HTC One max - opinie
Telefony HTC HTC One max Opinie o HTC One max

HTC One max

w sumie: 20
  • 0

    2. ~SEBA  2013-10-17 14:37:29  host: 81.219.84.18

    TAKI TEL A APARAT 4Mpix ???

  • 0

    3. ~sion  2013-10-18 00:14:49  host: 94.197.121.157.threembb.co.uk

    Nie Mpix sa najważniejsze

  • 0

    4. ~  2013-10-18 11:40:58  host: 31-132-65-154.neanet.pl

    A po co Ci więcej? Plakaty drukujesz? Lepiej mniej mpx ale by zdjęcia były wyraziste, odpowiednio nasycone barwami, a nie zaszumione i rozmazane. Co mi wtedy po takim zdjęciu zrobionym nawet w 20Mpx.

  • 0

    5. ~Invi.  2013-10-18 13:32:29  host: 212.160.172.70

    ->2 Popatrz na wielkość obiektywu.

  • 0

    6. ~Kasia  2013-10-18 17:04:21  host: ats18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Seba, najpierw poczytaj o technologii ultrapixel, która tam została zastosowana. Ten aparat odpowiada zwykłym 13Mpix

  • 0

    7. ~  2013-10-18 17:21:08  host: 89-77-5-39.dynamic.chello.pl

    To sa ultra a nie Mpix.

  • 0

    9. ~pablo  2013-10-20 10:54:34  host: user-5-173-223-175.play-internet.pl

    ~do seba - poczytaj sobie o technologii UltraPikseli, które właśnie w tym modelu jest zastosowane, tak samo jak HTC ONE. Te dwa modele mają tę samą optykę i spokojnie można powiedzieć, że dorównują S III, s4, Xperii T, czyli najlepszym telefonom z aparatem na rynku:)

  • 0

    10. ~R.  2013-10-21 13:13:18  host: 194.246.124.200

    aparat 4Mpix? uuuu coś kiepsko . może to błąd?

  • 0

    11. ~st  2013-10-21 15:33:23  host: 89.191.138.31

    ok, to ile sianka na niego mam szykowac?:)

  • 0

    12. ~  2013-10-22 05:51:31  host: n13-10-08.opera-mini.net

    Aparat w telefonie to tylko dodatek.

  • 0

    13. ~Lucjan  2013-10-29 10:31:56  host: 62-148-76-174.ip.netia.com.pl

    Taki duży a taki głupi ;-) ultrapixele ;-)

  • 0

    14. ~ghg  2013-11-13 21:50:16  host: d67-171.icpnet.pl

    Szanowna Redakcjo Telepolis! Czy jest szansa na informację czemu w PL będzie tylko wersja htc one max z 16Gb???

  • 0

    15. ~Fillip  2013-11-21 00:11:55  host: 89-77-140-54.dynamic.chello.pl

    czy to przypadkiem nie win8 ?

  • 0

    16. ~piotr  2014-02-04 21:43:58  host: n15-08-08.opera-mini.net

    mam tego wielkiego telephona :) i jest zaczepisty, chodzi blyskawicznie, foto ma znakomite, dzwiek to poprostu rewelka lepszego nie ma raczej ;) i jest pelno opcji pewnie ktorych nigdy nie uzyje ;) jedynie co jest uciazliwe to pisanie sms za kierownica bo jest naprawde wielki ten telefon wiec kierowca go nie polecam, co prawda ma funkcje pisania z mowienia ale czasem zle odczyta i trzeba sprawdzac. Pzdr

  • 0

    17. ~dor  2014-02-20 09:09:54  host: 212.160.172.70

    Gratuluję pisania sms-ów za kierownicą.

  • 0

    18. ~posiadacz one'a  2014-04-12 08:38:08  host: ip-185-28-249-138.mynet.com.pl

    Mimo, że jest zastosowana technologia ultrapixeli to prawda jest taka, że w słabym oświetleniu rzeczywiście zdj wychodzą lepsze niż w s4, mniej szumów, aczkolwiek poza tym ten aparat jest o stokroć gorszy, zoom jest znikomy, stabilizacja marna. Jednak trzeba dodać, że beats audio to nie tylko napis na obudowie, ale rzeczywiście świetna jakość dźwięku z głośników, a w słuchawkach po prostu bajka. Do tego wszystkiego jeszcze solidne wykonanie i bardzo elegancki design.

  • 0

    19. ~Fen23  2014-06-21 19:19:31  host: 109241042196.wroclaw.vectranet.pl

    Uzywam tego phabletu okolo 4-miesiecy wiec udalo mi sie go troszke poznac.Wczesniej mialem Samsungi S1,S2 i S4 i dziewczyny S3 mini.
    Przymiezalem sie do Note 3 ale zdecydowal wiekszy ekran w HTC.
    Jak dla mnie ONE jest lepszy pod kazdym wzgledem od Samsungow:)
    Plynnosc dzialania,prostota menu,lepsza karta dzwiekowa,ekran szczegolnie po nakaldce Sens 6,zewnetrzne glosniki,bateria,zasieg ktory jest duuuzo lepszy.
    Nie mam zdania jedynie na temat aparatu bo robie malo zdjec i wyswietlam je jedynie na ekranie.
    Kazdemu kto uzywal jedynie Samsunga radze sprobowac innego telefonu.Zmiana w jakosci uzytkownia jak dla mnie jest ogromna.

  • 0

    20. ~Bizzare  2014-09-05 09:32:20  host: rybka138.fucio.net

    Samsung to dno, wyprał przez lata ludziom mózgi marketingiem, a debilnia do dziś wierzy, że to dobra marka. HTC masakruje koreański szajs w każdym calu.

  • 0

    21. ~tomasz  2014-09-14 18:42:04  host: user-94-254-129-62.play-internet.pl

    Dla mnie jest elegancki ,mógłby być troche mniejszy ale cóż ,bateria działa elegancko jak i procesor nie wiesza się jak LG czy Sony ,tych nie polecam .. nie zamieniam póki co na inny..

  • 0

    22. ~Gaunter O'dim  2016-03-31 23:04:54  host: 91nat45.rev.ndi.net.pl

    Tego kolosa jak najbardziej polecam. Jedynym mankamentem jak dla mnie jest to ,że czasami nie da się go obsługiwać jedną ręką. Nie zamierzam go wymieniać na jakieś dziadostwo typu Samsung lub LG.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-157-73.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet