze :( tzn na moje ucho wyćwiczone przy W950i :) jeśli chodzi o zwiechy, to prawda :) ALE TYLKO NA ROMACH ORANGE I ERA czyli brandowanych... Na WWE albo co lepsze na polskich wypiekach... sprawdźcie sami:) Za tą cenę najlepszy telefon:) i nie ma co porównywać do N95 który rozjeżdża się w rękach (plastik) no 8gB jest już lepsza, ale i tak brakuje mu. Diamencik jest bardzo zwarty... Metalowy szkielet ma:) Nic nie trzeszczy, dobrze wyważony... Gdybym miał tyle kasy ile on kosztuje to wybrałbym jego:) jak miałbym więcej to kupiłbym Touch Pro2 albo Jakiegoś na snapdragonie:):):) może Toshibe TG01:) ale trzeba by dołożyć. W tym przedziale cenowym IS THE BEST :)

  • 0

    102. ~marianno  2009-06-11 11:22:25  host: axc223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znawca powiem Ci że nie wiesz co masz!! Szafirowe szkło to Ty masz ale chyba w zegarku :) w iPhone z pewnością go nie ma. A powiedz mi jak tam lata Ci navi na Polskę w tym Twoim wspaniałym iPhonie? :) bo w HTC wspaniale!!

  • 0

    103. ~nowy  2009-06-15 10:27:09  host: 213-238-126-116.adsl.inetia.pl

    panowie powiedzcie mi co może być przyczyną szybkiero rozładowywania się nowej baterii i grzania się podczas ładownia mam go od 4 dni

  • 0

    104. ~dawidos  2009-06-16 18:22:16  host: 80.50.128.158

    Pytanie - to ma jacka jakiegoś czy wejście "by HTC" i czy są przejściówki do niego? Chodzi mi o jacka 3.5 mm. czasem jakieś muzyczki warto posłuchać a jestem na tego fona napalony :)

  • 0

    105. ~  2009-06-16 19:58:51  host: f96-025.opera-mini.net

    Witam. Jestem zainteresowany kupnem, ale jedno mnie interesuje - jakie jest złącze do słuchawek - jakiś mini jack czy złącze 'by htc'? Czy jest jakaś przejściówka? Z góry dzięki.

  • 0

    106.  2009-06-17 15:13:27

    witam, telefonik mam od około września. zacznę od minusów... zdecydowanie nie jest to telefon do trzymania w kieszeni spodni... zbyt delikatny. Tak więc nie jest to tez telefon na jakieś męskie wypady w plener czy do baru, warto to wziąść pod uwagę bo przecież nei zawsze się pracuję lub szpanuje komą:). Aparat fot... na moje oko zdjęcia są bardzo przeciętne, nie wiem być moze coś zle ustawiam... chodz w subie grzebałem w opcjach. Głośność rozmów zgodzę się ze dość cicho słychac rozmówcę... co irytuje zwlaszcza w ruchu ulicznym. Obudowa... ładnie wyglada i świetnie kolekcjonuje "placki" po paluchach:). I na koniec mały minus za gry o które zwyczajnie bardzo cięzko. A i jeszcze słuchawki które przynajmniej mi uszu się nie trzymają:). Plusy... duzy wyświetlacz, szereg możliwości samego telefonu jak i tych do wgrania dzieki winowi. Ogolne wzrokowe wrazenia. hmm więcej plusów w nim nie widzę. Kupiłem go swego czasu z ciekawosci i dla wygladu... i po tych kilku miesiacach mimo tylu wad nie zaluję:) fajnie jest czasami z nim polatać po mieście. I popracować... bo do tego chyba najlepiej się nadaje.

  • 0

    107. ~kamil  2009-07-03 15:27:43  host: aabw60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon 8 miesiecy i stwierdzal ze jest to MUŁ w porownaniu do Symbiana, ma procen 500mhz a nokie z prockiem 300mhz na symbianie chodzą o 100 razy plynniej, nie polecam telefonu ludzia ktorzy pragna szybkiego i dobrego sprzetu ja ja. Snobki bedą z niego zadowolone ale nie ludzie ulicy :)

  • 0

    108. ~maxx  2009-08-12 01:29:44  host: aecq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w pazdzierniku mija rok odkąd bede miał ten diamencik lecz uzywam go dopiero od nie dawna i juz popsuł sie dotyk zamiast 3 wciska sie 1 itp reszte opcji przetestowałem na maxa troche za słaby do słuchania muzyki głosnik tez raczej do bani duzy plus to odbiornik gps tylko kilka godzin szukałem odpowiedniej mapy i programu nawigacja chodzi bardzo dobrze takze ogolnie jest fajny ale bardzo wadliwy

  • 0

    109. ~edek  2009-08-23 13:56:44  host: 83-145-144-10.cable-modem.tkk.net.pl

    mam go juz kilka miechow smiga elegancko wcale nie muli mialem n95 8gb n96 i wymiekaja przy tym straszliwie bez podjazdu inna klasa.bateria mogla by byc wieksza no i ten glosniczek nie za glosny ;p ale nie naleze do ludzi co po ulicy chodza i z telefonu muza gra ;] sluchawki spoko ;] wczoraj sie upilem i rzucalem troche nim po scianach ;] bdze sie dzis rano a on dalej smiga jak smigal GODNY POLECENIA

  • 0

    110. ~laciaty  2009-09-30 08:02:19  host: 77-254-152-237.adsl.inetia.pl

    Ja własnie sie zastanawiam nad tym cudeńkiem. Ma wszystko czego potrzebuje VGA, wifi, WM 6.x, HSDPA tylko dlaczego nie dali do niego gniazda pamięci???!! Jak mogli bo tak okaleczyć?

  • 0

    111. ~Esc  2009-11-11 00:03:28  host: 115.213.38.84.otvk.pl

    Jak jest z pisaniem sms, bo np: dla porównania jak dla mnie w Omni to tragedia. Jak jest tutaj?

  • 0

    112. ~Wisna  2009-11-28 12:24:04  host: 195.94.215.34

    Mam ten telefon od mieisaca i coz, najwiekszy minus to bateria, ktora przy moich potrzebach trzyma zaledwie poltora dnia, ale moze to dlatego ze HTC uzywam jako telefonu sluzbowego i otrzymuje kilka polaczen na godzine. Oprocz tego zdjecia nie najlepszej jakosci, o niebo lepsze robi nawet samsung f480 czy lg ku990. Ekran dotykowy miodzio - dziala tak jak w samsungach czyli bez zarzutu. Oprogramowanie Windows, Opera bez zarzutu rowniez. Czujnik ruchu - fajna rzecz dla tych co sie nudza w pracy :) Ogolnie telefon swietnie sie sprawdza jako telefon dla klienta biznesowego. A, zapomnialbym, minus jeszcze za obudowe ktora mozna powiedziec ze sluzy jako czytnik lini papilarnych ;) Poza tym duzy plus, oceniam na 5.

  • 0

    113. ~marcin  2009-12-04 23:54:16  host: xdsl-12707.zgora.dialog.net.pl

    napisze tak ... mialem go rok czasu ...bylem debilem ze nie wzialem odrazu iphona ..ale coz...ten diamond to masakra jakas ...totalne dono jak kazdy telefon na windows mobile, do iphona nawet 3g (teraz mam 3gs)nie ma najmniejszego podskoku ..wszystkie telefony oparte na WM to totlne dno, poczawszy od oprogramowania skonczywszy na szybkosci dzialania.... reasumujac (znam z z autopsji) htc diamond, htc diamond 2, htc hero maja sie tak do iphona 3gs jak najnowszy ford focus do nowego mercedesa klasy s :)

  • 0

    114. ~cz  2009-12-04 23:55:16  host: host-109-107-17-43.ip.media3.com.pl

    UWAGA! Zabrzmi to pompatycznie! Miałem iPhona. Byłem z niego bardzo zadowolony, ponieważ umiałem go obsługiwać. Mam HTC Diamond - jest rewelacyjny, ponieważ umiem go obsługiwać. Ci co wiedzą o co chodzi niech dokleją resztę. Pozdrawiam

  • 0

    115. ~Boxer  2009-12-24 01:02:19  host: 87-205-202-163.adsl.inetia.pl

    ja mam miec jutro wlasnie tego htc. tylko wlasnie nie wiem nikt nie napisal jak tu jest z tymi smsami ;) z gory dzieki pozdrawiam i wesolych

  • 0

    116. ~justyna  2009-12-29 12:10:55  host: public-gprs25758.centertel.pl

    konczy mi sie umowa i chce kupic ten telefon, wiem ze z aparatem lepszy od innych nie jest, ale mysle ze tyle powinno mi wystarczyc. meczy mnie tylko kwestia grafiki telefonu, bo ma tylko 65 tysiecy kolorow. dlatego czy moglby mi uzytkownik telefonu doradzic czy taka ilos jest wystarczajaca dla tego telefonu i czy wyswietlanie zdjec i innych plikow jest ladne i przejrzyste ?

  • 0

    117. ~ejjj  2009-12-29 18:42:01  host: abuj91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak uzywacie htc z orange to bedzie dzialac wolniej. nie wiedzieliscie? o jak mi przykro;p ignorantom i laikom dziekujemy za oceny. ten tel jest bardzo szybki tylko trzeba go zresetowac i zablokowac wgranie interface'u orange de.bili

  • 0

    118. ~Pablo  2010-01-05 13:36:18  host: s99-234.star.net.pl

    Mam htc diamont 2 i coś jest chyba nie tak poniewaz mimo wpisanych imion w kontaktach nadal kiedy ktoś dzwoni do mnie ja widze tylko nr telefonu!!Czy ktoś wie dlaczego nie wyswietla mi imion z ksiazki

  • 0

    119. ~hdc  2010-01-12 11:22:49  host: awp124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do: ~Esc Zainstaluj KeybFinger2 - zmienisz zdanie.

  • 0

    121. ~  2010-04-02 22:01:44  host: atq176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od jakiegoś miesiąca jest rewelecyjny tylko tylna klapka, po 2 tygodniach strasznie się porysowała (noszę w kieszeni żadnych przedmiotów), wygląda jak po roku noszenia iphone w bez kieszeni z drobniakami

  • 0

    122. ~hant32  2010-04-30 14:59:17  host: cjp197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon wmiare ale pisanie sms do du.........

  • 0

    123. ~aaa  2010-07-08 19:23:58  host: chello087206056111.chello.pl

    Jak dla mnie to jest tragedia i porażka. Dlaczego?: 1) Rozmowy czasem same się rozłączają i ich jakość często jest bardzo marna (mam MDA IV) - a to przecież TELEFON, z dodatkowymi funkcjami ale kupuję go głównie do dzwonienia a nie oglądania filmów bo te mogę oglądać na lapie. 2) System często przycina = tracę czas, szybciej byłoby napisać smsa na zwykłej starej NOKIi z czarno - białym ekranem. 3) Bateria trzyma bardzo krótko i trzeba ciągle pamiętać o jej ładowaniu. Podsumowując - nie widzę żadnego sensu w korzystaniu z tego typu urządzeń. Do Facebookow czy filmów można używać laptopa, a do dzwonienia to się średnio nadaje. Więc po co? Dla szpanu i dowartościowania się? Nie potrzebuję.

  • 0

    124. ~podpis_elektryczny  2010-07-29 09:28:58  host: oi1.uwoj.wroc.pl

    do: ~Pablo Możliwe, że masz różne pozycje w książce telefonicznej związane z tym samym numerem ale inaczej nazwane np Dom i Dom1 wskazujace na ten sam numer. Wtedy praktycznie każdy telefon głupieje i pokazuje tylko numer.

  • 0

    125. ~mariusz  2010-11-01 10:19:11  host: 195.8.220.207

    ktoś wie może gdzie zmienic numer centrum sms w HTC TD????

  • 0

    126. ~robertinoGG  2010-12-07 22:28:38  host: public66850.xdsl.centertel.pl

    zmienilem rom na ROM 2.03.510.2 Classic od bilego i w koncu telefon smiga az milo. praca z nim to prawdziwa przyjemnosc.

  • 0

    127. ~tosia  2011-11-26 14:06:04  host: user-31-175-209-112.play-internet.pl

    nie kupujcie tego dziadostwa na serio !! telefon sam się włancza i wyłancza pod wpływem ciepła straszne dziadostwo!!!!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet