HTC Sensation - opinie
Telefony HTC HTC Sensation Opinie o HTC Sensation

HTC Sensation

w sumie: 71
  • 0

    2. ~Lolek  2011-04-12 17:13:17  host: 212.160.172.70

    gorilla glass dwa rdzenie w miare bateria chociaż jak na takie gabaryty to max 2 dni... a cena? pewnie 2500zł:)

  • 0

    3. ~aaaaaaaaaa  2011-04-12 18:24:48  host: ip-87-204-78-248.stg.pl

    Podoba mi się! z każdym nowym fonem iphon coraz bardziej zanika.

  • 0

    4. ~prezes  2011-04-12 18:26:56  host: 77-254-206-155.adsl.inetia.pl

    fajny telefon się zapowiada, z miłą chęcią bym zmienił moje HD2 właśnie na ten telefon :) szkoda tylko że nie dali 1 GB RAM, a reszta jak najbardziej ok:) jedyne co będzie na minus to pewnie cena...:/

  • 0

    5. ~Przemo  2011-04-12 19:42:17  host: r1.vspace.pl

    A gdzie żyroskop??? Nawet buracki iPhone go ma.

  • 0

    6. ~  2011-04-12 22:15:03  host: 89-79-16-193.dynamic.chello.pl

    po raz kolejny: CZUJNIK ZBLIŻENIA a nie ZBLIŻANIA - czujniki zbliżania są w samochodach!!!!!!!!!

  • 0

    8. ~bob  2011-04-13 08:02:32  host: public-gprs29597.centertel.pl

    a pracuje na dosie?

  • 0

    10. ~budyn2h  2011-04-13 12:01:09  host: fez242.internetdsl.tpnet.pl

    Dziwna rozdzielczość. Czy aplikacje i gry z marketu będą musiały zostać zmodyfikowane by były obslugiwane przez ten model???

  • 0

    11. ~hox1  2011-04-14 03:04:01  host: 89-78-69-194.dynamic.chello.pl

    ładny ^^ kurcze... ciekawe kiedy pojawi się w Polsce u operatorów sieci... nie wiem co prawda jak spisują się dwurdzeniowe procki w komórkach, ale ogólnie ma moc... no i na wstępie android 2.3 :D

  • 0

    14. ~Ven  2011-04-15 22:41:30  host: eha10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon zapowiada sie naprawde bardzo ciekawie, wkoncu HTC zrobilo cos naprawde dobrego :)

  • 0

    15.  2011-04-17 02:48:01

    Odpowiedź HTC na xperie Arc i SGS ;) ładnie się prezentuje.

  • 0

    17. ~  2011-04-19 10:00:20  host: 212.160.172.70

    wie ktos jak sobie radzi z quadrantem badz jakimis benchmarkami?

  • 0

    18. ~eM  2011-04-20 20:27:54  host: 178-37-60-8.adsl.inetia.pl

    @5 - jest żyroskop. Czytać dokładnie specyfikację :) Powiem - ciekawy. Nie pisze o NFC... ale pewnie następca mieć go będzie :D

  • 0

    19. ~tomanio22  2011-04-20 21:37:55  host: 178.180.101.92.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Nawet nie zły ale ja czekam na coś jeszcze lepszego i może wkońcu na coś cieńszego więc przydałoby się żeby HTC wypuśiło "to coś" co miało by przynajmnej 7 lub 8 mm grubości. A jak narazie pozostaje mi korzystać z HD2 zresztą to jedeno z najlepszych urządzeń jakie wypuściło do tej pory HTC!

  • 0

    20. ~sebq  2011-04-22 18:45:22  host: user-46-112-119-141.play-internet.pl

    @19 - no na pewno HTC HD2 to jedno z najlepszych urządzeń jakie wypuściło HTC ale w 2010 roku. Wyszło wiele telefonów właśnie z Sensation na czele które technologicznie przewyższa HD2 o co najmniej dwie klasy. Gdyby nie ziomki z XDA to ten telefon w ogóle już byłby zapomniany.

  • 0

    21. ~  2011-04-26 02:54:55  host: cpc12-uddi20-0-0-cust635.uddi.cable.virginmedia.com

    @20 HD2 to jedno z lepszych urzadzen jakie Htc wypuscilo w ogole. To chyba logiczne, ze nowsze tel sa lepszej klasy, ale juz troche czasu minelo, wiec nie porownuj tel wypuszczonego rok temu, do tych teraz. Co do xda, dzieki tej stronie, wiele tel, nawet tych nowszych ma lepsze wsparcie niz u producenta.

  • 0

    22. ~jaro070  2011-04-26 20:39:08  host: z35-08.opera-mini.net

    jakie GPU to ma?

  • 0

    24. ~  2011-05-01 17:19:08  host: pm1227.pam.szczecin.pl

    @22 adreno 220

  • 0

    26. ~Anonimowy  2011-05-06 17:58:26  host: duk153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wow robi wrażenie, przede wszystkim ekranem i rozdzielczością

  • 0

    27. ~mirku  2011-05-08 18:31:12  host: host892521142.waldex.3s.pl

    jeśli to ma być odpowiedź htc na SGS II to 1:0 dla korei. myślałem że htc coś więcej pokaże

  • 0

    28. ~hox1  2011-05-15 20:54:01  host: 89-78-69-194.dynamic.chello.pl

    mirku masz racje... 1 do 0 dla SGS II ale moim zdaniem nie przez specyfikacje techniczna tylko... ponoć sensation ma zablokowany bootloader! :O

  • 0

    30.  2011-05-16 16:56:07

    Według mnie bardzo fajny telefon, z dużą ilością bajerów ogólnie ten telefon jest dużo lepszy od Galaxy S2. Mam nadzieje że NOKIA będzie robiła w najbliższym czasie telefony z takimi bajerami ja ten Sensation. Na dzień dzisiejszy to chyba najlepsza specyfikacja na rynku:P

  • 0

    31. ~xyz_001  2011-05-18 07:45:02  host: iaz162.internetdsl.tpnet.pl

    odpowiedz htc na sgs 2 i lg p990, niezla rozdzielka a niektorzy tutaj ciagle o kasie, kosztuje tyle i ma kosztowac ;)

  • 0

    32. ~:P  2011-05-18 22:18:04  host: dynamic-87-105-112-231.ssp.dialog.net.pl

    To nie jest żadna odpowiedź na SGS. Odpowiednikiem SGS jest Desire HD... Ten telefon się ciekawie prezentuje ale jest brzydki, poczekam chyba na flyer 3d.

  • 0

    33. ~hox1  2011-05-23 00:21:58  host: 89-78-69-194.dynamic.chello.pl

    to jest konkurent dla SGS 2 a nie dla SGS. czytaj dobrze ;] wiesz każdy ma inne gusta i tutaj nie należy dyskutować. Ty wolisz tamto, ktoś coś innego, ja jeszcze inne i tyle.

  • 0

    35. ~Adam K  2011-06-17 11:15:40  host: 78-131-222-29.tktelekom.pl

    HD2 najlepszy? To chyba nie korzystaliście z Desire HD.

  • 0

    36. ~OMNIA HD  2011-06-17 15:07:16  host: 89-74-55-52.dynamic.chello.pl

    POWOLNA CEGŁA Z LEPSZĄ ROZDZ.NIŻ SGS A GORSZYM OBRAZEM.JEDNYM SŁOWEM CEGŁOFON

  • 0

    37. ~  2011-06-18 14:20:50  host: z22-02.opera-mini.net

    Jaki tu jest Android? Gingerbread czy jaki?

  • 0

    40. ~Android  2011-06-29 17:42:03  host: duf15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Noo.. 2.3 to chyba gingerbread...

  • 0

    41. ~Krzysiek K  2011-07-03 07:54:57  host: public-gprs93864.centertel.pl

    Witam, Jaki jest współczynnik promieniowania SAR tego telefonu? Witku, czy ten parametr mógłby być na stałe podawany w danych technicznych?

  • 0

    42. ~abse  2011-07-16 10:02:57  host: 088156093187.wroclaw.vectranet.pl

    Od wczoraj mam ten smartfon i miażdży. Wykonaniem, prędkością. W poniedziałek będę mógł porównać do SGS2, ale już wiem, że to dobry wybór.

  • 0

    43. ~Lolek  2011-07-18 13:12:37  host: 212.160.172.70

    A po co ci współczynnik SAR? Pytam szczerze bo dla mnie to zbedne chociaż moze się to zmieni...

  • 0

    44.  2011-07-25 08:41:45

    No właśnie..? Gegłofon? Chyba Samsunga nie miałeś w ręku? Dzieki temu że ma wymiary 16x9 jest super poręczny!

  • 0

    45. ~jatojatojasnejak2x2  2011-07-26 13:14:15  host: dsdf-4db5fb4e.pool.mediaWays.net

    telefon jest ladny jak dla mnie. jedynym jego konkurentem jest sgs2, ktory niestety miazdzy sensation w benchmarkach, szybkosci ladowania stron i plynnosci, mysle jednak ze htc wypusci jakas aktualizacje. sgs2 jednak nie ma sense, tylko badziewny touchwiz.na xda pojawiaja sie watki dotyczace implementacji sense w innych urzadzeniach ( przypuszczam, ze wyjdzie tutorial na sgs2 ). wzialbym sgs2 gdyby nie oryginalnie zainstalowane sense 3.0 i wyglad. samsung za bardzo upodabnia sie do iphone, a mi sie znudzila moda na czarne prostokaty. dla mnie jedynym istotnym plusem ktory ma sgs2 w stosunku do sensation jest pamiec wewnetrzna. pozdro ziomki, a tych ktorzy sa mniej zorientowani w androidzie odsylam na android.com.pl

  • 0

    46. ~majk  2011-08-02 19:07:37  host: 89-76-57-228.dynamic.chello.pl

    Dobry jest ! Mowcie co chcecie, testowałem. Szybki to przede wszystkim, nagrywanie pełną gębą full HD z efektami. Kilka funkcji doszło od HTC Sense. No i NARESZCIE... kawał wyświetlacza a telefon niewielki, w porównaniu np.do Desire HD... maluch :P

  • 0

    47. ~mad  2011-08-03 00:51:41  host: HSI-KBW-109-192-017-066.hsi6.kabel-badenwuerttemberg.de

    mam od 4 dni. W testach rzeczywiscie nie powala ale te 2300 w quadrancie potrafi zrobic. ;) Wykonanie miazdzy SGS2ke, Sense miazdzy TW4 od SGS2, rozdzielczosc w filmach i na stronach miazdzy SGS2 i jego nędzne 480x800. Upadek? Ani jednej rysy, upadek SGS2? 620zł za wyświetlacz. Wybór jest prosty: HTC.

  • 0

    48. ~nk  2011-08-04 18:00:43  host: user-46-113-47-196.play-internet.pl

    sense 3.0. rewelacja!!!o parametrach chyba mówić nie trzeba!

  • 0

    49.  2011-08-12 16:03:28

    zgadzam się z majkiem i z madem! dla mnie bomba!

  • 0

    52.  2011-08-19 11:07:51

    Czy wie ktoś jakie GPU posiada ten telefon? Sądząc po procku Qualcomm to na pewno jakiś Adreno. Ale 205, czy 220?

  • 0

    53. ~  2011-08-22 10:25:45  host: 212.160.172.70

    #52 adreno 220. #41 dolaczam sie do prosby o pomiar SAR

  • 0

    54. ~Piti  2011-09-07 20:01:14  host: 212.160.172.70

    Czy aplikacje z marketu są dostosowane do rozdzielczosci ekranu ?

  • 0

    55. ~Seba  2011-09-19 21:58:02  host: 89-74-113-19.dynamic.chello.pl

    Najlepszy telefon jaki miałem a miałem dużo... Jedyny problem moim zdaniem to BATERIA ! Dużo rozmawiam i tak średnio 10 godzin to max. A bateria była poprawnie formatowana. Polecam (dodatkowa ładowarka jest konieczna ).

  • 0

    56. ~anna  2011-10-14 16:30:03  host: 89-69-4-154.dynamic.chello.pl

    Słuchajcie nie moge pobrac zadnch plikow z mojeej osobistej poczty eelektronicznej co jest grane??Prosz eo pomoc!

  • 0

    57. ~Andek01  2011-10-23 17:15:41  host: static-78-8-189-3.ssp.dialog.net.pl

    "Sense miazdzy TW4 od SGS2" Skoro Sense miażdży TW4 to spróbuj utworzyć folder na np. gry w menu w Sense :P Spróbuj jednym kliknięciem (dotknięciem) w Sense przejść na inny ekran pulpitu :P Spróbuj dodać za jednym zamachem wiele widżetów na pulpit. Zobaczysz wtedy jakie to żmudne zadanie :P ...i wiele więcej! Już nie wpominając o tym, że Dzieki Sense HTC Sensation ma na starcie systemu tylko ok. 155MB RAm wolnego, gdzie Samsung S2 ma na starcie ok 550MB RAM. "Wykonanie HTC miazdzy SGS2ke" HTC i jakość? Uginający się ekran w HTC Sensation, paprochy za wyświetlaczem, brud we wgłębieniu kamerki, częsty brak reakcji na dotyk po odblokowaniu, częste złe spasowanie tylnej klapki plastikowo-aluminiowej, kłopoty z zasięgiem. To tylko niektóre z wad wykonania w HTC Sensation. Ah i te wyprane kolorki w HTC, te słabiutkie kąty widzenia, ta słaba energooszczędnośc ekranu i słaba widocznośc w słońcu w porównaniu do konkurecyjnych ekranów inny firm. Ale skoro kupiłes telefon to musisz go teraz chwalić, bo przecież nie przynasz się że mogłeś lepiej wydac pieniądze :P

  • 0

    58. ~darhmp  2011-11-10 11:56:23  host: nat4-168.ghnet.pl

    Nieużywany ram w telefonie to zmarnowany ram, w zupełności wystarcza tyle ile zostało, poza tym jaki problem, moze wgrać szybszy rom bez obciążającego sense ? Kąty widzenia to kolejna marketingowa bzdura - telofon trzymamy w rece i patrzymy na niego tak zeby było wygodnie i do tego kąty sa odpowiednie ze sporym zapasem. Jeżeli lubisz serfować po sieci z telofonem na którego spogladasz pod katem 178 stopni to Twoja osobista preferencja. Wyświetlacz jest NORMALNY a nie wyprany, dużo ladniejszy i mniej chamski od samoledów ktore są przekolorowane i wygladaja jak tandetne zabawki z odpustu

  • 0

    59. ~  2011-12-05 19:36:47  host: 89-76-235-146.dynamic.chello.pl

    @58 - jestem użytkownikiem "Sensacji" i popieram Cię w 100%.

  • 0

    60. ~patrycja123  2011-12-06 20:44:56  host: pomorze.uznam.net.pl

    Jak uruchomić internet..? Ciagle wyskakuje zeby sciągnac jakies dane...

  • 0

    61. ~Atu  2011-12-09 19:56:28  host: 178.218.236.209

    czemu jest napisane, że ekran dotykowy; nie ???

  • 0

    62. ~o2  2011-12-13 13:18:21  host: 89-69-239-43.dynamic.chello.pl

    wyświetlacz dodatkowy nie :)

  • 0

    63. ~cinek  2011-12-16 16:56:35  host: acbz135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon 2 dni i stwierdzam ze jest super. Wszystko śmiga jak należy bateria spokojnie 1 dzien.Polecam

  • 0

    64. ~M  2011-12-19 19:35:01  host: blz190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na xda pisze ze podchodzi bateria z EVO 3D. ta w sensation xe tez pewnie wejdzie ale nie wiem.

  • 0

    65. ~  2011-12-20 21:58:34  host: 89-76-235-146.dynamic.chello.pl

    Ejj..., on ma procek 1,2GHz a nie 1GHz !!!

  • 0

    66. ~pil  2012-01-10 13:03:35  host: c188.rwd.prospect.pl

    Andek01 "Ale skoro kupiłes telefon to musisz go teraz chwalić, bo przecież nie przynasz się że mogłeś lepiej wydac pieniądze :P" Ładnie się podsumowałeś :)

  • 0

    67. ~marc  2012-01-16 22:38:12  host: 83-145-148-216.cable-modem.tkk.net.pl

    a czy ma wejście na odkurzacz ? To ważne !

  • 0

    69. ~gldz  2012-01-17 21:52:52  host: apn-46-169-185-84.dynamic.gprs.plus.pl

    Jak zmienić w tym telefonie tło, jest białe i strasznie mnie to denerwuje

  • 0

    70. ~token  2012-02-01 09:57:18  host: proxy.netia.pl

    Panowie, więc ile trzyma wam bateria przy normalnym uzytkowaniu?????

  • 0

    71. ~M  2012-02-11 01:45:03  host: dqp183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *70 Wpisz sobie mugen battery w szukajce jest 1950mAh oraz 3600mAh do Sensation jeżeli nie zadowala Cie czas pracy. Osobiście nie posiadam ale ta firma robi lepsze zamienniki niż oryginały. Nie ma złych opinii na ich temat.

  • 0

    73. ~Mike  2012-02-17 20:47:38  host: 87-205-135-143.adsl.inetia.pl

    Mam zabawkę, więc się bawię. Spostrzeżenia: Fabryczny widget poczty nie pobiera załączników z rozszerzeniem pdf. Szkło wyświetlacza jest pofałdowane patrząc pod światło, za prawie 2 kafle to IMO konkretny obciach. Jak każdy Android bez względu na procesor jest wolniejszy od Nokii E7 z Belle (głównie GUI, które w Sensacji się po prostu przycina, tu o sekundę, gdzie indziej o dwie). Net w standardowym browserze ładuje się nieco szybciej niż w Symbku Belle, a tak samo na Operze (HTC) vs. MiniBrowser (Nokia E7), ale mimo wszystko Andek lepiej radzi sobie z nawigacją po stronach, jest płynniej. Bateria po 3 cyklach wyciąga 12-15h. Antena gubi zasięg, gdzie Nokia E7 czy N8 ma 3 kreski, w HTC mamy zero!!!

  • 0

    74. ~Horus  2012-03-06 14:07:53  host: user-46-113-167-47.play-internet.pl

    Obecnie Sensation można mieć za stosunkowo nieduże pieniądze - nawet w porównaniu do Samsunga Galaxy S plus, nie wspominając o Galaxy S II - ciesząc się świetnym , solidnym smartfonem. ~token - przed aktualizacją do najnowszej wersji bateria trzymała ledwo 8 godzin w stanie czuwania (3G), po aktualizacji trzy razy dłużej.

  • 0

    75. ~JaToJa  2012-03-10 07:25:49  host: user-164-126-246-142.play-internet.pl

    55. @ Kolego baterii w nowych telefonach się nie formuję. NIE FORMATOWANIE TYLKO FORMOWANIE.

  • 0

    76. ~undeniable  2012-05-26 16:48:51  host: 89-68-143-54.dynamic.chello.pl

    Ten telefon to tragedia. Bateria nie wytrzymuje nawet jednego dnia normalnego używania, a soft co chwilę się wiesza, co skutkuje wyłączeniem telefonu. Bardzo nie polecam.

  • 0

    77. ~RAFAŁ TEN  2012-06-14 10:19:51  host: dzi74.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny , planuje go zakupić właśnie

  • 0

    78. ~posiadacz telefonu  2012-06-19 15:36:46  host: abhf242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda ze nie ma wejscia hdmi ale tak to mi pasuje

  • 0

    79. ~Tms  2012-06-26 02:29:19  host: 92.41.251.197.threembb.co.uk

    Jak dla mnie jest slaby. Mam go juz tydzien i chetnie go sprzedam. Jest zaktualizowany do Androida 4.0.

  • 0

    80. ~Melchizedek  2012-12-11 19:19:07  host: user-46-113-12-54.play-internet.pl

    Mam i polecam!!! :D

  • 0

    81. ~janush  2013-01-19 17:29:35  host: 213-238-74-41.adsl.inetia.pl

    W telefonie padł akcelerometr, wymieniono w ramach gwarancji płytę główną. Po wymianie bateria trzyma zdecydowanie lepiej, nie wiem czy wynika to z aktualizacji czy jak. Teraz przy 20 min rozmów dziennie, 10 min. gps, trochę muzyki trzyma 3 dni. Trzeba jednak przyznać, że ekran jest na min. jasności, a tel. w trybie gsm,

  • 0

    82. ~XXX  2013-03-07 17:05:20  host: abiv26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odradzam telefony firmy HTC. najgorszy telefon jaki miałem ( a miałem ich już kilkadziesiąt)wyłącza się resetuje nie można go odebrać... owszem po naprawie działa ładnie fajnie ale znowu mu odbija i tak w kolko. pomimo 3 napraw w serwisie na prozbe o wymianę telefonu firma HTC doszła do wniosku ze mam naprawiać telefon nie przysługuje nowy ponieważ pierwsza a druga naprawa była za duża przerwa (5 miesięcy). po co komu telefon który trzeba odsyłać średnio raz na 3 miesiące do serwisu, telefon który się wyłącza itd. ŻAŁOSNE!!!!

  • 0

    83. ~lookas  2013-06-09 16:04:58  host: 212.244.28.194

    odnośnie XXX, chyba miałeś pecha. Mam Sensation wyżej opisany od prawie 2 lat. Używam go dużo i ciągle. Dzwonię raczej dużo. Poza tym, że weszło trochę kurzu pod szybkę (trzymany zwykle w kieszeni spodni) poza tym wszystko działa jak należy. Aktualnie wgrałem mu ROM Cyanogenmod 10.1 i radzi sobie bardzo dobrze. Baterię wymieniłem na 1800mAh z Allegro i faktycznie dłużej na niej działa, ale nie więcej niż dzień. Ogólnie mogę go polecić, choć przyszedł już czas na zmianę na coś nowszego.

  • 0

    85. ~r2-do-CORE-mp.telepolska.pl  2013-06-13 11:04:47  host: r2-do-CORE-mp.telepolska.pl

    ~Witam Tez korzystam z tego telefonu, ale niestety przy iPhonie 3Gs wypada marnie. Pomijam wielkość ekranu itp. 3Gs trzyma spokojnie 2 dni, HTC czasem tylko do 15tej... I niestety mam ten sam kłopot co XXX. Mam wgrane już 3cie oprogramowanie, zmieniałem również baterię która aktualnie ma 2 miesiące i telefon potrafi się wyłączyć w trakcie rozmowy. Czasem chce zadzwonić i wybudzając go łapie się na tym iż urządzenie jest wyłączone. Telefon jest bardzo fajny tylko szkoda że nie działa :(

  • 0

    86. ~  2013-11-04 19:32:12  host: ets162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcę mieć ten telefon

  • 0

    87. ~dawii1408  2014-04-18 09:22:45  host: n14-07-08.opera-mini.net

    Jak dla mnie to ten telefon jest super. Nic się nie zacina, jak siedzę na internecie to też nic się zacina. Polecam.

  • 0

    88.  2014-07-02 13:48:24

    Telefon użytkowałem około roku czasu, porównuję do obecnie używanego SGS II

    Na plus (ogólnie i porównanie)

    - telefon nie jest śliski, dzięki gumowej nakładce na tylnej klapce pewnie leży w dłoni
    - klawisz szukaj (przydaje się jak np chcesz szybko znaleźć jakąś nutę)
    - wygląd (rzecz względna)
    - odporny na zarysowania ekran
    - całkiem dobre wsparcie na XDA (choc sgs2 ma jeszcze lepsze)
    - rozdzielczość (szału jakiegoś nie ma ale zawsze coś)

    Na minus

    - gubi zasięg po zmianie położenie w dłoni (zasięg mam bardzo dobry, inne telefony które miałem w domu czyli SGSII, zastępczy k750i, HTC Desire i Omnia Lite B7300 nie mają z tym problemu)
    - metalowa obudowa po upadku itp w miejscu gdzie odrze się farba czy guma paskudnie wygląda, na plastiku nie rzuca się to tak w oczy
    - trzeszczy obudowa
    - bateria (w standardzie powinna być pojemniejsza)
    - lubi się czasem zresetować przy zdjęciach z flashem i to już przy baterii ~

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-141-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet