HTC One S Z560E - opinie
Telefony HTC HTC One S Z560E Opinie o HTC One S Z560E

HTC One S Z560E

w sumie: 5
  • 0

    1. ~Majkel Dżekson  2013-06-12 18:05:34  host: 77-254-30-129.adsl.inetia.pl

    Super fon, śmiga jak ferrari enzo

  • 0

    2. ~  2013-07-15 16:16:24  host: v41-05.opera-mini.net

    mam hosa z tym prockiem i jest rewelacja, zero problemów ze swirowaniem wyswietlacza, android 4.1.1,zdecydowanie polecam wymagajace gry chodza jak marzenie,moje watpliwosci dotyczace z560e zostaly rozwiane,nie warto doplacac do z520e

  • 0

    3. ~maryJ  2013-07-24 10:35:29  host: host-217-97-254-2.jrbnet.com

    Czy on ma funkcję Zoe, tak jak HTC One ?

  • 0

    4.  2013-09-09 23:11:58

    Witam, Kupiłem ten telefon i od razu zauważyłem pewien problem. Mianowicie przy połączeniach głosowych występuje "redukcja szumów" co chyba nie do końca jest dopracowane ponieważ kiedy mój rozmówca przestaje mówić (typu dłuższa przerwa między zdaniami) rozmowa jakby zamiera i słychać głuchą ciszę co jest bardzo nienaturalne. Co więcej jeżeli rozmówca mówi ciszej w ogóle go nie słyszę i połączenia zamiera na dłużej. Czy ktoś wie jak wyłączyć ową redukcję, czy to w ogóle problem telefonu czy z androidem jest coś nie tak? Z góry dziękuję za udzielenie jakiejkolwiek informacji.

  • 0

    5. ~Luk  2013-11-24 20:53:35  host: mustafa.wolterskluwer.pl

    ma to samo, przy połączeniach głosowych występuje szum i świstanie w głosniku, nie można rozmawiać jakość połączenia była lepsza za komuny :-)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-87-114-118.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet