HTC One X+ - opinie
Telefony HTC HTC One X+ Opinie o HTC One X+

HTC One X+

w sumie: 28
  • 0

    1. ~  2012-10-02 17:19:37  host: ecx185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niezły potworek nam się pojawił na horyzoncie. Ciekawe jaka będzie cena?

  • 0

    2. ~gimzik  2012-10-02 17:35:03  host: 94-40-46-28.tktelekom.pl

    podnieśli taktowanie, dodali glonassa i NFC i bateria urosła (niestety masa też). Nowy rewolucyjny produkt

  • 0

    3. ~pawel  2012-10-03 22:48:26  host: 213.76.149.145

    widzę, że HTC idzie w stronę Samsunga

  • -1

    4. ~Mike  2012-10-04 12:15:34  host: 62.244.159.62

    Ohydek. Biały One X jest znacznie estetyczniejszy. Bateria pojemniejsza o 300mAh, ale wyższe taktowanie CPU załatwia sprawę lepszej autonomii. Odgrzewany kotlet w brzydszych sztach.

  • 0

    5. ~  2012-10-04 23:53:21  host: cov224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    procek 1,7 .? o f.uck.

  • -1

    6. ~bula12  2012-10-07 11:20:59  host: apn-77-113-183-140.dynamic.gprs.plus.pl

    nuda ,zawsze mialem chrapke na nokia e7 z gwerty nierozumiem dlaczego tak kazdy podnieca sie systemem ,tj.parametry telefonu itp najwazniejsza jest moim zdaniem bateria , wygoda pisania np w przegladarce internetowej ,powinni na to zwrucic uwage , i zrobic jakiegos wypasa z rozsowana pwerty hm ,ten android niewiem co to jest ale widze ze glosno o nim , windows phone 8 ? Ja zawsze bylem w kierunku symbiana , powinni brac przyklad z motoroli razr maxx tylko dolonczyc rozsowana klawke pwerty jakas fajna obmdowe i zycie jest piekne ;)nie rozumiem tego wszystkiego taka bezmyslnosc,eh pozdro..

  • 0

    7.  2012-10-13 20:09:27

    no cóż specyfikacja telefonu wykonanie (nie miałem do czynienie z X+) lecz z one X lecz jeśli jest tak samo wykonany to ideał rozbijający konkurencję:) to nie plastikowy samsung S3 który leży w dłoni niczym plastikowa atrapa. Czekamy co pokaże Koreańska konkurencja może S3+ (bo póki co mammy S3 w wersji mini)

  • 0

    8. ~anonim  2012-10-14 10:00:26  host: 87-207-126-94.dynamic.chello.pl

    gdzie kupic??

  • 0

    9. ~Waldek  2012-10-21 23:11:20  host: afmn4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gimzik - nfc jest też w standardowym One X.

  • 0

    10.  2012-10-23 20:22:20

    w RTVEuroAgd cena wynosi ok 2500 zł, nie jest to dużo patrząc po parametrach. Obecnie żaden operator nie posiada w swojej ofercie tego telefonu i wątpie by to się zmieniło

  • 0

    11. ~katie  2012-11-04 22:30:37  host: dynamic-78-9-74-135.ssp.dialog.net.pl

    w mojej n8 zmieniłabym 2 rzeczy: 1) procesor na lepszy, 2) wypromowałabym symbiana, rozpowszechniła go i dała mu więcej aktualizacji, bo to naprawdę dobry system, tylko polityka firmy tak a nie inna... N8 mm już 2 lata i powoli rozglądam się za innym telefonem... i niestety również systemem, bo nie widzę wśród słuchawek nokii godnego następnika. HTC ONE X+ wydaje się być odpowiednim wyborem dla mnie. Wątpliwości mam jedynie co do andka...

  • 0

    12. ~woojtas  2012-11-11 21:30:38  host: 88-199-157-37.tktelekom.pl

    gimzik- nfc ma one-x, nie ma natomiast OTG...może po aktualizacji do BJ dodadzą..

  • 0

    13.  2012-11-19 14:23:43

    Rywal Samsunga Galaxy S3. No to mamy najlepszy telefon? Samsung zgasił swoją dumę nad modelem Galaxy S3

  • 0

    14. ~  2012-11-23 14:28:59  host: apn-46-76-222-144.dynamic.gprs.plus.pl

    ponoc nowy samsung ma miec procka 4 rdzenie ,to walka :D

  • 0

    15. ~yoz  2012-12-17 02:30:56  host: adgt250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam one x+. Przesiadlem sie na niego z n8. Jak narazie wciąż sie przyzwyczajam do androida ale generalnie telefon przyjemny. Przedewszystkim stabilny jak narazie i nie przycina sie nawet przy wielu wątkach (w przeciwieństwie do n8). Najbardziej brakuje mi transmitera fm, lampy xenon i karty pamięci - może i jest 64gb wbudowane ale jakoś nie mam zaufania do pamięci wewnętrznej. Dużym zawodem jest aparat - w porównaniu z n8 jest tragiczny. O ile w dzień zdjęcia są nawet ok o tyle gdy sie trochę sciemni lub w pomieszczeniach to już jest cieniutko... Do teraz mam problem z DLNA poniewaz tel chce sie łączyć z dedykowanym urządzeniem być, a mojego telewiora now widzi (w nokii nie bylo z tym problemu.)

  • 0

    16. ~yoz  2012-12-17 02:35:29  host: adgt250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeszcze jedno - w benchmarkach wypada naprawdę mega... S3 sie chowa...

  • 0

    17. ~Wiewiór  2013-01-14 18:07:14  host: aboh241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więc tak. HOX+ nie pojawi się ani w Play, Orange czy T-mobile. To operator Plus wykupił sobie na niego wyłączność i tylko on będzie nam go oferował. HOX+ można nabyć w MediaMarkcie lub €O. Jego cena to około 2499zł. Ma aż o 37% lepszy akumulator od swego poprzednika. Jest o 27% szybszy. Fakt jest on prądożerny, lecz na to też jest sposób jeśli nie wystarcza wam standardowe 2100mAh.

  • 0

    18. ~Wiewiór  2013-01-16 20:31:23  host: abof237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Istnieją tzw. skin power(ładujący ochraniacz/etui z baterią) możliwość poboru energii z naszego(niestety grubego) ochraniacza podczas gdy bateria w telefonie się rozładowuje. Są rożne pojemności od 1300mAh do nawet 6000mAh (co daje nam w HOX+ od 3400mAh do 8100mAh) urządzenie przyjemne lecz w Polsce spotkałem tylko Etui 1500mAh na SGS3 :/(w cenie 200zł). Ale sądzę, że za niedługo ( o ile już się to nie stało) pojawią się również na HOX/HOX+ :)

  • 0

    19. ~  2013-01-16 23:28:39  host: 89-77-241-133.dynamic.chello.pl

    Uwielbiam HTC! skończyła mi się umowa i zmieniłem na samsunga bo był mały wybór innych marek... Pierwszy i ostatni raz za 2 lata jeśli nie bedzie u operatora fajnego htc to kupuje za gotówę z neta. Tylko mogli by sie troche ogarnac bo ostatnio cos troszke z tylu sa.

  • 0

    20. ~tony  2013-01-21 22:29:46  host: dynamic-78-8-20-187.ssp.dialog.net.pl

    Mam pytanie do użytkowników. Czy w tym telefonie można wykorzystać lampę błyskową jako latarkę? Jest taka opcja?

  • 0

    21. ~Radek  2013-01-23 17:40:00  host: aakh2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak najbardziej można wykorzystać lampę jako latarkę - są nawet 3 opcje jasności latarki do wyboru.

  • 0

    22. ~szymon  2013-01-23 18:06:05  host: client-86-25-238-179.mcr-bng-012.adsl.virginmedia.net

    Nie rozumiem dlaczego wszyscy tak płaczą o te baterie,przecież do każdego zestawu dodają ladowarke także wracam wieczorem do domu I podpinam a co mi to szkodzi poza tym teras praktycznie wszędzie można się podpiac do prądu w wiekrzych miastach w publicznych miejscach są nawet specjalne szafki gdzie można doladowac komure,w aucie można nie czaje tej nagonki na baterie,posiadam HTC one x + przesiadlem się z x jest zajebisty a porównania między samsungiem czy innymi też nie kumam to tak jak by porównywać merca klasy s I audi s8 wiadomo oba są wyjebane I teraz zależy od ciebie który ci się bardziej podoba,dziękuję I pozdrawiam

  • 1

    23. ~Tadeusz  2013-01-31 00:21:40  host: cpc11-watf10-2-0-cust34.15-2.cable.virginmedia.com

    Telefon mam od kilku tyg. Dziala bardzo dobrze. Spelnil moje oczekiwania. Ekran wyrazny i ladne kolory, zadnych zacinek na video 1080p. Dzwiek bdb, mimo iz nie uzywam wbudowanego systemu Beats (sluchawki Beats ktore dostelem w zestawie nie powalaja, ale jak za frere to nie ma co nazekac-nie uzywam), pewnie to tez zasluga sprawdzonego odtwrzacza. Telefon lekki i mily w dotygu, w przciwienstwie do S3, co w sobie tez jest wada bo juz sa widoczne rysy na obudowie, za to ekran bardzo trfaly i odporny na zarysowania. Telefon cienki i dosc mocny procek, wiec i grzeje sie. Wyraznie czuc podczas grania ze wydziela DUZO ciepla. Bateria jeszcze jest okey, 2 dni przy normalnym uzytkowaniu i wl transmisji danych (tryb oszczednosciowy). Przesiadlem sie z HTC DHD wiec transfer danych byl bardzo latwy, jednak kopiowanie odbywa sie dosc powoli ze wzgledu na uzywanie pamieci jednoczesnie dla tel. jak i odczytu oraz zapisu przez PC. Jest to denerwujace gdy chce sie przekopiowac 32GB danych (ponad godz.). Kilka razy mi sie zawiesil podczas sluchania radia internetowego (tuneIn pro)-wymagany restart. Aparatu nie uzywam wiec sie nie wypowiem. Moja ocena 8/10. 2GB RAM bylo by wskazane + slot na karte SD, brak mozliwosci wymiany baterii samodzielnie - tyle minusow ja sie dopatrzylem jak na razie. Osobiscie uzywam go glownie do sluchania muzyki no i jak na telefon przystalo do dzwonienia, CZASAMI w cos pogram lub obejrze(720p lub 1080p), w tym wszystkim sie sprawdzil. UK, operator Vodafone.

  • 0

    24. ~Pei  2013-04-03 15:48:23  host: 79.162.116.166

    Testuje go drugą dobe, i na razie jestem zachwycony. Tylko martwi mnie bateria, która trzymała mi tylko 5 godzin! ale przy całkowitym obciążeniu, to znaczy właczony BT, włączone wifi i siec komorkowa, i cały czas żeźbienie w need for speeda. czy to mało przy takim obciązeniu to nie za bardzo wiem, ale na razie ładowałem go tylko 2 razy

  • 0

    25. ~Domelli  2013-04-04 12:23:31  host: 79.162.116.166

    Ja przesiadłem się z HTC Hero. Od 2 dni go testuję. Jakośc bdb, wygląd prześwietny, ma glonassa, co za tym idzie dokładność wyznaczania pozycji może być baaardzo dokładna, posiada nfc, diodę cree, i inne najnowsze technologie. ogólnie martwi mnie troche bateria, nie wiem czy to tylko u mnie ale przy włączonych usługach na maxa gram w najnowsze wymagające gry niecałe 5 godzin zanim bateria osiągnie krytyczny stan 5%. mam nadzieje ze to się poprawi z czasem kolejnych ładowań. dziwne tylko ze zrezygnowali z czujnika temperatury, gdy dla porównania mój poczciwy czeroletni htc z pierwszym androidem miał go w standardzie,

  • 0

    26. ~posiadacz  2013-05-21 16:48:56  host: 83-145-150-110.cable-modem.tkk.net.pl

    Czytam te wasze krytyczne komentarze na temat HTC One x+ i odnoszę wrażenie że piszą je frustraci których na niego nie stać.Kupcie jako ja kupiłem,potestujcie,a potem wypisujcie te swoje zasłyszane tzw.negatywne pierdoły,a póki co klepcie te swoje nokie,SE czy inne badziewie.

  • 0

    27. ~Emka  2013-07-19 10:41:13  host: 87-205-101-195.adsl.inetia.pl

    Telefon nie jest tym czego po nim oczekiwałem... Bateria trzyma mega krótko... Po Dwóch tygodniach musiałem się przesiadać na HTC One i to właśnie One jest chyba tym czego szukałem od początku... Więcej ramu "troszkę" okrojony system i popiernicza aż miło ;)

  • 0

    28. ~kaga78  2016-02-20 13:48:06  host: 91nat227.rev.ndi.net.pl

    Telefon jest świetny działa szybko i sprawnie bardzo fajna alternatywa dla taniego złomu typu goclever i inne cuda.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-224-235-183.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet