HTC MDA Compact II - opinie
Telefony HTC HTC MDA Compact II Opinie o HTC MDA Compact II

HTC MDA Compact II

w sumie: 42
  • 0

    1. ~  2006-08-30 14:36:49  host: enh133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niech ktoś powie czy warto kupić ten fon z nawigacją czy lepiej Nokie n80 ??

  • 0

    2. ~pzn  2006-09-06 22:16:36  host: 217-153-221-36.such.nat.hnet.pl

    według mnie nokia to szmelc.
    lepiej kupić Mitack Mio A701 - windows 5.0, ,procek 520mhz,aparat 1.3, i wbudowany gps. całość za 2000zł... za takie pieniądze..cód miód ;)

  • 0

    3. ~super  2006-10-03 22:05:50  host: 87.116.208.139.brzesko208.tnp.pl

    mam i jest super zachęcam jedyna wada to, iz nie ma w zestawie karty pamięci (nawet nie możana jej dokupic w ERA)no ael tak poza tym jest super zachęcam ty którzy chca wydac na dobry telefon kilka zł więcej i miec iPoda, konsole do gier w jedny no i oczywiście telefon ( zawsze można pokazac komus ulubiony skecz a kabaretem) tego co ma ten telefon nie mam żaden inny w ERA jeszcze jedno jest naprawde mały jak na taki sprzę ( ja przed zakupem zrobiłem sobie makietę -no takie pudło bo nie mogłem go nigdzie zobaczyć w salonie i czekałem na niego 2 tyg. ale było warto :):):):):):)POLECAM

  • 0

    4. ~daniel0  2006-10-24 07:34:12  host: chello212186129008.chello.pl

    Wczoraj zakupilem ten telefon w Erze. Faktycznie w zestawie nie daja karty. Jedyny minus to brak klawiatury, a plusy mozna wymieniac i wymieniac. Chcialem wziasc comunicatora, ale teraz nie zamienilbym Mda na zaden inny! :D Pozdro!

  • 0

    5. ~  2006-11-11 13:27:08  host: aou69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nikt jakoś nie mówi jaki ma toto procesor a może to już jest nieważny element

  • 0

    6. ~domel  2006-11-18 01:56:54  host: 213-238-84-157.adsl.inetia.pl

    procek Texas Instruments 200 MHz

  • 0

    7. ~  2006-11-19 00:15:11  host: bzp169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MDA omap ma procek OMAP850 szybkość 195Mhz 64MB ram flash 128MB pamięć przechowywania 42,55 magistrala danych 16 bitowa windows 5.0 pl pamięć dodatkowa STORAGE Card obsługuje 2GB bez żadnego problemu pamięć można kupić w sklepie fotograficznym za 150 zł co do klawiatury fcale nie jest potrzebna po skopiowaniu danych z karty menadżerem SIM do kontaktów a w zupełności wystarczą te klawisze które są sms też pisze się szybciej poprostu miodzio sprzęt a nawigację można kupić każdego typu byle miała obsługę Bluetooh a antenkę GPS wykrywa bez problemu może być schowana w schowku samochodowym 24 kanałową można dorwać już nawet za 250 zł do tego jakąś automapę tylko musi być orginał a nie hak bo jest brak aktualizacji i robi się kicha na mapie droga a w naturze np. ściana koniec drogi hahaha

  • 0

    8. ~  2006-11-19 00:16:49  host: bzp169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podawane dane mówią że posiada stoper nie prawda bo jest go brak

  • 0

    9. ~  2006-11-19 00:17:43  host: bzp169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MDA omap ma procek OMAP850 szybkość 195Mhz 64MB ram flash 128MB pamięć przechowywania 42,55 magistrala danych 16 bitowa windows 5.0 pl pamięć dodatkowa STORAGE Card obsługuje 2GB bez żadnego problemu pamięć można kupić w sklepie fotograficznym za 150 zł co do klawiatury fcale nie jest potrzebna po skopiowaniu danych z karty menadżerem SIM do kontaktów a w zupełności wystarczą te klawisze które są sms też pisze się szybciej poprostu miodzio sprzęt a nawigację można kupić każdego typu byle miała obsługę Bluetooh a antenkę GPS wykrywa bez problemu może być schowana w schowku samochodowym 24 kanałową można dorwać już nawet za 250 zł do tego jakąś automapę tylko musi być orginał a nie hak bo jest brak aktualizacji i robi się kicha na mapie droga a w naturze np. ściana koniec drogi hahaha

  • 0

    10. ~A-UK  2006-11-20 14:40:07  host: user-5440bb6f.wfd77a.dsl.pol.co.uk

    Jestem na kupnie takiego palmtopa ale niewiem jaki ma procesor i czy warto inwestowac kase na tego fona ??????

  • 0

    11. ~A-UK  2006-11-20 14:46:50  host: user-5440bb6f.wfd77a.dsl.pol.co.uk

    Witam mam jeszcze jedno male pytanko czy ten telefon posiada opcje lączenia sie z siecią, routerem Bezprzewodowym??? Pozdrawiam i prosze o odpowiedz... Dziekuje..

  • 0

    12. ~alf  2006-12-19 19:55:09  host: apn-100-189.gprsbal.plusgsm.pl

    moze ktos mi napisze jakie to ma wymiary bo nie moge znalesc

  • 0

    13. ~ziom nad ziomale  2007-01-01 20:07:39  host: 80.54.48.5

    kupiłem ten telefon miesiąc temu i jest tak po środku. Dużą wadą jest brak klawiatury i jak już masz jakąś gre to cięż ko sie połapać na tych 4 klawiszach i w dodatku co chwile wyłącza sie gra. A tak poza tym to aparat ma ciulowy jak jest szarówka to nic nie widać nawet najprostsze telefony robią lepsze zdjęcia!!!! lepiej sobie kupic zwykły tel. z klawiaturą bo po jakimś czasie to zaczyna sie robić wkurzające!!! Za każdym razem ten zasrany rysik trzeba wyciągać a palcem wiele sie nie zdziała.. reszta ujdzie. NIgdy bym go niekupił za gotówke to głupota dac tyle kasy za małe pudełeczko!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    14. ~Fragger  2007-02-06 00:23:21  host: akq202.internetdsl.tpnet.pl

    wole mojego Compacta I, bo na co mi EDGE jak w polsce nie działa, a za to procek 416MHz a nie marne 195. Filmy na tym klatkują, a na "jedynce" nic a nic.

  • 0

    15. ~killer  2007-02-21 16:30:10  host: host-81-190-249-31.elk.mm.pl

    Fragger -ty chyba jestes nienormalny. Wszystkie sieci w polsce obsluguja edge.Co do procesora. owszem tylko 200mhz ale za to jest wydajny i ma WM 5.0 a nie nedzny WM3.0 z twojego kompacta. A tak wogole to jest palmtop a jak niewiesz doczego palmtop sluzy cioto jedna to sie nieudzielaj. Jak chcesz ogladac filmy to sobie kup odtwarzacz mp4. Wszystkim polecam tego palmtopa ,bardzo dlugo trzyma bateria do 4dni !! bardzo dobry ekran i aparat ktory wystrczy sobie dobrze ustawic aby robil lepsze zdjecia

  • 0

    16. ~Credens  2007-02-23 12:03:17  host: acop2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Filmy spokojnie ida na nim tylko nalezy zmniejszyc fps na np. 17.

  • 0

    17. ~  2007-02-28 19:48:37  host: chello089078130102.chello.pl

    Czy mozna w tym pda sprawnie wybierac nr telefonu, tzn. bez rysika? Podobnie jak w telefonie ? Slyszalam ze nie ??

  • 0

    18. ~  2007-03-05 23:09:32  host: 113.174.wmc.com.pl

    killer a moze tak bez ublizania?? nie musisz sie zgadzac z Fraggerem ale mozesz wyrazic swoje zdanie bez ublizania jego osobie. nie psuj serwisu!!!

  • 0

    19. ~  2007-03-08 12:25:50  host: acqd245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bez problemu mozna operowac bez rysika,samymi przyciskami nawigacyjnymi,tyle ze oczywiscie z patykiem obsluga fona jest szybsza.

  • 0

    20. ~holcu  2007-03-16 00:38:46  host: 83-245.espol.com.pl

    czy telefon łaczy sie z wifi ? bo chciałbym go zakupić i stoje przed dylematem nokia n80 czy era mda 2 compact. Czy jesli mam w okolicy bezprzewodowy internet z wifi to mogę sie tym palmem podłączyc ?

  • 0

    21. ~t.b@poczta.fm  2007-03-16 20:06:38  host: kowalczyk01.net.autocom.pl

    Czy można do tego podłączyć słuchawki i słuchać muzyki z tego telefonu

  • 0

    22. ~mikolaj  2007-03-23 16:32:13  host: 87-205-236-66.adsl.inetia.pl

    mam zamiar zafundowac sobie ten oto telefon lecz nie wiele o nim wiem. przedewszystkim nie wiem jaką on posiada klawiature.... i tego chcial bym sie dowiedziec

  • 0

    23. ~Mati  2007-05-04 09:14:02  host: bui65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dotykowa piszesz rysikiem na ekranie pojawia Ci sie klawiatura taka jaka masz w PC, bardzo wygodne rozwiaznie

  • 0

    24. ~łukasz  2007-05-26 14:43:33  host: aajw36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    doradzcie mi co lepiejbn kupic mda czy normalna komure

  • 0

    25. ~laciaty  2007-06-20 11:05:59  host: aoq118.internetdsl.tpnet.pl

    Wg Mnie palmofon bardzo dobry, mały, zgrabny. Jestem z niego bardzo zadowolony! Odpowiedzi na pytania: 1. Palmofon ten nie posiada wifi..., ale można dokupić moduł Wi-Fi w postaci karty SDIO za ok. 150zł nowa z allegro (karta Wifi Spectec). Jak ktos chce to następca ma wifi HTC Prophet (inne nazwy SPV M600, XDA Neo, Qtek S200) 2. Aby konfortowo obejrzec film divx lub xvid nalezy podkrecic procesor z 200 do 240Mhz (bezpieczna granica) programem OmapClockPlus. Palmofon ten posiada procesor TI Omap 850 jest ULTRA ENERGOOSZCZEDNY udalo mi sie uzyskac ponad 4dni w stanie czuwania przy normalnym uzytkowaniu!! W poprzedniku MDA Compact byl Intel xScale PXA 272 416Mhz, baedziej wydajny ale byl BARDZO prądożerny i bateria starczyla na MAX. 2DNI. 3. Co do klawiatury to nie potrzebna..., piszemy po ekranie recznie a on dynamicznie rozpoznaje reczne pismo i wpisuje drukowane litery- bardzo wygodne albo wyswietla sie na ekranie klawiature ekranowa i stuka sie rysikiem. Jak ktoś chce koniecznie klawiature i wifi to niech kupi HTC WIZARD (inne nazwy SPV M3000, MDA Vario, XDA Mini S) jest to to samo co MDA Compact II tylko ze ma wifi i klaw.

  • 0

    26. ~laciaty  2007-06-20 11:09:03  host: aoq118.internetdsl.tpnet.pl

    Palmofon obsługuje karty SD do kupienia w Media Markt, Foto joker itp. Cena karty SD 2GB to od 50-80zł

  • 0

    27. ~laciaty  2007-06-20 12:15:09  host: aoq118.internetdsl.tpnet.pl

    Palmofon obsługuje karty SD do kupienia w Media Markt, Foto joker itp. Cena karty SD 2GB to od 50-80zł

  • 0

    28. ~tchayan  2007-06-26 16:18:20  host: host-89-191-163-146.tvteletronik.pl

    Gdzie mozna znalezc oprogramowanie do tego telefonu - bo niestety wszystko mam po niemiecku :(((

  • 0

    29. ~SeonSei  2007-07-23 01:37:20  host: 83-2-105-178.chojnet.pl

    tylko przeglądałem opinie.. no niezle, ale ktos tam sie pytał czy mozna miec łacznosc do routera. Wyzej jest podane ze nie ma wifi - wiec nie. A to i tez dla mnie wyklucza zakup tego urządzonka.

  • 0

    30. ~golony  2007-09-13 23:53:32  host: aaxu50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy da sie go przerobic na gpsa i wgrac tomtoma w erze jest wersja z systemem nawi mda compact 2 ale jest ku..ewsko droga a golas jest tani?jak to zrobic?

  • 0

    31. ~  2007-09-14 23:43:25  host: p08-07.opera-mini.net

    Mi nie potrzeba wi-fi mam po prostu w erze aplikacje blue connect i pakiet 50mb na miesiąc i zupełnie wystarczy do tego eragg za 1zł tygodniowo i full opcjia :) polecam takie rozwiązanie.

  • 0

    32. ~noen  2007-11-03 18:52:35  host: cqw161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jak narazie nie zanosi sie na to abym go zmienial :) jest funkcjonalny (bardzo) OmapClock v0.2 podkrecony do 264MHz i myka,(max predkosc. sa takie proxy jak: Pockt Artist - do rysowania polecam (ok) rar - niezbedny (nie trzeba wyjasniac) AudioBox - tworzenie wlasnych piosenek (ok) oraz 2Gb SD tel OK polecam HTC :)

  • 0

    33. ~PiechoOo  2008-01-18 00:03:13  host: 217.153.81.78

    jak nie ktore osoby pisza takie glupoty to az sie zal robi ;/ po co sie pytac, jaki ma ptocesor, albo ile ma ramu? Ludzie! wszystko pisze pare linijek wyzej ! tak ciezko spojrzec?zasmiecacie czyms takim forum. Osoby, ktore tu zagladaja chca sie dowiedziec jakichs ciekawych rzeczy! np. takich jak wymienila osoba wyzej... o jaa.. Telefon jest calkiem sprawny, dziala bez zarzutow, po prostu sprzecik pierwsza klasa :) tylko radze trzymac go w futerale lub czyms podobnym bo szybko sie rysuje ;/

  • 0

    34. ~Morgotli  2008-03-08 16:16:20  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    Mam blueconnect. Da się z niego skorzystać w MDA compact II? W sensie jak przełożę kartę z PCMCIA?

  • 0

    35. ~belka29  2008-07-07 14:19:23  host: sik2.el1.ftnet.pl

    powiem tak telefon jest super do momentu kiedy nic się nie spierzprzy bo później zaczynają się schody mi naprawiają go już 4 raz i zakażdym razem coś innego siada

  • 0

    36. ~  2008-09-10 20:18:07  host: cmr130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wszystko fajnie tylko moze by mi ktos podał kod na zdiecie z niego sim-locka... bo tez by sie chciał nim nacieszyć

  • 0

    37. ~TomaszZMC  2008-12-28 03:53:10  host: abex180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MDA Compact II -> REWELACJA !!!!!! LUX MALINA !!!!!! Super Fonik polecam każdemu :) :) :) :) :) Programy mozna znaleźć na necie www.google.pl to NIE BOLI :] Pozdrawiam WSZYSTKICH Użytkowników Cieszących sie i nie nieszczacych ze swojego sprzetu... ;) POZDRO ALL !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    38. ~Darioł  2009-10-16 22:14:15  host: 88-199-243-54.tktelekom.pl

    Mam mda vario II , mam kabel usb z wyjsciem na jecka i jak go podłaczam zeby dzwiek szedł przez słuchawki to nic z tego , dalej odtwarza dzwiek z telefonu , jak włączyc słuchawki ?

  • 0

    39. ~Człowiek  2009-12-15 22:38:44  host: 83-168-108-161.pr2-nat.espol.com.pl

    Ludzie on nie ma Wi-Fi i nikt się nie połączy z routerem czy siecią bezprzewodową

  • 0

    40. ~xxx  2010-05-16 15:30:10  host: 82.139.164.157

    Procesor można podkręcić bez problemu , mój ma 316 mhz a podkręciłem o płowe . Zaletą jest windows . Ja wgrałem sobie symulator playstation 1 i gram w gta 2 itp . świetny di filmów . Dla mnie tylko jedna wada w śród tylu zalet : klapka baterii po częstym zdejmowaniu luźno chodzi

  • 0

    41. ~Hunter  2011-05-18 19:25:31  host: cpe-109-207-147-88.docsis.tczew.net.pl

    ile lat ma taki telefon?? :)

  • 0

    42. ~Darek3n  2011-07-13 19:05:48  host: 213.77.0.126

    Ja chcę kupić ten tel za 90 zł czy się opłaca, czy nie ?. Ile od 1 do 10 ptk. byście dali dla tego telefonu.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet