HTC MDA Compact IV - opinie
Telefony HTC HTC MDA Compact IV Opinie o HTC MDA Compact IV

HTC MDA Compact IV

w sumie: 9
  • 0

    1. ~Angie  2008-09-11 00:13:39  host: ip-79-175-229-83.cable.smsnet.pl

    miałam tego fona, jest ok ale nie jakaś rewelacja :)

  • 0

    2.  2008-09-21 19:40:02

    Czy ktoś wie skąd i jak zdobyc navi do MDA Compact IV? Dzieki za wszelkie pomocne wskazówki.

  • 0

    3. ~parlan  2008-10-09 23:41:15  host: nat-dz2.aster.pl

    Ogólnie to zawsze skłaniałem się do maszynek PDA. Ale ten model mi jakoś nie podchodzi. Pobawiłem się nim trochę w salonie. Winda jak to winda - wszędzie taka sama. Bebechy w sumie też - nic nowego. HTC zaczyna walić masówkę jak inne firmy. Zasypać rynek tym samym tylko w innych obudowach

  • 0

    4. ~Sosna  2008-11-25 21:48:20  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    Ciekawe wypowiedzi biorąc pod uwagę że to odpowiednik HTC Diamond, który jet obecnie najlepiej sprzedającym się telefonem tego typu. A nawigacja do niego działa każda na Windows Mobile, np. Auto Mapa.

  • 0

    5. ~Aga  2008-12-19 23:51:50  host: acg21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jestem zadowolona, mam ten telefon od tygodnia i sprawuję się świetnie. Jego wygląd nie jest tak drapieżny jak w przypadku Diamonda, ale też ma swój urok. Przynajmniej nie palcuje się tak jak obudowa HTC. Duża możliwość modyfikacji oprogramowania dzięki WM sprawia, że bardziej mi odpowiada niż moja Nokia E61.

  • 0

    6. ~niezadowolony  2009-12-11 22:32:52  host: iuc250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie rok i jedno mogę o nim powiedzieć - lepiej zastanówcie się zanim kupicie ten złom. Sam telefon może i jest bardzo bogato wyposażony ale aplikacja jest po prostu straszna. Ten telefon robi co chce a najgorsze jest to że jeśli szybko potrzebuje się coś zrobić to się po prostu nie da, ilość komunikatów przeraża, co chilę naciśnij OK OK OK szok. Odradzam

  • 0

    7. ~Spider  2010-01-26 11:37:16  host: 89.187.232.13

    Telefon kupilem w salonie ERA GSM dla klientów Biznesowych . Zepsół sie po paru dniach uzytkowania (błedy systemowe, zawieszanie się telefonu, brak możliwości odbioru połączeń, zły czas zegara na telefonie, rozładowywanie się baterii). Zamiast wymienic na nowy, pracownik ERA GSM oddał go do naprawy na gwarancji. Telefon wrócił po 3 tygodniach. Działał 3 miesiące i znów ta sama awaria. Telefon kolejny raz pojechał do serwisu z salonu ERA GSM. Wrócił po tygodniu z wgranym nowym oprogramowaniem. 3 dni użytkowania i co? to samo i kolejna wysyłka. Znów czekanie... Telefon wrócił i działał znowu pare dni. Kolejna wysyłka z Salonu ERA GSM. Obecnie używam ten telefon po odebraniu z serwisu, niestety znów muszę go wysłać do naprawy, problemy te same co zwykle. Pewnie będzie tak do skutku, a ERA ma wszystko gdzieś i nie pomoże klientowi tylko każe sobie załatwiać wszystko samemu. NIGDY WIĘCEJ ERA i MDA!!! bleeh...

  • 0

    8. ~htc  2010-03-07 14:46:04  host: 109.243.54.90

    to nie jest telefon dla kretynow !!! jak ma sie poukladane w glowie to mozna zmienic samemu rom na nowszy i po krzyku, a nie narzekac i latac do naprawy.

  • 0

    9. ~bko  2011-05-29 11:43:03  host: nat6.pp.com.pl

    Telefon rewelacja. Z windows mobile trzeba umieć korzystać! jak ktoś używał tylko nokii 3310 to niema się co dziwić ze tak rozbudowany telefon może mu się nie podobać! Windows Mobile umożliwia zrobienie wszystkiego z tym smartfonem. Z wyglądu też bardzo ładny, mały lekki z czytelnym wyświetlaczem(640x480). Polecam wszystkim!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet