HTC One X+ - opinie
Telefony HTC HTC One X+ Opinie o HTC One X+

HTC One X+

w sumie: 28
  • 0

    1. ~  2012-10-02 17:19:37  host: ecx185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły potworek nam się pojawił na horyzoncie. Ciekawe jaka będzie cena?

  • 0

    2. ~gimzik  2012-10-02 17:35:03  host: 94-40-46-28.tktelekom.pl

    podnieśli taktowanie, dodali glonassa i NFC i bateria urosła (niestety masa też). Nowy rewolucyjny produkt

  • 0

    3. ~pawel  2012-10-03 22:48:26  host: 213.76.149.145

    widzę, że HTC idzie w stronę Samsunga

  • -1

    4. ~Mike  2012-10-04 12:15:34  host: 62.244.159.62

    Ohydek. Biały One X jest znacznie estetyczniejszy. Bateria pojemniejsza o 300mAh, ale wyższe taktowanie CPU załatwia sprawę lepszej autonomii. Odgrzewany kotlet w brzydszych sztach.

  • 0

    5. ~  2012-10-04 23:53:21  host: cov224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    procek 1,7 .? o f.uck.

  • -1

    6. ~bula12  2012-10-07 11:20:59  host: apn-77-113-183-140.dynamic.gprs.plus.pl

    nuda ,zawsze mialem chrapke na nokia e7 z gwerty nierozumiem dlaczego tak kazdy podnieca sie systemem ,tj.parametry telefonu itp najwazniejsza jest moim zdaniem bateria , wygoda pisania np w przegladarce internetowej ,powinni na to zwrucic uwage , i zrobic jakiegos wypasa z rozsowana pwerty hm ,ten android niewiem co to jest ale widze ze glosno o nim , windows phone 8 ? Ja zawsze bylem w kierunku symbiana , powinni brac przyklad z motoroli razr maxx tylko dolonczyc rozsowana klawke pwerty jakas fajna obmdowe i zycie jest piekne ;)nie rozumiem tego wszystkiego taka bezmyslnosc,eh pozdro..

  • 0

    7.  2012-10-13 20:09:27

    no cóż specyfikacja telefonu wykonanie (nie miałem do czynienie z X+) lecz z one X lecz jeśli jest tak samo wykonany to ideał rozbijający konkurencję:) to nie plastikowy samsung S3 który leży w dłoni niczym plastikowa atrapa. Czekamy co pokaże Koreańska konkurencja może S3+ (bo póki co mammy S3 w wersji mini)

  • 0

    8. ~anonim  2012-10-14 10:00:26  host: 87-207-126-94.dynamic.chello.pl

    gdzie kupic??

  • 0

    9. ~Waldek  2012-10-21 23:11:20  host: afmn4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gimzik - nfc jest też w standardowym One X.

  • 0

    10.  2012-10-23 20:22:20

    w RTVEuroAgd cena wynosi ok 2500 zł, nie jest to dużo patrząc po parametrach. Obecnie żaden operator nie posiada w swojej ofercie tego telefonu i wątpie by to się zmieniło

  • 0

    11. ~katie  2012-11-04 22:30:37  host: dynamic-78-9-74-135.ssp.dialog.net.pl

    w mojej n8 zmieniłabym 2 rzeczy: 1) procesor na lepszy, 2) wypromowałabym symbiana, rozpowszechniła go i dała mu więcej aktualizacji, bo to naprawdę dobry system, tylko polityka firmy tak a nie inna... N8 mm już 2 lata i powoli rozglądam się za innym telefonem... i niestety również systemem, bo nie widzę wśród słuchawek nokii godnego następnika. HTC ONE X+ wydaje się być odpowiednim wyborem dla mnie. Wątpliwości mam jedynie co do andka...

  • 0

    12. ~woojtas  2012-11-11 21:30:38  host: 88-199-157-37.tktelekom.pl

    gimzik- nfc ma one-x, nie ma natomiast OTG...może po aktualizacji do BJ dodadzą..

  • 0

    13.  2012-11-19 14:23:43

    Rywal Samsunga Galaxy S3. No to mamy najlepszy telefon? Samsung zgasił swoją dumę nad modelem Galaxy S3

  • 0

    14. ~  2012-11-23 14:28:59  host: apn-46-76-222-144.dynamic.gprs.plus.pl

    ponoc nowy samsung ma miec procka 4 rdzenie ,to walka :D

  • 0

    15. ~yoz  2012-12-17 02:30:56  host: adgt250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam one x+. Przesiadlem sie na niego z n8. Jak narazie wciąż sie przyzwyczajam do androida ale generalnie telefon przyjemny. Przedewszystkim stabilny jak narazie i nie przycina sie nawet przy wielu wątkach (w przeciwieństwie do n8). Najbardziej brakuje mi transmitera fm, lampy xenon i karty pamięci - może i jest 64gb wbudowane ale jakoś nie mam zaufania do pamięci wewnętrznej. Dużym zawodem jest aparat - w porównaniu z n8 jest tragiczny. O ile w dzień zdjęcia są nawet ok o tyle gdy sie trochę sciemni lub w pomieszczeniach to już jest cieniutko... Do teraz mam problem z DLNA poniewaz tel chce sie łączyć z dedykowanym urządzeniem być, a mojego telewiora now widzi (w nokii nie bylo z tym problemu.)

  • 0

    16. ~yoz  2012-12-17 02:35:29  host: adgt250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedno - w benchmarkach wypada naprawdę mega... S3 sie chowa...

  • 0

    17. ~Wiewiór  2013-01-14 18:07:14  host: aboh241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więc tak. HOX+ nie pojawi się ani w Play, Orange czy T-mobile. To operator Plus wykupił sobie na niego wyłączność i tylko on będzie nam go oferował. HOX+ można nabyć w MediaMarkcie lub €O. Jego cena to około 2499zł. Ma aż o 37% lepszy akumulator od swego poprzednika. Jest o 27% szybszy. Fakt jest on prądożerny, lecz na to też jest sposób jeśli nie wystarcza wam standardowe 2100mAh.

  • 0

    18. ~Wiewiór  2013-01-16 20:31:23  host: abof237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Istnieją tzw. skin power(ładujący ochraniacz/etui z baterią) możliwość poboru energii z naszego(niestety grubego) ochraniacza podczas gdy bateria w telefonie się rozładowuje. Są rożne pojemności od 1300mAh do nawet 6000mAh (co daje nam w HOX+ od 3400mAh do 8100mAh) urządzenie przyjemne lecz w Polsce spotkałem tylko Etui 1500mAh na SGS3 :/(w cenie 200zł). Ale sądzę, że za niedługo ( o ile już się to nie stało) pojawią się również na HOX/HOX+ :)

  • 0

    19. ~  2013-01-16 23:28:39  host: 89-77-241-133.dynamic.chello.pl

    Uwielbiam HTC! skończyła mi się umowa i zmieniłem na samsunga bo był mały wybór innych marek... Pierwszy i ostatni raz za 2 lata jeśli nie bedzie u operatora fajnego htc to kupuje za gotówę z neta. Tylko mogli by sie troche ogarnac bo ostatnio cos troszke z tylu sa.

  • 0

    20. ~tony  2013-01-21 22:29:46  host: dynamic-78-8-20-187.ssp.dialog.net.pl

    Mam pytanie do użytkowników. Czy w tym telefonie można wykorzystać lampę błyskową jako latarkę? Jest taka opcja?

  • 0

    21. ~Radek  2013-01-23 17:40:00  host: aakh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak najbardziej można wykorzystać lampę jako latarkę - są nawet 3 opcje jasności latarki do wyboru.

  • 0

    22. ~szymon  2013-01-23 18:06:05  host: client-86-25-238-179.mcr-bng-012.adsl.virginmedia.net

    Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak płaczą o te baterie,przecież do każdego zestawu dodają ladowarke także wracam wieczorem do domu I podpinam a co mi to szkodzi poza tym teras praktycznie wszędzie można się podpiac do prądu w wiekrzych miastach w publicznych miejscach są nawet specjalne szafki gdzie można doladowac komure,w aucie można nie czaje tej nagonki na baterie,posiadam HTC one x + przesiadlem się z x jest zajebisty a porównania między samsungiem czy innymi też nie kumam to tak jak by porównywać merca klasy s I audi s8 wiadomo oba są wyjebane I teraz zależy od ciebie który ci się bardziej podoba,dziękuję I pozdrawiam

  • 1

    23. ~Tadeusz  2013-01-31 00:21:40  host: cpc11-watf10-2-0-cust34.15-2.cable.virginmedia.com

    Telefon mam od kilku tyg. Dziala bardzo dobrze. Spelnil moje oczekiwania. Ekran wyrazny i ladne kolory, zadnych zacinek na video 1080p. Dzwiek bdb, mimo iz nie uzywam wbudowanego systemu Beats (sluchawki Beats ktore dostelem w zestawie nie powalaja, ale jak za frere to nie ma co nazekac-nie uzywam), pewnie to tez zasluga sprawdzonego odtwrzacza. Telefon lekki i mily w dotygu, w przciwienstwie do S3, co w sobie tez jest wada bo juz sa widoczne rysy na obudowie, za to ekran bardzo trfaly i odporny na zarysowania. Telefon cienki i dosc mocny procek, wiec i grzeje sie. Wyraznie czuc podczas grania ze wydziela DUZO ciepla. Bateria jeszcze jest okey, 2 dni przy normalnym uzytkowaniu i wl transmisji danych (tryb oszczednosciowy). Przesiadlem sie z HTC DHD wiec transfer danych byl bardzo latwy, jednak kopiowanie odbywa sie dosc powoli ze wzgledu na uzywanie pamieci jednoczesnie dla tel. jak i odczytu oraz zapisu przez PC. Jest to denerwujace gdy chce sie przekopiowac 32GB danych (ponad godz.). Kilka razy mi sie zawiesil podczas sluchania radia internetowego (tuneIn pro)-wymagany restart. Aparatu nie uzywam wiec sie nie wypowiem. Moja ocena 8/10. 2GB RAM bylo by wskazane + slot na karte SD, brak mozliwosci wymiany baterii samodzielnie - tyle minusow ja sie dopatrzylem jak na razie. Osobiscie uzywam go glownie do sluchania muzyki no i jak na telefon przystalo do dzwonienia, CZASAMI w cos pogram lub obejrze(720p lub 1080p), w tym wszystkim sie sprawdzil. UK, operator Vodafone.

  • 0

    24. ~Pei  2013-04-03 15:48:23  host: 79.162.116.166

    Testuje go drugą dobe, i na razie jestem zachwycony. Tylko martwi mnie bateria, która trzymała mi tylko 5 godzin! ale przy całkowitym obciążeniu, to znaczy właczony BT, włączone wifi i siec komorkowa, i cały czas żeźbienie w need for speeda. czy to mało przy takim obciązeniu to nie za bardzo wiem, ale na razie ładowałem go tylko 2 razy

  • 0

    25. ~Domelli  2013-04-04 12:23:31  host: 79.162.116.166

    Ja przesiadłem się z HTC Hero. Od 2 dni go testuję. Jakośc bdb, wygląd prześwietny, ma glonassa, co za tym idzie dokładność wyznaczania pozycji może być baaardzo dokładna, posiada nfc, diodę cree, i inne najnowsze technologie. ogólnie martwi mnie troche bateria, nie wiem czy to tylko u mnie ale przy włączonych usługach na maxa gram w najnowsze wymagające gry niecałe 5 godzin zanim bateria osiągnie krytyczny stan 5%. mam nadzieje ze to się poprawi z czasem kolejnych ładowań. dziwne tylko ze zrezygnowali z czujnika temperatury, gdy dla porównania mój poczciwy czeroletni htc z pierwszym androidem miał go w standardzie,

  • 0

    26. ~posiadacz  2013-05-21 16:48:56  host: 83-145-150-110.cable-modem.tkk.net.pl

    Czytam te wasze krytyczne komentarze na temat HTC One x+ i odnoszę wrażenie że piszą je frustraci których na niego nie stać.Kupcie jako ja kupiłem,potestujcie,a potem wypisujcie te swoje zasłyszane tzw.negatywne pierdoły,a póki co klepcie te swoje nokie,SE czy inne badziewie.

  • 0

    27. ~Emka  2013-07-19 10:41:13  host: 87-205-101-195.adsl.inetia.pl

    Telefon nie jest tym czego po nim oczekiwałem... Bateria trzyma mega krótko... Po Dwóch tygodniach musiałem się przesiadać na HTC One i to właśnie One jest chyba tym czego szukałem od początku... Więcej ramu "troszkę" okrojony system i popiernicza aż miło ;)

  • 0

    28. ~kaga78  2016-02-20 13:48:06  host: 91nat227.rev.ndi.net.pl

    Telefon jest świetny działa szybko i sprawnie bardzo fajna alternatywa dla taniego złomu typu goclever i inne cuda.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-175-236.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet