HTC One M8 - opinie
Telefony HTC HTC One M8 Opinie o HTC One M8

HTC One M8

w sumie: 22
  • 0

    1. ~Rox  2014-03-27 14:26:54  host: 077222224014.warszawa.vectranet.pl

    Chce taki ale ceny sa kosmiczne

  • 0

    2. ~Skaarj  2014-03-27 17:04:08  host: gate35.smgkrc.com.pl

    Piękny !

  • 0

    3. ~domin95  2014-03-27 17:43:16  host: ayc82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś kiedy będzie dostępny w Polsce, bo zapowiada się nieźle.

  • 1

    4. ~IGoRoFF_23  2014-03-27 17:59:21  host: mail.mixelectronics.pl

    Lider roku 2014 :)

  • 0

    6. ~  2014-03-28 21:39:22  host: 89-68-97-106.dynamic.chello.pl

    nie ma to jak zrobic glosnik z przodu ;/

  • 0

    7. ~Soviet  2014-03-31 14:18:25  host: 85.219.163.130

    Bardzo dobry telefon

  • 0

    8. ~TeleKOm  2014-04-04 14:11:48  host: hff157.internetdsl.tpnet.pl

    Mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym aparatem? Dlaczego tak mała rozdzielczość?

  • 0

    9. ~milk  2014-04-05 18:26:42  host: as2-147.starogard.dialup.inetia.pl

    taki podrasowany i poprawiony HTC One... nie ma innowacji. Przesiadając się na niego z One różnicy się nie poczuje żadnej.

  • 0

    10. ~bsn  2014-04-09 14:02:26  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    co oznacza specyfikacja 4mpx ultrapixele?

  • 0

    11. ~Marek  2014-04-12 06:43:04  host: 37.30.79.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    HTC robi wspaniałe telefony, ale niestety zawsze jest krok za konkurencją. Najmniejsza bateria, brak wodoodporność, to wystarczy, żeby znowu sprzedawać się słabo.

  • 0

    12. ~GOSC  2014-04-18 11:22:01  host: 078088163239.elblag.vectranet.pl

    Polecam wszystkim ten telefonik! Przesiadłem się na niego z samsunga galaxy s4 i szczerze obawiałem się zmiany firmy jednak po tygodniu użytkowania muszę przynać ze one m8 jest rewelacjny! Na pewno znajdzie sie kilka wad wzgledem innych flagowych modeli ale płynność działania, głośniki z przodu i ogólne wykonanie na prawdę zasługuje na duży plus. Polecam każdemu kto ma jakieś wątpliwośći

  • 0

    13. ~Lorbas  2014-04-19 11:52:41  host: hcg125.internetdsl.tpnet.pl

    Taki sobie sprawię, ale niech trochę potanieje.
    Dziwię się wiecznym malkontentom, którzy wszędzie widzą niedoróbki, brakujące "bajery" czy zbyt słabe parametry!
    Czy to HTC, Sony, czy Samsung - wieczne "ale", chociaż zapewne nigdy nie używali nawet przez kilka dni tego czy podobnego telefonu, a mają najwięcej do powiedzenia, bo nie jest wodoodporny, bo nie ma 20 Mpix itp. itd. Ludzie, przecież tej klasy telefony mają mocniejsze procesory niż niejeden komputer czy laptop, który mamy w domu! Ale ciągle będzie mało. Niedługo będą żądania żaroodporności od smatfonów. PS Jedna kobieta sobie sprawiła Sony Z1 i jej się zalał strumieniem wody. Niestety telefon kaput, a serwis się wypina. Więc traktujmy takie urządzenia z przymrużeniem oka jako fajne zabawki, a dla niektórych narzędzie pracy, a nie jak ekwipunek amerykańskiego Marines!

  • -2

    14. ~  2014-04-26 13:28:34  host: 81.219.84.18

    Nie ma słabej rozdzielczości aparat, wręcz przeciwnie- dzięki temu że to są ultrapiksele obraz jest ładniejszy, bardziej nasycony, a zdjęcia robione tym telefonem są prawie takiej jakości jak zdjęcia z lustrzanki

  • 0

    15.  2014-08-06 00:26:56

    Miałem kilka kolejnych modeli smartfonów SONY: X10, S, T, Z i muszę przyznać były to naprawdę dobre telefony, więc byłem gotów zakupić Z2 i... cieszę się, że tego nie zrobiłem. HTC daje naprawdę olbrzymią różnicę jakościową. W każdym razie w moim subiektywnym odczuciu jest to telefon jakiego oczekiwałem, a analizując jego funkcjonalność pod kątem moich wymagań mogę bez oporów powiedzieć, że jest to telefon kompletny. Sądzę, że jeśli ta tendencja się utrzyma w kolejnym flagowym modelu HTC, to będzie to mój następny telefon. HTC zyskało moje zaufanie.

  • 0

    16. ~Raphael  2014-08-24 07:24:39  host: n07-10-02.opera-mini.net

    Witajcie.Super telefon,myślałem nad Z2,G3 I M8.S5 wogóle nie brałem pod uwagę ze względu na wygląd,plastik,brak płynności z powodu nakładki i kolory amoleda jak w kreskówce dla dzieci.Po wizycie w sklepie Z2 od razu odpuśćiłem,telefon jak dla mnie brzydki,z dużymi ramkami nad i pod wyświetlaczem,duży,kanciasty i bardzo nieporęczny,a ja takiego nie chcę.Za to przez kanciastość chyba dobry do samoobrony i ewentualnego kafelkowania. :) G3 ogólnie robi wrażenie,jednak faktycznie występują drobne zacinki,jest szeroki i plastikowy.Wybrałem HTC One M8.Telefon piękny,wręcz z klasą,idealnie wyprofilowany i z aluminium,stosunkowo wąski,więc mamy największą szansę pewnie go złapać i zapobiec wyślizgnięciu się,Szybki jak błyskawica,ze znakomitą i nieprzepełnioną nakładką,jakość rozmów na jaką czekałem,muzyka gra wspaniale i dodatkowo plus za 3,5 mm na dole,dzięki czemu gdy np leżymy żaden kabelek nie pęta nam się przed ekranem i gdy jest w kieszeni dołem na zewnątrz od razu przy wyciągnięciu,naturalnym ruchem mamy go w takiej pozycji jak trzeba i nie musimy obracać.Bateria trzyma bardzo dobrze,póki co 2 dni,a sporo się bawię,później liczę na nieco więcej,a tryb ekstremalnego oszczędzania podejrzewam,że jeszcze niejednemu uratuje skórę w trudnej sytuacji ! Wyświetlacz jak brzytwa i nareszcie piękne,naturalne kolory.Po Wave 3 mam dość amoleda.Android 4.4 z dużymi możliwościami.Gry i internet śmigają jak trzeba,a filmy i fotki robi naprawdę dobre,a przednim aparatem znakomite.Podsumowując słuchawka prawie idealna i jak dla mnie tegoroczny nr 1.Jeśli tak jak mnie,nie zniechęca Cię karta nano sim,brak pseudowodoodporności (ja nie jestem płetwonurkiem i nie zamierzam pływać wystraszony z centymetrem i stoperem żeby mierzyć parametry do jakich mogę się z komórką zanurzyć,a od deszczu mi jeszcze żadna nie zamokła),brak "pancernoodporności" (ja dbam o telefon,mam etui i nie ma

  • 0

    17. ~mijagine  2014-09-18 15:25:28  host: 093105161010.elblag.vectranet.pl

    miodzik

  • 0

    18. ~Darek  2014-09-21 21:08:21  host: 89-70-11-39.dynamic.chello.pl

    Ludzie o czym wy mówicie ,mam ten telefon 2 miechy i jest de best. Chowają sie wszystkie popszednie a miałem prawie wszystkie bo mnie na to STAĆ

  • 0

    19. ~Piter 88  2014-10-01 01:02:31  host: user-46-113-198-150.play-internet.pl

    Witam. Używam telefonu od kilku dni i muszę powiedzieć, że jest całkiem OK. Zastanawiałem się między ONE M8 a 5S. Wybór padł na M8 chociaż rozmiar mnie przerażał - po kilku dniach już nie wydaje się taki duży, szybo można się przyzwyczaić - wcześniej miałem ONE S;) Za M8 przemówiła bateria oraz Android do którego jestem przyzwyczajony. Nie wierzyłem kobiecie z salonu która mówiła, że bateria trzyma dłużej niż 1 dzień - rzeczywiście przy moim intensywnym używaniu trzyma 2 dni (prowadzę działalność i wykonuję dużo połączeń, pisze maile ...) - jest to miłe zaskoczenie. Wykonanie telefonu super, prędkość również.
    To co jest naprawdę warte uwagi to system dźwiękowy na wysokim poziomie oraz super słuchawki z wkładkami o 3 rozmiarach - można dopasować do swojego ucha. Aparat fotograficzny również spełnia moje oczekiwania - zdjęcia ostre nawet przy słabym świetle. W zestawie dostałem również pokrowiec (skorupę) do telefonu HTC która nieznacznie powiększa telefon - ale za to chroni i jest dobrze wykonana - wcześniej używałem pancernej CaseMate i raczej bym do niej nie wrócił. Polecam wszystkim ten telefon.

  • 0

    20. ~marcin1982  2014-10-12 10:49:27  host: 77-255-105-211.adsl.inetia.pl

    Jestem rozczarowany HTC M8 wcześniej przez 18 miesięcy używałem sony xperia V a jeszcze wcześniej przez 2 lata motorola defy.
    HTC M8 jest ładny i ma dobrą specyfikację ale nic więcej drobnego o nim powiedzieć nie mogę, działa poprawnie ale niczym poza wygladem zewnętrznym mnie nie urzekł, nie odczułem też jakiejś wielkiej różnicy po przesiadce z xperi V na niego, żałuję że nie kupiłem sony xperi z 3 compact, to mój pierwszy i ostatni HTC

  • 0

    21. ~gosc  2014-11-25 08:44:14  host: eqz175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przy tej cenie brak szkła odpornego na zarysowania, zdecydowany minus.

  • 0

    22. ~Patryk  2015-06-08 12:43:51  host: user-164-126-23-112.play-internet.pl

    Witam, Bardzo często zmieniam topowe modele z najwyższej półki, posiadałem Iphone, Sony, Samsung a teraz padł na htc m8. Uważam ze telefon jest dopracowany w 100%, nie wiem co ludzie mówią że niby Samsung jest dużo lepiej dopracowany z wyglądu. Jeżeli chodzi o pod zespoły to najwyższa półka a i aparat nie jest wcale zły, tylko trzeba umieć robić zdjęcia. Telefon w skali 1-10 oceniam na mocne 9 i to jest moja ocena.Natomiast z telefonami to tak jak z autami jeden lubi francuzów drugi nie Niemców wiec ciężko dogodzić. Pozdrawiam

  • 0

    23. ~Smoczy  2015-09-10 12:28:43  host: ip6d6d6cb6.static.cbizz.nl

    Wie ktoś może,czy wspiera pełny flac 24bit 196 KHz?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-141-12.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy uważasz, że Play zdąży pokryć własnym zasięgiem całą Polskę do 2020 roku?

Play ma 6000 stacji BTS

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet