HTC O2 XDA IIi - opinie
Telefony HTC HTC O2 XDA IIi Opinie o HTC O2 XDA IIi

HTC O2 XDA IIi

w sumie: 19
  • 0

    1. ~Mer  2005-05-20 14:45:00  host: 195.205.179.18

    Gdzie taki sprzęt można kupić, bo szukam i szukam
    Mer

  • 0

    2.  2006-01-31 20:42:19

    ja mam ;] ale cos jest nie tak z wyswietlaczem.
    Zakupiny w T-Mobile

  • 0

    3. ~Math  2006-08-25 16:22:46  host: ecn194.internetdsl.tpnet.pl

    mer: poszukaj kogoś kto jeździ do anglii tam za rozsądne ceny w angielskich sieciach to kupisz

  • 0

    4. ~yoshi  2006-11-29 20:19:28  host: client-82-13-17-28.brhm.adsl.virgin.net

    ..a jeśli nie masz znajomych w UK, spróbuj na angielskim ebay'u: http://www.ebay.co.uk Można kupić za max 100 funtów. Tylko musisz znaleźć sprzedawcę, który wyśle do Polski.

  • 0

    5. ~gaidjin  2006-12-02 14:58:01  host: host86-131-134-15.range86-131.btcentralplus.com

    na angielskim ebayu mozna to kupic za max ponad 200 funtow oczywiscie nawet poniezej 100 moze uda sie kupic, ale ja jakos wolalem kupic za 135 funtow XDA IIs coprawda troche slabszy procek, aparat i troche mniej pamieci flash, ale pelna klawiatura prawie 10mm cienszy i bardziej mi sie podoba

  • 0

    6. ~samiec  2007-03-08 16:06:41  host: gln138.internetdsl.tpnet.pl

    jakie jest ograniczenie na pojemność karty pamięci w tym modelu i czy można podlączyć kartę sd?

  • 0

    7. ~slawek  2007-04-21 21:52:28  host: 194-247-228-21.dynamic.dsl.as9105.com

    Witam urzywam go już od ponad roku rewelacja, a karty pamięci? ostatnio zakupiłem 4 GB SD i widzi całą pojemność.

  • 0

    8. ~kosteko  2007-06-02 18:05:16  host: 62.87.236.112

    On ma dotykowy ekran? bo w opisie jest napisane ze nie!

  • 0

    9. ~Rakieta  2007-07-30 22:40:57  host: ip-89.171.19.2.crowley.pl

    Można wysyłać z niego sms?

  • 0

    10. ~Maksio  2007-09-02 13:31:56  host: asv139.internetdsl.tpnet.pl

    http://www.6630.com.pl/viewtopic.php?p=109726#109726 tu jest na sprzedaż... sms można wysyłać... przecież jest napisane, że ma GSM...

  • 0

    11. ~n  2007-09-26 21:43:10  host: abwz168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jest super.Jak komuś jest nie potrzebny to można poszpanować.Tylko te rysiki...Mam telefonik prawie rok i zgubiłem już ok 10 rysików.Ale sprzedaje go i kupuje sobie dla odmiany coś "normalnego" czyli nokie 6300.

  • 0

    12. ~kacper  2008-01-23 19:04:03  host: 115.213.38.84.otvk.pl

    Czy rozpoznaje on pismo reczne???

  • 0

    13. ~  2008-05-06 16:25:39  host: 89.174.117.231

    jak uruchomic tryb glosno mowiacy?bo mam sprzeta a nie wiem jak sie to wlacza:)

  • 0

    14. ~Blast  2008-10-02 10:38:55  host: czn146.internetdsl.tpnet.pl

    slawek jaką kupiłeś pamięć

  • 0

    15. ~powerbiker22  2009-01-06 20:47:16  host: 230-tar-2.acn.waw.pl

    Witam właśnie kupiłem na Allegro tego sprzęta za marne 330 złotych stan idealny i jeszcze go nie próbowałem bo nie doszedł jeszcze... No ale mam nadzieje że będzie super.

  • 0

    16. ~nw.  2009-11-28 11:46:54  host: 77-254-1-30.adsl.inetia.pl

    Czy ma on GPS?? Help

  • 0

    17. ~Wagierek  2010-08-09 19:08:03  host: host-89-228-36-44.elk.mm.pl

    Powiem, że inna nazwa to HTC Blue Angel ;]

  • 0

    18. ~  2012-01-21 08:26:03  host: 171-72.static.szczecinek.net.pl

    ja własnie go kupiłem i narazie jestem zadowolony

  • 0

    19. ~zw  2012-10-08 14:46:19  host: apn-46-77-29-200.dynamic.cdma.plus.pl

    Jak wysyła się do niego cokolwiek bluetoothem bo jak się z nim łącze to wyskakuje okno: nazwa wysyłającego i hasło które trzeba wpisać po chwili znika i się rozłącza.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet