HTC O2 XDA IIs - opinie
Telefony HTC HTC O2 XDA IIs Opinie o HTC O2 XDA IIs

HTC O2 XDA IIs

w sumie: 21
  • 0

    1. ~vanelord  2006-05-31 07:30:51  host: akademik.nat.student.pw.edu.pl

    to ma chyba 128MB ale RAM-u do procka a ROM ma 96MB

  • 0

    2. ~jjj  2006-06-13 17:51:48  host: 82.139.59.162

    ile to cacko kosztuje??

  • 0

    3. ~gaidjin  2006-12-02 15:01:04  host: host86-131-134-15.range86-131.btcentralplus.com

    na angielskim ebayu od 120 funtow w gore

  • 0

    4.  2007-04-23 12:00:51

    Maszynka jakich mało!! Moze jest ktos kto chciałby sie wymienic na Motorole A1000?:))

  • 0

    5. ~m-a-x  2007-07-23 13:26:25  host: etna.magma-net.pl

    telefonik jest doslownie super - moim zdaniem jest ładniejszy niż HTC Wizard - mam go od tygodnia i nie znalazlem w nim wiekszych wad :)

  • 0

    6. ~soviet100  2008-02-16 05:05:12  host: 86-42-4-53.b-ras1.mvw.galway.eircom.net

    heh kupiłem go za 122,50 euro w IRL polecam :) lepszy od nokia n73

  • 0

    7. ~HHH  2008-05-03 17:53:50  host: ip-217-197-71-58.punkt.pl

    Ma pewną wadę- wystarczy lekko stuknąć o cokolwiek i pamięć się kasuje- trzeba na nowo instalować Windows i wszystko ustawiać ( tak przynajmniej jest z moim)

  • 0

    8. ~x_mann1  2008-05-25 09:42:04  host: byv34.internetdsl.tpnet.pl

    faktycznie tak jest u innych urzytkowników bo się przymierzam do zakupu??

  • 0

    9. ~marcelloz  2008-05-29 20:26:10  host: cpc1-gran1-0-0-cust389.nott.cable.ntl.com

    witam! czy telefonik ma wbudowany moduł GPS ??

  • 0

    10. ~  2008-07-22 10:51:30  host: ip-217-197-71-58.punkt.pl

    Nie, nie ma

  • 0

    11. ~  2008-09-27 15:11:48  host: 77-242-225-58.net.pbthawe.eu

    To nie jest tak. Trzeba uważać, żeby nie upadał albo nie rozładowywał się, ale można robić backupy, z których da się odtworzyć system.

  • 0

    12. ~@dat  2009-01-05 22:02:45  host: 149-goc-22.acn.waw.pl

    albo można zrobić upgrade do wm6 i nic już nie ucieka ;) mój przychodzi do mnie za 5 dni - 60 funa :D

  • 0

    13. ~sledzios  2009-08-16 19:23:50  host: aaoe128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam. mam juz palm od 2 lat jest super!;) odporny na upadki, nie wiesza sie, nie traci pamieci! jedyne co to przyciski z klawiatury niektore nie dzialaja (to nie problem) i musialem zrobic backup ale to proste i szybkie;)

  • 0

    14. ~pasjonatka  2009-09-16 09:57:52  host: dynamic-78-8-23-186.ssp.dialog.net.pl

    chciała bym sciągnąć simlocka . dostałam go od brata jak narazie fajne cacko szkoda tylko że nie mogę z niego na maxa korzystać.... pozdrówki

  • 0

    15. ~Mpire760  2009-10-05 19:47:24  host: 188.93.160.14

    Witam! Posiadam MDA III odpowiednik SPV M2000 i XDA IIs w stanie idealnym. Chciałbym zapytać, gdzie mógłbym znalezc bezpłatne programy do niego, jak równiez spolszczenia do windows mobile 2003, bowiem taki posiadam. Niestety jest w jezyku niemieckim (niezrozumiały dla mnie, ja mówie płynnie po angielsku. Prosze o info czy łatwo jest przeinstalowac system operacyjny. Pozdrawiam! Darek

  • 0

    16. ~Kamil  2009-11-03 18:19:48  host: vx134.internetdsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od roku i do dziś nie wiem jak go wyłączyć całkowicie ;/ jak się pojedynczo naciśnie klawisz wyłączenia przechodzi w stan spoczynku a jeśli przytrzymam to przechodzi w stan oszczędzania baterii (wyświetlacz się nie podświetla). Pomocy

  • 0

    17. ~mama  2010-05-04 21:10:05  host: na-16.bialnet.com.pl

    danioxD

  • 0

    18. ~avatar2000  2010-07-28 10:08:52  host: 188.146.110.88.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    kto umie uruchomić XDA lls

  • 0

    19. ~Michał  2010-11-02 20:37:51  host: 188.147.133.187.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    mam xda lls i mi sie rozładował no i nie moge go włączyć. ma ktoś jakiś sposób żeby go uruchomić???

  • 0

    20. ~posiadacz spv 2000  2010-11-27 22:44:49  host: host-81-190-233-136.wroclaw.mm.pl

    Bez ładowarki lub innego naładowanego akumulatora - ZAPOMNIJ że uruchomisz. Ten fon ma drugi akumulator w środku i jak on padnie to naprawdę bez ładowarki nic nie można zrobić.

  • 0

    21. ~michal4354  2011-09-14 21:03:06  host: 79.162.228.43

    Mam tą xde ale nawet jak naładuje to nie moge włączyć menu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet