HTC Touch 3G - opinie
Telefony HTC HTC Touch 3G Opinie o HTC Touch 3G

HTC Touch 3G

w sumie: 10
  • 0

    1. ~Loczek  2008-09-16 10:23:01  host: krap1.lom.netster.pl

    Ładny jest ten fonik i z tego co pisali to niedrogi

  • 0

    2. ~KRIS  2008-09-16 12:51:12  host: 217.153.234.81

    piekny!!! :)

  • 0

    3. ~asdf  2008-09-26 10:12:53  host: 77-254-169-140.adsl.inetia.pl

    taki htc touch (p3450, elf) w nowej formie. w lepszej formie :)

  • 0

    4. ~s  2008-10-23 23:29:52  host: klikonet-host-208.etop.pl

    ciekawe czy da rade WM androidem zastapic?? hmm..

  • 0

    5. ~  2008-10-31 09:36:25  host: chello087207149238.chello.pl

    dokladnie, kiedy sie on pojawi u nas? czekam

  • 0

    6. ~  2009-02-07 12:53:07  host: host-89-228-93-249.olsztyn.mm.pl

    do #4 czy tak ci zalezy aby google sledzilo to co robisz?

  • 0

    7. ~git  2009-05-29 14:07:04  host: host-89-228-70-7.olsztyn.mm.pl

    Mam tego smarta od miesiąca. Mimo wysokiej ceny ( dla mnie wysokiej) smart jest tego wart. Nie miałem dużego doświadczenia ze smartphonami ale miałem okazję pobawić się HTC Diamond i Touch Pro. Powiem tak, pierwsza różnica TouchFlo 2D w Jade3G subiektywnia działa szybciej, i ma mniej zaciachów niż TouchFlo3D w TouchPRO. Druga różnica -wyświetlacz w Jade3G ma mniejszą rozdzielczość niż w Diamondzie i T.Pro, generalnie to nie przeszkadza podczas normalnej elsplatacji ale gdy korzystamy z internetu czasami może denerwować. Trzecia ekran Jade ma duży kontrast ale w słoneczny dzień wygląda gorzej niż w Diamondzie. Co jest fajne w tym urządzeniu posiada szybki procek taki sam jak w Diamond i Touch PRO , fajną obudowę bez kantów i innych wystających bajerów,posiada praktycznie takie same możliwości jak wymienione wyżej modele (WIFI itd), Co przemawia na korzyść Jade3G ma gniazdo na karty SD (Diamond nie posiada), sprawdziłem GPS no trochę mnie zaskoczył w niektórych warunkach szybciej łapał FIX niż Touch PRO nie mówiąc już o telefonach z GPS np.SE C702. Polecam ten model dla mało wymagających (początkujących) użytkowników chociaż gdy ja go kupiłem miałem bardzo duży problem co wybrać ceny Jade i Diamonda były takie same i wybrałem Jade.

  • 0

    8. ~sm  2009-11-22 21:58:31  host: 188.33.218.141

    czy to prawda, ze nie ma ani radia ani dyktafonu? jak trzyma bateria, tak realnie? czy to upgrade do 6.5pl nie jest wolniejszy?

  • 0

    9. ~komurkuman  2011-02-04 14:25:37  host: 77-254-19-163.adsl.inetia.pl

    tlelfon jest super mam go i było warto go kupić w telefonie śmiga wm 6.1

  • 0

    10. ~Adam  2011-08-03 23:08:04  host: 82.160.132.122

    Od czerwca miała go moja narzeczona. Właściwie wszystko ja tam ustawiałem. Miałem wcześniej SPV M3100 i różnica między tym zgrabniutkim smartfonem a tamtym klockiem jest olbrzymia. Tutaj wszystko jest dla mnie jasne. jedyny problem to fakt, ze po upadku na beton z wysokości ok 0,5 metra przestały wibracje działać, ale udało mi się bezinwazyjnie go naprawić - wystarczyło nim porządnie wstrząsnąć ^^ hehe osobiście go polecam. Działa mi na WM 6.1 z najnowszym dostępnym ROM. Język angielski w interfejsie mi absolutnie nie przeszkadza ^^

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-239-251.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet