HTC Radar - opinie
Telefony HTC HTC Radar Opinie o HTC Radar

HTC Radar

w sumie: 12
  • 0

    2. ~W.  2011-09-02 15:40:01  host: 217.97.254.54

    ale badziew! spodziewałem się czegoś lepszego..

  • 0

    4. ~brzechu  2011-09-06 17:59:34  host: static-210-6-249-80.stalowa.pilicka.pl

    Bravo dla HTC! Haha robia konkurencje innym producentom podzespolami z poprzednich modeli ze sredniej polki? haha:D Juz ten ruch zrobila nokia:P Dziekuje:)

  • 0

    6. ~PrZ3^^Ů$  2011-09-10 13:10:51  host: public143234.cdma.centertel.pl

    Nie przesadzaj. Wydaje mi się że to ma być jak wildfire do desire taka wersja mini/tania. Według mnie bardzo dobry pomysł względem tego że windows phone jest mało popularny ale teraz może się to zmienić.

  • 0

    7. ~telemarketerka  2011-09-10 13:17:26  host: 85.219.163.66

    na podstawie telefonów wczesniej wydanych przez htc spodziewalam sie jakiejs totalnej bomby a tu prosze nic zaskakujacego.... incredible s jest sto razy lepszy

  • 0

    8.  2011-09-25 17:11:43

    Mi tam się podoba! Lubię białe telefony!!

  • 0

    9. ~stokrotka  2011-09-25 18:55:26  host: gti123.internetdsl.tpnet.pl

    podoba mi się ciekawe kiedy będzie dostępny

  • 1

    10. ~  2011-10-12 14:29:03  host: 89-77-101-152.dynamic.chello.pl

    Nie ma Androida i procesor 1G, bo WP7 jest wydajniejszym systemem i mniejszy pobór prądu przy przełączaniu i zarazem mniejsze taktowanie procesora

  • 0

    11. ~Izka  2011-10-17 18:28:48  host: z28-13.opera-mini.net

    ludzie, zanim zaczniecie komentować jak kiepski jest ten smartfon, zobaczcie najpierw jakie wymagania sprzętowe daje Windows !! poza tym muszę powiedzieć, że telefon bardzo mi się podoba ; )

  • 0

    12. ~latirro  2012-01-06 18:35:26  host: ipc198.net.lannet.org

    Telefon piękny i solidny, obsługa flash'a, oglądanie youtube, oraz stron internetowych z wszelkiego rodzaju dodatkami jest po prostu przyjemnością. Ekran bardzo czuły, reaguje idealnie na każde muśnięcie palcem, dodatkowo jest bardzo odporny na zarysowania dzięki szkłu Gorilla. Bardzo płynnie zmienia orientację ekranu czy to mamy włączoną przeglądarkę czy piszemy sms'a. Dźwięk odtwarzacza na słuchawkach w zestawie na wysokim poziomie, navi, aparat działają bez problemu. System stabilny, nic się nie wiesza nawet przy kilku włączonych aplikacjach. Miałem okazję potestować go przez dzień i naprawdę godny polecenia produkt. Jedyny minus to brak karty pamięci, co przy wbudowanych 8GB chyba nie robi problemu, poza tym solidny, wytrzymały, szybki i dopracowany

  • 0

    13. ~HTC  2012-03-16 18:46:50  host: 178.183.239.143.dsl.dynamic.t-mobile.pl

    Jestem naprawdę mile zaskoczony posiadam telefon już miesiąc a telefon wogule mi się nie nudzi a w dodatku jeszcze pod wieloma względami mnie zaskakuje

  • 0

    14. ~rat  2012-05-13 17:50:49  host: iar186.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon posiadam od 2 miesięcy, poprzednio byłem posiadaczem galaxy s (i9000). Dla mnie - osoby prowadzącej działalność, dla której najważniejsza jest niezawodność, a mniej ważne mozliwości, oraz wodotryski w postaci wyglądu ikon i animacji - to był to strzał w 10tkę. Radar sprawuje się dokładnie tak jak oczekiwałem, czyli zero zacięć, idealna płynność oraz reakcja na działanie. Najbardziej zaskoczyła mnie bateria, która przy kilkunastu rozmowach dziennie po ok 1 do 2 minut + push mail, wytrzymuje mi pełne 2 dni co przy takim samym użytkowaniu galaxy s było niemożliwe, a testowalem juz różne romy z 4.03 włącznie. Jedyny telefon z androidem jaki zanam to sony ericsson neo v mojej żony, który chodzi już ponad pół roku i nie wymaga reinstalacji. Polecam gorąco HTC RADAR wszystkim, którzy szukają telefonu stabilnego jak iphon, ale nieposiadajåcego jego wad. Myślę, że po kilku aktualizacjach windows phone ma spore szanse na zdominowanie rynku smartfonów. Pozdrawiam.

  • 0

    15. ~Kondux.pl  2012-10-16 15:36:14  host: aae196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Muszę przyznać, że telefon bardzo udany. Solidny i szybki ;) Napisałem nawet jego recenzję http://kondux.pl/htc-radar/ Pozdro

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet