HTC Titan - opinie
Telefony HTC HTC Titan Opinie o HTC Titan

HTC Titan

w sumie: 32
  • 0

    1.  2011-09-02 10:15:28

    4,7'' to już konkretna "patelnia". Bardzo ciężko będzie ją nosić w jakiejkolwiek kieszeni. Chyba że uszyje się taką na miarę.

  • 0

    2. ~  2011-09-03 00:37:49  host: 178.181.79.93.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    dlaczego nie ma hdmi out?

  • 0

    3.  2011-09-04 21:41:42

    Trochę niska rozdzielczość... Dlaczego nie zastosowali qHD ?

  • 0

    4. ~grzes  2011-09-05 09:40:59  host: host-n2-75-8.telpol.net.pl

    wszyscy tylko jadą że patelnia że za duży, w sumie 130 x 70 mm to tyle mniej wiecej tyle ile HD2/DHD/SGS2/Infuse i kilka innych ... skoro tamte osniosły sukces a ten zapewnił większy ekran bez powiększania obudowy to ja nie widzę problemu

  • 0

    5. ~Noski  2011-09-05 18:44:10  host: 62.152.153.56.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Eh, fajny fonik, tylko szkoda że cena (około 2600 zł) nie jest adekwatna do produktu.. Microsoft daje straszne ceny jego systemu operacyjnego.. :/

  • 0

    6. ~lukul  2011-09-05 21:29:31  host: 212.17.134.186

    Jeden szczegół - system GSM850 i już??

  • 0

    7.  2011-09-07 11:40:03

    zgadzam się, ogromny jest, ale z taką nazwą już musi być:) ostry :)

  • 0

    8. ~telemarketerka  2011-09-10 13:23:54  host: 85.219.163.66

    czyzby htc znudziło sie dawanie bajerów? co sie dzieje dlaczego sie uwsteczniaja?

  • 0

    9. ~smo  2011-09-15 18:18:24  host: CLIENT-certico-2.wroclaw.dialog.net.pl

    Jak to "kontakty w telefonie: bez ograniczeń" ?

  • 0

    10.  2011-09-17 10:45:19

    To będzie/jest prawdziwy Tytan, nie da się ukryć.

  • 0

    11. ~tomanio22  2011-09-18 20:40:33  host: 188.146.77.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    HTC nic nie robi w tym kierunku aby wypuścić na rynek coś naprawdę super tak jak zrobił to samsung z SGS 2 tylko wypuszcza niczym nie różniące się modele. A wszyscy czekają na zmiany choćby w wyglądzie zewnętrznym - zróbcie coś smukłego jak SGS 2

  • 0

    12. ~tomanio22  2011-09-18 20:42:21  host: 188.146.77.165.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    HTC nic nie robi w tym kierunku aby wypuścić na rynek coś naprawdę super tak jak zrobił to samsung z SGS 2 tylko wypuszcza niczym nie różniące się modele. A wszyscy czekają na zmiany choćby w wyglądzie zewnętrznym - zróbcie coś smukłego jak SGS 2!

  • 0

    13.  2011-09-29 08:54:21

    @2 - ponieważ go nie posiada.

  • 0

    14. ~Ema  2011-09-29 14:55:54  host: sender.mpwik.wroc.pl

    zdaje sie znastępca HTC HD7, gdyby tylko nasz kochany Microsoft sie ogarnął... bo jak narazie mango po pierwszym update jest troche okrojone. Ma ten system potencjał tylko niech go wykorzystają, no i ofc ceny w market place zabijają.

  • 0

    15. ~dav  2011-10-04 11:03:10  host: host-52-81.compi.net.pl

    ale cegła i jeszcze Window$... porażka

  • 0

    16. ~stokrotka  2011-10-04 16:16:40  host: gti123.internetdsl.tpnet.pl

    strasznie drogi a szkoda bo wygląda ciekawie

  • 0

    17. ~zod88  2011-10-09 01:06:58  host: abtb43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    stanowczo za duży, 4 calowy ekranik w telefonie to juz jest sporo, a 4,7? przeciez to prawie jak tablet... max 4 cale dla telefonu jest ok, no i wlasnie gdzie jest hdmi out?

  • 0

    19. ~asia  2011-10-17 23:09:44  host: apn-95-40-191-188.dynamic.gprs.plus.pl

    Procesor 2GHz ? Raczej 1,5... :/

  • 0

    20. ~A-MAN  2011-11-02 21:00:32  host: cpc3-sgyl18-0-0-cust160.sgyl.cable.virginmedia.com

    Nexus prime bije go na głowę. Samsung znowu udowadnia że produkuje najlepsze smarty na ziemi;)

  • 0

    21. ~wirtualny podroznik  2011-11-06 02:04:01  host: host-78-31-154-74.ip.jarsat.pl

    marzenia nic nie kosztują.Kieszeń tez się znajdzie.

  • 0

    22. ~A-MAN  2011-12-20 14:31:21  host: cpc2-sgyl18-0-0-cust747.sgyl.cable.virginmedia.com

    W UK mogłem go kupić przeliczając na pln za 900pln. Był na gumtree ze dwa miechy prawie nówka i nikt go nie chciał, bo... ma windę. Po co płacić za programy W microsofcie skoro w andku masz je za free.

  • 0

    23. ~maciek  2011-12-26 20:12:10  host: cyberfox.pl

    A-MAN Samsung to było najgorsze badziewie, oprócz Siemensa, Alcatela,Sagema, bo tych telefonów już nie ma. Samsung to dopiero lekko zasłynął gdy zaczął produkować telefony dotykowe.

  • 0

    24. ~Titan  2012-01-07 00:58:05  host: h-87-199-40-117.dolsatbelchatow.pl

    Super fon mieści się w kieszeni i bateria długo wytrzymuje w porównaniu do pierwszej generacji urządzeń . Zakochałem się w Titanie z WP7,5.

  • 0

    26. ~WP  2012-01-16 21:42:16  host: h-87-199-40-117.dolsatbelchatow.pl

    Powiem tak fon zajfajny i najpierw trzeba go mieć i zobaczyć system w realu zin się wypowiada nie widząc czegoś.

  • 0

    27. ~kogiton  2012-01-31 16:18:49  host: 178.183.230.112.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    15GB rom?? O.o

  • 0

    28. ~wp  2012-02-19 00:28:51  host: h-87-199-40-117.dolsatbelchatow.pl

    W przypadku Androida to trudno mówić o nowoczesności. Wszystkie aparaty za 1500zł mają najczęściej systemy w wersji 2.2 lub 2.3. To systemy z 2010r. Co gorsza telefony z Androidem nie dostają aktualizacji. Kupując więc dziś telefon z Androidem za 1500zł otrzymujesz najczęściej wersję 2.2 lub 2.3 (2010r) i nigdy nie dostaniesz aktualizacji do wersji 4.0 i następnych Kupując w ten samej cenie telefon z WP7 masz nie tylko najnowszą wersję systemu z 2011r. Masz także gwarancję że na wiosnę dostaniesz wersję Tango a na jesień Windows Phone 8 Apollo. Telefony z WP7 mają gwarantowaną aktualizację więc kupujesz telefon na lata.

  • 0

    29. ~zzxczcxzxczxczxczx  2012-04-09 09:49:01  host: public23875.xdsl.centertel.pl

    &jakbys sam tego androida nie mogl zaktualizowac

  • 0

    30. ~  2012-06-26 03:59:33  host: elh101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny Telefon. Naprawdę polecam ;]

  • 0

    31.  2012-06-27 09:29:14

    28: Niestety Microsoft jasno powiedział, że telefony jednordzeniowe (w tym ten HTC) nie dostaną Windows Phone 8, a oprogramowanie pisane na WP 8 nie bedzie dzialać na telefonach z innym systemem, więc niestety jest znacznie gorzej niż w Androidzie, gdzie programy często działają na różnych wersjach, w tym też nowe chodzą na 2.1.

  • 0

    32. ~cekej  2012-07-09 08:51:07  host: atb194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam sensation xl w tych samych wymiarach (milimetr różnicy w wysokosci chyba) i bez problemu miesci sie w kazdej kieszeni

  • 0

    33. ~1  2012-08-21 22:54:02  host: 178-36-146-70.adsl.inetia.pl

    Telefon jest jak dla mnie świetny. miałem wcześniej Desire Z z androidem i samsunga z BADĄ ale szczerze mówiąc titan jest z nich najlepszy. świetny ekran, system nie zamula i nie ma żadnych! przycinek przy uruchomionych kilku aplikacjach, aparat baaardzo dobry (zdjęcia w nocy są praktycznie bez szumów). Bateria jak na takiego bydlaka jest bardzo dobra. mam włączone synchronizacje, jak jestem w domu to wi-fi, rozmawiam ok. 1h dziennie plus kilkanaście smsów a bateria dociąga do dwóch dni (czasem przekracza). jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się go ładować po mniej niż 22h.

  • 0

    34. ~1  2012-08-21 22:59:06  host: 178-36-146-70.adsl.inetia.pl

    A teraz minusy: szkoda że nie wykrywa go jako dysk wymienny przy podłączeniu do komputera. 2- byłoby miło gdyby była odrobinkę większa możliwość personifikacji telefonu. (kolory kafelków i dzwonki własne bez potrzeby ich obcinania i obrabiania na komp.) może jeszcze naciągająć mogliby dodać lepszej jakości słuchawki bo te to można sobie....ekhm.. no właśnie. O! i najważniejsze! ceny w windows markecie są kosmiczne ale można w zasadzie wszystko brać w wersji próbnej. pozdrawiam i polecam szczerze, grzesiek

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-37-177.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet