HTC MDA Pro - opinie
Telefony HTC HTC MDA Pro Opinie o HTC MDA Pro

HTC MDA Pro

w sumie: 33
  • 0

    1. ~  2006-02-17 10:40:22  host: 80.232.117.141

    Wypas! Ma wszystko co powinien mieć.

  • 0

    2.  2006-02-25 15:12:59

    ceglas ;/

  • 0

    3. ~jarekt  2006-02-28 09:30:44  host: ebu24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ktos ma tania uzywke niech da znac. Serio :)

  • 0

    4. ~eMCe2  2006-03-15 01:12:55  host: ns1.solarme.pl

    No jak dla mnie bomba :) trzeba zaczac odkladac :)

  • 0

    5. ~  2006-06-03 14:24:48  host: 212.106.160.22

    Jeszcze tylko rtv i juz moge go brać

  • 0

    6. ~dragon  2006-08-02 16:27:28  host: 193.39.159.3

    a jednak ma wyswietlacz dotykowy, wczoraj mialem go wlaczonego w rekach z dedykowanym wskaznikiem do ekranu dotykowego

  • 0

    7. ~booo  2006-08-16 22:11:45  host: dynamic13-182.tvk.torun.pl

    kawe jeszcze powinien rano podawać

  • 0

    8. ~leo  2006-09-29 16:56:15  host: aawi171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie kupilem i nie wiem jak sie do niego zabrac

  • 0

    9. ~ania  2006-10-06 17:10:21  host: dpy102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dostałam go właśnie w prezencie, jest fajny, szkoda tylko ze nie ma polskiego menu

  • 0

    10. ~Johny 45  2006-10-12 19:40:46  host: staticline583.toya.net.pl

    Nie zauważyłem by miał przeglądarkę internetową a w polsce i za granicą zależy mi na łatwym dostępie do internetu bym mógł sprawdzić ceny oferowanych towarów i nawigacji samochodowej bym mógł trafić do celu bez pytania o drogę czego jężdżac po autostradach nie da się zrobić.

  • 0

    11. ~berek  2006-10-25 15:47:21  host: cfq186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brakuje mu umts:/

  • 0

    12. ~waszkers  2006-11-26 20:15:03  host: bpq44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebisty ! mam od tygodnia ! jedyny minus - strasznie bateriozerny oraz nie dziala budzik jak wyciszysz dzwonek

  • 0

    13. ~sĘp  2006-12-09 19:22:04  host: bdo84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już Go koHam!! Jak ja wytrzymam do lutego? :(

  • 0

    14. ~daca  2007-01-08 22:40:13  host: p54907a7c.dip.t-dialin.net

    czy ma ktos takie cudo z ery prosze dajcie mi znac

  • 0

    15. ~  2007-01-23 12:46:52  host: aym106.internetdsl.tpnet.pl

    ty ~bernek a co maz napisane w paramterach technicznych System GSM850, GSM 900, GSM1800, GSM1900, WCDMA-> to jest UMTS ciemniaku. co do ciebie ~Johny45 to od kiedy Windows nie ma przeglądarki internetowej co? Jak pamiętam każdy Windows od czasu Win 95 ma przeglądarke internetową. Jak nie znasz parametrów dokładnie tego sprzętu to się nie wypowiadaj, a nie pieprzysz głupoty.

  • 0

    16. ~eMCe2  2007-01-26 19:48:44  host: gkg9.public.solarme.pl

    telefon jest na wypasie, ma wszystko co potrzeba... wi fi smiga ekstra, mozna uzywac jako web kamerki, filmy elegancko sie oglada bo ma duzy lcd, bateria tez nie zle jak na takie bajery ok 3-4 dni przy normalnym uzywaniu :) ja tam jestem zadowolony :) szkoda ze umts u nas taki drogi jeszcze :(

  • 0

    17. ~  2007-02-09 19:24:29  host: drw103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem go za 500 zł od takego frajera czesia z włatcy móch

  • 0

    18. ~  2007-02-21 15:59:58  host: user221-151.satfilm.net.pl

    to jeszcze sobie kup odmuszacz :P a jak mama i koledzy nie chca CIe sluchac to poszukaj kolegow w piaskownicy,a nie sie wypowiadasz na forum :D pozdro dla wszystkich

  • 0

    19.  2007-04-23 12:05:21

    Ach...chciałbym miec taki procek w swoim fonie:):)

  • -1

    20.  2007-05-20 11:26:00

    no to mi się podoba..rozdzielczość wyś. porażająca..ale ilość kolorów dobijająca...bateria ile wytrzyma ? 0,5dnia ?

  • 0

    21. ~no coz...  2007-06-04 04:12:29  host: chello089078127046.chello.pl

    Mam mda IIs lub jak kto woli spv m2000 :D i czas na zmiane bo dwojeczka nie daje mi videopolaczen... Jest ladniejsza ale... Do zobaczenia :D

  • 0

    22. ~uncleho  2007-06-04 04:14:34  host: chello089078127046.chello.pl

    łeeeee... Nie ma alufelg i trzech pasków :D A tak poważnie - cudeńko ! Jeszcze żeby nie były takimi klockami ale cóż - coś za coś. Albo funkcje albo małe conieco w kieszeni poprostu do dzwonienia.

  • 0

    23. ~jaco  2007-07-31 14:31:02  host: qa161.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl

    ma wszystko, a rozmiary to atut w tej klasie telefonów- jak byście chcieli używać wyświetlacza dotykowego o rozmiarach 2x3 cm?! pozdro!

  • 0

    24. ~  2007-10-10 19:36:41  host: chello089078169043.chello.pl

    swietny telefonik smiga jak rakieta mam w nim skeypa gg kasperskiego I mase innych ogladam filmy dvix itp bomba odpowiednie ustawienie oszczedza baterie spolszczenie jest na stronie WWW.PDACLUB.com a co do neta to wi fi smiga wysmienicie net zasow polecam

  • 0

    25. ~scopy  2007-12-17 13:50:32  host: apn-77-115-64-83.gprs.plus.pl

    szkoda ze nie ma edge wzioł bym go z biegu ale potrzebuje cos takiego z edge jak by mi kto doradził coś dobrego co by miało nawigacje i edgee był bym wdzeczny

  • 0

    26. ~nicoz0  2008-03-31 10:34:59  host: ido66.internetdsl.tpnet.pl

    ~scopy Po coz CI EDGE, skoro ona ma 3G???? Jak dla mnie urzadzenie wypas, pierwsza klasa... nie znajduje lepszego...

  • 0

    27. ~Dragon  2008-04-01 21:11:25  host: elh22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Krowiasty strasznie beznadziejny aparat i wolno chodzi nie polecam plus za procesor ale co z tego skoro telefon tak się zamula ?! Telefon był kiedyś fajny czy dalej jest indywidualna ocena dla mnie to kloc

  • 0

    28. ~sunnk  2008-05-20 11:31:16  host: dynamic-78-8-129-112.ssp.dialog.net.pl

    a moze ktos zna jak złamac simlocka do tego modelu albo jakis program to umozliwiajacy i skad wziac soft na jezyk polski bo mam niemiecki :(

  • 0

    29. ~ja  2008-05-28 12:08:34  host: from-pirx.gw.xnet.org.pl

    Dragon: Bzdury wypisujesz, to ze wolno chodzi to wina ROM-u jaki masz wgrany, krowiasty jest bo ma duży wyświetlacz a tego nie przeskoczysz. To telefon do zadań specjalnych i narzędzie do pracy - do tego jest idealny. Jak szukasz telefonu to kup telefon, jak chcesz robić zdjęcia to kup aparat.

  • 0

    30. ~milena  2008-08-21 16:52:00  host: host-89-228-89-38.olsztyn.mm.pl

    a gdzie go mozna kupic??i ile kosztuje??

  • 0

    31. ~VariuMaX  2008-08-25 12:10:44  host: cgd209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dokladnie wkurza mnie to ze ludzie mowia ze tel jest beznadziejny bo ma slaby aparat... jak chcesz miec fajny aparat to kup cyfrowke a z tela nei bedziesz mial nigdy do takich porownania -.-

  • 0

    32. ~crazyjaco  2009-09-30 23:15:17  host: 89.72.7.168

    a dało by rade wsadzić do niego adapter "Memory Stick Duo"? taki jak dają np. z każdym k750??

  • 0

    33. ~  2011-02-13 13:16:05  host: public-gprs153324.centertel.pl

    nie ma opcji #32

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet