HTC One M8 - opinie
Telefony HTC HTC One M8 Opinie o HTC One M8

HTC One M8

w sumie: 22
  • 0

    1. ~Rox  2014-03-27 14:26:54  host: 077222224014.warszawa.vectranet.pl

    Chce taki ale ceny sa kosmiczne

  • 0

    2. ~Skaarj  2014-03-27 17:04:08  host: gate35.smgkrc.com.pl

    Piękny !

  • 0

    3. ~domin95  2014-03-27 17:43:16  host: ayc82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie ktoś kiedy będzie dostępny w Polsce, bo zapowiada się nieźle.

  • 1

    4. ~IGoRoFF_23  2014-03-27 17:59:21  host: mail.mixelectronics.pl

    Lider roku 2014 :)

  • 0

    6. ~  2014-03-28 21:39:22  host: 89-68-97-106.dynamic.chello.pl

    nie ma to jak zrobic glosnik z przodu ;/

  • 0

    7. ~Soviet  2014-03-31 14:18:25  host: 85.219.163.130

    Bardzo dobry telefon

  • 0

    8. ~TeleKOm  2014-04-04 14:11:48  host: hff157.internetdsl.tpnet.pl

    Mógłby ktoś wyjaśnić o co chodzi z tym aparatem? Dlaczego tak mała rozdzielczość?

  • 0

    9. ~milk  2014-04-05 18:26:42  host: as2-147.starogard.dialup.inetia.pl

    taki podrasowany i poprawiony HTC One... nie ma innowacji. Przesiadając się na niego z One różnicy się nie poczuje żadnej.

  • 0

    10. ~bsn  2014-04-09 14:02:26  host: plus-96-193.polkomtel.com.pl

    co oznacza specyfikacja 4mpx ultrapixele?

  • 0

    11. ~Marek  2014-04-12 06:43:04  host: 37.30.79.180.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    HTC robi wspaniałe telefony, ale niestety zawsze jest krok za konkurencją. Najmniejsza bateria, brak wodoodporność, to wystarczy, żeby znowu sprzedawać się słabo.

  • 0

    12. ~GOSC  2014-04-18 11:22:01  host: 078088163239.elblag.vectranet.pl

    Polecam wszystkim ten telefonik! Przesiadłem się na niego z samsunga galaxy s4 i szczerze obawiałem się zmiany firmy jednak po tygodniu użytkowania muszę przynać ze one m8 jest rewelacjny! Na pewno znajdzie sie kilka wad wzgledem innych flagowych modeli ale płynność działania, głośniki z przodu i ogólne wykonanie na prawdę zasługuje na duży plus. Polecam każdemu kto ma jakieś wątpliwośći

  • 0

    13. ~Lorbas  2014-04-19 11:52:41  host: hcg125.internetdsl.tpnet.pl

    Taki sobie sprawię, ale niech trochę potanieje.
    Dziwię się wiecznym malkontentom, którzy wszędzie widzą niedoróbki, brakujące "bajery" czy zbyt słabe parametry!
    Czy to HTC, Sony, czy Samsung - wieczne "ale", chociaż zapewne nigdy nie używali nawet przez kilka dni tego czy podobnego telefonu, a mają najwięcej do powiedzenia, bo nie jest wodoodporny, bo nie ma 20 Mpix itp. itd. Ludzie, przecież tej klasy telefony mają mocniejsze procesory niż niejeden komputer czy laptop, który mamy w domu! Ale ciągle będzie mało. Niedługo będą żądania żaroodporności od smatfonów. PS Jedna kobieta sobie sprawiła Sony Z1 i jej się zalał strumieniem wody. Niestety telefon kaput, a serwis się wypina. Więc traktujmy takie urządzenia z przymrużeniem oka jako fajne zabawki, a dla niektórych narzędzie pracy, a nie jak ekwipunek amerykańskiego Marines!

  • -2

    14. ~  2014-04-26 13:28:34  host: 81.219.84.18

    Nie ma słabej rozdzielczości aparat, wręcz przeciwnie- dzięki temu że to są ultrapiksele obraz jest ładniejszy, bardziej nasycony, a zdjęcia robione tym telefonem są prawie takiej jakości jak zdjęcia z lustrzanki

  • 0

    15.  2014-08-06 00:26:56

    Miałem kilka kolejnych modeli smartfonów SONY: X10, S, T, Z i muszę przyznać były to naprawdę dobre telefony, więc byłem gotów zakupić Z2 i... cieszę się, że tego nie zrobiłem. HTC daje naprawdę olbrzymią różnicę jakościową. W każdym razie w moim subiektywnym odczuciu jest to telefon jakiego oczekiwałem, a analizując jego funkcjonalność pod kątem moich wymagań mogę bez oporów powiedzieć, że jest to telefon kompletny. Sądzę, że jeśli ta tendencja się utrzyma w kolejnym flagowym modelu HTC, to będzie to mój następny telefon. HTC zyskało moje zaufanie.

  • 0

    16. ~Raphael  2014-08-24 07:24:39  host: n07-10-02.opera-mini.net

    Witajcie.Super telefon,myślałem nad Z2,G3 I M8.S5 wogóle nie brałem pod uwagę ze względu na wygląd,plastik,brak płynności z powodu nakładki i kolory amoleda jak w kreskówce dla dzieci.Po wizycie w sklepie Z2 od razu odpuśćiłem,telefon jak dla mnie brzydki,z dużymi ramkami nad i pod wyświetlaczem,duży,kanciasty i bardzo nieporęczny,a ja takiego nie chcę.Za to przez kanciastość chyba dobry do samoobrony i ewentualnego kafelkowania. :) G3 ogólnie robi wrażenie,jednak faktycznie występują drobne zacinki,jest szeroki i plastikowy.Wybrałem HTC One M8.Telefon piękny,wręcz z klasą,idealnie wyprofilowany i z aluminium,stosunkowo wąski,więc mamy największą szansę pewnie go złapać i zapobiec wyślizgnięciu się,Szybki jak błyskawica,ze znakomitą i nieprzepełnioną nakładką,jakość rozmów na jaką czekałem,muzyka gra wspaniale i dodatkowo plus za 3,5 mm na dole,dzięki czemu gdy np leżymy żaden kabelek nie pęta nam się przed ekranem i gdy jest w kieszeni dołem na zewnątrz od razu przy wyciągnięciu,naturalnym ruchem mamy go w takiej pozycji jak trzeba i nie musimy obracać.Bateria trzyma bardzo dobrze,póki co 2 dni,a sporo się bawię,później liczę na nieco więcej,a tryb ekstremalnego oszczędzania podejrzewam,że jeszcze niejednemu uratuje skórę w trudnej sytuacji ! Wyświetlacz jak brzytwa i nareszcie piękne,naturalne kolory.Po Wave 3 mam dość amoleda.Android 4.4 z dużymi możliwościami.Gry i internet śmigają jak trzeba,a filmy i fotki robi naprawdę dobre,a przednim aparatem znakomite.Podsumowując słuchawka prawie idealna i jak dla mnie tegoroczny nr 1.Jeśli tak jak mnie,nie zniechęca Cię karta nano sim,brak pseudowodoodporności (ja nie jestem płetwonurkiem i nie zamierzam pływać wystraszony z centymetrem i stoperem żeby mierzyć parametry do jakich mogę się z komórką zanurzyć,a od deszczu mi jeszcze żadna nie zamokła),brak "pancernoodporności" (ja dbam o telefon,mam etui i nie ma

  • 0

    17. ~mijagine  2014-09-18 15:25:28  host: 093105161010.elblag.vectranet.pl

    miodzik

  • 0

    18. ~Darek  2014-09-21 21:08:21  host: 89-70-11-39.dynamic.chello.pl

    Ludzie o czym wy mówicie ,mam ten telefon 2 miechy i jest de best. Chowają sie wszystkie popszednie a miałem prawie wszystkie bo mnie na to STAĆ

  • 0

    19. ~Piter 88  2014-10-01 01:02:31  host: user-46-113-198-150.play-internet.pl

    Witam. Używam telefonu od kilku dni i muszę powiedzieć, że jest całkiem OK. Zastanawiałem się między ONE M8 a 5S. Wybór padł na M8 chociaż rozmiar mnie przerażał - po kilku dniach już nie wydaje się taki duży, szybo można się przyzwyczaić - wcześniej miałem ONE S;) Za M8 przemówiła bateria oraz Android do którego jestem przyzwyczajony. Nie wierzyłem kobiecie z salonu która mówiła, że bateria trzyma dłużej niż 1 dzień - rzeczywiście przy moim intensywnym używaniu trzyma 2 dni (prowadzę działalność i wykonuję dużo połączeń, pisze maile ...) - jest to miłe zaskoczenie. Wykonanie telefonu super, prędkość również.
    To co jest naprawdę warte uwagi to system dźwiękowy na wysokim poziomie oraz super słuchawki z wkładkami o 3 rozmiarach - można dopasować do swojego ucha. Aparat fotograficzny również spełnia moje oczekiwania - zdjęcia ostre nawet przy słabym świetle. W zestawie dostałem również pokrowiec (skorupę) do telefonu HTC która nieznacznie powiększa telefon - ale za to chroni i jest dobrze wykonana - wcześniej używałem pancernej CaseMate i raczej bym do niej nie wrócił. Polecam wszystkim ten telefon.

  • 0

    20. ~marcin1982  2014-10-12 10:49:27  host: 77-255-105-211.adsl.inetia.pl

    Jestem rozczarowany HTC M8 wcześniej przez 18 miesięcy używałem sony xperia V a jeszcze wcześniej przez 2 lata motorola defy.
    HTC M8 jest ładny i ma dobrą specyfikację ale nic więcej drobnego o nim powiedzieć nie mogę, działa poprawnie ale niczym poza wygladem zewnętrznym mnie nie urzekł, nie odczułem też jakiejś wielkiej różnicy po przesiadce z xperi V na niego, żałuję że nie kupiłem sony xperi z 3 compact, to mój pierwszy i ostatni HTC

  • 0

    21. ~gosc  2014-11-25 08:44:14  host: eqz175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przy tej cenie brak szkła odpornego na zarysowania, zdecydowany minus.

  • 0

    22. ~Patryk  2015-06-08 12:43:51  host: user-164-126-23-112.play-internet.pl

    Witam, Bardzo często zmieniam topowe modele z najwyższej półki, posiadałem Iphone, Sony, Samsung a teraz padł na htc m8. Uważam ze telefon jest dopracowany w 100%, nie wiem co ludzie mówią że niby Samsung jest dużo lepiej dopracowany z wyglądu. Jeżeli chodzi o pod zespoły to najwyższa półka a i aparat nie jest wcale zły, tylko trzeba umieć robić zdjęcia. Telefon w skali 1-10 oceniam na mocne 9 i to jest moja ocena.Natomiast z telefonami to tak jak z autami jeden lubi francuzów drugi nie Niemców wiec ciężko dogodzić. Pozdrawiam

  • 0

    23. ~Smoczy  2015-09-10 12:28:43  host: ip6d6d6cb6.static.cbizz.nl

    Wie ktoś może,czy wspiera pełny flac 24bit 196 KHz?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet