HTC Sensation XE - opinie
Telefony HTC HTC Sensation XE Opinie o HTC Sensation XE

HTC Sensation XE

w sumie: 22
  • 0

    1.  2011-10-17 12:18:31

    jak wyjdzie taka wersja ale z wysuwaną Qwetry to już wiem jaki będzie następca mojego HTC Desire Z :)

  • 0

    2. ~Play  2011-10-24 16:54:12  host: 178.183.129.23.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    @Aker przecież dopiero co podpisałeś umowę w Paly :)

  • 0

    3. ~modlicha  2011-10-27 00:48:27  host: 83-2-203-203.informel.pl

    cud miód i orzeszki :-)...poprzednia wersja przegrywała minimalnie z SGS II, ale ta wersja XE już na pewno rządzi. 2x1,5 GHZ w smartfonie to już jest to :-)...kurde tylko prawie 800 stówek droższy od zwykłego Sensation.

  • 1

    4. ~charlie29  2011-11-02 11:15:43  host: 94-192-121-88.zone6.bethere.co.uk

    Jedno wiem na pewno ,,odporny na upadki.Spadł mi z około metra na betonową posadzkę w markecie i,,,,nie ma śladu :)

  • 0

    5. ~  2011-11-06 09:16:12  host: 62-121-119-21.home.aster.pl

    Czy sensation posiada aluminiową obudowę?

  • 0

    6. ~ostrymiszka  2011-11-10 16:56:46  host: 109.231.24.235.koba.pl

    Ja pisze wlasnie z htc desire z, jesli bedzie sensation xe lub xl z qwerty to ja takze po niego lece:-) sa to 2 swietne smartfony, jeden wymiata prockiem ,drugi sluchawkami i pamiecia wbudowana;-)

  • 0

    7. ~darius644  2011-11-30 22:58:29  host: acox239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie sensation xe jest o wiele lepszy od sensation xl poniewaz ma lepsza baterie, lepszy designe i co dla mnie najwazniejsze nie jest taki ogromny jak xl(4,7cala) choc 4.3 to tez nie mało, jest mniejszy i poreczniejszy i ma wieksza rozdzielczośc przy mniejszym ekranie wiec jakośc obrazu bedzie o wiele lepsza i napewno jest troche tańszy

  • 0

    8. ~barni  2011-12-05 16:15:18  host: host195.164.metrointernet.pl

    Czy różni się HTC Sensation od tego modelu? W jakich sieciach jest dostępny?

  • 0

    9. ~zibi11  2011-12-08 11:49:16  host: 87-104-132-164-dynamic-customer.profibernet.dk

    kupilem sensacion xe rewelasja mieszkam w Daniu i tu umowa abonamencka jest co 6 miesiecy rewelasja praktycznie co 6 miesiecy mozna miec nowy telefon po nokin8 ten jest rewelasyjny

  • 0

    10. ~Dj Tideno  2011-12-28 15:07:57  host: dxr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ten telefon ma USB OTG lub jest planowane jej dodanie??

  • 0

    11. ~omsio  2011-12-30 16:02:14  host: 87-99-41-184.internetia.net.pl

    Świetny telefon, nie zacina się, jednak strasznie szybko potrafi się w nim wyczerpać bateria, chociaz przy takiej wydajnosci procesori i innych swietnych parametrach nie jest to dziwne, wiec trzeba uwazac zeby nie zostawic jakiejs aplikacju włączonej. Jego minusem jest to że czasem pobiera tak dużo energii ze wyświetla nam komunikat ktory mniej nwiecej mowi nam ze ładowarka nie nadaza z ladowaniem i zaraz potem automatycznie urządzenie wyłącza sie i nie daje się go włączyć przez jakiś czas (az poziom naładowania baterii nie przekroczy 5%), mimo tego to świetne urządzenie do pracy i zabawy :)

  • 0

    12. ~Bullitt520  2012-01-18 02:41:06  host: 89-74-80-20.dynamic.chello.pl

    9. Że w czym niby mieszkasz? :D

  • 0

    13. ~  2012-02-05 01:47:40  host: ip-81-210-76-251.expro.com.pl

    12 Też mnie to rozbawiło co napisał ! :D

  • 0

    14. ~kolome  2012-03-11 07:45:09  host: 77-254-216-214.adsl.inetia.pl

    Najciekawsze to to że ten telefon w angielskim T-mobile w abonamencie za 25funta(900 min.) jest za darmo!Nie znalazłem podobnej oferty u nas.Szkoda.

  • 0

    15. ~Sorrow  2012-04-03 00:22:21  host: host-79.173.34.56.tesatnet.pl

    14 Bo Polakom się dużo lepiej powodzi niż Anglikom z trzeciego świata i dla przeciętnego Kowalskiego to dyshonor dostać telefon za darmo, gdy może go dostać za 1600zł w niewiele niższym miesięcznym zobowiązaniu na 4 dekady lub dłużej... Paranoja.

  • 0

    16. ~owww  2012-04-05 14:14:52  host: 213-17-201-42.ip.netia.com.pl

    szkoda że nie ma go z słuchawkami solo w wersji czarnej:D a tak to rozkurwiator

  • 0

    17. ~Patryk  2012-04-24 22:21:44  host: 77-253-73-56.adsl.inetia.pl

    Czy na Sensation XE bedzie uaktualnienie do Andka 4.0?

  • 0

    18. ~bartekhks  2012-06-04 00:35:16  host: cpc18-hudd9-2-0-cust751.4-1.cable.virginmedia.com

    do owww - ja mam z słuchawkami w wersji czarnej , chyba xl ma tylko z białymi. Poza tym dokupiłem nową baterię do niego 2430 mAh i jest już lepiej z prądożercą :).

  • 0

    19. ~M  2012-10-15 10:08:31  host: h-87-199-63-66.dolsat.pl

    A jak z łapaniem zasięgu w tym modelu ? Najlepiej w porównaniu do pierwszego HTC Sensation...

  • -1

    20. ~ozzy  2013-04-14 22:35:00  host: eic219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja czytałęm gdzieś indziej 1 gb ramu

  • 1

    21. ~bnn  2013-08-20 11:11:22  host: 77-252-248-121.ip.netia.com.pl

    czy dobra jakość dźwięku jest tylko na słuchawkach beats? myślę o tym telefonie, ale mam dobrej jakości słuchawki Sony i nie wiem czy rzeczywiście jakość dźwięku w tym telefonie mnie powali na tych słuchawkach?\

  • 0

    22. ~robo 30  2014-11-01 15:16:20  host: static-87-101-72-124.leon.com.pl

    mam problem nie włącza mi wyświetlacz nie wiem czy jest zepsuty czy nam go zresetować

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet