HTC MDA Compact - opinie
Telefony HTC HTC MDA Compact Opinie o HTC MDA Compact

HTC MDA Compact

w sumie: 24
  • 0

    1. ~Tomek  2005-10-30 22:09:57  host: nat-pra.aster.pl

    Pierwszy!:P Zastanawiam sie nad nim jednak beak mu edge. Wymiary sa bardzo male i wyglada zgrabnie. Spokojnie mozna go kupic za 1400zl.

  • 0

    2. ~Virus12  2006-01-12 14:40:12  host: 80.93.2.34

    A ja go mam i uwazam ze jest zajebisty, kupilem za 220zl w promocji dla stalych klientow w Erze :D

  • 0

    3. ~Marcin  2006-03-19 17:00:20  host: bwr89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie-czy Mda Compact posiada alarm wibracyjny?! pozdrawiam i czekam na odpowiedz

  • 0

    4. ~juzek  2006-04-10 21:08:46  host: s47.zabrze.net.pl

    Tak posiada alarm wibracyjny i polecam go mocno chociaz sa juz teraz mocniejsze maszynki. Ja jestem z nigo bardzo zadowolony

  • 0

    5. ~Krzysiek  2006-07-03 21:22:39  host: dxn199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy rozmowy można prowadzić tylko przez HF?

  • 0

    6. ~olo  2006-08-18 12:57:23  host: bxi30.internetdsl.tpnet.pl

    Witam posiadam MDA i przy wł Bluetooth wyswietla mi sie komunikat "please turn off flight mode first" za bardzo nie wiem co to jest i gdzie to wyłączyc a bez tego blooo nie chce działac. Ewentualnie powiedzcie mi jak sie przywraca ustawienia fabryczne !!!

  • 0

    7. ~Joanna  2006-09-09 20:39:48  host: 217.116.110.182

    Ustawienia fabryczne przywracasz tak zwanym COLD RESET- wciskasz i przytrzymujesz przycisk wyłącznika i jednocześnie robisz reset- naciśnięcie przycisku ukrytego w maleńkiej dzirce w spodzie obudowy. UWAŻAJ- Cold reset kasuje wszystko!
    Pozdrawiam

  • 0

    8. ~Tzighan  2007-01-16 17:29:29  host: ip-62-148-79-226.netia.com.pl

    Hmmmm, zastanawiam sie dlaczego II i III wyposazyli w o wiele slabsze procki, ten ma 416 Mhz a tamte kolo 200. Moze mi to ktos wyjasnic?

  • 0

    9. ~shackal  2007-01-18 18:23:35  host: 217-153-241-130.zab.nat.hnet.pl

    mam pytania czy znacie kogos kto chcial by go tanio sprzedac??

  • 0

    10. ~Fragger  2007-02-06 00:30:14  host: akq202.internetdsl.tpnet.pl

    Tzighan, już wyjaśniam. Ponieważ to co masz w I to intel PXA272 - superwydajny ale prądożerny. II i III wyposażono w Texas Instruments OMAP 195 MHz, słabe to ale trzyma na baterii ho ho i jeszcze więcej. "jedynka" nadaje się idealnie do multimediów, a następne wersje to już głównie tylko byzness.

  • 0

    11. ~tuz  2007-02-10 21:08:03  host: h230172.net.pulawy.pl

    Witam. Zastanawiema się nad zkupem takiego telefonu i ciekaw jestem czy ma zewnętrzną kartę pamięci a jeśli ma toto jaka jest największa. aaa i jeszcze czy da się przeżucić kontakty z nokia 6310i. pozdro

  • 0

    12. ~Dario  2007-03-23 20:16:47  host: 80.244.144.240.ip.tnp.pl

    Mam pytanko co lepiej kupić MDA compact I czy II ???? Moż mi ktoś wyjaśnić różnice :)

  • 0

    13. ~RooleX  2007-08-12 14:02:46  host: acyl123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja tez chce kupić takie coś. I w związku z tym mam pytanie jak sie przez to gada, i czy mozna wybrac numer bez rysika?? No i jeszcze jak graja mp3? do jakiego fona mozna pod tym względem to porównać??

  • 0

    14. ~KrzysiekM  2007-09-04 17:00:02  host: gof202.internetdsl.tpnet.pl

    MDA compact II wygląda tak samo , ale jest lepszy pod względem procka , pamięci ram , ma EDGE i Windows Mobile 5.0 !!!

  • 0

    15. ~bakos3321  2007-09-08 14:02:05  host: axa155.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego pda i wszystko jest ok. bardzo mi sie podoba i elegancko chodzi...

  • 0

    16. ~  2007-10-28 22:46:49  host: 1.san.airbites.pl

    mam pytanie kablem podłączonym do mojego peceta korzystam z inernetu a przez bluta nie moge sobie poradzić.Proszę o pomoc!!

  • 0

    17. ~delta107  2007-11-06 10:35:36  host: fw4.delphi.com

    jest OKI, MDA Compact II ma od I wolniejszy procesor, i jest to zauważalne berdziej lub mniej(zeleży od aplikacji) ale tak jak producent mówi technologia procesora OMAP robi swoje i PDA działa dłużej. sprawuje sie dobrze, ale niewygodą jest mala ilość RAM, troszeczkę brakuje,AutoMapa chwilami zwalnia z tego powodu,a jeśli w tym czasie ktoś zadzwoni to MDA potrafi sie zawiesić.No i jak w samochodzie słoneczko przez szybę świeći i sie nagrzeje to procesor zwalnia= automapa też. Jestem zadowolony i polecam.Bardzo funkcjonalny PowerFull po dograniu paru dodatkowych aplikacji

  • 0

    18. ~Ayufan_200  2008-03-20 18:00:40  host: apn-77-114-46-227.gprs.plus.pl

    Jak dla mnie ciekawie wygląda, ale brak edge trochę może dokuczyć, ale to taki szczególik, ważne że ma irde, bluetooth i Windows Mobile!!

  • 0

    19. ~dawid  2008-08-15 10:11:39  host: r1.sunnetwork.pl

    ej mam pytanie gdzie mozna sciągnąc na mda jakies gry?? prosze o pomoc

  • 0

    20. ~adrian  2008-09-07 11:05:09  host: aaws148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanko. czy to cacko oprucz aparatu ma kamere? czy może nagrywac filmy?

  • 0

    21. ~strzelec  2008-12-16 18:31:33  host: host-62-141-249-49.tomaszow.mm.pl

    teraz na allegro mozna go za 400PLN ;]

  • 0

    22. ~funner  2008-12-25 14:08:49  host: abhk51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spoko :D do adriana tak ma kamere i można nagrywać filmy.Są zapisywane w formacie Mp4 takze powinieneś być zadowolony

  • 0

    23. ~gyaisin  2009-01-06 14:15:15  host: 94.254.154.233

    witam. mam pytanko posiadam MDA compact już od miesiąca ale jak dotąd nie wiem jak włączyć system głośnomówiący... proszę o info z góry dzięki

  • 0

    24. ~adri4ano  2012-02-17 15:52:53  host: 31.61.243.82

    witam.posiadam mda compact i mam z nim problem nie moge ustawic polskiego menu i czy wogole jest w nim pl menu a druga rzecz to nie moge nigdzie zadzwonic po wlozeniu karty sim? co trzeba ustawic aby to hulalo tak jak powinno? z gory dziekuje za pomoc

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet