HTC P3470 - opinie
Telefony HTC HTC P3470 Opinie o HTC P3470

HTC P3470

w sumie: 6
  • 0

    1. ~DvD  2008-02-12 14:26:19  host: 82.160.135.183

    Ładnie wygląda ... szkoda ze Touch Cruise nie ma takiego design'u

  • 0

    2.  2008-02-12 19:51:29

    Pierwszy> Piekny telefon jak zresztą wszystkie tej firmy design podobny do HTC P3300(SPV M650). Mam nadzieje że pojawi się w naszym Orange.

  • 0

    3. ~dm  2008-06-02 19:45:12  host: 87-205-240-209.adsl.inetia.pl

    Mam to cudo już miesiąc, więc podzielę się opinią. W porównaniu z mio a701 to ma słabiutki procesor. GPS długo się ładuje (istny żółw). Jednak antena GPS jest bardzo czuła i nawigacja jest czasem nawet w zamkniętych pomieszczeniach. Aparat fotograficzny jest, ale zdjęcia robi raczej kiepskie (albo rozmazane, ale zniekształcone). Raczej ma on słuzyć do zrobienia małej fotki do kontaktu. Co ważne ma fajny odtwarzacz do slajdów - dosłownie taki jak w iphonie. Na zdjęciu robi sie palcem kółeczko i jest powiększenie, kilka lekkich uderzeń palcem w zdjęcie i jest pomniejszenie, itp. Ma również czułą antenę telefoniczną, gdyż zasięg ma nawet w piwnicy (bije na łeb nokię 6210i , czy mio a 701). Pomimo uzywania gps, wyswietylacza, słuchania muzyki, bateria działa nawet do 70 godzin (w mio do 4-5 godzin). Świetny interfejs w telefonie- wybieranie numeru tel. ze zdjęć, komend głosowych lub z kontaktów. Można również głosowo zaprogramować odpalanie różnych aplikacji np. Automapy. Fajny bajerek z pogodą na wyswietlaczu. Super sprawa. Jeden klik i mamy informację w telefonie o pogodzie na najbliższe 4 dni. Ale tu uwaga! bo połączenie z internetem przez GPRS lub EDGE samo się nie rozłącza i jak ktos się nie zorientuje, że jest połączony z internetem, to przy rachunku za abonament może dostać zawału serca. Poza tym pharos jest w miarę mały i lekki. Do wad zaliczyć należy: brak wi-fi, brak radia, wolny procesor. Do zalet: wytrzymałośc baterii, czułośc gps, fajny interfejs. W zasadzie jest to bardziej mini komputer z telefonem. Z uwagi na baterię z czystym sumieniem mogę polecić.

  • 0

    4. ~xxx  2008-10-10 21:08:21  host: 83.230.115.4

    mam problem z ładowaniem. Gdy PDA jest włązony to nie chce mi ładować baterii. Pokazuje na wyświetlaczu,że ładuje, dioda się świeci odpowiednio ale nawet po nocy stan baterii tak jak przed ładowaniem. Jak wyłączę to ładuje ok. Może gdzieś coś przegapiłem w opcjach albo to wada techniczna. Powiedzci jeśli wiecie...

  • 0

    5. ~Pablo  2008-10-28 17:22:47  host: 213-238-67-21.adsl.inetia.pl

    @~xxx Ściągnij sobie łatkę ze strony HTC i zainstaluj: http://www.tinyurl.pl?Q55cbqn7 PS: Pharosa miałem, ale trochę niepraktyczny był dla mnie. Ogólnie fajny telefon, ale mulił przy zapełnionej karcie pamięci.

  • 0

    6. ~jeddd  2008-10-30 00:13:18  host: 195.205.100.132

    wyłącz opcję nie ładowania gdy podłączony do PC i nie będzie problemu z ładowaniem...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet