HTC P6500 - opinie
Telefony HTC HTC P6500 Opinie o HTC P6500

HTC P6500

w sumie: 11
  • 0

    1. ~banita  2007-10-02 10:44:40  host: egt54.internetdsl.tpnet.pl

    "czytnik linii papilarnych" O_o

  • 0

    2. ~Kosa Jr  2007-10-16 15:33:23  host: bnu182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3mpx aparat i tylko 65k kolorów? ...?

  • 0

    3. ~kiuba  2007-12-08 09:26:56  host: aom18.internetdsl.tpnet.pl

    no dla mnie bomba tylko niewiem 2 zeczy:czy ma polskie menu i czy jest wyswietlacz dotykowy?kto moze odpowiedziec

  • 0

    4. ~  2008-02-15 12:39:17  host: azw170.internetdsl.tpnet.pl

    3. a co ma mieć? myszkę? pewnie że ekran dotykowy, normalność w PDA, palmach itp ...

  • 0

    5. ~Scythe  2008-05-27 17:56:04  host: 80.50.235.210

    "3mpx aparat i tylko 65k kolorów? ...?" LOL Windows Mobile = 65 tys. kolorów bo i tak nie obsłuży więcej, poza tym Ty i tak nie widziałbyś różnicy czy jest to 64tys. czy 16 mln. mając telefon przed oczami. Pozdro.

  • 0

    6. ~RS  2008-07-10 13:36:06  host: hso14.internetdsl.tpnet.pl

    witam jestem posiadaczem i polecam goraco ten telefon jest poprostu swietny funkcjonalny i elegancki naprawde telefon marzenie

  • 0

    7. ~dudek  2008-09-20 00:25:17  host: host-87-101-30-41.proxnet.pl

    jak ktoś posiada ten telefon to mam pytanko. Czy on posiada długie wiadomości i jak wygląda sytuacja z GPS, chodzi dobrze?

  • 0

    8. ~Leon  2008-10-03 21:51:42  host: 217.153.131.237

    Telefonik chodzi super, polecam. GPS to sirf III, wiec tez jest OK. Ladny , poreczny, elegancki :)

  • 0

    9. ~emil  2009-06-07 15:45:04  host: ber196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dopiero zakupilem ten sprzet mam nadzieje ze dokonalem prawidlowego wyboru.pozd emil

  • 0

    10. ~ken  2009-08-06 10:59:57  host: public-gprs44420.centertel.pl

    witam moze mi kots pomuc mam ten telefon i podczas zabawy tym htc wszedlem w program quick gps i wcisnolem zeby sie sciagalo wyskoczylo mi ze sie bedzie sciagalo 2 dni czy to jest mozliwe prosze o pomoc.

  • 0

    11. ~rob  2013-01-10 20:33:35  host: h226n9-s-oev-d1.ias.bredband.telia.com

    pomocy potrzebuje polskie menu do tego telefonu czy ktos ma jakies namiary

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-196-215-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że telefony komórkowe są szkodliwe dla zdrowia?

Telefony komórkowe jednak nie powodują raka

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet