HTC Tattoo - opinie
Telefony HTC HTC Tattoo Opinie o HTC Tattoo

HTC Tattoo

w sumie: 26
  • 0

    1. ~Chmielok  2009-09-08 12:38:24  host: alw240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kolejny nudny telefon z Androidem.

  • 0

    2. ~47  2009-09-08 14:45:48  host: 77-253-159-5.adsl.inetia.pl

    Podoba mi się to. Jeżeli cena ma być faktycznie na tym poziomie to może bym się skusił :)

  • 0

    3. ~T~ Mobile  2009-09-08 15:50:06  host: 92-55-195-22.net.pbthawe.eu

    Mały coś ten ekran, no i w tym przedziale cenowym fony powinny mieć baterię 1500 mAh.

  • 0

    4. ~eeeh  2009-09-09 09:23:10  host: 94.78.183.195

    czemu htc wypuszcza klony...

  • 0

    5. ~Paweł  2009-09-09 15:36:46  host: 195.136.20.133

    Jak będzie kosztował 1499 to zapowiad się ciekawie :)

  • 0

    6. ~T~ Mobile  2009-09-09 22:20:28  host: 131.v51.interkam.pl

    2,8 calowy wyświetlacz :

  • 0

    7. ~lukibos  2009-09-10 00:43:57  host: 91-193-208-106.eimperium.pl

    Ale czemu taki okrągły...? Jakby był w kształcie Diamonda to bym się nad nim zastanowił a tak to wygląda jak jakaś tania zabaweczka... A w środku ma ładny sprzęt.

  • 0

    8. ~Zawiedzony  2009-09-10 07:21:34  host: aaog134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miało być tanio jest jak zwykle.... 1400 zł to dalej za dużo dla "Kowalskiego" ;/

  • 0

    9. ~  2009-09-10 13:10:32  host: 212.160.172.70

    kolejny beznadziejny tel htc wszytskie wygladaj jednakowo magic hero blee

  • 0

    10. ~  2009-09-11 18:27:43  host: 212.160.172.70

    nic nowego niewprowadza,,, htc tez w miejscu stoi

  • 0

    11. ~dxtr  2009-09-12 11:16:02  host: rea.ipt.com.pl

    To samo co cala reszta HTC, tylko inna nazwa i troszke inny wyglad. Dalej niestety 65tys kolorow wyswietlacz. Zadna rewelacja, ludzie daja wysokie oceny za sama nazwe HTC.

  • 0

    12. ~Braerious  2009-09-18 20:47:36  host: 212.160.172.70

    Na serio za duzo wciskaja w te telefony... wogole siedze tu czesto i srednio co 5 telefon jest nijaki... czy tak trudno wymyslec cos ladnego? ;) sadze ze tak

  • 0

    13. ~JJ  2009-09-18 21:56:09  host: eac82.internetdsl.tpnet.pl

    Ekran zdecydowanie za mały, jak qwerty nie ma...

  • 0

    14. ~abe$o  2009-10-14 13:29:14  host: released.rejtana20.of.pl

    do 11: 65 tys ma każdy tego typu telefon, poniewaz WM i Android nie czytają ich więcej. Nie komentuj jak nie wiesz.

  • 0

    15. ~pawelo  2009-10-25 01:08:16  host: csknet-85-31-240-63.csk.pl

    czy będzie dostępny w jakiejś sieci w Polsce?? jak tak to w jakiej i kiedy??

  • 0

    16. ~  2009-12-21 11:13:15  host: eku219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    14: ten z 11 by pewnie nie zauważył, czy to 65tyś czy więcej :P A HTC nie robi takich samych telefonów, ale jeśli wy nie mieliście nigdy telefonów z systemem, tylko jakieś sony-ericssony to się nie dziwię dlaczego myślicie, że HTC są takie same, chyba mają ten sam system android lub windows mobile, nie będą wymyślać innego systemu do każdego telefonu, bo to byłoby żałosne tak jak ty: 11,12,9,8,4!!,1..ty miałeś kiedyś telefon z androidem? Dla ciebie ciekawy telefon to pewnie jakiś sony-ericsson co "ma dużo megapixeli i głośno gra" ...

  • 0

    17. ~  2009-12-30 21:39:44  host: 188.33.154.192

    Do ~abe$o doprawdy ciekawe co piszesz omnibusie, zapoznaj się z poniższym modelem. http://www.telepolis.pl/telefony.php?id=1564

  • 0

    18.  2010-02-17 22:04:43

    Swojego HTC Tattoo mam już 2 tygodnie i jestem nim zachwycony. Mogę z czystym sumieniem polecić go każdemu. Telefon jest szybki, bardzo rzadko zdarzają się jakiekolwiek spowolnienia. Obsługa telefonu banalnie prosta. Wszystko bardzo przejrzyste. Ekran doskonale reaguje na dotyk. Aparat nie najwyższej jakości ale ogólnie daje rade. Muzyka z głośnika jest dosyć głośna a dźwięk wyraźny. Słuchawki według mnie są dosyć dobre. Telefon bez problemu łapie wi-fi. Przeglądanie stron internetowych to czysta przyjemność. Ogólnie telefon za*****ty! Cena może nie najniższa ale ja swojego Tattoo (nówka sztuka) kupiłem na allegro za 650zł, a więc taniutko:D pozdrawiam

  • 0

    19. ~  2010-02-25 07:34:12  host: acfj182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon.Chyba go kupię.

  • 0

    20. ~  2010-07-25 12:38:40  host: chello089078173131.chello.pl

    Bardzo fajny, gdyby tylko miał WiFi to dla mnie jako pracownika salonu powiedzmy sieci komórkowej X byłby idealny. Tylko to WiFi, ale i tak się skuszę, chyba, że Nokia X5 pojawi się na naszym rynku...

  • 0

    21. ~posiadaczka  2010-07-28 09:38:30  host: ip-83-218-120-115.rtk.net.pl

    Przecież jest WiFi

  • 0

    22. ~  2011-01-13 17:07:55  host: abgm115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jakie syfiaste procki w tych tańszych htc :|

  • 0

    23. ~rosa  2011-04-16 16:43:12  host: public106438.xdsl.centertel.pl

    Witam, posiadam taki telefon od tygodnia, moim zdaniem super, tylko bateria słaba. Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Prosty w obsłudze i nie za duży. Kupiłem za bardzo dobrą cenę, w saturnie dałem 599zł.

  • 0

    24. ~domin13  2011-05-09 19:11:50  host: bqz222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon nie ma JAVY :(

  • 0

    25. ~  2011-08-05 01:10:46  host: aeto243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tak po roku użytkowania. Faktycznie ta bateria jest słaba i co firma dała ciała to na polskim rynku brak możliwości wymiany androida na nowszy produkt (!) Ale z cenę 760 zł z promocji w Media M..., co tu wymagać. I ten "maleńki" ekranik też ma swoje zalety. Jak szuka tabletu powyżej 7cali, ma spory wybór, tyle że takiego usrojstwa nie wsadzę do kiszonki koszuli pod garniturem (problem jest nawet z 3,5 calowym), a to sie wszędzie mieści i spełnia swoje zadanie, przenośnego urządzenia z dostępem do poczty, Facebooka, i galerii fotek. Jak potrzebuje coś więcej otwieram otwieram laptopa, bo i tak edycja fotografii, materiału video czy napisanie dokumentu z wkładkami graficznymi to i na topowych modelach nie wychodzi. Także malkontenci trzeba wybierać z rozsądkiem i z głową na co Was stać a nie wiecznie marudzić,

  • 0

    26. ~GieBek  2012-03-30 01:53:01  host: 87-204-67-19.ip.netia.com.pl

    Witam, a ja go używam nawet teraz (data), telefonik mi się podoba. Android 2.3 trochę muli, ale da się wytrzymać, ekran jak się porysuje to za 10zł na allegro można dostać w pełni sprawną obudowę z digitizerem. Jak dla mnie 9 na 10… Google Facebook i wszystko co na androidzie pyka jest w tym małym urządzonku.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet