HTC Shift - opinie
Telefony HTC HTC Shift Opinie o HTC Shift

HTC Shift

w sumie: 43
  • 0

    1. ~ed3master  2007-10-02 08:31:07  host: 213.192.64.210

    Fajne to to tylko cena powalająca, juz za 750e możn amieć przyzwoitego UMPC

  • 0

    2. ~mathew  2007-10-02 12:50:23  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    szczerze przedobrzyli urzadzenie skierowane dla biznesu to nie jest telefon - ja bym sie wstydzil czegos takiego ciekaw jestem jak przez ta zminiaturyzowana wersje laptopa rozmawiac ide sobie ulica zatloczona i gadam do jakiejsw dachowki nonsens nie poszpanujesz tym na ulicy ale nie o to chodzi? wiec o co? cena pewnie przekroczy laptopy kilkakrotnie praca na laptopie juz sama w sobie jest nieprzyjemna (cyba ze ma sie jakiegos laptopa za 8-12 tysiecy) a na tym jeszcze jest bardziej nieprzyjemna bo jest mniejszy kazdy kto ma biuro sam o tym wie...najlepiej sie pracuje na kompie stacjonarnym ktory ma lepsze osiagi za kilkanascie mniejsza kwote pieniezna moim zdaniem szajs jakich mało to nie jest urzadzenie ani biurowe bo kto majac biuro korzystalby z takiej zabawki?ani dla mlodziezy bo ktory z mlodych chodzilby z telefonem w plecaku ani dla fotografow amatorow wiec pyutanie dla kogo?odpowiedz gadzeciarzy ktorzy po paru miesiacach powiedza ze wydali hajs na szajs. pozdrawiam

  • 0

    3. ~mlody  2007-10-02 16:19:26  host: agromanrtr.starnettelecom.pl

    to juz nie jest telefon.... istny komputer

  • 0

    4. ~adju89  2007-10-02 17:52:57  host: abqz241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie telefon tylko laptop ;P gdzie w takim czymś można wsadzic dysk 60GB :O (po prostu szok). Poza tym wejście USB 2.0 czego jeszcze przy telefonach nie widziałem, no i coś co mnie całkowiie zaskoczyło: normalne wejście do monitora :O Potężny wyświetlacz ale nie wiem czy to ma GPSa? Taki miniLaptop. A myślałem że to jest strona o telefonach ... ;P Pozdr dla komentujących ;]

  • 0

    5. ~marcin16  2007-10-02 18:35:38  host: aaiw88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ciekawe ile to cacko będzie kosztować ?? Ale w sumie to chyba każdy by chciał mieć taką maszynę (tylko bez Visty)

  • 0

    6. ~Abramek  2007-10-02 22:38:33  host: dnx160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeżeli to ma być telefon to ja zgłupieje. 800 gram w kieszeni nosić...

  • 0

    7.  2007-10-03 00:36:55

    Ciekawy... no właśnie to bardziej Ultra Portable Computer - włóżcie sobie 800g do kieszeni - bez paska ani rusz. A tak na poważnie to bardzo ciekawe urządzenie byle więcej takich na rynku, choć dysk twardy powinno się moim zdaniem zamienić na pojemną pamięć flash.

  • 0

    8. ~  2007-10-03 23:31:43  host: akr172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oooooooooooooooooooo to ma prawie tak mocny procesor jak mój komp, a na pewno wiecej RAM-U ^^

  • 0

    9. ~Znawca  2007-10-04 19:37:51  host: 87-205-236-222.adsl.inetia.pl

    Czy z tego da sie zadzwonić?! :O / ja w kompie nie mam tyle ramu ;/

  • 0

    10. ~  2007-10-06 10:09:29  host: gsx10.internetdsl.tpnet.pl

    dlaczego vista :(

  • 0

    11. ~lio  2007-10-07 20:51:44  host: 212.160.172.70

    kiedy to bedzie ? i ile to bedzie kosztowac? to cudenko

  • 0

    12. ~  2007-10-10 11:14:43  host: aawa114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do znawca:Chyba da bo wkońcu po co by go umieszczali na stronie o fonach

  • 0

    13. ~piotr  2007-10-10 17:55:26  host: 212.160.172.70

    to cudo można już zamawiać, kosztuje jedyne 4999,99zł!!!

  • 0

    14.  2007-10-14 21:45:34

    Najlepsza z teo bedzie cena u polskiego Opa jesli wejdzie do oferty :)

  • 0

    15. ~mourning  2007-10-20 18:07:01  host: aclr243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak dla mnie to super sprzet.Moze troche za drogi ale coz jak sie chce miec cos malego i dobrze wyposazonego to trzeba za to placic.Ktos tutaj napisal ze nie wyobraza sobie dzwonienia z tego urzadzenia na ulicy bo jest duze jak dachowka a ja sie pytam czy nie laska przy taki urzadzeniu kupis sobie sluchawki na bluetooth'a?Kazdy ma swoj gust i niech kazdy uzywa tego co mu sie podoba i pasuje.Mysle ze gdyby to cudenko bylo troszke tansze to znalazlo by wiecej klientow a tak to bedzie to dostepne dla wybranych ale wlasnie moze o to chodzilo producentowi?

  • 0

    16. ~wi2  2007-10-30 01:03:10  host: chello087207056088.chello.pl

    cena okolo 5000zł. to nie telefon to UMPC!!!

  • 0

    17. ~merton  2007-11-15 13:37:49  host: dwm122.internetdsl.tpnet.pl

    do ~mathew; głupi jesteś że tak piszesz. Widać że to nie jest urządzenie dla ciebie. Mimo że mnie na to nie stać, to bym wiedział co z tym zrobić. Jak ktoś ma ograniczony światopogląd, to plecie bzdury. Pozdrawiam.

  • 0

    18. ~mvm  2007-11-16 09:48:32  host: acyi203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poteżne urządzenie, tylko za tą cenę można mieć całkiem przyzwoitego laptopa. Z tego powodu popularne raczej nie będzie.

  • 0

    19. ~Quba  2007-11-16 20:09:38  host: spfwsaiac01.securepop.ch

    Mam HTC shifta od 3 tygodni. Powiem tak super sprawdza sie w szkole zamiast laptopa ale najwiekszy minus to vista ona po prostu go niszczy niestety ale prawdopodobnie zadne UMPC nie powinno miec visty. Ja wgralem mac'a do niego i dziala o wiele lepiej. Jesli macie pieniadze to lupujcie bo warto. P.S. Chodze do szkoly w Szwajcarii wiec tu mi go nie ukradna ani w szkole ani w drodze do niej

  • 0

    20. ~natasha  2007-11-19 15:36:54  host: bzd194.internetdsl.tpnet.pl

    Ma wibre:D ciekawe czy mocną. nie chcialabym zeby mi sie włączyła jak ide na miescie bez paska, bo by mi chyba gacie spadły...>>raczej spodnie;D;D

  • 0

    21. ~fizol  2007-12-03 02:52:11  host: avn136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh ludzie, to nie telefon, tylko umpc z wejściem na kartę sim, do korzystania z bezprzewodowego internetu z użyciem 3G, EDGE itp. Nie posiada modułu GSM do rozmów! Pozdrawiam f

  • 0

    22. ~osi91  2008-01-13 00:53:31  host: azo73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sądze ze takie urządzenia wyprą laptopy bo po co chodzic z duzym laptopem i komórka skoro moze byc wszystko w jednym juz teraz jest coraz wiecej użytkowników PPC a co dopiero mowic o czyms takim to jest swietny pomysł jeszcze widze ze ktos poruszył kwestię HDD sądzę ze to byłby swietny pomysł z tą pamiecią flash bo jest odporniejsza na wstrząsy . Świetne urządzenie tylko szkoda ze nie za szybko będzie na polskim rynku...:-(

  • 0

    23. ~czarne.kakao  2008-01-14 21:49:01  host: 213-238-127-210.adsl.inetia.pl

    sdsad

  • 0

    24. ~uncleho  2008-02-08 07:40:51  host: ekj154.internetdsl.tpnet.pl

    bajeczka... normalnie bajeczka... tylko co do waszych opini mnie sciska w dolku... nie chcesz - nie kupuj - ja zapoluje jak spadna ceny nie dla szpanu - dla szpanu kupuje sie ogorkowata nokie n76 a dla tego co na tym cacku mozna zrobic windows w wersji mobilnej jest jednak o niebo lepsze nic symbian a tu mamy teoretycznie normalna viste wiec to co na nim mozna najprawdopodbniej przebija wszystko co do tej pory mozna bylo zmiescic do kieszeni co do samego telefonu - dresy go kupia tylko jesli na nich bedzie nadal naklejona cenka - reszta posiadaczy bedzie potrzebowac dokladnie tych funkcji jakie ma - ni mniej ni wiecej i wlasnie dla takich ludzi przeznaczony jest ten sprzet to UMPC a jesli nie wiesz co oznacza ten skrot to nie szukaj nawet ceny tego cacka

  • 0

    25. ~margo  2008-02-08 21:25:34  host: chello062179076128.chello.pl

    Strasznie mi sie podoba! Mam notebooka i mam już dość dźwigania walizki... Marzę o czymś takim. Jedyny potężny minus - brak GPS. No i dla wątpiących... to nie służy do telefonowania. To leży sobie w damskiej torebce, a mini-komóreczka w kieszeni. Nic z tyłka nie spada...

  • 0

    26. ~Darek  2008-06-09 18:04:08  host: sewer.pl

    Świetne cacuszko. Od jutra bede tego używał. Niedoinformowanych tylko powiadomie że z tego sie nie da prowadziić rozmów telefonicznych!

  • 0

    27. ~Prezio  2008-07-02 13:20:05  host: public-gprs93318.centertel.pl

    Kupiłem chłopakom (przedstawiciele)10 sztuk Shift'a - są z nich bardzo zadowoleni i chwalą go sobie w codziennej pracy

  • 0

    28. ~mateo  2008-08-08 09:09:49  host: aaev216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zastanawiam się nad tym... Cenowo średnio, bo dokładając 1300 zł już można kupić Vaio z serii TZ... Pytanie, czy Vista na Shifcie muli? Czy dość to płynnie chodzi?

  • 0

    29. ~ttyyu  2008-11-22 15:54:33  host: chello089078052243.chello.pl

    ja do samochodu albo do plecaka - i mam wszystko co potrzebuje od przenosnego kompa jako telefon to tak ale "stacjonarny" na sieci komorkowej

  • 0

    30. ~mariobull  2008-11-29 00:38:29  host: public-gprs93229.centertel.pl

    od 14 listopada jest w ofercie Orange :) 2749 netto w BE !

  • 0

    31. ~ja  2008-12-17 13:35:01  host: 94.251.142.111

    800 gram? to dużo jak na telefon ale nie przesadzajcie z tym @6 i @7. skoro tacy z was słabeusze to kupcie se jakąś motorole.

  • 0

    32. ~...  2009-02-08 21:11:43  host: 90-156-73-62.magma-net.pl

    "szczerze przedobrzyli urzadzenie skierowane dla biznesu to nie jest telefon - ja bym sie wstydzil czegos takiego" zaiste, madrzy ludzie plodza powyzsze madre wypowiedzi. TO nie jest telefon! Nie jest nawet przez samego HTC sklasyfikowany jako telefon. Jest to przenosny komputer pracujacy na Viscie ktory w zamysle ma byc mniejsza alternatywa laptopa.

  • 0

    33. ~__  2009-02-28 13:13:07  host: aekk172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze odtwarzacz płyt CD-ROM i można by było instalować gierki przeznaczone na komputer. :D

  • 0

    34. ~do 32  2009-03-01 19:11:16  host: 87-205-204-45.adsl.inetia.pl

    A od czego są słuchawki bluetooth i zegarki sony ericssona z których można wybrać pozycję w liście kontaktów i połączyć się z wybraną osobą ?

  • 0

    35. ~max  2009-04-24 09:45:44  host: proxy-09.swgfl.ifl.net

    czy z niego sie da zadzwonic?

  • 0

    36. ~wirher  2009-05-01 10:18:59  host: adla60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nooo, mocna rzecz... Tylko mało poręczna, a fajnie wygląda port do podłączenia monitora :D

  • 0

    37. ~max  2009-05-10 17:49:49  host: cpc3-char3-0-0-cust255.sotn.cable.ntl.com

    ej jak to jest z internetem, on jest za darmo w tej komurce, czy sciaga z kasy, jest tam jakies wi-fi gdzie mozna sie polaczyc czy do neostrady da sie go podlaczyc. Czekam na szybka odpowiedz, mo mam zamiar go kupic i pytam sie o szczeguly. dziekuje

  • 0

    38. ~max  2009-05-15 20:25:17  host: cpc3-char3-0-0-cust255.sotn.cable.ntl.com

    ej a za internet sie placi czy jest za darmo z wi-fi

  • 0

    39. ~Noname  2009-07-15 19:37:36  host: 169-163.static.szczecinek.net.pl

    z wi-fi jest za darmo ... Osobiscie bede mial to cacko za 2 tygodnie ;) sprawdze jak to sie sprawdzi i napisze co o tym sadze

  • 0

    40. ~Dvd  2009-07-31 10:50:59  host: c62-111.icpnet.pl

    Co to ma być???? A napęd dvd gdzie??? Phi... nie ma dvd to nie kupuje :P

  • 0

    41. ~przemo  2009-11-01 11:52:12  host: w3cahce2.tktelekom.pl

    ja kupie za jakieś 2-3 miesiące

  • 0

    42. ~  2009-11-01 20:56:01  host: 116.18.rev.vline.pl

    to jest komputer i palmtop w jednym bo jest vista taka jak na koputerze i wm 6

  • 0

    43. ~eurocent  2010-01-07 09:45:35  host: 56.grybow.net.pl

    Do wszystkich. HTC Shift to mini laptop z win vistą i win mobile. Można z niego dzwonić i jest wyposażony w GPS tylko trzeba odblokować te funkcje instalując specjale oprogramowanie (ROM). Sam mam Shifta i odblokowałem GPS zaistalowałem automapę i śmiga. Świetnie sprawdza się jako użądzenie umpc a jeżeli chodzi o gry to Shift jest do nich za słaby ale można instalować bez napędu CD lub DVD. Od czego są emulatory. Podsumowując Shift sprawdza się świetnie w podróży ale jako główny komputer w domu to porażka. Zresztą tak był zaprojektowany. Jeżeli chcecie odblokować win mobile i mieć dostęp do wszystkich funkcji podaje linka na forum modaco http://www.modaco.com/content/windows-mobile-news/266537/liberat e-your-htc-shift/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet