HTC One M9 - opinie
Telefony HTC HTC One M9 Opinie o HTC One M9

HTC One M9

w sumie: 8
  • 0

    1. ~Daniel  2015-03-05 21:50:54  host: kielanowka-rt4.root.com.pl

    Full HD przy swojej konkurencji trochę kiepsko

  • 0

    2. ~xxx  2015-04-04 14:09:26  host: public-gprs516316.centertel.pl

    Czy PLAY dodaje swój branding w softwarze ?

  • 0

    3. ~jacek  2015-04-09 09:20:00  host: 85.219.163.130

    wlasnie ideal ze ma Full HD ! roznica zadna a bedzie dzialac szybciej i dluzej na baterii :)

  • 0

    4. ~Partyzant  2015-04-16 09:42:34  host: apn-5-172-252-247.dynamic.gprs.plus.pl

    Jedyna wada....Android...

  • 0

    5.  2015-04-21 20:00:35

    zawiodłem się na telefonie. Po zaledwie kilku dniach użytkowania zaczął źle działać dotyk i musiałem go oddać na gwarancje. Myślę że trafiłem na wadliwy produkt.

  • 0

    7.  2015-07-10 09:07:40

    Posiadam ten telefon od paru tyg - wyczekałem go wreszcie i niestety powiem, że jestem zawiedziony...:-(
    Plusy: design, kolor złoty - nie jest gejowski :-) Minusy: aparat - zdjęcia nie dorastają do pięt tym zrobionym np nokia Lumią 930, ładowanie ładowarką inną niż htc zajmuje ok 3,5h, używając aplikacji np:gier, netu, navi - grzeje się do tego stopnia, że jak niemacie jak zrobić jajecznicy to możecie śmiało go użyć.
    Chyba niestety go sprzedam i narazie zostanę pzry 930.

  • 0

    9. ~Zuurooo  2015-07-30 17:11:01  host: host-80-47-23-147.as13285.net

    Po przesiadek z iPhone,a 6 megapozytywne zaskoczenie, brałem pod uwagę g4 ale nie mam parcia na wyższą rozdzielczość, która obciąża procesor, dobry chwyt marketingowy u konkurencji barwy są bardzo naturalne,dźwięk swietny. Aparat robi naprawdę dobre zdjęcia, są bardzo szczegółowe i ładnie odwzorowuja kolory. Jedyne co widzę to aplikacje jeszcze nie są zoptymalizowane pod 8 rdzeni, real Racing 3 wydaje mi się że działa gorzej jak na xperii z2 gdzie telefon o wiele płynnej sobie radzi, jakość wykonania na wysokim poziomie. Uzytkowalem produkt apple'a przez pół roku i one trzyma się w ręku przyjemniej, bateria po 11h używania na poziomie 70 procent, więc źle nie jest ;) szczerze polecam

  • 0

    10. ~Kaszebowidz  2016-05-18 19:46:32  host: public-gprs404330.centertel.pl

    To jest zajebisty telefon a ten kto uwaza ze zloty dla pedalow to sam nim jest

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-149-128.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet