HTC MDA Compact III - opinie
Telefony HTC HTC MDA Compact III Opinie o HTC MDA Compact III

HTC MDA Compact III

w sumie: 74
  • 0

    1. ~Lianhua  2006-11-09 01:13:51  host: staticline25105.toya.net.pl

    Interesujące że ten MDA jest już w barwach T-Mobile ;P

  • 0

    2. ~Tomasz9119  2006-11-10 19:08:56  host: efe156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I co w związku z tym ?! Przecież to jest tylko zdjęcie ze strony T-Mobile niemieckiego, a w Polsce tego telefonu nie ma w żadnej sieci, więc skąd polskie barwy...

  • 0

    3. ~KubaParafka  2006-11-11 16:00:03  host: 217.153.221.182

    Troche to dziwne ze 65tys. kolorow a 2 mpix zdjecia... Poza tym wyglada calkiem obiecujaco(ten duzy wyswietlacz itp)

  • 0

    4.  2006-11-12 10:57:48

    Jest w erze :) razem z vario 2 wszedl :)

  • 0

    5. ~  2006-12-12 00:41:11  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    nie ważne jest ile kolorów ale jaka rozdzielczość wyświetlacza, mam SPV M5000 i tam też mam 65 tys. kolorów ale za to rozdzielczość wyświetlacza 640x480 i zdjęcia są super a pozatym MDA PRO, Qtek 9000, SPV M5000 maja aparaty 2MPIX a wszędzie pisze że 1,3

  • 0

    6. ~er  2006-12-16 18:33:02  host: b1b7-atm.krak.tke.pl

    mam to urządzenie od 2 tygodni, mało stabilnie działa IE, co 5 minut rozłącza internet, wczoraj zmieniłem na opere i na razie działa super, bateria wiadomo słaba, no ale...

  • 0

    7.  2006-12-18 18:29:21

    ~KubaParafka***Aparat moze 2MPX ale zdjecia to on robi jak VGA...

  • 0

    8. ~ja  2007-01-10 10:08:05  host: w3cache.sie.vectranet.pl

    MOJ tata go ma i jest super wszystko działa dobrze i internet wcale sie nie rozłacza!! A poza tym batria długo trzyma :d

  • 0

    9. ~radzio  2007-01-13 19:44:28  host: agr250.internetdsl.tpnet.pl

    jak bateria moze trzymac dlugo jak ma 1200MaH? No chyba ze sie nie uzywa i jest wylaczony... to fucktycznie moze trzymac dlugo - ja musze codziennie ladowac!

  • 0

    10. ~mario  2007-01-22 15:51:01  host: abcv101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest tu napisane,że ma irde , a w opisie ery irda:brak. jak jest naprawde ??

  • 0

    11. ~Radek  2007-01-24 09:50:03  host: 80.51.250.218

    Witam Panowie, mam to urządzenie wersje HTC P3300, używam go na codzień średni godzina rozmow dzienie, bateria u mnie trzyma 3 dni.

  • 0

    12. ~Ogre2000  2007-01-29 23:53:32  host: inet20908nb-0.eranet.pl

    Irda - brak Wifi - brak (Jeżeli mowa o tym z ERA) Radio - jest Przy WMP - brak wygaszania wyświetlacza. Bateria jak na PocketPC trzyma zadziwiająco długo ;)

  • 0

    13. ~dzinn  2007-02-03 15:39:15  host: dbo98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    urzadzonko jest super, bateria trzyma dwa dni przy dlugich rozmowach, aparat robi rewelacyjne zdjecia tylko trzeba odpowiednio ustawic :), irdy nie ma, ale GPS dziala rewelacyjnie zarowno w Polsce jak i za granica sprzet rewelka

  • 0

    14. ~  2007-02-09 12:52:47  host: 78-140.is.net.pl

    Był dzisiaj klient u mnie z takmim właśnie i wiecie co - zakochałem się !!! :) Wystawiłem na półkę swojego M3000 i kupuję tą III. Jest piękny !!!

  • 0

    15. ~kowalik  2007-02-13 22:27:02  host: 83-145-183-128.cable-modem.tkk.net.pl

    no niby wzystko swietnie, tyle tylko żeby miec mape polski to trzeba mu zwiekszyćpojemność. I to moje pytanie, gdzie i jaka kartę mmożna kupic o największej pojemności? pozdro

  • 0

    16. ~  2007-02-18 15:19:43  host: host-ip155-236.crowley.pl

    mam MDAcompakt3 wszystko dziala poprawnie ale GPS nie szuka satelity mapa zainstalowana

  • 0

    17. ~  2007-02-18 16:10:22  host: host-ip155-236.crowley.pl

    mam MDA mam zainstalowana mape ale gps nie szuka satelitow co jest prosze o porade

  • 0

    18. ~Pitt  2007-02-21 00:41:21  host: host-81-190-60-68.lublin.mm.pl

    Telefonik super,tylko podziekujmy erze za brak WiFi,Zgredy straszne!!

  • 0

    19. ~matjos  2007-03-02 22:42:27  host: abky192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam urzadzenie jest calkiem calkiem a gps szukasz wciskając miernik zasiegu a potem to takie male kuleczko takie jak na odpadach radioaktywnych:P i czekasz az polaczy i zalezy czy mapa która maz zainstalowana siega do miejsca gdzie chcesz zlapac sygnal

  • 0

    20. ~  2007-03-24 12:27:56  host: efo194.internetdsl.tpnet.pl

    martwi mnie brak wifi w wersji z ery, da się to jakoś naprawić? Jaki koszt? Trzeba coś dokupić, czy to tylko kwestia oprogramowania?

  • 0

    21. ~bisiorekPL  2007-03-24 19:22:36  host: aals240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam compacta, skąd mam wziąć mape polski żeby sobie ją wgrać? może ktoś ma do tego tomtoma ktory jest tam wgrany? instalowałem inne mapy ale strasznie zamulają te urządzenie PORSZE POTRZEBUJE MAPY PL

  • 0

    22. ~Bogi  2007-03-27 09:48:58  host: ip-62-148-79-226.netia.com.pl

    Witam mam compacta od czterech dni. Ogolnie super jestem zadowolony, wszystko chodzi super. Niestety Era sie nie postarała i nie ma wifi. Pytanie czy można sobie jakoś dodać wifi oprogramowaniem czy trzeba coś dokupić??

  • 0

    23. ~Zbyniu  2007-03-29 23:05:04  host: axc22.internetdsl.tpnet.pl

    Dzwoniłem do ERY i do serwisanta aparatów MDA. (http://www.crc-polska.com/pl/). Zero informacji na temat WiFi. To chyba jakaś umowa między nimi, że nie udostępniają opcji łączności bezprzewodowej oraz żadnej informacji na ten temat.. Trzeba szukać dalej. Jeżeli ktoś coś znajdzie ciekawego na ten właśnie temat to byłbym wdzięczny . ...i jeszcze coś: http://www.pqi.com.pl/go/_category/index.php?idc=id_4&page=3

  • 0

    24. ~edi  2007-04-10 19:46:43  host: nat04.piotrkow.net.pl

    Mam ten sam problem, szukam mapy Polski na to urzadzenie, poza tym rewelacja, bateria trzyma bardzo dlugo, zdjecia swietne.

  • 0

    25. ~paz  2007-04-17 08:17:41  host: asr78.internetdsl.tpnet.pl

    ja ma takie pytanko jaka najwieksza karte to cudenko obslyguje 2GB ??

  • 0

    26. ~gorbi  2007-05-02 20:04:22  host: egg130.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie: Czy do MDA compact III można dołozyć karte pamięci ??

  • 0

    27. ~  2007-05-02 20:33:30  host: egg130.internetdsl.tpnet.pl

    Można dołozyć karte trzeba jednak wyjąć baterię, mam jednak zarazem pytanie czy wyjęcie znajdującej się w środku karty spowoduje jakieś zmiany ? tzn czy na tej karcie są jakieś istotne dane bez których palm się nie włączy

  • 0

    28. ~dav  2007-06-26 17:08:08  host: aabj13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nic sie nie stanie, ja mam 2 giga w srodeczku... :)

  • 0

    29. ~kartsal  2007-06-27 10:46:16  host: acms75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja osobiście chciałem kupić spv m3000, ale jak zobaczyłem to urządzenie, od razu zmieniłem zdanie na jego korzyść. Głównie dlatego, że ma radio, a Wi-Fi się nie przejmuję, bo jestem w orange...

  • 0

    30. ~wujek_dobra_rada  2007-08-04 19:03:17  host: nat-mi2.aster.pl

    Witam odpowiem na wasze pytania -maksymalna ilość pamięci zewn. jaką palm obsługuje to 5Gb -wi-fi to kwestia softowa ERY, jeżeli wgramy neutralny (bezsieciowy) soft "poland" wi-fi będzie działać -jeżeli chodzi o instalację mapy i problem z wyszukiwaniem satelitów to problem leży w zainstalowanym fabrycznie oprogramowaniu TOM-TOM. Należy je odinstalować, następnie zainstalować mapy, a z wyszukaniem satelit nie będzie problemu.

  • 0

    31. ~meny  2007-08-08 09:28:31  host: 212.244.167.162

    odp. "wujek_dobra_rada" bardzo podnosi na duchu pytanie tylko gdzie można taki ulepszony soft dostać/wgrać ?

  • 0

    32. ~meny  2007-08-08 12:56:29  host: 212.244.167.162

    z wypowiedzi "wujek_dobra_rada" powiało optymizmem dla klientów Ery tylko mam do niego pytanie gdzie można wgrać ulepszony soft ?

  • 0

    33. ~pm  2007-08-21 20:31:33  host: host-81-190-51-226.lublin.mm.pl

    ptanie co z portem mini usb? czy ekran dotykowy mogę w tym konkretnym przypadku obslugiwać palcami?

  • 0

    34. ~georgo  2007-08-28 20:10:48  host: dww106.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie gdzieznaleźć darmową wersję mapy Polski pod TOMTOM-a do MDA COMPACT III. Czy tom tom czyta pliki automapy?

  • 0

    35. ~  2007-09-13 08:29:59  host: aacq101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam to cacko od tygodnia z Orange, WiFi działa na Liveboxie, GPS chodzi bez zarzutów.

  • 0

    36. ~markus-k  2007-09-13 20:23:48  host: aafr55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! telefon zakupiłem w Orange, WiFi działa bez zarzutów na Liveboxie, po zainstalowaniu Skypa też nie mam jakiś uwag,GPS działa, a kartę wymieniłem na 2GB - nic się nie dzieje z telefonem, ale musiałem przeinstalować mapę polski.Spoko wszystko hula!

  • 0

    37.  2007-09-19 18:36:07

    kupiłem ten telefonik w Orange - WiFi działa bez zarzutów, GPS z auto mapą polski też,co do obsługi palcami bywa różnie, kwestia wprawy, pisanie wyłącznie rysikiem.

  • 0

    38. ~maka  2007-10-14 18:40:26  host: 77-252-72-3.ip.cybergrota.com.pl

    Witam! Prosze mi powiedzieć jak zmienić dźwięk na smsa

  • 0

    39.  2007-10-18 08:27:02

    Witam!Otwórz "ustawienia" i zakładkę "osobiste" tam masz "Dźwięki i powiadomienia", otwórz. Następnie wybierz zakładkę "powiadomienia". W tym oknie masz okienko zdarzeń - otwórz i wybierz "Obsł.wiad:Nowy SMS" by było wyświetlane, i teraz możesz wybrać sobie dżwięk i resztę opcji poniżej. Tak postępować do każdych zdarzeń.

  • 0

    40. ~Imo  2007-10-24 11:32:40  host: host-77-252-38-42.poznan.inotel.pl

    mam pytanie jak mam sie podłaczyć do kompa z tym telefonem... na płycie danej przez Erę jest jakiś błąd ściągnąłem instalki z neta i teraz komp karze mi pocztę ustawić czy to jest konieczne i czy można sie jakoś inaczej podłączyć żeby zgrać zdjęcia albo zainstalować jakiś program Mam telefon 2 dzień i jak na razie jestem pod wrażeniem wstępnie oceniam bardzo pozytywnie :D

  • 0

    41. ~Dipp  2007-10-24 12:19:00  host: zw58.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem do MDA Compact III kartę 4Gb i nic. PDA jej poprastu nie widzi. W czym może być problem?

  • 0

    42.  2007-10-26 14:12:48

    Kupiłem kartę sandisk microSD 4Gb i po włożeniu jej nic się nie dzieje - w ogóle jej sprzęt nie widzi. Może potrzebny jest jakiś service pack, który pomaga wykrywać większe karty? Pomóżcie.

  • 0

    43. ~dzordz_makowiec  2007-11-03 10:47:49  host: c4-201.icpnet.pl

    Urzadzenie jest super. Co do wgrania innego romu (systemu operacyjnego) najlepiej wejsc na xda developers, stamtad mozna bez problemu zassac potrzebne programy. Co do map - torrenty.org :P Era daje tomtoma, orange automape 4, na terenie polski znacznie lepszym rozwiazaniem jest automapa, zwlaszcza najnowsza wersja z widokiem 3d. Sprzet jest maly, jakby robiony dla komorkowcow, ale bardzo przyjemny. Jedyny minus to procesor, 200mhz to na dzis malo mimo ze jest to tiomap, to wydajnoscia nie grzeszy. Dla porownania c550 i c600 maja te same procesory. Jesli masz mozliwosc to biez p3600 (m700-orange)(w erze jeszcze niedostepny).Posiada funkcje compacta plus 3G i procek 400MHz. Pozdr

  • 0

    44. ~MadChicken  2007-11-09 14:23:27  host: apn-77-113-32-50.gprs.plus.pl

    Witam mam ten sam problem co Dipp z tym że ja kupiłem 6GB jak mozna ją zainstalować?????

  • 0

    45. ~janek  2007-11-11 12:17:58  host: bnd232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obecnie obsluguje z przerobionym romem karty SDHC wiec 8 GB niebawem to nie bedzie problem :)

  • 0

    46. ~PaPPet  2007-11-14 17:06:03  host: dww127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam . Tak czytam i widze ze siedzicie w temacie . Mam telefonik od miesiaca i nie mam z nim problemow , wszystko smiga jak nalezy ,male niespodzianki sie zawsze przytrafiaja jak np. nie moge odpalic konsoli z telefonem i pomaga tylko reset (zdaza sie raz na 3 dni) moze to wina jakiegos softu co wgralem , troszke jeszcze wydaje mi sie ze powinna byc lepsza jakos jak chodzi o polaczenia telefoniczne , nie wiem jak u Was. Slyszalem ze dziala na tym WM6,podobno bardziej dopracowany i bateria dluzej trzymie ale ile w tym prawdy ? Obecnie to mam problem ze spolszczeniem do wm5 , moze ktos zna jakiegos linka? ps : Proc mi chodzi na 252Mhz , krece jak kozystam z destinatora i wszystko dziala (OmapClock)

  • 0

    47. ~GRZENEK  2007-12-30 21:38:58  host: acyk107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak zmienić dzwięk SMS-a w MDA III !!!! POMÓŻCIE PROSZĘ

  • 0

    48. ~Bujno1  2008-01-01 18:57:33  host: hay194.internetdsl.tpnet.pl

    Ja ten telefon posiadam 3 miesiące.Ma bardzo dużo przydatnych funkcji takich jak kamera,aparat,mapa itp... Pomocne jest te kółko dzięki niemu można wszystko szybciej uruchomić lub otworzyć.Według mnie jest to super niepsujący się telefon POLECAM :)

  • 0

    49. ~Jo  2008-01-07 17:18:51  host: dynamic-78-8-98-5.ssp.dialog.net.pl

    Jeśli chodzi o SMS to trzeba przez ustawienia, ale ja nie wiem jak podłożyć swój dźwięk pod SMSa - może ktoś wie ???

  • 0

    50. ~yo  2008-03-11 18:57:56  host: 195.116.189.2

    mam pytanie jak trzeba wgrac ta mape polski bo mam plyte , ale niewiem jak to zrobic w instrukcji pisalo ze przed pierwszym podlaczeniem trzeba zainstalowac activesync

  • 0

    51. ~Navigator  2008-03-20 21:34:57  host: chello084010218123.chello.pl

    Witajcie mam podobny problem co niektórzy mianowicie kupiłem dziś karte microSD Kingstona 2GB włożyłem w slot karty a palm jej nie widzi. Wcześniej włożyłem karte kolegi o pojemności 1GB i widział ją bez problemu i właśnie to mnie zastanawia czemu widział karte 1GB a 2GB już nie . Od razu mówie że nie jestem eskpertem kopmuterowym i nie znam sie na jakiś romach softach itd. Pomóżcie mi bardzo Proszę

  • 0

    52. ~pikolo1125  2008-04-07 19:57:31  host: chello089078142240.chello.pl

    a poda ktoś może linka do instrukcji obsługi ?? :)

  • 0

    53. ~patryk  2008-04-27 23:43:02  host: bvx1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jesli chcecie zeby MDA czytalo wasze karty pamieci wystarczy zaktualizowac system do Windows Mobile 6. mialem ten sam problem przy WM 5 i tak zrobilem i czyta mi 4GB

  • 0

    54. ~lokos  2008-05-22 11:12:41  host: inet20908nj-0.eranet.pl

    telefonik jest super wszystko smiga jak należy i nie widzę zadnego problemu w jego obsłudze w instrukcji jest wszystko opisane tylko dobrze poczytac pozdrawiam

  • 0

    55. ~Rewolucja  2008-05-23 10:22:53  host: host-89-229-152-254.plock.mm.pl

    Jestem nowym użytkownikiem MDA . W chwili obecnej w moim telefonie chodzi karta 2 GB z WM5. Czy w trakie aktualizacji WM6 tracimy wszystko co znajduje sie na karcie pamieci 2GB i czy napewno mozna wlożyć do niego kartę 4Gb bo nie chce narażać się na niepiotrzebne koszty

  • 0

    56. ~Rewolucja  2008-05-23 11:31:00  host: host-89-229-152-254.plock.mm.pl

    Czy do telefonu MDA Compact III (Era) mozna wgrać jakiś program żeby odblokować Wo-Fi.

  • 0

    57. ~logi  2008-06-04 21:14:10  host: c143-177.icpnet.pl

    czy ten telefon moze sluzyc za nawigacje bez karty SIM ?

  • 0

    58. ~  2008-06-11 15:24:20  host: abwt234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To chyba najgorszy telefon, jaki miałem. to już lepsza Nokia N70.

  • 0

    59. ~kk  2008-06-27 11:21:30  host: vc205.internetdsl.tpnet.pl

    Do logi. Bez sim nawigacja tez dziala. Przynajmniej automapa tak

  • 0

    60. ~  2008-06-29 16:52:40  host: bwc247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @58 - bo to nie jest zabawka dla dzieci @57 - tak @56 - nie można @55 - można włożyć nawet w wm5 tylko trzeba wgrać patcha

  • 0

    61. ~raaf  2008-07-03 22:00:55  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    po kilku miesiącach użytkowania(wersja dla Orange)mogę powiedzieć że GPS,WiFi działają idealnie-mam kartę 2Gb z zainstalowanym TomTom i AutoMapa5, a WiFi testowane w kilku miejscach.. Jakość dźwięków i obrazu nie poraża jakością ale sam aparat to całkowita klęska. ale to szczegóły-nie chciałem walkmana.. aplikacje biurowe,e-mail,działają ok, za to przeglądarka IE Microbiedy jest nieudana..

  • 0

    62. ~zarek  2008-08-31 11:46:30  host: 87-205-94-86.adsl.inetia.pl

    mozecie mi powiedziec czy wersja TmOBILE MA wIfI??

  • 0

    63. ~Dawi77  2008-11-06 18:10:03  host: aagi89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niema

  • 0

    64. ~Dv  2008-12-09 23:51:39  host: user-89-108-254-196.mobile.playmobile.pl

    Czy ktos wie jak zmienic dzwiek alarmu (budzika)?? sposob z postu 39 nie dziala

  • 0

    65. ~Dv  2008-12-10 16:17:23  host: user-89-108-210-167.mobile.playmobile.pl

    czy wie ktos jak zmienic dziek alarmu (budzika)? patent na zmiane dzwonka juz wyprobowalem w tym przypadku nie dziala ;(

  • 0

    66. ~amku  2008-12-28 23:03:00  host: chello089078102060.chello.pl

    Witam! Mam telefon z ery i chcialbym dowiedziec się jak można włączyc (lub gdzie dokupic) wi-fi. Mam też pytanie do dzordz_makowiec m.in. @43 - Jak można ściągnąc jakiś program z tej strony xda-developers.com i czy jest ten soft do wi-fi. Ja też nie jestem żadnym znawcą tych softów itp., więc prosze o dokladne wytlumaczenie calej sprawy, z góry dzieki! ( Telefonik jest świetny)

  • 0

    67. ~anonim  2009-03-28 17:34:44  host: 86-72-n1.aster.pl

    mam ten telefon od ok. 2 miesiecy i uwazam, ze jest xtra! GPS dziala swietnie, troche szkoda, ze nie ma wi-fi... robi dobre zdjecia i bardzo szybki internet zwlaszcza w IE. Czasem sie zawiesza, ale to szczegol :D

  • 0

    68. ~OSARRO  2009-05-03 12:43:29  host: eor131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mam od 3 dni i chyba trochę czasu mi zajmie żeby wszystko rozpracować ale i tak mi się podoba w końcu to kombajn który można wzbogacać rożnymi programami zupełnie jak normalny komputer. Mam go w wersji angielskiej więc posiadam i wi-fi i gps i nieco moim zdaniem ładniejszą obudowę :) i już wiem ze pozostanę przy tej firmie na dłuższy czas :))

  • 0

    69. ~Zapytaniowiec  2009-05-23 08:52:19  host: inet20907na-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    hmmm.......... ja się właśnie zastanawiam nad tym fonikiem.. w krotce bede przedluzal abonament i zastanawiam się jaki telefonik wziasc.. jestem klientem ery i szczerze mowiac to nie maja zbyt dobrego wyboru (tzn jesli chodzi o "Firma115").. Pomożcie mi wybrać.. a może wasym zdaniem jest jakis inny telefon (cena ok 600zł), któremu można poświęcić więcej uwagi.. Pozdrawiam

  • 0

    70. ~Wi-fi maniak  2009-09-06 20:23:50  host: klient-78-131-235-99.strefawifi.kolnet.eu

    mam ten telefon ponad pół roku chyba(z ery), wszystko pięknie i cacy tylko mnie martwią dwie sprawy, kupiłem kartę microSD 8GB i mój telefon jej nie widzi, mam WM5, czy to jakiś problem? druga sprawa co z tym WiFi? trzeba kupić jakąś antenę do telefonu czy po prostu wgrać jakiś patch żeby działało, jeśli tak to proszę o linka do takiego patcha

  • 0

    71. ~govas  2009-09-29 16:15:03  host: pg4px.pg.com

    mam problem ze zmina sterfy czasowej jak zmieniam na warszwa po chwili wskakuje mi nowy jork prosze o pomoc

  • 0

    72. ~Adam  2009-12-19 22:20:25  host: 77-255-93-66.adsl.inetia.pl

    A ja mam ten telefon dobre pół roku, i stwierdzam że jest świetny i najlepszy jaki do tej pory używałem. Ma wszystko co potrzeba: Wi-Fi, GPSa, Bluetootha, obsługę PDF...za dużo żeby wymieniać.. Jest dostępnych wiele fajnych dodatków np. uchwyt na kierownicę do roweru i służy jako nawigacja rowerowa ( hi hi). Serdecznie polecam ten telefon. Dodam że poprzednio używałem Nokii N95 ale Artemis to wyższa klasa!

  • 0

    73. ~miRas  2010-06-11 22:28:27  host: itj250.internetdsl.tpnet.pl

    gps się łączy tylko trzeba chwile poczekac, też tak miałem

  • 0

    74. ~xXx  2010-08-31 16:36:43  host: edge.g1.citymedia.pl

    Ścierwo i tyle, mam i nie działa. Tylko górny lewy róg ekranu działa, w serwisie nic nie zrobili mimo reklamacji. Podobno jedyna rada to wgrać androida. Niekupujcie tego telefonu!!! to ścierwo!!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet