HTC MDA Vario - opinie
Telefony HTC HTC MDA Vario Opinie o HTC MDA Vario

HTC MDA Vario

w sumie: 46
  • 0

    1. ~fajnio  2006-03-14 13:32:28  host: bzz250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh taki sam jak SPV M3000 tylko pod inną nazwą :)

  • 0

    2. ~fajnio  2006-03-14 13:32:29  host: bzz250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh taki sam jak SPV M3000 tylko pod inną nazwą :)

  • 0

    3. ~mivos  2006-03-29 08:26:55  host: cvf250.internetdsl.tpnet.pl

    baaaaaaaaaaaardzo wolny procek

  • 0

    4. ~Patryk  2006-04-03 21:26:51  host: btm240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest spox!!! mi ten telefon się podoba!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    5. ~atek000  2006-04-17 11:46:33  host: pete-cache-2.server.ntli.net

    w O2 w UK jest pod nazwą MINI. No i wcale nie jest taki wolny pomimo slabego taktowania. Jest spoko. Naprawiam je i mam porownanie.

  • 0

    6. ~paul  2006-04-28 16:44:45  host: pc1-55.chomiczowka.waw.pl

    Kodowa nazwa tego uzadzonka to HTC Wizard, i taka posluguja sie wszyscy zainteresowani, oferowany jest w wielu sieciag stad jego rozne nazwy (qtek 9100, mda vario, i-mate kjam, spv m3000), dosyc wolny procek jest dla mnie jego plusem tyz umozliwia dlugi czas czuwania od 2 - 5 dni, w zaleznosci od czasu gry i sluchania mp3, ogolnie bardzo fajny palmtopik no i ten windows mobile 5.0 ma naprawde duze mozliwosci... :)

  • 0

    7.  2006-04-30 17:46:13

    ~paul nie przesadzaj ze Ci wytrzymuje 2-5 dni, u mnie przy normalnym uzytkowaniu 2 dni to max, jezeli malo go uzywam to po 3 dniach jest po baterii :/

  • 0

    8. ~paul  2006-05-21 08:26:52  host: pc1-55.chomiczowka.waw.pl

    no moze z gorna granica troche przesadzilem, ale 3 dni to mi spokojnie wytrzymuje, to zalezy jak rozumiesz normalne uzytkowanie, do grania go praktycznie nie uzywam chyba ze znajomi, nawiasem mowiac widzialem baterie do niego 2500mah, ciekawe czy to by cos zmienilo :)

  • 0

    9. ~copyman  2006-05-31 18:53:41  host: dcx100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jest już sposób na podniesienie taktowania procka.szczególy na : http://pdaclub.pl/view.php?news_id=10853 łącznie z testem i wyczerpującym opisem

  • 0

    10. ~robek  2006-07-13 17:35:26  host: wysz.4web.pl

    czy jest mozliwosc podlaczenia do niego gps-u?

  • 0

    11. ~qba  2006-07-18 18:20:59  host: 193.71.162.13

    czy mozna do niego podlaczyc gps?

  • 0

    12. ~ventrue  2006-07-31 23:04:54  host: awn34.internetdsl.tpnet.pl

    tak mozna podlaczyc gps

  • 0

    13. ~greg  2006-08-07 16:08:27  host: host-81-190-203-68.gorzow.mm.pl

    jak wyglada sytuacja z dodatkowym softem i grami ???

  • 0

    14. ~bigboi  2006-08-08 14:58:17  host: ant198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktoś może jak ustawić go w plusgsm żeby miał dostęp do netu poprzez np. wap niechodzi mi tu o wifi poprzez hotspoty tylko poprzez APN

  • 0

    15. ~Klawisz  2006-08-18 20:14:42  host: aber184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zakupiłem tego telefona i jest naprawde zajefany!!! polecam jeżeli ktoś chce mieć mp3-mp4!!! do gierek też sie nadaje;)ale bez przesady że dobre 3D gry pujdą na nim- tną się i to ostro. Jeśli chodzi o necik to trzeba isc do salonu PLUSA i tam powiedzą co masz robić aby chodził net w kimie:]

  • 0

    16. ~Alex  2006-09-18 15:01:43  host: dlk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilem koma i jest naprawde fajny bateria starcza od poziomu urzytkowania na naprawde moze i na bardzo dlugo 5dni wytrzyma bez problemu tylko nie nalzey miec swiatlo ekranu podlaczone na maksymalny poziom... Mam tylko problem z wifi wie ktos jak go ustawic zeby to dzialalo?.

  • 0

    17. ~wojtek  2006-09-30 20:25:19  host: aston.idzik.pl

    tez mam problem z wifi... i nie wiem jak go rozwiazac...

  • 0

    18. ~Rolek  2006-10-09 11:35:57  host: 217.11.143.117

    jakie GPS najlepiej kupić do MDA Vario

  • 0

    19. ~scorp  2006-10-13 11:06:19  host: cyi18.internetdsl.tpnet.pl

    apropo wifi sprawdzcie czy punkt dostępowy ma takie protokoły jak HTC MDA Vario ja mam urządzenie LooX 420 i jego protokoły są inne niż mojego Punktu Dostępowego i nie gadają możliwe że tu będzie to samo

  • 0

    20. ~madafak  2006-11-05 14:45:04  host: 217.153.99.178

    spoko, jest ok a procesor daje radę :)

  • 0

    21. ~andrew  2006-11-28 15:07:22  host: client-82-18-247-115.brhm.adsl.ntlworld.com

    czy moge podloczyc mda vario do pc zeby sie poloczyc z inyrnetem i co do tego mi jest potrzebne dzieki za podpowiedzi

  • 0

    22. ~Ryomin  2006-12-16 22:03:49  host: arp230.internetdsl.tpnet.pl

    cyt Klawisz "ale bez przesady że dobre 3D gry pujdą na nim- tną się i to ostro." Chyba zartujesz? Jezeli mowisz o emulacji PSX, to faktycznie jest za wolny, ale przykladowo 100% port gry Tomb Raider chodzi bez podkrecania plynniutko a dodam, ze wyglada lepiej niz na PC (maly ekran). Poza tym sa tez gry jak Age of Empires, Worms, Warcraft 2 i wiele innych, ktore choc nie 3d wygladaja przepieknie.

  • 0

    23. ~SG  2007-01-10 11:54:50  host: 80.51.227.98

    GPS prawie dowolny byle na BT, gierek i innych programów za free jest zatrzęsienie w necie, a jak ktoś chce progsy komercyjne to też się nie zawiedzie.

  • 0

    24. ~SG  2007-01-10 12:26:22  host: 80.51.227.98

    GPS prawie dowolny byle na BT, gierek i innych programów za free jest zatrzęsienie w necie, a jak ktoś chce progsy komercyjne to też się nie zawiedzie.

  • 0

    25.  2007-01-31 23:37:19

    witam. mam pytanie jak sie przeprowadza hard reset w SPV M3000????? z gory dziekuje. prosze o odpowiedz...poz..

  • 0

    26. ~tomcio_okist  2007-03-02 09:32:39  host: aol76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam 2 pytanka. Pierwsze: gdzie znajde programy do SPV m3000?? Drugie: Jak ustawic poczte, odbiera mi poczte ale nie moze wyslac?

  • 0

    27. ~al  2007-03-19 20:43:33  host: p5b0c4665.dip.t-dialin.net

    witam, co jest lepsze Waszym zdaniem HTC MDA Vario czy Eten x500 ?

  • 0

    28. ~Taurus  2007-04-03 22:52:53  host: kochanowskiego.gl.digi.pl

    Witam, Przymierzam się do kupna Vario i mam wątpliwosc odnosnie mocy procesora i tego czy filmy nie beda sie na nim "cieły" i czy net nie bedzie ślamazażył? Jesli ktos posiada wiedze na ten temat serdecznie prosze o odpowiedz na posta. Dzięki z góry :)

  • 0

    29. ~gryniu  2007-04-10 12:52:23  host: cnet-u-253-18.petrus.pl

    mam problem tzn moze nie z tym telefonem ale nie wiem jakiego fona wybrac bo mam wymiane w erze i zastanawialem sie nad wlasnie vario , nad se m600i i nad n73 i n80 pomocy... jak dla mnie trudny wybor bo chce zeby edytowal pliki txtowe i mozna bylo odpalac flasha na nim... w e50 tak jest... help

  • 0

    30. ~gryniu  2007-04-10 13:03:36  host: cnet-u-253-18.petrus.pl

    mam problem tzn moze nie z tym telefonem ale nie wiem jakiego fona wybrac bo mam wymiane w erze i zastanawialem sie nad wlasnie vario , nad se m600i i nad n73 i n80 pomocy... jak dla mnie trudny wybor bo chce zeby edytowal pliki txtowe i mozna bylo odpalac flasha na nim... w e50 tak jest... help

  • 0

    31. ~halfik  2007-04-13 11:01:07  host: dwi138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny pda - nabylem kilka dni temu i jestem zadowolony. aparat na te czasy, to raczej do niczego sie nie nadaje, ale cala reszta dobrze sie sprawuje. i poki co, nie znalazlem na sieci za duzo dorego darmowego softu pod win mobile.

  • 0

    32. ~trupi  2007-04-30 21:14:42  host: 82-170-165-48.dsl.ip.tiscali.nl

    ja mom vario ale z holandi bez simloka i dodzi mi wi-fi fajnie ale niewiem jak to zrobili ino polska wersia windowsmobile 5 potrzebuje kupic kopie oczywiscie kontakt trupi9@interia.pl

  • 0

    33. ~robbo32  2007-05-10 14:01:07  host: ber3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem posiadaczem MDA z GPS i samoczynnie włacza mi się mapa. nie wiem jak się tego problemu pozbyć. co bym nie robił nagle ni z tąd ni z owąd włacza się mapa. a bateria niestety trzyma mi tylko kilka godzin.

  • 0

    34. ~neodog  2007-05-11 22:47:06  host: ffe234.internetdsl.tpnet.pl

    siema wszystkim.mam tego fona i mam pewien problem.jest on z sieci O2 ale wgralem polski soft.problem polega na tym ze wgralem tom tom'a i prosi o podanie narzedzia nawigacyjnegoon nie ma w standardzie niczego takiego?prosze o pomoc!z gory dziekuje

  • 0

    35. ~neodog  2007-05-11 22:48:49  host: ffe234.internetdsl.tpnet.pl

    siema wszystkim.jestem posiadaczem tego telefonu z sieci O2.wgralem polskiego soft'a oraz tom tom'a.problem polega na tym ze gdy go wlaczam tom tom prosi o podanie narzedzia nawigacyjnego...o co chodzi?on nie ma go w standardzie?:/

  • 0

    36. ~neodog  2007-05-11 22:52:57  host: ffe234.internetdsl.tpnet.pl

    siema wszystkim.jestem posiadaczem tego telefonu z sieci O2.wgralem polskiego soft'a oraz tom tom'a.problem polega na tym ze gdy go wlaczam tom tom prosi o podanie narzedzia nawigacyjnego...o co chodzi?on nie ma go w standardzie?:/

  • 0

    37. ~  2007-05-14 23:36:52  host: 87-205-216-85.adsl.inetia.pl

    musisz sobie kupić moduł gps

  • 0

    38. ~kaczor444  2007-05-19 20:24:04  host: 149.254.200.218

    mam go od nieco ponad miesiaca i jak na moje potrzeby poprostu SUPER, podobno jak cos jest do wszystkiego to znaczy ze do niczego ale wg mnie nie w tym przypadku, co do neciku smiga cudownie jesli jestm w zasiegu 3G, jesli tylko G to jakby pod gorke ale zalezy kto czego szuka, co do wifi jak narazie niemialem okazji sprawdzic, jako nawigacja WYSMIENICIE, dokupilem GPS tomtomek i w droge ;))), baterka nieco slaba 1 dzien i trzeba na kabelek, ale na czuwaniu sdze ze z 4 dni ale jak narazie niebylo mi dane sprawdzic bo pracuje prawie 24 na dobe, pozdrawiam i POLECAM!

  • 0

    39. ~gaca127  2007-07-02 17:29:24  host: ip-87-204-103-180.stk-net.pl

    siemka,potrzebuje link z instrukcją vario,zna ktoś?? z góry dzieki:)

  • 0

    40.  2007-07-10 13:50:58

    fajny fonik tylko po wgraniu nowego romu sie troche poglubilem i instrukcje obslugi moglem wywalic do smieci bo sie troche pozmienialo :D ale juz go sprzedalem i cale szczescie bo mialem dosyc juz cegiel przy pasku a do kieszeni za ciezki latem to juz kaszan na maxa gdzie z taka cegla chodzic ale telefonik dobrze sie spisywal przez podad rok :D fajniusi teraz mi brakuje klawiatury qwerty :( to bylo naporawde wygodne duzy plus za to mapka automapa smigala az milo tyle tylko czasem mialem problem z powiazaniem urzadzen nie wiedziec czemu? :S ale juz telefonu nie ma problemu tez :D a i dobre forum odnosnie tego telefoniku i nie ttylko http://forum.xda-developers.com/archive/index.php/ uratowalo mi telefon od smierci klinicznej :D a juz "fachowcy najlepsi na forach" straszyli mnie ze nic zrobic sie nie da i zabylem gada teraz w swerwisie wymienia mi plytke cala bo tylko sie tak da [baterii nie ladowal i wlaczal sie tylko na 5sek totalny zgon] ale uratowalem a co zrobilem ze prawie zabilem chcialem zmienic rom bez zdjecia blokady :D NIE POPELNIJCIE TEGO SAMEGO BLEDU

  • 0

    41. ~kklk  2007-09-22 20:32:11  host: drw231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    skąd pobrać na fona tematy"??

  • 0

    42. ~Kaczor  2007-11-27 19:24:43  host: esj6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe odnosnie komentarzy o wolnym procku i innych dyrdymałach to w tym telefonie a raczej palmfonie mozna wszystko podkrecic i zrobic tak zeby ladnie i wygodnie chodzilo ale to juz jest praca a poco laikowi taki telefon? - zeby narzekal ze wolny procek jest:D haha prosze ;p

  • 0

    43. ~  2007-11-28 15:07:31  host: host-ip11-62.crowley.pl

    poszukaj sobie romów, teraz większość ma już interfejs FLO

  • 0

    44. ~  2009-02-26 12:13:13  host: 94.251.139.145

    kaczor zgadzam sie z toba to jest urzadzenie wielofunkcyjne a nie zabawka dla ludzi kturym chodzi o szpan a tak na marginesie wiekszosc uzytkownikow tego modelu htc nie wykorzystuje nawet polowy jego funkcji

  • 0

    45.  2009-11-23 19:23:04

    moje niespełnione marzenie do mivox procek jak dobrze pamiętam ma chyba 200Hz a znajdź mi podobny fonek wydany tamtego roku z takim zegarem

  • 0

    46. ~elmo  2010-05-06 20:05:27  host: 89.229.202.237

    Jak dużą kartę moge do niego wlozyc zeby dzialalo?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet