HTC S730 - opinie
Telefony HTC HTC S730 Opinie o HTC S730

HTC S730

w sumie: 13
  • 0

    1. ~pol  2007-10-02 15:22:06  host: bre37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe to na tym to juz nawet Runescape pojdzie hehe xP Bardzo fajny tel.

  • 0

    2. ~qwer  2007-10-03 00:08:37  host: mikrus.nat.student.pw.edu.pl

    O ile się nie mylę, a jestem prawie pewien, że nie, to ten smartphone posiada jeszcze GPS w standardzie SiRF Star III

  • 0

    3. ~  2007-10-13 01:48:56  host: public-gprs38575.centertel.pl

    W UK telefon ma być dostępny w listopadzie. Cena około 1800 zł. Wart tej ceny. Niech się schowa nokia i inne brandzlomaty!

  • 0

    4. ~foxas  2007-10-16 11:40:51  host: 91.142.106.122

    na stronie producenta nic nie ma napisane o GPS. ale fajnie by było go miec. wlasnie zamowilem go :)

  • 0

    5. ~djadolf  2007-10-25 13:55:38  host: host8925148207.waldex.net

    podobny do spv z orange

  • 0

    6. ~S  2007-10-25 19:56:24  host: shiryu.siec.idealan.pl

    Ciekawe, czy doczekam się SP od HTC z radiem :? Czy implementacja tego jest naprawdę aż tak skomplikowana? :|

  • 0

    7. ~  2007-11-28 15:09:21  host: staticline16830.toya.net.pl

    Mi się wydaje że to po prostu troche poprawiony HTC VOX S710/SPV E650, którego aktualnie posiadam,tyle że z lepszym procesorem i nieco zmienioną obudową. Jak wejdzie do pl orange i stanieje do rozsądnej ceny to go zamienie za moje cudo, bo jednak 200mhz to za mało

  • 0

    8.  2007-12-13 21:16:17

    dziwne ze w tym nie ma radia jest nawet w htc p3300 niby modelu nizszym. Jak rowniez jest w tym niższym modelu GPS. jesli ktos z Was juz go ma to ja bardzo chetnie uslyszalbym o nim jakies opinie na temat jego uzytkowania

  • 0

    9. ~adam  2008-01-03 23:34:44  host: 62-31-92-46.cable.ubr01.sutt.blueyonder.co.uk

    wlasnie się zastanawiam nad nim albo TyTn II mialem TyTn to bardzo mi odpowiadal jednak bardziej jako pocketpc bo jako telfon to mnie draznilo brak normalnej klawiatury.ten akurat taka posiada i jest troche tanszy ale za to ekran mniejszy.

  • 0

    10. ~Foxas  2008-01-20 12:04:51  host: 195.2.227.26

    Telefon jest ok. działa rewelacyjnie. bateria co w normalnym użytkowaniu 2 do 3 dni. Jk działa wifi jeden dzień. może kiedyś będzie mocniejsza bateria albo będzie update oprogramowania to będzie lepiej z tą baterią. karte pamięcia załadowałem 4GB microSD, działa rewelacyjnie. po podłączeniu też nie ma problemów, działa z win vista 64 hp. polecam ten telefon.

  • 0

    11. ~Steff  2008-05-09 23:45:54  host: cfs180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest swietny, ale S710 lepiej wyglada. Ciekawe czy, i kiedy wprowadzi go do swojej oferty orange?

  • 0

    12. ~Gość  2009-01-29 17:25:23  host: ip-105-75.ib.tcz.pl

    Posiadam ten telefon od 3- miesięcy więc jak w każdym telefonie są wady i zalety. to już drugi mój telefon z Windows mobile mój pierwszy to SPV C550 dzięki temu mam porównanie: Wady: Za mało pamięci ram, potrafi zaskoczyć komunikatem Low memory i nie otworzy aplikacji, wiec należy kontrolować pamięć warto zajrzeć od czasu do czasu do Task Manager i pamiętać o zakańczaniu pracy uruchomionych programów. Niestety SPV C550 lepiej się sprawuje na WM3 i wolniejszym procesorem,S730 potrafi przycinać przy filmach, (robiłem porównanie ten sam film na spv i na s730 jest różnica) W S730 pozostaje na zabawe jakieś od 17 do 11 KB wolnj pamięci natomiast w spv jest to 38 kb. kupiłem go ze względu na oprogramowanie WM6 sprawuje się rewelacyjnie. Telefon również gdyby nie pamięć RAM.

  • 0

    13. ~repsol  2009-12-02 01:40:01  host: 82.139.178.84

    ile moze kosztowac teraz to cacko

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet