HTC One SV - opinie
Telefony HTC HTC One SV Opinie o HTC One SV

HTC One SV

w sumie: 34
  • 1

    1. ~Artur  2012-12-11 12:00:41  host: host-192-162-95-247.derkomnet.pl

    Myślałem, że to Nokia Lumia 710. Podobny

  • 0

    2. ~1  2012-12-11 14:19:10  host: 212.160.172.70

    konkret ;)

  • 0

    3. ~gimzik88  2012-12-11 20:09:30  host: 94-40-46-28.tktelekom.pl

    Chyba jedna z najciekawszych propozycji HTC w ostatnim czasie. Oby cena była przyzwoita. Obudowa może się podobać lub nie ale podzespoły całkiem całkiem...

  • 0

    4. ~qb@  2012-12-13 09:04:52  host: 77-254-26-223.adsl.inetia.pl

    nazwa idealnie mowi o tym co to za urządzenie. most miedzy one s i one v :) szkoda tylko ze pewnie bedzie w cenie one s i nikt go nie kupi

  • 0

    5. ~kc  2012-12-13 23:05:40  host: public-gprs318084.centertel.pl

    szukam nokii 6600 fold nówki z krajowej dystrybucji

  • 0

    6. ~ja  2012-12-19 13:52:04  host: public-gprs261819.centertel.pl

    bardzo fajne parametry w sam raz nie jest niepotrzebnie przeładowany, ale żeby miało to sens to cena musi być rozsądna jednak mam co do tego pewne obawy

  • 0

    7. ~bystry..  2012-12-21 02:41:18  host: apn-77-112-56-142.dynamic.gprs.plus.pl

    lepszy procek niz w x+ a co z grafika? ,ale zato aparat gorszy o3 mpix. Pozatym wyswietlacz ksztyne mniejszy i bateria mniejsza o 300mah i jak to jest ? Nowszy od one x+ a juz ma 3minusy wzgledem tamtego ten procek niby wydajniejszy bo dual core i dlatego pomniejszyli baterie i aparat ? Dziwne ze nie pisza nic o grafice jak w one x+ ... Moim zdaniem one x+ nadal na miejscu 1 . 1,7gh / dual core 1,2gh x+ i tak duzo pociagnie na tym procku ,swoja droga niech wymysla tablety ktore moga wykorzystywac procek telefonu polonczone kabelkiem bo po co taki procek internet na telu nudzi bo maly wyswietlacz . Taki tani wyswietlacz dotykowy czerpiacy system z tela cos ala asus padfone 2 pomysl dobry ;) o ile nieskonczy sie swiat :p pozdro..

  • 0

    8. ~mateusz  2012-12-26 10:02:58  host: 94-154-20-228.cheeloo.net

    Ale lepszą ofertą jest htc sensation xe lub zwykły ja mam go i jestem zadowolony napewno ten one sv będzie drogi a sensation kosztuje 1000zl

  • 0

    9. ~wziuuuuu  2013-01-05 22:55:47  host: 70-187.tj-komputer.pl

    Sensation kosztuje z 800 zł, a tak poza tym kto powiedział, że lepszy proc niż w X+ - tym bardziej , że informacje podane na telepolis są szczątkowe.

  • 0

    10. ~dqs  2013-01-07 13:16:09  host: 81.219.84.18

    bystry chyba nie jest jednak taki bystry. dawno takich bzdur nie czytalem, chyba ze trollujesz ;d

  • 0

    11.  2013-03-07 18:41:46

    gdzie jest napisane jaka ma grafike? A po drugie ma wyjmowana baterie? Bo nie wiedze takiego info :/

  • 0

    13.  2013-03-14 00:44:12

    Posiadam tego HTC One SV układ graficzny to Adreno 305, a procek to Dual-Core ARMv7

  • 0

    14. ~mam go  2013-03-26 13:18:56  host: rdos-r.3s.pl

    Mam ten telefon od około 2 tygodni, design rewelacja, oprogramowanie rewelacja, wydajność rewelacja, ekran, pomimo 480p jest super i nic nie można mu zarzucić. Jakość rozmów super, multimedia idealnie, mnóstwo dodatków itp. Bateria to 1800 mAh a więc większa niż w lepszym i szybszym one S i przy ciut gorszym procku wytrzymała mi równo 3 dni a telefon wcale nie leżał na półce tylko w miarę normalnie korzystałem. Nie ma problemu ze nawet katując go sporo Internetem będziemy skazani na ładowanie przed wieczorem. Dużym mankamentem jest natomiast aparat, którego jakość zdjęć zwyczajnie nie powala choć telefon rekompensuje jego szybkością i dodatkami jak w żadnym innym pajfonie oraz tym ze można wykonać zdjęcie nagrywając film. Z filmami ciut lepiej - fill HD ale też szału jakiegoś nie ma, niemniej polecam wszystkim bo to naprawdę fajne urządzenie i dostępne juz w sieciach komórkowych za kilkaset złotych w abonamencie. Wreszcie też w przeciwnieństwie do Desire X nakłądka HTC sense nie została okrojona i posiada pełną funkcjonallność znaną z telefonów górnej półki HTC. POLECAM !

  • 0

    15. ~louix  2013-03-28 04:46:43  host: 86-41-75-69-dynamic.b-ras2.chf.cork.eircom.net

    Nie wiem co tak naprawdę wymagasz od aparatu ale porównywując go chociaż do xperi t zdjęcia wcale nie odstępują pod względem naturalności kolorów czy jakośią rejestrowanych szczegółów . Pojawia się mała pixeloza po dużym powiększeniu zdjęć ale to tylko matryca 5mpx a nie 13 w przypadku xpieri t . Zgadzam się z Tobą we wszystkim powyższym co napisałeś idopowiem że jest to najrozsądniejszy smaertfon co do ceny dostepny na rynku w tym czasie.

  • 0

    16. ~Grinn3r  2013-04-12 20:01:50  host: 176.112.72.6

    Wie ktoś jak tam jest z tym wyświetlaczem, może pęknąć nawet przy pisaniu smsa ?

  • 0

    17. ~schnap  2013-04-20 12:45:03  host: eqc74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @6, nic w nim nie pęka, uzytkuje go intensywnie od miesiące i hula aż miło....

  • 0

    18. ~gelo  2013-04-24 11:45:30  host: 83-238-76-117.ip.netia.com.pl

    Czy posiada czujnik światła przez co może automatycznie dostosowywać jasność?

  • 0

    19. ~g1  2013-04-27 08:24:44  host: 83.0.12.86

    Moge do dostać przy przełuzeniu za 1 zł ale ostatnio usłyszałem ze HTC ma potężny problem z pękającymi wyświetlaczami?? słyszał ktoś coś gdzieś??? Zastanawiam się pomiędzy nim a SGS 3 mini lub lg l9

  • 0

    20. ~kkk  2013-05-01 21:15:56  host: rue92-1-82-227-108-75.fbx.proxad.net

    mam go od 3 tyg , przesiadlem sie na niego z s wave1 , jak dla mnie super , wzialem go z 2 powodow , rozmiaru i szybkosci internetu , co do wyswitlacza pare razy spadl mi na beton choc z nie duzych wysokosci i jest ok wave spadl mi z wysokisci ok 30 cm na asfalt i wyswietlacz popekal

  • 0

    21.  2013-05-05 08:40:52

    Oczywiście ze maja problem z pękającymi wyświetlaczami. Ale na szczęście maja na to sposób. Przy zakupie telefony HTC trzeba będzie rozwiązać mały test na inteligencje. Ci którzy nie przejdą dostana specjalne nakładki na paluszki lub najnowszego Samsunga w którym na szczęście nic nie pęka.

  • 0

    22. ~Piotr  2013-05-07 21:43:37  host: host-89-231-103-248.warszawa.mm.pl

    g1, posiada czujnik do automatycznego dostosowywania jasności. Bynajmniej jest cos takiego w opcjach ekranu. Ze można recznie ustawiac jasność lub automatycznie.

  • 0

    23. ~gość  2013-05-15 06:39:43  host: 84-234-44-130.internetia.net.pl

    w końcu znalazłem tel na 2 sim co w małym stopniu może konkurować z Galaxy s2, ale mam pytanie mam 2tel prv i służbowy i na każdym korzystam z whatsappa czy na takim telefonie da się jakoś korzystać z2 kont whatsapp

  • 0

    24. ~Maciek  2013-05-28 23:30:22  host: 129.21.ftth.classcom.pl

    Coś Ci się kolego pomieszało z Desire SV ten model czyli One SV nie ma dual sim a do tego to dwa różne telefony, na korzyść oczywiście One ;)

  • 0

    25. ~Maciek  2013-05-28 23:31:10  host: 129.21.ftth.classcom.pl

    Witajcie Telefon jest wprost bajeczny. Długo szukałem telefon dla siebie który godnie miał zastąpić mojego niezawodnego HTC Desire. Rozważałem zakup SGS III lub HTC One X ale nieco ich gabaryty mi przeszkadzały. Później miał być HTC One S ale okrojona wersja na Polskę czyli procek S3 to nieco już leciwa konstrukcja. Pokazał sie SV i jest w nim wszystko o czym może user marzyć. Szybki procesor S4, naprawdę mnóstwo ciekawych funkcji a co najważniejsze mimo 3 upadków w okresie miesiąca nie skutkował pęknięciem ekranu - podkreślam - nic nie pęka - podkreślam bo sam po przeczytaniu tej opinii jakiegoś użytkownika, zawahałem się na zakupem tego telefonu. Jako że ten problem był jednostkowy postanowiłem zaryzykować i nie ma minuty żebym tej decyzji żałował. Wg mnie najlepsza relacja cena/jakość obecnie na rynku. Moc większa niż ONE X a wielkość idealna ! Ja z czystym sumieniem BARDZO POLECAM !

  • 0

    26. ~Ruschke  2013-06-05 09:07:18  host: 87-205-65-145.adsl.inetia.pl

    Witam, przymierzam się do zakupu opisywanego telefonu HTC One SV który występuje w dwóch wersjach kolorystycznych biały i niebieski. Związku z czym mam pytanie który kolor jest praktyczniejszy mniej się brudzi itd oraz lepiej pasuje do faceta.

  • 0

    27. ~kusy_power  2013-06-24 18:23:16  host: 87-205-250-138.adsl.inetia.pl

    Mam HTC ONE SV ponad miesiąc i złego słowa nie mogę powiedziec. Poprzednio posiadalem HTC Desire, który spędzał mi sen z powiek i zraził mnie do tej marki. Ryzyko kupna ONE SV opłaciło się. Telefon nie zawiesza się, wszystko chodzi płynnie a dodam , że telefon pracuje na ANDROID 4.0. Chetni mogą aktualizowac do 4.1 ale w moim przypadku nie widzę takiej potrzeby gdy wszystko działa bez zarzutu. A propo wykonania to wszystko jest na wysokim poziomie a zastrzeżenia mam tylko do ekranu, który rzekomo wykonany jest ze szkła GORILLA GLAS 2 (widac ryski przy normalnym noszeniu w kieszeni bez żadnych innych gadżetów, powtarzam to są małe ryski a nie rysy ). Pod tym wzgledem mój poprzednik był duzo lepszy( 2 lata użytkowania i żadnej ryski). A jeśli chodzi o pękanie ekranów to chyba ktoś jakąś bajkę sprzedał. Ze swojej strony BARDZO POLECAM !!!

  • 0

    28. ~Staszi  2013-07-17 15:17:18  host: ptcnat.t-mobile.pl

    Moja kobieta posiada ten tel od kilku miesięcy i jest bardzo zadowolona. Potwierdzam, powstają małe ryski od trzymania telefopnu razem z kluczami itp. Bardzo ładne zdjęcia, pomimo matrycy 5 mpx- to dzięki jakiejś nakładce HTC. Nie zawiesza się, nie muli- działa bardzo szybko i płynnie. Bateria przeciętnie trzyma dwa dni. W zestawie fantastyczne słuchawki Beat by Dre i gustowna kablousb-ładowarka. Polecam absolutnie :)

  • 0

    29. ~cloe  2013-08-07 15:08:23  host: ehk84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Jestem posiadaczką owego tel od miesiąca. Powiem tak, przez pierwszy miesiąc działał ja należy,ale po pewnym czasi zaczął wyłączać się w trakcie rozmowy, np w czasie 30 min konwersacji potrafił wyłączyć się z 10 razy.Na początku myślałam,że to coś z siecią,ale trwa to do dziś, jestem zła i w najbliższym czasie oddam na gwarancje.Ostatnio zauważyłam ,że w lewym dolnym rogu mam delikatnie pekniety wyswietlacz, nie wiem kiedy to się stało, bo bardzo na nie uważałam, nie upadł mi ,ani ni w tym stylu,Reasumując...jeśli po oddaniu na gwarancję nie będzie się zawieszał w trakcie rozmowy to polecam,ale uważajcie naprawdę,bo jest bardzo delikatny. Pozdrawiam posiadaczy :)

  • -1

    30. ~jarmot  2013-08-13 16:48:57  host: 89.174.36.51

    HTC ONE S sieć PTK Centertel - ekran spękał samoistnie

  • 0

    31.  2013-09-16 23:32:29

    @30 jasne, a potem się obudziłeś z krzykiem

  • 0

    32. ~miko  2013-10-20 15:25:10  host: bmt37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do cloe. Naprawili? Mnie tez sie wyłącza wielokrotnie podczas dłuższych rozmów...

  • 0

    33. ~Afromozja  2014-02-05 21:11:23  host: host-46.229.149.194.optikomp.pl

    Widzę, że kwestia rozłączania rozmów to nie problem sieci jak myślałam, a telefonu. Czy komuś udało się rozwiązać ten problem?

  • 0

    34. ~Rolfik  2014-04-06 16:18:54  host: 89-68-63-46.dynamic.chello.pl

    Wlacz sieć tylko 2G i nie będzie problemu rozlaczania przy zmianie BTSow

  • 0

    35. ~  2014-08-27 21:53:53  host: 89-65-216-215.dynamic.chello.pl

    Mam ten telefon od marca 2013 i ekran nie pęka, po mimo tego że mi spada, koponę go przypadkiem. Bateria krótko trzyma, ale podejrzewam że to wina intensywnego użytkowania. Co do resetowania zdąży mu się ale już wcześniej wspomniałem bardzo intensywnie użytkuje telefon i być może powstają jakieś przeciążenia wewnątrz baterii. Foty całkiem nieźle w tej klasie telefonu. Ogólnie jest ok ale bateria mogłaby być wieksza ;)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet