HTC P6500 - opinie
Telefony HTC HTC P6500 Opinie o HTC P6500

HTC P6500

w sumie: 11
  • 0

    1. ~banita  2007-10-02 10:44:40  host: egt54.internetdsl.tpnet.pl

    "czytnik linii papilarnych" O_o

  • 0

    2. ~Kosa Jr  2007-10-16 15:33:23  host: bnu182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    3mpx aparat i tylko 65k kolorów? ...?

  • 0

    3. ~kiuba  2007-12-08 09:26:56  host: aom18.internetdsl.tpnet.pl

    no dla mnie bomba tylko niewiem 2 zeczy:czy ma polskie menu i czy jest wyswietlacz dotykowy?kto moze odpowiedziec

  • 0

    4. ~  2008-02-15 12:39:17  host: azw170.internetdsl.tpnet.pl

    3. a co ma mieć? myszkę? pewnie że ekran dotykowy, normalność w PDA, palmach itp ...

  • 0

    5. ~Scythe  2008-05-27 17:56:04  host: 80.50.235.210

    "3mpx aparat i tylko 65k kolorów? ...?" LOL Windows Mobile = 65 tys. kolorów bo i tak nie obsłuży więcej, poza tym Ty i tak nie widziałbyś różnicy czy jest to 64tys. czy 16 mln. mając telefon przed oczami. Pozdro.

  • 0

    6. ~RS  2008-07-10 13:36:06  host: hso14.internetdsl.tpnet.pl

    witam jestem posiadaczem i polecam goraco ten telefon jest poprostu swietny funkcjonalny i elegancki naprawde telefon marzenie

  • 0

    7. ~dudek  2008-09-20 00:25:17  host: host-87-101-30-41.proxnet.pl

    jak ktoś posiada ten telefon to mam pytanko. Czy on posiada długie wiadomości i jak wygląda sytuacja z GPS, chodzi dobrze?

  • 0

    8. ~Leon  2008-10-03 21:51:42  host: 217.153.131.237

    Telefonik chodzi super, polecam. GPS to sirf III, wiec tez jest OK. Ladny , poreczny, elegancki :)

  • 0

    9. ~emil  2009-06-07 15:45:04  host: ber196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja dopiero zakupilem ten sprzet mam nadzieje ze dokonalem prawidlowego wyboru.pozd emil

  • 0

    10. ~ken  2009-08-06 10:59:57  host: public-gprs44420.centertel.pl

    witam moze mi kots pomuc mam ten telefon i podczas zabawy tym htc wszedlem w program quick gps i wcisnolem zeby sie sciagalo wyskoczylo mi ze sie bedzie sciagalo 2 dni czy to jest mozliwe prosze o pomoc.

  • 0

    11. ~rob  2013-01-10 20:33:35  host: h226n9-s-oev-d1.ias.bredband.telia.com

    pomocy potrzebuje polskie menu do tego telefonu czy ktos ma jakies namiary

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet